Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VolimLiverpool » 09 mar 2012, 15:44

Jbg ,nekako sam siguran u sutrašnju pobjedu. :lol:
You'll never walk alone.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 mar 2012, 15:57

VolimLiverpool je napisao/la:Jbg ,nekako sam siguran u sutrašnju pobjedu. :lol:

Ja sam nekako uvijek siguran protiv ovakvih ekipa da ćemo dobit, al' kad počnu naši igrat dodje mi da plačem :cry: :lol:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 09 mar 2012, 16:59

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... irmed.html" onclick="window.open(this.href);return false;
The agent of Twente striker Luuk de Jong, 21, has confirmed Liverpool's interest in the player.

Dobar za back up napadača, solidan za prvu postavu. Možda ne bi bilo loše dovest' Fowlera nazad? :P
Cavani mi je i dalje najveća želja, mada nerealna u ovom trenutku.

http://elcentrocampista.com/2012/03/liv ... arca-raid/" onclick="window.open(this.href);return false;
Telo, Pedro, Keita. Što se mene tiče, sva tri igrača imaju određen kvalitet. Najviše bih volio vidjet' Tela, al' od toga nema ništa, vejrovatno. Nemam ništa protiv toga da dođe jedan dobar veznjak kao što je Keita, mada znamo da nam i nije toliko neophodan, no s obzirom na povrede i forme pojedinih igrača, ne bi bilo loše, dovesti ga. Pedro je dobar igrač, ali po mom mišljenju precjenjen.

Da li neko zna koji igrač je bio posljednji igrač u Liverpoolu, koji je proveo neko vrijeme na posudbi u ovom klubu?
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 mar 2012, 17:08

BeyKopites je napisao/la:Eee, zna li neko sta je sa našim Arminom Hodžićem koji je u oktobru trebao potpisati za LFC :?: :?:
Posudjen Zelji do punoljetstva (jos ova sezona).
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 mar 2012, 17:18

hanniz je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... irmed.html
The agent of Twente striker Luuk de Jong, 21, has confirmed Liverpool's interest in the player.

Dobar za back up napadača, solidan za prvu postavu. Možda ne bi bilo loše dovest' Fowlera nazad? :P

http://elcentrocampista.com/2012/03/liv ... arca-raid/" onclick="window.open(this.href);return false;
Telo, Pedro, Keita. Što se mene tiče, sva tri igrača imaju određen kvalitet. Najviše bih volio vidjet' Tela, al' od toga nema ništa, vejrovatno. Nemam ništa protiv toga da dođe jedan dobar veznjak kao što je Keita, mada znamo da nam i nije toliko neophodan, no s obzirom na povrede i forme pojedinih igrača, ne bi bilo loše, dovesti ga. Pedro je dobar igrač, ali po mom mišljenju precjenjen.

Da li neko zna koji igrač je bio posljednji igrač u Liverpoolu, koji je proveo neko vrijeme na posudbi u ovom klubu?
gledao sam De Jonga više puta ove sezone, nije loš igrač.Nadam se da bi se snašao u engleskoj ako dođe.
Nešto slično kao Kuyt samo sa više tehničkih sposobnosti kako mi se čini :)

Svidio mi se sinoć Muniain kao igrač a pratio sam ga i prije, Tello također extra talent.Doveo bih jednog od njih dvojice kao i Gastona Ramireza :D
Edin TM87 je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:Eee, zna li neko sta je sa našim Arminom Hodžićem koji je u oktobru trebao potpisati za LFC :?: :?:
Arminu se predviđa sjajna fudbalska budućnost.Samo nek nastavi sa dosadašnjim radom.Nadam se da će ga povrede zaobići i da će u Akademiji LFC pravilno raditi sa njim !
-CaptainFantastic08-

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 mar 2012, 17:20

Momak je masina za golove.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 mar 2012, 19:24

Spominje se Falcao kao 'ideja' za napad. Ja bih još dodao .. nerealna ideja.. :D

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 mar 2012, 19:47

OTNYS_YNWA je napisao/la:Spominje se Falcao kao 'ideja' za napad. Ja bih još dodao .. nerealna ideja.. :D
Naravno da je nerealna, pa realniji je onda Cavani a uz to još bolji igrač !
Falcao plaćen oko 40 mil. i sad zamislite koliko bi tražili za njega :?
Po meni Cavani najbolja opcija za kojom trebamo krenuti, a kao backup ako ćemo dovoditi napadače onda Luuk de Jong ...
-CaptainFantastic08-

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 09 mar 2012, 20:27

Luis Suarez
We finished to training and now We are going to Sunderlan ready for the match of tomorrow!
slika

Luis Suarez
I wanted to say apologize for the spelling error when I wrote "Sunderland". The corrector of the mobile was wrong and I did not check... Sorry.

