Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
VolimLiverpool je napisao/la:Jbg ,nekako sam siguran u sutrašnju pobjedu.
Ja sam nekako uvijek siguran protiv ovakvih ekipa da ćemo dobit, al' kad počnu naši igrat dodje mi da plačem

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... irmed.html" onclick="window.open(this.href);return false;
The agent of Twente striker Luuk de Jong, 21, has confirmed Liverpool's interest in the player.
Dobar za back up napadača, solidan za prvu postavu. Možda ne bi bilo loše dovest' Fowlera nazad?
Cavani mi je i dalje najveća želja, mada nerealna u ovom trenutku.
http://elcentrocampista.com/2012/03/liv ... arca-raid/" onclick="window.open(this.href);return false;
Telo, Pedro, Keita. Što se mene tiče, sva tri igrača imaju određen kvalitet. Najviše bih volio vidjet' Tela, al' od toga nema ništa, vejrovatno. Nemam ništa protiv toga da dođe jedan dobar veznjak kao što je Keita, mada znamo da nam i nije toliko neophodan, no s obzirom na povrede i forme pojedinih igrača, ne bi bilo loše, dovesti ga. Pedro je dobar igrač, ali po mom mišljenju precjenjen.
Da li neko zna koji igrač je bio posljednji igrač u Liverpoolu, koji je proveo neko vrijeme na posudbi u ovom klubu?
The agent of Twente striker Luuk de Jong, 21, has confirmed Liverpool's interest in the player.
Dobar za back up napadača, solidan za prvu postavu. Možda ne bi bilo loše dovest' Fowlera nazad?

http://elcentrocampista.com/2012/03/liv ... arca-raid/" onclick="window.open(this.href);return false;
Telo, Pedro, Keita. Što se mene tiče, sva tri igrača imaju određen kvalitet. Najviše bih volio vidjet' Tela, al' od toga nema ništa, vejrovatno. Nemam ništa protiv toga da dođe jedan dobar veznjak kao što je Keita, mada znamo da nam i nije toliko neophodan, no s obzirom na povrede i forme pojedinih igrača, ne bi bilo loše, dovesti ga. Pedro je dobar igrač, ali po mom mišljenju precjenjen.
Da li neko zna koji igrač je bio posljednji igrač u Liverpoolu, koji je proveo neko vrijeme na posudbi u ovom klubu?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Posudjen Zelji do punoljetstva (jos ova sezona).BeyKopites je napisao/la:Eee, zna li neko sta je sa našim Arminom Hodžićem koji je u oktobru trebao potpisati za LFC![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- BeyKopites
- Kontakt:
gledao sam De Jonga više puta ove sezone, nije loš igrač.Nadam se da bi se snašao u engleskoj ako dođe.hanniz je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... irmed.html
Dobar za back up napadača, solidan za prvu postavu. Možda ne bi bilo loše dovest' Fowlera nazad?![]()
Nešto slično kao Kuyt samo sa više tehničkih sposobnosti kako mi se čini

Svidio mi se sinoć Muniain kao igrač a pratio sam ga i prije, Tello također extra talent.Doveo bih jednog od njih dvojice kao i Gastona Ramireza

Arminu se predviđa sjajna fudbalska budućnost.Samo nek nastavi sa dosadašnjim radom.Nadam se da će ga povrede zaobići i da će u Akademiji LFC pravilno raditi sa njim !Edin TM87 je napisao/la:Posudjen Zelji do punoljetstva (jos ova sezona).BeyKopites je napisao/la:Eee, zna li neko sta je sa našim Arminom Hodžićem koji je u oktobru trebao potpisati za LFC![]()
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Momak je masina za golove.
Roger Federer the greatest of all time!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Spominje se Falcao kao 'ideja' za napad. Ja bih još dodao .. nerealna ideja.. 

- BeyKopites
- Kontakt:
Naravno da je nerealna, pa realniji je onda Cavani a uz to još bolji igrač !OTNYS_YNWA je napisao/la:Spominje se Falcao kao 'ideja' za napad. Ja bih još dodao .. nerealna ideja..
Falcao plaćen oko 40 mil. i sad zamislite koliko bi tražili za njega

Po meni Cavani najbolja opcija za kojom trebamo krenuti, a kao backup ako ćemo dovoditi napadače onda Luuk de Jong ...
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Luis Suarez
We finished to training and now We are going to Sunderlan ready for the match of tomorrow!

