Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DrFilgud
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la DrFilgud » 25 sep 2019, 19:02

Justin je napisao/la: Mozda im je javio da ceka poziv BiH. :kafa:
Ma gori od Visce i Dulje tesko da moze biti. A i Dzeko sigurno nema nista protiv jer imaju istog menadzera. Mozda je on i pogurao.
Sumnjam da i ti vjerujes u ovo gore ;)

Najprije da je igranka s menadzerom. Valja upisati par reprezentativnih nastupa, da se proda dogodine.
Cisto sumnjam da ce donijeti neki kvalitet, a i da je bolji od bilo kog naseg ofanzivca.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 25 sep 2019, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 25 sep 2019, 19:02

Sad glavna tema "vracanja pod nasu zastavu" moraju biti omeragic i burnic!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 25 sep 2019, 19:05

DrFilgud je napisao/la:Najprije da je igranka s menadzerom. Valja upisati par reprezentativnih nastupa, da se proda dogodine.
Cisto sumnjam da ce donijeti neki kvalitet, a i da je bolji od bilo kog naseg ofanzivca.
Vrijedi ga isprobati, zašto ne? Prvo krilo Višća, drugo Hajrović van forme i nemamo nikoga drugog na toj poziciji.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 25 sep 2019, 19:06

edinjo-bih je napisao/la:Sad glavna tema "vracanja pod nasu zastavu" moraju biti omeragic i burnic!
Njima trenutno ne trebaju reprezentativni nastupi za BiH, zato nisu spremni da "plate" poziv.
Njima mi moramo pristupiti i privoliti ih da igraju za nas, nazalost za to ocigledno nema interesa. :thumbdown:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 25 sep 2019, 19:10

Tacno, isti trud koji je hrvatska priredila rakiticu (ili napr. Bilosu)..

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 sep 2019, 19:24

Vucevich je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:Najprije da je igranka s menadzerom. Valja upisati par reprezentativnih nastupa, da se proda dogodine.
Vrijedi ga isprobati, zašto ne? Prvo krilo Višća, drugo Hajrović van forme i nemamo nikoga drugog na toj poziciji.
I ja mislim da ga treba isprobati.

Visca, Duljevic, Stevanovic, Hotic i Hajrovic.
Hajrovic je veoma dobar igrac za nase uslove kad je u formi i to mozda neki 45 minuta. Mislim da od njega nemozemo naci boljeg igraca sa klupe kad trazimo rezultat, jer on moze tu nesto da napravi.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 sep 2019, 19:26

Duljevic i Menalo lijevo, desno Visca, Stevanovic, Hajrovic.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 25 sep 2019, 19:45

Nije dobro kad ne vracamo igrace pod nasu zastavu, ali zato nije dobro ni kada ih vracamo. A i ova floskula menadzerski igrac, ne kontam sta se time hoce reci ? Pa svi igrači imaju menadžere, sta treba da ih niko ne zastupa? Koja glupost.
Hotic je odlican nogometas. Ako je tacno da treba da zaigra za nas onda dobrodošao momčino. :bih:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 25 sep 2019, 19:59

h1a2s3o4 je napisao/la:Nije dobro kad ne vracamo igrace pod nasu zastavu, ali zato nije dobro ni kada ih vracamo. A i ova floskula menadzerski igrac, ne kontam sta se time hoce reci ? Pa svi igrači imaju menadžere, sta treba da ih niko ne zastupa? Koja glupost.
Hotic je odlican nogometas. Ako je tacno da treba da zaigra za nas onda dobrodošao momčino. :bih:
!

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 25 sep 2019, 20:02

DrFilgud je napisao/la:
Justin je napisao/la: Mozda im je javio da ceka poziv BiH. :kafa:
Ma gori od Visce i Dulje tesko da moze biti. A i Dzeko sigurno nema nista protiv jer imaju istog menadzera. Mozda je on i pogurao.
Sumnjam da i ti vjerujes u ovo gore ;)

Najprije da je igranka s menadzerom. Valja upisati par reprezentativnih nastupa, da se proda dogodine.
Postavio sam video na prosloj stranici. Vidi se da zna igrati fudbala. Neka dobije sansu, a lako ga je izbaciti ako bude los. :salut:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 25 sep 2019, 20:06

Ma slazem se da ga vrijedi probati, od viska ne boli glava, a i nece biti losiji od mnogih koji su prosli kroz reprezentaciju.

