Može da bude na kraju savršeno a može da i sve ode u qrac

Može da bude na kraju savršeno a može da i sve ode u qrac
što je najjače prvak prošao prvo kolo LŠ ili ne opet ima velike šanse za grupe ECL jer će većina ovih jačih prvaka država po ispadanju u 2-3 kolu LŠ završiti u EL ili direktno u grupama ECLFourteenwords je napisao/la: ↑06 maj 2021, 06:54Ove godine velika prilika za Zrinjski i Sarajevo,ako sarajevo bude prvak put do skupina konferencijske je stvarno lagan da je tesko uopce ne proci,a Zrinjski zbog dobroga koeficijenta,uz srecu u zdrijebu takodjer ima veliku sansu. Zrinjski da je osvojio prvenstvo,imao bi cak veliku sansu za europa ligu...
Ne mora značiti. Uvijek imaš nekoliko ekipa koju su puno jače od tebe na koje možeš naletiti "kad ne bi trebao". Npr možeš za protivnika imati Haifu koja će da te otrese, ili da Qarabag ne bude prvak i taj protivnik iz Azerbejdžana je jači od tebe ili neugodni Soligorsk. Nikome s Balkana ne leži taj fudbal iz istočnog bloka jer puno trče iako su tehnički bez stranaca odron.FoSte95 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 08:11što je najjače prvak prošao prvo kolo LŠ ili ne opet ima velike šanse za grupe ECL jer će većina ovih jačih prvaka država po ispadanju u 2-3 kolu LŠ završiti u EL ili direktno u grupama ECLFourteenwords je napisao/la: ↑06 maj 2021, 06:54Ove godine velika prilika za Zrinjski i Sarajevo,ako sarajevo bude prvak put do skupina konferencijske je stvarno lagan da je tesko uopce ne proci,a Zrinjski zbog dobroga koeficijenta,uz srecu u zdrijebu takodjer ima veliku sansu. Zrinjski da je osvojio prvenstvo,imao bi cak veliku sansu za europa ligu...
To za Haifu stoji, mislim ako bi se ostalo sve pokopilo bolje da Tel Aviv bude prvak, ali to za Azere mi smo egal sa njima......SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 maj 2021, 09:25Ne mora značiti. Uvijek imaš nekoliko ekipa koju su puno jače od tebe na koje možeš naletiti "kad ne bi trebao". Npr možeš za protivnika imati Haifu koja će da te otrese, ili da Qarabag ne bude prvak i taj protivnik iz Azerbejdžana je jači od tebe ili neugodni Soligorsk. Nikome s Balkana ne leži taj fudbal iz istočnog bloka jer puno trče iako su tehnički bez stranaca odron.FoSte95 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 08:11što je najjače prvak prošao prvo kolo LŠ ili ne opet ima velike šanse za grupe ECL jer će većina ovih jačih prvaka država po ispadanju u 2-3 kolu LŠ završiti u EL ili direktno u grupama ECLFourteenwords je napisao/la: ↑06 maj 2021, 06:54Ove godine velika prilika za Zrinjski i Sarajevo,ako sarajevo bude prvak put do skupina konferencijske je stvarno lagan da je tesko uopce ne proci,a Zrinjski zbog dobroga koeficijenta,uz srecu u zdrijebu takodjer ima veliku sansu. Zrinjski da je osvojio prvenstvo,imao bi cak veliku sansu za europa ligu...
I mi ćemo biti nakon ove sezone jer nam se briše ona najgora prije 5 godina.FoSte95 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 09:33To za Haifu stoji, mislim ako bi se ostalo sve pokopilo bolje da Tel Aviv bude prvak, ali to za Azere mi smo egal sa njima......SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 maj 2021, 09:25Ne mora značiti. Uvijek imaš nekoliko ekipa koju su puno jače od tebe na koje možeš naletiti "kad ne bi trebao". Npr možeš za protivnika imati Haifu koja će da te otrese, ili da Qarabag ne bude prvak i taj protivnik iz Azerbejdžana je jači od tebe ili neugodni Soligorsk. Nikome s Balkana ne leži taj fudbal iz istočnog bloka jer puno trče iako su tehnički bez stranaca odron.