Luis Suarez
I wanted to say apologize for the spelling error when I wrote "Sunderland". The corrector of the mobile was wrong and I did not check... Sorry.
King.
We finished to training and now We are going to Sunderlan ready for the match of tomorrow!

Luis Suarez
I wanted to say apologize for the spelling error when I wrote "Sunderland". The corrector of the mobile was wrong and I did not check... Sorry.
King.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
dobro je da se izvinuo još bi ga i za to optužili...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
dadaCarlo je napisao/la:dobro je da se izvinuo još bi ga i za to optužili...
- BeyKopites
- Kontakt:
Optužili bi ga za omalovažavanje i uz malo Fergievog lobbya dobio bi min. 3 utakmice suspenzijeCarlo je napisao/la:dobro je da se izvinuo još bi ga i za to optužili...

mala-šala

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Liverpool8
- Kontakt:
Hoce li igrati sutra Gerrard? Da znamo makar statiskicki kolike su nam sanse za pobjedu, rekao bih mnogo je bitna stvar.
A sto se tice Suareza, sta reci, legenda.

a nu ih

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Liverpool8 je napisao/la:Hoce li igrati sutra Gerrard? Da znamo makar statiskicki kolike su nam sanse za pobjedu, rekao bih mnogo je bitna stvar.

Probable starters in bold, contenders in light.
Subs from Doni, Aurélio, Carroll, Coates, Rodríguez, Spearing, Sterling, Shelvey, Kelly, Coady, Flanagan, Bellamy, Robinson
Doubtful Gerrard (hamstring), Johnson (hamstring)
Injured Agger (rib, 24 Mar), Lucas (knee, Aug)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Novi dres??? Ako jeste, meni je dobar.

Limunitos, meni je ova njihova bolja:

Ovo je pravo prijateljstvo:

Limunitos, meni je ova njihova bolja:

Ovo je pravo prijateljstvo:

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Od svih pobrojanih doci ce niko, zauzvrat ce biti dovede poneki oronuli Spanac, kao i neki antitalenat iz Juzne Amerike, pa cu opet trositi vrijeme gledajuci impotentni Liverpool..cccBeyKopites je napisao/la:gledao sam De Jonga više puta ove sezone, nije loš igrač.Nadam se da bi se snašao u engleskoj ako dođe.hanniz je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... irmed.html
Dobar za back up napadača, solidan za prvu postavu. Možda ne bi bilo loše dovest' Fowlera nazad?![]()
Nešto slično kao Kuyt samo sa više tehničkih sposobnosti kako mi se čini![]()
Svidio mi se sinoć Muniain kao igrač a pratio sam ga i prije, Tello također extra talent.Doveo bih jednog od njih dvojice kao i Gastona Ramireza
Arminu se predviđa sjajna fudbalska budućnost.Samo nek nastavi sa dosadašnjim radom.Nadam se da će ga povrede zaobići i da će u Akademiji LFC pravilno raditi sa njim !Edin TM87 je napisao/la:Posudjen Zelji do punoljetstva (jos ova sezona).BeyKopites je napisao/la:Eee, zna li neko sta je sa našim Arminom Hodžićem koji je u oktobru trebao potpisati za LFC![]()
rizo jesi vidio sta su najavili kao treci dres ? neko ljubicasto sra.nje ja se nadam da nece biti tako. a ovaj crveni klasika...
You are someone else I am still right here
Sunderland-Liverpool 16h UZIVO PRENOS: http://****.cc.cc/" onclick="window.open(this.href);return false;
joj ko radi u ovoj redakciji materetiJedan od interesantnijih duela odigraće se na Goodison Parku gdje će Everton ugostiti ekipu Tottenhama koji traži izlaz uiz rezultatske krize nakon dva uzastopna ubjedljiva poraza od Arsenala i Manchester Uniteda. Spursi u ovaj susret ulaze sa mnogo problea, a posljednji koji se našao na listi povrijeđenih je Aaron Lennon, dok su do kraja sezone ostali bez Stewarta Downinga.
Walk on, with hope in your hearts.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.