Potpisujemhercegovac_nino je napisao/la:BiH ide na SP 2010 u fudbalu i tacka!
Siguran sam!
U Zenici smo svakoj Repci zabili minimalno 2 gola a mozemo i ovim ciganima
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Potpisujemhercegovac_nino je napisao/la:BiH ide na SP 2010 u fudbalu i tacka!
Siguran sam!
Ovaj tim je veoma izvjestan. nisam poptuno siguran za berberovica. i mislim da bi pjanic trebao dobiti vecu minutazu- zavisi od rezultata. Ciro mi je sulud- posebno kada ubaci u igru tri špica a izbaci misketa pa tek naknadno ubaci pjanica. nije mi to baš jasno. I dalj ne mogu da vjerujem da smo igrali sa dva špica ( u jednom trenutku sa 3:). ciro je poptuno pozitivno poludio. Iako nisam njegov preveliki ljubitelj siguran sam da covjek zna sta radi. ova tekma se trebala zavrsiti sa bar jednim zabijenim golom. bice gustoi zajebano ali ce se vidjeti jesmo li baš velika reprezentacija!Vita_Novalis je napisao/la:Mislim da ce BiH igrati u slijedecem sastavu u Zenici
--------------------------------------------------Hasagic-----------------------------------------------------------
=========Jahic======================Nadarevic======================Berberovic==========
Ibricic==================Bajramovic-----------------------Medunjanin------------------------Salihovic
==================================Misimovic--------------------------------------------------------
===================Ibisevic-------------------------------Dzeko---------------------------------------
Pa naravno da je tako, ljudi se razumiju u fudbal, Vedo je veceras bio zrtva taktike, puno je vise trcao, otvarao, borio se u krajnjem slucaju od Dijamanta, ko imalo prati fudbal to je mogao vidjetiseha je napisao/la:Nemaju pojma ovi sa goal.com cuj Ibis dobio 6 a Dzeko 5.5 :S
BRAVO!!!!!!pinoche je napisao/la:Pa naravno da je tako, ljudi se razumiju u fudbal, Vedo je veceras bio zrtva taktike, puno je vise trcao, otvarao, borio se u krajnjem slucaju od Dijamanta, ko imalo prati fudbal to je mogao vidjetiseha je napisao/la:Nemaju pojma ovi sa goal.com cuj Ibis dobio 6 a Dzeko 5.5 :S
Mislim da ce staviti Berberovica zbog Nania. Tu treba malo brzi igrac a na zalos mislim da je Berberovic najbrzi sto se tice nasih odbrambenih igraca. Sto se tice Pjanica mislim da bi on trebao da igra u sredini pa da rastereti Misimovica. Da se ja pitam igrao bi u slijedecem sastavu:džakailibu je napisao/la:Ovaj tim je veoma izvjestan. nisam poptuno siguran za berberovica. i mislim da bi pjanic trebao dobiti vecu minutazu- zavisi od rezultata. Ciro mi je sulud- posebno kada ubaci u igru tri špica a izbaci misketa pa tek naknadno ubaci pjanica. nije mi to baš jasno. I dalj ne mogu da vjerujem da smo igrali sa dva špica ( u jednom trenutku sa 3:). ciro je poptuno pozitivno poludio. Iako nisam njegov preveliki ljubitelj siguran sam da covjek zna sta radi. ova tekma se trebala zavrsiti sa bar jednim zabijenim golom. bice gustoi zajebano ali ce se vidjeti jesmo li baš velika reprezentacija!Vita_Novalis je napisao/la:Mislim da ce BiH igrati u slijedecem sastavu u Zenici
--------------------------------------------------Hasagic-----------------------------------------------------------
=========Jahic======================Nadarevic======================Berberovic==========
Ibricic==================Bajramovic-----------------------Medunjanin------------------------Salihovic
==================================Misimovic--------------------------------------------------------
===================Ibisevic-------------------------------Dzeko---------------------------------------
seha je napisao/la:Nemaju pojma ovi sa goal.com cuj Ibis dobio 6 a Dzeko 5.5 :S
haha cuj u Sarajevu.Portugal held on for the win on the night but the second leg in Sarajevo on November 18 might not see Bosnia so forgiving.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.