King. :lol:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 mar 2012, 21:04

dobro je da se izvinuo još bi ga i za to optužili...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 09 mar 2012, 21:36

Carlo je napisao/la:dobro je da se izvinuo još bi ga i za to optužili...
dada

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 mar 2012, 21:48

Carlo je napisao/la:dobro je da se izvinuo još bi ga i za to optužili...
Optužili bi ga za omalovažavanje i uz malo Fergievog lobbya dobio bi min. 3 utakmice suspenzije :lol:
mala-šala :roll:
-CaptainFantastic08-

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 09 mar 2012, 23:33

Hoce li igrati sutra Gerrard? Da znamo makar statiskicki kolike su nam sanse za pobjedu, rekao bih mnogo je bitna stvar.

A sto se tice Suareza, sta reci, legenda. 8-)

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 09 mar 2012, 23:35

a nu ih :mrgreen: :lol:

slika
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 mar 2012, 23:41

Liverpool8 je napisao/la:Hoce li igrati sutra Gerrard? Da znamo makar statiskicki kolike su nam sanse za pobjedu, rekao bih mnogo je bitna stvar.

A sto se tice Suareza, sta reci, legenda. 8-)
slika
Probable starters in bold, contenders in light.

Subs from Doni, Aurélio, Carroll, Coates, Rodríguez, Spearing, Sterling, Shelvey, Kelly, Coady, Flanagan, Bellamy, Robinson

Doubtful Gerrard (hamstring), Johnson (hamstring)

Injured Agger (rib, 24 Mar), Lucas (knee, Aug)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 mar 2012, 23:54

Novi dres??? Ako jeste, meni je dobar.
slika

Limunitos, meni je ova njihova bolja:
slika

Ovo je pravo prijateljstvo:
slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Tolstoj
Kontakt:

Post Postao/la Tolstoj » 10 mar 2012, 00:55

BeyKopites je napisao/la:
hanniz je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... irmed.html

gledao sam De Jonga više puta ove sezone, nije loš igrač.Nadam se da bi se snašao u engleskoj ako dođe.
Nešto slično kao Kuyt samo sa više tehničkih sposobnosti kako mi se čini :)

Svidio mi se sinoć Muniain kao igrač a pratio sam ga i prije, Tello također extra talent.Doveo bih jednog od njih dvojice kao i Gastona Ramireza :D
Edin TM87 je napisao/la:
Arminu se predviđa sjajna fudbalska budućnost.Samo nek nastavi sa dosadašnjim radom.Nadam se da će ga povrede zaobići i da će u Akademiji LFC pravilno raditi sa njim !
Od svih pobrojanih doci ce niko, zauzvrat ce biti dovede poneki oronuli Spanac, kao i neki antitalenat iz Juzne Amerike, pa cu opet trositi vrijeme gledajuci impotentni Liverpool..ccc

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 mar 2012, 09:50

rizo jesi vidio sta su najavili kao treci dres ? neko ljubicasto sra.nje ja se nadam da nece biti tako. a ovaj crveni klasika...
You are someone else I am still right here

Arminn
Kontakt:

Post Postao/la Arminn » 10 mar 2012, 10:39

Sunderland-Liverpool 16h UZIVO PRENOS: http://****.cc.cc/" onclick="window.open(this.href);return false;

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 10 mar 2012, 11:33

Jedan od interesantnijih duela odigraće se na Goodison Parku gdje će Everton ugostiti ekipu Tottenhama koji traži izlaz uiz rezultatske krize nakon dva uzastopna ubjedljiva poraza od Arsenala i Manchester Uniteda. Spursi u ovaj susret ulaze sa mnogo problea, a posljednji koji se našao na listi povrijeđenih je Aaron Lennon, dok su do kraja sezone ostali bez Stewarta Downinga.
joj ko radi u ovoj redakciji matereti
Walk on, with hope in your hearts.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.