PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Rokoko87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rokoko87 » 09 sep 2016, 14:37

joker90 je napisao/la:Prođe jos jedan dan, a legende Zrinjskog ni na pomolu! Covketizirani u panici traze nekog da preuzme ulogu legende, ali osim Dragana i Krese Kordica niko ne zeli da bude legenda mađarsko-izdajnickog zmigavca od kluba!
Gdje nađe Krešu? :urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 sep 2016, 14:38

aleksandar_veliki je napisao/la:Molim vas negdje drugo o bombasima, ubicama... Nije ovaj forum za takve stvari.
A da obrises post gdje muflon virtual koji grad Sarajevo vidja samo na slikama spominje Vedranovo ime :o Hvala unaprijed :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 09 sep 2016, 15:13

Joj Šiljka boema, ne vadi iz FK Sabrina.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 sep 2016, 15:14

Politiku, covica i slicne price ostavite za neko drugo mjesto

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 09 sep 2016, 15:18

Samo Fadil dolazi u obzir i neka nam oprosti zbog toga...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 09 sep 2016, 15:24

Mirsad Šiljak
Kaže prije izjave... Što me niste upoznali s direktoricom, vidite kako sam se sredio
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 sep 2016, 15:26

Evo prilike za @krmka i pastrmku da klitoriziraju i cmaraju. Blizu im jbg. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

U ponedjeljak će u Neum uploviti kruzer sa 2.000 zgodnih i bogatih Šveđanki čiji je jedini cilj da traže Bosance za koje će moći da se udaju , saznaje ...

Kruzer “Sverige Non Pasaran” specijalno iznajmljen bogatim Šveđankama, putuje već mjesec dana a u ponedjeljak će doći u Neum , na svoje konačno odredište, iz kojeg će se iskrcati 2.000 Šveđanki koje žele da pronađu sebi svog Bosanca po mjeri, kako bi se udale i živile tako sretno u braku po različitim gradovima širom Švedske.

Bosanci koji žele da imaju barem neku šansu ne moraju da budu pretjerano lijepi, i nije bitna nacionalnost niti vjera, ali moraju da budu izuzetno seksualno aktivni, jer su ove bogatašice iz Skandinavije čule da je ovdje muški “ponos” veći nego u većini zemalja Evrope.

Kao još jedan od razloga, navodi se ogroman broj migranata iz Afrike, Azije, i sa Bliskog istoka koji su naselili Švedsku pa navodno ove bogate Šveđanke traže sebi i zaštitu pored redovnog seksa, jer su čule da su Bosanci izuzetno borbeni kad im neko dira ženu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 09 sep 2016, 15:33

Probisvjet je napisao/la:Evo prilike za @krmka i pastrmku da klitoriziraju i cmaraju. Blizu im jbg. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

U ponedjeljak će u Neum uploviti kruzer sa 2.000 zgodnih i bogatih Šveđanki čiji je jedini cilj da traže Bosance za koje će moći da se udaju , saznaje ...

Kruzer “Sverige Non Pasaran” specijalno iznajmljen bogatim Šveđankama, putuje već mjesec dana a u ponedjeljak će doći u Neum , na svoje konačno odredište, iz kojeg će se iskrcati 2.000 Šveđanki koje žele da pronađu sebi svog Bosanca po mjeri, kako bi se udale i živile tako sretno u braku po različitim gradovima širom Švedske.

Bosanci koji žele da imaju barem neku šansu ne moraju da budu pretjerano lijepi, i nije bitna nacionalnost niti vjera, ali moraju da budu izuzetno seksualno aktivni, jer su ove bogatašice iz Skandinavije čule da je ovdje muški “ponos” veći nego u većini zemalja Evrope.

Kao još jedan od razloga, navodi se ogroman broj migranata iz Afrike, Azije, i sa Bliskog istoka koji su naselili Švedsku pa navodno ove bogate Šveđanke traže sebi i zaštitu pored redovnog seksa, jer su čule da su Bosanci izuzetno borbeni kad im neko dira ženu.
krmak je madjar, glumi svedjanku i ima fehima koji je izuzetno sexualno aktivan sa njim a i stiti ga od drugih muskaraca, pogotovo onih tamnoputih iz istocnog dijela mostara :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 sep 2016, 15:34

ALADINN je napisao/la:I dalje cekam odgovoe admine ?
:stop: Nemas ti sta da cekas osim vlak za Banovice ako budes nastavio. Nosi politiku sa "moje" teme! Pravi temu za politiku i tamo se handrite oko politike! :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 sep 2016, 15:36