Nego sve je to nekako mutno, kad znamo da se ne radi nista na dovodjenju istinskih pojacanja.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 sep 2019, 20:25

h1a2s3o4 je napisao/la:Nije dobro kad ne vracamo igrace pod nasu zastavu, ali zato nije dobro ni kada ih vracamo. A i ova floskula menadzerski igrac, ne kontam sta se time hoce reci ? Pa svi igrači imaju menadžere, sta treba da ih niko ne zastupa? Koja glupost.
Valjda je logicno da prvo zoves igrace koji su vec bili dio reprezentacije a koji su slican kvalitet. Evo npr Stevanovic je bolje krilo od Hotica. Ako trazis veznog igraca onda zoves Hajradinovica koji je vec prosao mlade selekcije. Drugacije je zvati npr Hotica kad je 19 godina i igrac koji obecava, a drugacije je vec kad je 24 i nije toliko interesantan jednoj reprezentaciji koja je kvalitetom kao mi ili mozda slabija od nas kad bi igrali 2 utakmice protiv njih.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 25 sep 2019, 20:27

Tristan10 je napisao/la:Valjda je logicno da prvo zoves igrace koji su vec bili dio reprezentacije a koji su slican kvalitet. Evo npr Stevanovic je bolje krilo od Hotica. Ako trazis veznog igraca onda zoves Hajradinovica koji je vec prosao mlade selekcije. Drugacije je zvati npr Hotica kad je 19 godina i igrac koji obecava, a drugacije je vec kad je 24 i nije toliko interesantan jednoj reprezentaciji koja je kvalitetom kao mi ili mozda slabija od nas kad bi igrali 2 utakmice protiv njih.
Zašto i kako je bolji?

Stevanoviću 29 godina a nedavno je igrao u Švicarskoj cvajti.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 sep 2019, 20:32

Vucevich je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:Valjda je logicno da prvo zoves igrace koji su vec bili dio reprezentacije a koji su slican kvalitet. Evo npr Stevanovic je bolje krilo od Hotica. Ako trazis veznog igraca onda zoves Hajradinovica koji je vec prosao mlade selekcije. Drugacije je zvati npr Hotica kad je 19 godina i igrac koji obecava, a drugacije je vec kad je 24 i nije toliko interesantan jednoj reprezentaciji koja je kvalitetom kao mi ili mozda slabija od nas kad bi igrali 2 utakmice protiv njih.
Zašto i kako je bolji?

Stevanoviću 29 godina a nedavno je igrao u Švicarskoj cvajti.
Kao prvo pravo je krilo, drugo puno vise trci, trece radi vise u defanzivi. Drugaciji je igrac od Hotica. Ali ako hoces centralnog veznog iza napadaca, onda ovaj konkurise sa Hajradinovicem. U tom slucaju treba da Hajradinovic ima prednost.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 25 sep 2019, 20:38

samoposmatram je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Sipovic :rol:
https://sportsport.ba/fudbal/zvijezda-0 ... ara/334645
Wow, zabio je gol protiv seoske ekipe Zvijezde 09, zovi ga odmah sta cekaju :rol:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 sep 2019, 20:40

Goalgetter je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la: Koji je nas stil igre?
Da te podsjetim sta je Robi rekao na pocetku mandata:
Planiram sve podrediti stilu igrača. Kao i svi, i ja želim da mi momčad igra poput Barcelone ili Manchester Cityja, trener sam koji voli imati posjed, dominaciju i igru od noge do noge
:kafa:
Koji je ovo put da gledamo isti film?

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 sep 2019, 20:45

Vucevich je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Sipovic :rol:
https://sportsport.ba/fudbal/zvijezda-0 ... ara/334645
Wow, zabio je gol protiv seoske ekipe Zvijezde 09, zovi ga odmah sta cekaju :rol:
Ovo ja samo da bi ti sad gledao Zeljinu utakmicu u nadi da Sipovic se prospe. Uzivaj komsinice.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 25 sep 2019, 20:47

samoposmatram je napisao/la: Ovo ja samo da bi ti sad gledao Zeljinu utakmicu u nadi da Sipovic se prospe. Uzivaj komsinice.
Sta ce da prospe, igra protiv ekipe iz etno sela :rol:

Zasto ga nisi nijednom spomenuo dok je bio po Saudijskoj Arabiji i Maroku? :lol:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 sep 2019, 20:49

Vucevich je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la: Ovo ja samo da bi ti sad gledao Zeljinu utakmicu u nadi da Sipovic se prospe. Uzivaj komsinice.
Sta ce da prospe, igra protiv ekipe iz etno sela :rol:

Zasto ga nisi nijednom spomenuo dok je bio po Saudijskoj Arabiji i Maroku? :lol:
Logicno, jer je Vranjes bio tu a Zukanovic u seriji A.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.