sada gledam po trenutnom Zrinja je maltenenosioc u ECL i u play-offu :O
Samo titula ti donosi 2 boda i to bi bilo minimum 8,250 za sezonu 22/23.MortemHz je napisao/la: ↑06 maj 2021, 09:35I mi ćemo biti nakon ove sezone jer nam se briše ona najgora prije 5 godina.FoSte95 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 09:33To za Haifu stoji, mislim ako bi se ostalo sve pokopilo bolje da Tel Aviv bude prvak, ali to za Azere mi smo egal sa njima......SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 maj 2021, 09:25
Ne mora značiti. Uvijek imaš nekoliko ekipa koju su puno jače od tebe na koje možeš naletiti "kad ne bi trebao". Npr možeš za protivnika imati Haifu koja će da te otrese, ili da Qarabag ne bude prvak i taj protivnik iz Azerbejdžana je jači od tebe ili neugodni Soligorsk. Nikome s Balkana ne leži taj fudbal iz istočnog bloka jer puno trče iako su tehnički bez stranaca odron.
sada gledam po trenutnom Zrinja je maltenenosioc u ECL i u play-offu :O![]()
Odakle ti to da titula donosi dva boda o.OSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 maj 2021, 09:51Samo titula ti donosi 2 boda i to bi bilo minimum 8,250 za sezonu 22/23.
Pecara.
Koliko minimalno donosi titula, za sama učešća u pretkolu LP, eventualno LE, CL...FoSte95 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 10:08Odakle ti to da titula donosi dva boda o.OSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 maj 2021, 09:51Samo titula ti donosi 2 boda i to bi bilo minimum 8,250 za sezonu 22/23.
Titula ti jedino donosi 0.500 koliko dobije klub koji ispadne u prvom kolu kvala za LŠsampras je napisao/la: ↑06 maj 2021, 15:20Koliko minimalno donosi titula, za sama učešća u pretkolu LP, eventualno LE, CL...FoSte95 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 10:08Odakle ti to da titula donosi dva boda o.OSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 maj 2021, 09:51
Samo titula ti donosi 2 boda i to bi bilo minimum 8,250 za sezonu 22/23.
U najgorem slučaju?
Nema bodova za ispadanje u pretkolima CL. Već se računa gdje tim skroz ispadne iz Europe. Evo koeficijenata za novo takmičenje.
Gdje si našao ovo za ECL, ja se slomih tražeći hahahMokes je napisao/la: ↑06 maj 2021, 15:54Nema bodova za ispadanje u pretkolima CL. Već se računa gdje tim skroz ispadne iz Europe. Evo koeficijenata za novo takmičenje.
Qualifying points Europa Conference League
ECL-Q1 1.00
ECL-Q2 1.50
ECL-Q3 2.00
ECL-Q4 2.50
Znači ako Sarajevo osvoji, minimalno će dobiti 1.5 taman da nikoga ne prođe. S prolascima ovo dodatno raste, logično.
https://kassiesa.net/uefa/calc.htmlFoSte95 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 16:05Gdje si našao ovo za ECL, ja se slomih tražeći hahahMokes je napisao/la: ↑06 maj 2021, 15:54Nema bodova za ispadanje u pretkolima CL. Već se računa gdje tim skroz ispadne iz Europe. Evo koeficijenata za novo takmičenje.
ECL-Q1 1.00
ECL-Q2 1.50
ECL-Q3 2.00
ECL-Q4 2.50
Znači ako Sarajevo osvoji, minimalno će dobiti 1.5 taman da nikoga ne prođe. S prolascima ovo dodatno raste, logično.
Skroz sam zaboravio na ovaj sajt hahaMokes je napisao/la: ↑06 maj 2021, 16:07https://kassiesa.net/uefa/calc.htmlFoSte95 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 16:05Gdje si našao ovo za ECL, ja se slomih tražeći hahahMokes je napisao/la: ↑06 maj 2021, 15:54
Nema bodova za ispadanje u pretkolima CL. Već se računa gdje tim skroz ispadne iz Europe. Evo koeficijenata za novo takmičenje.
ECL-Q1 1.00
ECL-Q2 1.50
ECL-Q3 2.00
ECL-Q4 2.50
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hrasno15, MostarReds22, perodeformero, Vanja8, zlatandr, ŠTA_JE i 46 gostiju.