Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Bosnier
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Bosnier » 15 nov 2009, 01:33

hercegovac_nino je napisao/la:BiH ide na SP 2010 u fudbalu i tacka!

Siguran sam!
Potpisujem

U Zenici smo svakoj Repci zabili minimalno 2 gola a mozemo i ovim ciganima
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 15 nov 2009, 01:33

Ciro molim te stavi muslimovica umjesto ibisevica i idemo na svjetsko molim teeeeeeeeeeee vjeruj temi ljudi muslimovic sa dzekom pi podero portugal ko sto je u zadnji deset minuta

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 nov 2009, 01:33

Opet nas je naš mentalni sklop koštao boljeg rezultata. Malo hrabrija igra, i baraž bi bio osiguran već večeras. realno, ovaj Portugal, sa ovakvom igrom, je nivo ispod Turske. Ali zadovoljan sam i sa ovim rezultatom, nadam se , i vjerujem, da ćemo u Zenici nošeni publikom ove papke poslati kuću plačući.

Prije večerašnje tekme, govorio sam, bit ću zadovoljan i ako se en uspijemo plasirati. Nakon večerašnje utakmice to neće biti slučaj. Ovakav Portugal sigurno možemo i moramo proći.

Kartoni, ha jbg. nisam šokiran, pripremio sam se već bio da će nas osakatiti večeras za Spahića. Jedino njegov izostanak i znači nešto više. Ostala dvojica su i zamjenjivi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 nov 2009, 01:33

Gledam evo i snimak, i nemogu da shvatim kako Rahimic glupo prima zuti. Mislim covjeku je 30 i kusur godina, covjek ima toliko internacionalnog iskustva, vise ima tih tekmi u nogama nego skoro cijela repka.

Zna da ima zuti, i on opet fata nesto loptu rukama. Svasta, za nekoga ko ima toliko iskustvo je nista drugo nego cisto GLUP potez.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 nov 2009, 01:34

Meni nije briga hocemol mi dati ta dva pisljiva gola. meni je briga hocemol primit go. a odbrana je losa bez spahica.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 15 nov 2009, 01:36

Vita_Novalis je napisao/la:Mislim da ce BiH igrati u slijedecem sastavu u Zenici

--------------------------------------------------Hasagic-----------------------------------------------------------

=========Jahic======================Nadarevic======================Berberovic==========

Ibricic==================Bajramovic-----------------------Medunjanin------------------------Salihovic

==================================Misimovic--------------------------------------------------------

===================Ibisevic-------------------------------Dzeko---------------------------------------
Ovaj tim je veoma izvjestan. nisam poptuno siguran za berberovica. i mislim da bi pjanic trebao dobiti vecu minutazu- zavisi od rezultata. Ciro mi je sulud- posebno kada ubaci u igru tri špica a izbaci misketa pa tek naknadno ubaci pjanica. nije mi to baš jasno. I dalj ne mogu da vjerujem da smo igrali sa dva špica ( u jednom trenutku sa 3:). ciro je poptuno pozitivno poludio. Iako nisam njegov preveliki ljubitelj siguran sam da covjek zna sta radi. ova tekma se trebala zavrsiti sa bar jednim zabijenim golom. bice gustoi zajebano ali ce se vidjeti jesmo li baš velika reprezentacija!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 15 nov 2009, 01:36

Principatus sve sto si rekao je na mjestu,ali djaba nama i Maradona,sa ovom formacijom mi nemozemo igrati.Pa svi su nas procitali.Samo yebote cekaju da jedan od bekova krene naprijed i odma smo tabla.Ni Salih ni Ibricic ne smiju potrcati naprijed,pogotovo Ibricic.Salih je ko na kraju par puta otisao....Toliko potencijala ubijemo ovom formacijom da je to za nepovjerovati.Jednostavno gusimo sami sebe.Ova formacija samo pali kod slabih reprezentacija..
Da vam iskreno kazem uposte se ne nadam prolazu.Isto cemo igrati sigurno u Ze,jer ako nam malo bekovi krenu naprijed mozemo se pusiti..Ne mogu vjerovati da se noliko cekalo sa izmjenama....