TobeYarabi je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Evo prilike za @krmka i pastrmku da klitoriziraju i cmaraju. Blizu im jbg. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

krmak je madjar, glumi svedjanku i ima fehima koji je izuzetno sexualno aktivan sa njim a i stiti ga od drugih muskaraca, pogotovo onih tamnoputih iz istocnog dijela mostara :lol:
:rol: :rol: :rol: :rol:

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 09 sep 2016, 16:48

joker90 je napisao/la:Prođe jos jedan dan, a legende Zrinjskog ni na pomolu! Covketizirani u panici traze nekog da preuzme ulogu legende, ali osim Dragana i Krese Kordica niko ne zeli da bude legenda mađarsko-izdajnickog zmigavca od kluba!
Zamisli kakvi ste vi kad vam klub bez legendi,povjesti,stadiona,i ostalih stvari uzima titule i nabija komplekse,zamisli samo.

mario11111
Kontakt:

Post Postao/la mario11111 » 09 sep 2016, 17:39

Godinama je trn bio Željo, sad je Zrinjski, dok veliki gigant nemoćno promatra :salut:
1905

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 sep 2016, 18:48

GradKamena1 je napisao/la:
Zamisli kakvi ste vi kad vam klub bez legendi,povjesti,stadiona,i ostalih stvari uzima titule i nabija komplekse,zamisli samo.
Kakvi kompleksi moj Covke? Hajde da te malo nasamaram hladnim cinjenicama!

Ako me sjecanje ne vara imamo duplo vise trofeja od laznog kluba:

slika

slika

U međusobnim omjerima nam bas fino lezite. Evo ove sezone smo ocajni, ali vas isprangijamo rutinski opet!

slika

Pomiri se sa cinjenicom da ste mi jednostavno odvratni jer ste politicki isprdak i marioneta, bivsi navijaci Veleza koji su postali nesto sto nijedan fudbalski navijac ne bi trebao biti. To je gola istina moj Covke, ako odem dalje, bit ce banova...
Bahati, bahati Željkan!
1946

mario11111
Kontakt:

Post Postao/la mario11111 » 09 sep 2016, 19:05

joker90 je napisao/la:
GradKamena1 je napisao/la:
Kakvi kompleksi moj Covke? Hajde da te malo nasamaram hladnim cinjenicama!

Ako me sjecanje ne vara imamo duplo vise trofeja od laznog kluba:

slika

slika

U međusobnim omjerima nam bas fino lezite. Evo ove sezone smo ocajni, ali vas isprangijamo rutinski opet!

slika

Pomiri se sa cinjenicom da ste mi jednostavno odvratni jer ste politicki isprdak i marioneta, bivsi navijaci Veleza koji su postali nesto sto nijedan fudbalski navijac ne bi trebao biti. To je gola istina moj Covke, ako odem dalje, bit ce banova...
Nisi realan majstore..
Škripari 20 godina, samo jako braćo :thumbup:
1905

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 09 sep 2016, 19:45

slika
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 sep 2016, 20:04

aleksandar_veliki je napisao/la:Ni mali Inter nam ne moze nista :).
Yebem ti citavu dalmaciju oborise me za 836 eura.
Seremsenamalihajduk
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 09 sep 2016, 20:13

Ovo je ljubav !
Za mene je to najbolji kamp, tereni, supa itd kako god da to nazovete, jer je to nase...
A vi se mozete SRAMITI jer nesto sto je u vlasnistvu kluba kojeg NAVODNO volite, VI ismijavate.. Pa kakav god da je..
Sramota za vas..

Meni je to draze nego bilo kakav drugi kamp drugog kluba, ja volim FKSarajevo i ledja mu nikad necu okrenuti..

Ljudi koji su tu u klubu su svakako prolazni, kao i navijaci.. FkSarajevo ce uvijek biti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2016, 20:37

kako bi solinas šmekerski uzeo jednu ljubičastu a ostatak sisatoj djelatnici kladionice na kafu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 sep 2016, 20:42

Virtu4l je napisao/la:kako bi solinas šmekerski uzeo jednu ljubičastu a ostatak sisatoj djelatnici kladionice na kafu
Nekidan sam odigrao pobjedu BiH 4-0 kvota 15 bila kod nas u Admiralu na cenera i nece.....yebase me nasi za gol :urnebes:
Kako god odigras nece :oops:
Nije sisata al ima facu da svrsis. .pogubi se insan.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2016, 20:47

solinas je napisao/la:Nije sisata al ima facu da svrsis. .pogubi se insan.
onda njoj ljubičastu a sebi ostatak :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.