Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 mar 2012, 12:13

<---

Mislim da je vrijeme da ovaj čovjek počne utakmicu. :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 mar 2012, 12:19

OTNYS_YNWA je napisao/la:<---

Mislim da je vrijeme da ovaj čovjek počne utakmicu. :D
Poznavajući Kinga, on će biti starter do kraja sezone u utakmicama sa Evertonom, Stokeom, Swanseom i Chelsijem. Za ostale utakmice nisam siguran. Mada bih ga volio vidjeti na terenu umjesto Maxija i Gerarda umjesto Hendersona, ali ne pitam se ja. Možda još nisu spremni. Ovako bih to ja posložio:
-------------Reina------------
-Glen-Skrtel-Coates-Enriqe-
-----Shelvey-----Adam-------
--Suarez--Gerard--Bellamy--
------------Carrol-------------

Ali, niko me ne pita :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 mar 2012, 12:39

Mora Spearing igrati. :mrgreen:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 08 mar 2012, 13:15

reds je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Taman prodate Suareza za 30 miliona funti a za te pare dovedete Dembu Ba iz Njukasa. :mrgreen:
Pa da bude novi Carroll ? Ne,hvala. :mrgreen:

A iskreno ne bi me iznenadilo da Suarez ode na kraju sezone ipak sada je označen kao rasista i da se primijetiti da mu zvižde svi protivnički navijači.Veliki pritisak je sada na njemu,a i uzet je na zub od strane medija i jedva se čeka da napravi koju glupost (a svi znamo da je sklon istima),pa da ga razvlače. :roll:
Nadajte se da ima mentalni problema ko Baloteli pa da mu je to sve normalno :D

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 08 mar 2012, 13:31

Ja mislim da će Gerrarda sutra ostaviti na klupi, pa ako zaškripi ući će ...
Mislim da će igrati Spearing sutra jer nam fali zadnji vezni a sa njim Adam i Henderson u vezi :D
Po strani Downing, pa hajde da kazem i Suarez samo sto ce on vise ulaziti u sredinu dok ce Henderon ici na desnu stranu, msm ubacivat ce se itd.

evo ustvari kako bi to sve izgledalo :D

----------------Reina-----------------
-Johnson--Carra-Skrtel--Enrique--
-------------Spearing----------------
-----Hendo-----------Adam----------
---------Suarez-----------Downing--
------------------Carroll--------------
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 08 mar 2012, 13:57

Utakmica nije sutra već u subotu :? .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 08 mar 2012, 14:13

King Kenny je napisao/la:Utakmica nije sutra već u subotu :? .
Moja greska, upravu si :)

Eee, zna li neko sta je sa našim Arminom Hodžićem koji je u oktobru trebao potpisati za LFC :?: :?:
-CaptainFantastic08-

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 08 mar 2012, 15:02

OTNYS_YNWA je napisao/la:I da je OX došao, vjerovatno bi samo u ponekoj kup utakmici dobio priliku - a i tu rijetko. To je ono što je meni žao, ganjamo lafo to IV mjesto, a budala vidi da ovako nigdje ne možemo 'dogurati'. Pa bar bi se trebala prilika davati mlađima. :D
Upravo to. Da se mene pita :mrgreen: , ja bi uveo Sterlinga na klupu u svakoj utakmici do kraja sezone u Premiershipu, i dao mu par startova. Nije da imamo strašna krila, pa da je Sterling prijetnja našoj lepršavoj igri :mrgreen: . Četvrto mjesto je sigurno izgubljeno, zašto ne dati šansu njemu ili nekom drugom (Coady, Suso...), pogotovo jer na krilu recimo imamo Kuyta i Downinga, obojica neprodorni i spori. Moguće je da bi on bio i unaprijeđenje na toj poziciji.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 mar 2012, 15:09

Dugo vremena nismo pobijedili Tottenham i mislim da je vrijeme da ga dobijemo u polufinalu.Ako prođemo Stoke i oni Bolton.
Međutim,ako ...polufinala su na Wembleyu ? Auuu ,tu će se baš pokazati koliko smo jaki.Polufinale na Wembleyu protiv Tottenhama ,naše bolne tačke.To ako pobijedimo ,osvojiće 100% jer Chelsea King redovno dere.
Uzdam se u taj FA cup.Uzmemo li dva trofeja bez tog 4.mjesta ,ja ovu sezonu ,prvu potpunu sezonu Kinga,ipak smatram uspješnom.
Do kraja se bodovi ne smiju gubiti.Vjerovatno moramo sve pobijediti do kraja ,uz eventualno 1-2 remija da se nadamo 4.poziciji.
King je King.U nekim trenucima jesam izgubio povjerenje ,pogotovo nakon onih remija protiv Norwicha i Swansee ,ali kad se dobro razmisli ,moramo biti zadovoljni.Konkurencija za vrh se pojačala jačanjem Tottenhama i Citya i bilo je teško za očekivati tu 4.poziciju.Arsenal je došao sebi ,a i Chelsea će jer je AVB otpušten.Međutim,kada bi uzeli dva Kupa :D
You'll never walk alone.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 mar 2012, 16:58

slika
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 mar 2012, 17:14

Može li neko potvrditi da li Glen ima twitter pošto je napisao kako je upravo završio fotošuting :mrgreen: novih dresova?

