Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma bilo je da se vraca u Brazil, ovo ono, al draze njemu sjedit i primat velike pare, pa ima slicna primanja ronaldovim a vidi razike u igri
Mogao bi Ozil ic na desnu stranu..
PA normnalno,ko Dzekson uzima lovu malo udje sta ga briga,ma Moze Ozil desno al onda ide Isco na AMF.MElloo je napisao/la:Ma bilo je da se vraca u Brazil, ovo ono, al draze njemu sjedit i primat velike pare, pa ima slicna primanja ronaldovim a vidi razike u igriMogao bi Ozil ic na desnu stranu..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- RealMoudrid
- Kontakt:
Izvini, ali to razmišljanje je glupo. Kaka je legenda, bivši najbolji igrač svijeta i jedan od najboljih Brazilaca svih vremena. Siguran sam da bi pristao na manja primanja samo da igra.xaviesta je napisao/la:Prodao bi Real Kaku i to ne za velike pare, kada bi se našao neki solidan klub iz liga petice ko će mu ponuditi primanja približna ovim u Realu. Ovako mu je bolje biti u Realu, uzimati keš i povremeno malo poigrat, nego lomiti noge po pasnjacima ruske lige.
Ali u Realu vjerovatno ne vide razlog da prodaju rudnik zlata.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Znaci je moglo bolje Carlo trener, Zizu asisten znaci sprema Pero teren da Veliki Zinedin bude trenr krozkoju godinu,dosao Isco,Dominacija je neminovna jos samo fali Raul
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Doci ce i Raul samo polako. 
Neki dan sam bas procitao izjavu Pereza u kojoj kaze da Schalke nije Raulov dom vec da je to Real Madrid,i kada on (Raul) bude htio da dodje vrata ce mu biti otvorena.
Neki dan sam bas procitao izjavu Pereza u kojoj kaze da Schalke nije Raulov dom vec da je to Real Madrid,i kada on (Raul) bude htio da dodje vrata ce mu biti otvorena.
E ovo je već pravo pojačanje, pravo ime, pravi trener...za razliku od portugalskog kmeta.
+ Zidane, lijepo izgleda, što jest jest...
Čestitke i sretno.
Jedva čekam el-clasico, napokon bi trebao biti' normalan, tako da se izrazim, bez ciganluka (ima granica jbg i u tom).
+ Zidane, lijepo izgleda, što jest jest...
Čestitke i sretno.
Jedva čekam el-clasico, napokon bi trebao biti' normalan, tako da se izrazim, bez ciganluka (ima granica jbg i u tom).
- RickBlaine
- Kontakt:
A kome je to Mourinho bio kmet?mandraX je napisao/la:za razliku od portugalskog kmeta.
Pitam to zato sto mislim da ne znas znacenje te rijeci
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Mogoa je biti samp Perin kmet,a sumnjam da je na to mislio...RickBlaine je napisao/la:A kome je to Mourinho bio kmet?mandraX je napisao/la:za razliku od portugalskog kmeta.
Pitam to zato sto mislim da ne znas znacenje te rijeci
Bio bih i ja Perin kmet, rado.emir18 je napisao/la: Mogoa je biti samp Perin kmet,a sumnjam da je na to mislio...
Kad kažem kmet, mislim na neko "dno dna", logično da ne mislim na nešto veće (iako znam na šta ciljate, nećemo o tome).
pa napisi katalonac a ne kmet, da se razumijemo 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Hebo vas kmet.. zapjevat mu treba "ciganin je al najljepsi
"
Kad se igra ona prijateljska sa Chelskijem
Kad se igra ona prijateljska sa Chelskijem
LenBias je napisao/la:pa napisi katalonac a ne kmet, da se razumijemo
Nego ljudi, gdje je onaj @Toxicity, jel' živ čovjek? Ne pamtim kad sam ga upratio na forumu.
Doduše nisam ni ja baš aktivan u zadnje vrijeme, pa mi je možda promak'o negdje.
- Cautinho
- Kontakt:
Propio se.mandraX je napisao/la:LenBias je napisao/la:pa napisi katalonac a ne kmet, da se razumijemo![]()
Nego ljudi, gdje je onaj @Toxicity, jel' živ čovjek? Ne pamtim kad sam ga upratio na forumu.
Doduše nisam ni ja baš aktivan u zadnje vrijeme, pa mi je možda promak'o negdje.
Nego,ima li ikakvog pomaka u vezi sa Iscom,stojite na mjestu već 10 nedelja.
Keep walking.
Druze Isco je Done,ceka se samo 1 Juli 
Sretno Carlu na klupi, hebat to koja ce postava biti, bitno je da Real uzme desetu ''kantu''. Moje mišljenje o Mourinhu:
Za 3 godine, 3 trofeja; nije ispunilo sva očekivanja kod Madridista kada je to u pitanju, ali evo nekoliko pozitivnih stvari o ovom karizmatičnom Portugalcu; Malo pomalo, stanjivala se dominacija Barcelone, evo u zadnjih 8 utakmica 4 pobjede Reala, 3 nerjesene i samo 1 pobjeda Barcelone. Od skoro pa nista napravio je dobru ekipu, kada pogledate sezonu prije Mourinha bilo je svasta ispali smo od koliko se sjećam trećeligaša u kupu, izbacio nas je Lyon u osmini finala LP. 2011. u grupi dobijemo Lyona 2-0 pa 4-0, nigdje veze. kada je došao Mourinho rijesili smo se nekih nepotrebnih igrača, doveli Khediru, Ozila, Di Mariu i malo po malo Real se 'podigao iz pepela', 3 godine za redom u polufinalu LP, jbg nismo ni srece imali. Vise-manje dobro je poslozio ekipu, davao je prilicno finu minutazu momcima iz Castille, jedino se meni nije sviđalo sto bi se Real nekad povukao na vodstvu od npr. 2 il i 3-0, umjesto da kao Bayern ide utrpati jos vise.
Za 3 godine, 3 trofeja; nije ispunilo sva očekivanja kod Madridista kada je to u pitanju, ali evo nekoliko pozitivnih stvari o ovom karizmatičnom Portugalcu; Malo pomalo, stanjivala se dominacija Barcelone, evo u zadnjih 8 utakmica 4 pobjede Reala, 3 nerjesene i samo 1 pobjeda Barcelone. Od skoro pa nista napravio je dobru ekipu, kada pogledate sezonu prije Mourinha bilo je svasta ispali smo od koliko se sjećam trećeligaša u kupu, izbacio nas je Lyon u osmini finala LP. 2011. u grupi dobijemo Lyona 2-0 pa 4-0, nigdje veze. kada je došao Mourinho rijesili smo se nekih nepotrebnih igrača, doveli Khediru, Ozila, Di Mariu i malo po malo Real se 'podigao iz pepela', 3 godine za redom u polufinalu LP, jbg nismo ni srece imali. Vise-manje dobro je poslozio ekipu, davao je prilicno finu minutazu momcima iz Castille, jedino se meni nije sviđalo sto bi se Real nekad povukao na vodstvu od npr. 2 il i 3-0, umjesto da kao Bayern ide utrpati jos vise.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ja nemogu docekat novu sezonu,koja ce uzivancija biti gledati Calra i Zidanea na klupi u pm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AAAAAAAAA!
cavani hoce 300 000 funti sedmicno 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Imaju li Yaya Toure i Eto'o toliku platu ?LenBias je napisao/la:cavani hoce 300 000 funti sedmicno
Koji je to kreten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.