Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Sledeću igra sigurno (povrijedio se Aguero).
- hule_barca
- Kontakt:
Ovo je zaista nevjerovatno frustrirajuće za mene a kamoli za njega. Edine tačno si budala ako ne napustiš na zimu. Te neke Peletove riječi njemu, pa to budala vidi da je samo zamazivanje očiju.
Mes Que Un Club
imal inf o agueru ?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Realno nije bilo potrebe da ulazi,imaju rezultat nije bio starter tako da nije bilo ni potrebe da ga ubacuje.... 
Da je htio da igra svaku utakmicu i da mu je to toliko vazno otisao bi on davno iz City-a nebi sigurno gledao utakmice sa klupe....

Da je htio da igra svaku utakmicu i da mu je to toliko vazno otisao bi on davno iz City-a nebi sigurno gledao utakmice sa klupe....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 dec 2013, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- francobaresi
- Kontakt:
Edine, u Januaru traži spas !!!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ne vjerujem, mislim da ce Navas u prvih 11 a Negredo sam u špic!!Srky4 je napisao/la:Sledeću igra sigurno (povrijedio se Aguero).
Sent from my iPhone using Tapatalk
- el-fighter
- Kontakt:
el-fighter je napisao/la:Uzima ovo City hladno
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Stvarno vas nekontam.selite ga svugdje, a frajer valjda zna sta je za njega najbolje.uzima kes kao da igra i bit ce bolje placen na klupi ovde nego u juveu da igra.zivi u lijepoj drzavi, ne pada kisa kao u londonu i libo ga taki.ti sportski motivi nekome nisu ni bitni.bio prvi strelac bundes kige, ostvari tada jedan od najvecih transfera ikada, igrat ce svjetsko i to je to.mislim da je on svoje dao iako je u najboljim godinama sada
Da li bi ti ovaj sastav mjenjo da si na mjestu Peligrinija budi iskren? Ja volim Dzeku ali tako mu je kako je klupa..... imo je sansu nije iskoristio!!! Licno misljenje Negredo se bolje snalazi od Dzeke u igri City-a !!!hule_barca je napisao/la:Ovo je zaista nevjerovatno frustrirajuće za mene a kamoli za njega. Edine tačno si budala ako ne napustiš na zimu. Te neke Peletove riječi njemu, pa to budala vidi da je samo zamazivanje očiju.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- stomaklija
- Kontakt:
Sta je sa Džeke?? Jel ponjeo iPod, iPhone i tako to na klupu? Jel online??

Siguran sam da je tebi licno plafon imati iphone, ipod i ipad kako bi mogao da sjedis tu gdje vec sjedis i pises gluposti koje vec pises... U tom selu gdje se nalazis sigurno bih bio glavnistomaklija je napisao/la:Sta je sa Džeke?? Jel ponjeo iPod, iPhone i tako to na klupu? Jel online??![]()
![]()

Dzeko idi iz Citya gdje te noge nose

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Provjeri u spavaćoj sobi, možda ga zatekneš.stomaklija je napisao/la:Sta je sa Džeke?? Jel ponjeo iPod, iPhone i tako to na klupu? Jel online??![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- hule_barca
- Kontakt:
Pa nije to u pitanju. Mogao mu je danas dati komotno 15-20 minuta, Arsenal je ionako visio pozadi dosta kod 4:2 i bilo je samo pitanje kad će 5. gol. Ali neka Negreda dole koji je umro na terenu, neka on da koji gol još. Džeki bi sigurno poslije meča sa Bayernom značio eventualni današnji gol, a sigurno bi imao neku šansu za gol u zadnjih 15-20 minuta. Koliko se sjećam od početka sezone, kad je Džeko dobro igrao, Negredo je stalno ulazio.adal je napisao/la: Da li bi ti ovaj sastav mjenjo da si na mjestu Peligrinija budi iskren? Ja volim Dzeku ali tako mu je kako je klupa..... imo je sansu nije iskoristio!!! Licno misljenje Negredo se bolje snalazi od Dzeke u igri City-a !!!
Mes Que Un Club
Logicnije je da se protivniku dadne pet golova i pri tome da visi i tvoj gol a ne da se zatvori utakmica i mirno privede kraju.hule_barca je napisao/la:Pa nije to u pitanju. Mogao mu je danas dati komotno 15-20 minuta, Arsenal je ionako visio pozadi dosta kod 4:2 i bilo je samo pitanje kad će 5. gol. Ali neka Negreda dole koji je umro na terenu, neka on da koji gol još. Džeki bi sigurno poslije meča sa Bayernom značio eventualni današnji gol, a sigurno bi imao neku šansu za gol u zadnjih 15-20 minuta. Koliko se sjećam od početka sezone, kad je Džeko dobro igrao, Negredo je stalno ulazio.adal je napisao/la: Da li bi ti ovaj sastav mjenjo da si na mjestu Peligrinija budi iskren? Ja volim Dzeku ali tako mu je kako je klupa..... imo je sansu nije iskoristio!!! Licno misljenje Negredo se bolje snalazi od Dzeke u igri City-a !!!
Kao sto sam i rekao, City ovo u hendikepu dobija. Strasna igra danas. Presli su preko Arsenala kao preko plitkog potoka. Pelegrini je definitivno na pravom putu.
City je najozbiljniji kandidat za titulu.
City je najozbiljniji kandidat za titulu.
- Blek_Stena
- Kontakt:
sacekat ovaj prelazni rok, pa vidjet sta ce se desavat. ako dzeko ostane u city-u i nastavi sjediti na klupi bez ikakvog protesta ili revolta, bez neke zelje da popravi svoju situaciju, onda ce biti sve jasno, odgovara mu da ne radi nista, a mlati pare. onda nece biti vise razloga ni za nas da se vise nerviramo, nece biti potrebe 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Poslije svake utakmice ovdje se provlači uvijek ista rečenica - sačekati prelazni rok. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mancini OooOOoOoo 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Goalgetter
- Kontakt:

Open in new tab.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.