Ako je @Carlovo istinito, moram reći da bi mogao biti pun pogodak. Klasična crvena uz bijelo oko vrata i na rukavima. Zlatni Liverbird sa flameovima u znak Hillsborougha, i to sve zlatno. Logo Warriora je mali, gotovo neprimjetan i to mi je drago vidjeti. Jedina primjedba je font sponzora, Standard Chartereda. Potajno sam se nadao da bi ga mogli promijeniti ili korigovati ali eto, ne može sve biti savršeno.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 mar 2012, 17:20

Bertrand je napisao/la:Može li neko potvrditi da li Glen ima twitter pošto je napisao kako je upravo završio fotošuting :mrgreen: novih dresova?

Ako je @Carlovo istinito, moram reći da bi mogao biti pun pogodak. Klasična crvena uz bijelo oko vrata i na rukavima. Zlatni Liverbird sa flameovima u znak Hillsborougha, i to sve zlatno. Logo Warriora je mali, gotovo neprimjetan i to mi je drago vidjeti. Jedina primjedba je font sponzora, Standard Chartereda. Potajno sam se nadao da bi ga mogli promijeniti ili korigovati ali eto, ne može sve biti savršeno.
Da, to je njegov twitter :)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 mar 2012, 17:59

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo su kraljevi :D

Prošle sezone novi vlasnik i novi trener, naredne sezone novi dresovi i sponzor i odmah je vidljiv napredak. Naredne sezone očekujem veći iskorak, naravno ka boljem. Vidim nova anketa je postavljena, tamam da saznam koliko imam prijatelja a koliko neprijatelja :P
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 08 mar 2012, 18:42

Sreli se Liverpool FC i Chuck Norris i Liverpool FC kaže: " Zdravo Norris Chuche" , a Chuck Norris kaže: " Zdravo Svijeta Prvače" :D :mrgreen: 8-)

Nadam se da ću za 3-4 godine sa osmijehom prosipati ovu fintu :!:
-CaptainFantastic08-

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 mar 2012, 20:57

Novinari razljutili Dalglisha zbog povezivanja Suareza sa PSG-om

Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish se obrušio na britanske medije nakon što su počeli pisati o mogućnosti da urugvajski reprezentativac Luis Suarez na kraju sezone preseli u redove Paris Saint-Germaina.

Dalglish je čvrsto stao u obranu Suareza tijekom hajke na njega zbog niza kontroverznih situacija u kojima se našao, a bio je daleko od zadovoljnog zbog intervjua u kojem je 25-godišnji nogometaš spomenut predsjedniku francuskog prvoligaša Nasseru Al-Khelaifiju.

"Meni je iznenađujuće da vi novianri ne znate kako mediji funkcioniraju. Novinar je bio taj koji je spomenuo niz imena, a predsjednik je rekao 'oh, to su interesantni igrači'. Među tim prezimenima je bilo i Suarez, ali ja ne znam o kojem se Suarezu radi. Možda to nije bio Luis Suarez. Također, ako novinar pošalje uredniku priču koja nije interesantna i koju nitko neće prenijeti, onda neće dobiti nikakav novac. Stoga mislim da bi bilo interesantno kad bi vi pojasnili javnosti odakle ta priča potječe, kako je dospjela u javnost, umjesto da postavljate pitanja svaki put kad se nečije ime pojavi u javnosti." rekao je Dalglish.
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 mar 2012, 22:12

King Kenny je definitivno jedan od najmudrijih ljudi u svijetu fudbala.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 09 mar 2012, 09:57

Nije me bilo odavno al da nesto napisem.Nemam pojma sta se vi toliko zamarate sa transferima koji se ticu Liverpoola
pa valjda ste naucili proslo ljeto da se KK i Camoliu ne vjeruje u vezi toga :mrgreen: :mrgreen: nista ne govore,ne potvrdjuju a ni ne demantiraju.Ovaj dres novi mi je super,onako klasika.Daglish stvarno zna pogodit sa izjavama i u jednom clanku dementira sve sta novinari pisu 1mjesec.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 mar 2012, 13:13

Some Liverpool team news: Steven Gerrard and handshake analyst Glen Johnson will return to the squad for tomorrow's match at Sunderland. ;)

Provisional squad: Reina, Johnson, Skrtel, Carragher, Enrique, Adam, Spearing, Downing, Gerrard, Bellamy, Suarez, Doni, Kelly, Coates, Shelvey, Henderson, Rodriguez, Kuyt, Carroll. ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 mar 2012, 13:24

Ja bih zaista volio da vidim Coatesa u prvih 11, njega ako ne Kelly na stopersku poziciju.
Reina - Glen . Coates ( Kelly ) . Skrtel . Enrique - Spearing . Adam - Downing . Bellamy - Suarez . Carroll
Otprilike ovaj sastav, mada je vrlo moguće da će i sutra odmarati dva tek oporavljena igrača. Gerrard svakako.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 mar 2012, 13:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja bih zaista volio da vidim Coatesa u prvih 11, njega ako ne Kelly na stopersku poziciju.
Reina - Glen . Coates ( Kelly ) . Skrtel . Enrique - Spearing . Adam - Downing . Bellamy - Suarez . Carroll
Otprilike ovaj sastav, mada je vrlo moguće da će i sutra odmarati dva tek oporavljena igrača. Gerrard svakako.

I ja bih volio da igra Coates, ali mislim da vjerovatno neće te da će Carra igrati u prvoj :)
Gerrarda će gotovo sigurno odmarati, a volio bih isto tako da Bellamy počne ...

Reina - Glenn , Carra , Skrtel , Enrique - Spearing , Hendo , Adam , Downing , Suarez , Carroll
-CaptainFantastic08-

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Zlaja83 i 7 gostiju.