Dok se ne dozovu od EvropeTruba1905burazeru je napisao/la: ↑20 avg 2021, 11:32Jel se zna dok kad Velež moze izbjegavati utakmicu sa Zrinjskim ? pitam za kolegu![]()
![]()
Ejs tebe, ne može to, valja onda preskočiti direktivu.
a iduće kolo bili prisiljeni ići na gostovanje Tuzli sa juniorima.MortemHz je napisao/la: ↑20 avg 2021, 11:33Leotar je javio par dana prije i po pravilniku nemaju dovoljno igrača da odigraju utakmicu. Vi ste javili bukvalno pred polazak u Sarajevo i imali ste dovoljno igrača da odigrate, zato vas je savez i odbio. Isto kao što smo mi zakasnili da pošaljemo zahtjev savezu za odgodu utakmice sa Veležom, za to smo mi krivi i niko drugi.
Imali ste dovoljno igrača, niste došli sa 12 nego 13, takav je pravilnik.
Imali ste tačno jednog juniora na utakmici sa Sarajevom i prosjek godina vam je bio 24,2.
Zlomislić, Cipetić, Obšivač, Ćorić, Jurilj i ostali nisu nikako juniori. Mlađu ekipu ste imali kad ste rasprodali tim prošle sezone.
Jesi li to sam smislio ili ti je neko pomogao? Fazon glup, zastario i prevaziđen baš kao i prosječna komunjara.Beduin je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:45Zbog ovakvih likova na samponu za kosu pise da nije za pice.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:48Nije rekord. Rekord drži Klub X ili ti Gorki i njihov Boudlek ili Bodlek kako li se već zvao.worchester je napisao/la: ↑18 avg 2021, 10:43Da li je ovo rekord u smjeni trenera? Ne znam da je neko odletio nakon dva kola u skorije vrijeme.
Ovo su istorijski potezi uprave borca,skolski primjer kako ne treba da se radi
Otjerali lika, a lik nije imao niti jednog poraza.
Hejteri će reći nije imao ni pobjede, ali fakat lika otpustili neporaženog.
FKBilder je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:52Sta je slagao...
To ti je tako druze, protiv Sarajeva,Zelje, Zrinjskog, mi nismo favoriti gdje god da se igra. To sto mi ne podnosimo realnost i mislimo si da smo neki faktor je druga stvar.
Imas jedan trofej i par izleta u evropu za 100 godina....Smirite bubice i uzivajte u momentu ove sezone dok traje jer sumnjam da cemo biti prvaci ili kup osvojiti, to je tako yebaji ga![]()
Prva liga federacije?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 avg 2021, 12:40FKBilder je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:52Sta je slagao...
To ti je tako druze, protiv Sarajeva,Zelje, Zrinjskog, mi nismo favoriti gdje god da se igra. To sto mi ne podnosimo realnost i mislimo si da smo neki faktor je druga stvar.
Imas jedan trofej i par izleta u evropu za 100 godina....Smirite bubice i uzivajte u momentu ove sezone dok traje jer sumnjam da cemo biti prvaci ili kup osvojiti, to je tako yebaji ga![]()
![]()
![]()
![]()
A dobro su se sjetili nabaviti nove dresove. Evo tri godine prezime na dresu je za njih misaona imenica bila. Čekajući neku sadaku, neke donacije i dzabalame od drzave brojevi počeli otpadati u po utakmice. Dva ista dresa na terenu nisi mogao vidjeti.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 12:39Lijep dres ovaj domaci ali mi oči bode natpis Legea. Trebao je biti čitav napisan na crnoj boji a ne ovako preko obe.
U to nisam upućen dovoljno pa ne bi o tome, ovo je bilo striktno za Sarajevo jer se o tome pisalo.spursman je napisao/la: ↑20 avg 2021, 11:49a iduće kolo bili prisiljeni ići na gostovanje Tuzli sa juniorima.MortemHz je napisao/la: ↑20 avg 2021, 11:33Leotar je javio par dana prije i po pravilniku nemaju dovoljno igrača da odigraju utakmicu. Vi ste javili bukvalno pred polazak u Sarajevo i imali ste dovoljno igrača da odigrate, zato vas je savez i odbio. Isto kao što smo mi zakasnili da pošaljemo zahtjev savezu za odgodu utakmice sa Veležom, za to smo mi krivi i niko drugi.
Imali ste dovoljno igrača, niste došli sa 12 nego 13, takav je pravilnik.
Imali ste tačno jednog juniora na utakmici sa Sarajevom i prosjek godina vam je bio 24,2.
Zlomislić, Cipetić, Obšivač, Ćorić, Jurilj i ostali nisu nikako juniori. Mlađu ekipu ste imali kad ste rasprodali tim prošle sezone.
Ili je to ili onaj bajramski turnir jedne godine. Ne znam sta tačno računaju.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 12:42Prva liga federacije?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 avg 2021, 12:40FKBilder je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:52
Sta je slagao...
![]()
![]()
![]()
Hajde ba vi jos niste u klubu naucili koristit presu za lijepljenje brojeva i slova nego vam dobavljac mora printat sve u sklopu dizajna, al polako s parama ste mozete platit nekog da vam to objani za ubuducePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 avg 2021, 12:57A dobro su se sjetili nabaviti nove dresove. Evo tri godine prezime na dresu je za njih misaona imenica bila. Čekajući neku sadaku, neke donacije i dzabalame od drzave brojevi počeli otpadati u po utakmice. Dva ista dresa na terenu nisi mogao vidjeti.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 12:39Lijep dres ovaj domaci ali mi oči bode natpis Legea. Trebao je biti čitav napisan na crnoj boji a ne ovako preko obe.
Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, Fudbalmozak2, NeSamSafetee, Rule_hz i 23 gosta.