Mislim da je vrijeme da ovaj čovjek počne utakmicu.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Poznavajući Kinga, on će biti starter do kraja sezone u utakmicama sa Evertonom, Stokeom, Swanseom i Chelsijem. Za ostale utakmice nisam siguran. Mada bih ga volio vidjeti na terenu umjesto Maxija i Gerarda umjesto Hendersona, ali ne pitam se ja. Možda još nisu spremni. Ovako bih to ja posložio:OTNYS_YNWA je napisao/la:<---
Mislim da je vrijeme da ovaj čovjek počne utakmicu.
Nadajte se da ima mentalni problema ko Baloteli pa da mu je to sve normalnoreds je napisao/la:Pa da bude novi Carroll ? Ne,hvala.Monolog je napisao/la:Taman prodate Suareza za 30 miliona funti a za te pare dovedete Dembu Ba iz Njukasa.
A iskreno ne bi me iznenadilo da Suarez ode na kraju sezone ipak sada je označen kao rasista i da se primijetiti da mu zvižde svi protivnički navijači.Veliki pritisak je sada na njemu,a i uzet je na zub od strane medija i jedva se čeka da napravi koju glupost (a svi znamo da je sklon istima),pa da ga razvlače.
Moja greska, upravu siKing Kenny je napisao/la:Utakmica nije sutra već u subotu.
Upravo to. Da se mene pitaOTNYS_YNWA je napisao/la:I da je OX došao, vjerovatno bi samo u ponekoj kup utakmici dobio priliku - a i tu rijetko. To je ono što je meni žao, ganjamo lafo to IV mjesto, a budala vidi da ovako nigdje ne možemo 'dogurati'. Pa bar bi se trebala prilika davati mlađima.
Da, to je njegov twitterBertrand je napisao/la:Može li neko potvrditi da li Glen ima twitter pošto je napisao kako je upravo završio fotošutingnovih dresova?
Ako je @Carlovo istinito, moram reći da bi mogao biti pun pogodak. Klasična crvena uz bijelo oko vrata i na rukavima. Zlatni Liverbird sa flameovima u znak Hillsborougha, i to sve zlatno. Logo Warriora je mali, gotovo neprimjetan i to mi je drago vidjeti. Jedina primjedba je font sponzora, Standard Chartereda. Potajno sam se nadao da bi ga mogli promijeniti ili korigovati ali eto, ne može sve biti savršeno.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja bih zaista volio da vidim Coatesa u prvih 11, njega ako ne Kelly na stopersku poziciju.
Reina - Glen . Coates ( Kelly ) . Skrtel . Enrique - Spearing . Adam - Downing . Bellamy - Suarez . Carroll
Otprilike ovaj sastav, mada je vrlo moguće da će i sutra odmarati dva tek oporavljena igrača. Gerrard svakako.