Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2020/2021
U revansu 7:0 za real i 4:0 za city.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Vrhunski razultat,moglo je biti i vise da su se prilike iskoristile,Liverpool iz jedne sanse gol dao,zadnjih desetak minuta umor je stigao sredinu jbga sto i nije cudno ali fkt su se odlicno branili.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dobar Real, trebalo bi se ovdje bez nekih vecih problema do finala doci, ali korak po korak.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Hvala

Ako nisi znao navijao sam za Real prije Barcelone tako da imam pravo biti ovdje.
Da je Asensio bio normalan, mogla je i petarda sijevnuti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Zasluženo slavlje Reala i 85% obavljen posao u četvrtfinalu. Kvalitetniji su bili i dominirali većinu utakmice, imao je Liverpool taj period deset minuta gdje je mogao do 2:2, al' nakon trećeg gola je bilo gotovo, mada statistika posjeda lopte to neće pokazati. Zapravo, sva ova "dominacija" na kraju je pokazala bezidejnost Redsa jer nisu uspjeli da kreiraju niti jednu ozbiljnu polupriliku. Na kraju je Mane pokazao svoju formu kad se sam počeo driblati.
Da, nedostaju Liverpoolu dva štopera sa kojima bi možda bilo drugačije, al' nedostaju i Realu, no jednostavno bezidejnost, pogotovo u prvih 45 minuta je presudilo. Može se pričati o greškama Phillipsa i TAA, prvom se ne može ništa zamjeriti jer i on sam zna da nema taj kvalitet, drugom može, no želim da kažem da bi i bez tih grešaka Real kroz klasičan napad došao do dva gola, što su i pokazali u drugom dijelu.
Al' čini se da opet ništa od neke normalnije diskusije nakon mečeve, nego idu prepucavanja.
Da, nedostaju Liverpoolu dva štopera sa kojima bi možda bilo drugačije, al' nedostaju i Realu, no jednostavno bezidejnost, pogotovo u prvih 45 minuta je presudilo. Može se pričati o greškama Phillipsa i TAA, prvom se ne može ništa zamjeriti jer i on sam zna da nema taj kvalitet, drugom može, no želim da kažem da bi i bez tih grešaka Real kroz klasičan napad došao do dva gola, što su i pokazali u drugom dijelu.
Al' čini se da opet ništa od neke normalnije diskusije nakon mečeve, nego idu prepucavanja.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Maloumni papak Gorecka opet vrijeđa druge iz cista mira, svojata ovu temu i tjera druge forumaše. Moderacija naravno sve to dozvoljava
Liverpul preloš, prvo poluvrijeme su bacili niz vodu, posebno loš Mane od kojeg sam najviše ocekivao. Ništa, nula poena. Odbrana je ionako slaba, ali sam ocekivao od napada Redsa mnogo više jer je i odbrana RM slaba, bez Ramosa, Varanea, Carvajala. Teško da mogu okrenuti ovo bez punog Anfielda.
Drugu utakmicu nisam ni gledao, vidim 2-1 za City. Dobar revanš u najavi, bice otvoreno sve.

Liverpul preloš, prvo poluvrijeme su bacili niz vodu, posebno loš Mane od kojeg sam najviše ocekivao. Ništa, nula poena. Odbrana je ionako slaba, ali sam ocekivao od napada Redsa mnogo više jer je i odbrana RM slaba, bez Ramosa, Varanea, Carvajala. Teško da mogu okrenuti ovo bez punog Anfielda.
Drugu utakmicu nisam ni gledao, vidim 2-1 za City. Dobar revanš u najavi, bice otvoreno sve.
Ako Bog da insala pa da u finalu susretnemo. Dvije najvece momcadi starog kontinenta, pravi praznik loptanja.
Kriminalno
Šteta zbog neopravdano poništenog gola Dortmunda tj. Bellinghama i vrlo upitnog gola Sitija.
Realno je trebalo biti neriješeno. Sad čekamo da Boris Johnson sredi utakmicu na Grenlandu da oteža protivnicima engleskih klubova

Sinoc sekunda da nas zajebe kad je napisao da ce Messi lagano rijesit Valladolida u drugom poluvremenu.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Znali smo se zakacit, al se slazem sad definitivno.
Najvece momcadi na svijetu napomenut cu, istinsko finale koje prizeljkujemo godinama. Pa nek bolji pobjedi.
Zidane pokazao da je najbolji trener od velikog Fergusona. Dok drugi ćelavac opet pleše po litici.
Remember, remember the 5th of November.
- LlullSergio
- Kontakt:
Toni Kroos izvadio veliku debelu švapsku ka.ru i isamaro Sarmu

Cestitke i vama stvarno, eto ne mozes reci da ne znam bit fin kad hocu. Vama je naravno veliki uspjeh pobjediti ekipu kao sto je Valladolid. Uz crveni karton protivniku i gol u 90'.
Liverpool je nazad postao švicarski sir Arnold poklonio gol i bio na ivici crvenog,Kabak umalo da pokloni gol Asensiu,Alisson šupalj na sve strane,Robertson često ispada slomi se trčeći a nijedan upotrebljjiv centaršut.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.