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 nov 2009, 01:37

Kad smo mogli Belgiju i Tursku da izbacimo mozemo i Portugal , QUIREZ ceka te sudbina Terima :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 15 nov 2009, 01:37

Nemaju pojma ovi sa goal.com cuj Ibis dobio 6 a Dzeko 5.5 :S
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 15 nov 2009, 01:40

seha je napisao/la:Nemaju pojma ovi sa goal.com cuj Ibis dobio 6 a Dzeko 5.5 :S
Pa naravno da je tako, ljudi se razumiju u fudbal, Vedo je veceras bio zrtva taktike, puno je vise trcao, otvarao, borio se u krajnjem slucaju od Dijamanta, ko imalo prati fudbal to je mogao vidjeti

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 nov 2009, 01:42

pinoche je napisao/la:
Pa naravno da je tako, ljudi se razumiju u fudbal, Vedo je veceras bio zrtva taktike, puno je vise trcao, otvarao, borio se u krajnjem slucaju od Dijamanta, ko imalo prati fudbal to je mogao vidjeti
BRAVO!!!!!!

Nek je neko nesto pametno rekao. vrijeme je i bilo. Nije fudbal samo dati gol, sve se drugo gleda i ocijenjuje.

Pinoche, opet BRAVO!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 15 nov 2009, 01:44

džakailibu je napisao/la:
Vita_Novalis je napisao/la:Mislim da ce BiH igrati u slijedecem sastavu u Zenici

--------------------------------------------------Hasagic-----------------------------------------------------------

=========Jahic======================Nadarevic======================Berberovic==========

Ibricic==================Bajramovic-----------------------Medunjanin------------------------Salihovic

==================================Misimovic--------------------------------------------------------

===================Ibisevic-------------------------------Dzeko---------------------------------------
Ovaj tim je veoma izvjestan. nisam poptuno siguran za berberovica. i mislim da bi pjanic trebao dobiti vecu minutazu- zavisi od rezultata. Ciro mi je sulud- posebno kada ubaci u igru tri špica a izbaci misketa pa tek naknadno ubaci pjanica. nije mi to baš jasno. I dalj ne mogu da vjerujem da smo igrali sa dva špica ( u jednom trenutku sa 3:). ciro je poptuno pozitivno poludio. Iako nisam njegov preveliki ljubitelj siguran sam da covjek zna sta radi. ova tekma se trebala zavrsiti sa bar jednim zabijenim golom. bice gustoi zajebano ali ce se vidjeti jesmo li baš velika reprezentacija!
Mislim da ce staviti Berberovica zbog Nania. Tu treba malo brzi igrac a na zalos mislim da je Berberovic najbrzi sto se tice nasih odbrambenih igraca. Sto se tice Pjanica mislim da bi on trebao da igra u sredini pa da rastereti Misimovica. Da se ja pitam igrao bi u slijedecem sastavu:

----------------------------------------------Hasagic------------------------------------------------------

Jahic----------------------------Nadarevic-------------------------Mravac/Pandza----------------Berberovic

--------------------------------------------------Bajramovic--------------------------------------------------

-------------------Pjanic---------------------------------------------------------Salihovic=================

---------------------------------------------------Misimovic----------------------------------------------------

-----------------------------Muslimovic---------------------------------Dzeko----------------------------------------

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 15 nov 2009, 01:44

Hasagic je bio pravi lav veceras..Jednom je pogrijesio na pocetku sa onim driblingom, no poslije se iskulirao i dosao sebi...svaka cast Keno !!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 nov 2009, 01:45

Dajte ba vise. dosadni se sa postavkama, formacijama, folovima golovima.

Legolas_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Legolas_Sa » 15 nov 2009, 01:46

Odigrali smo pravo lose,sredine nije bilo uopce,a Muslimovic treba da igra od prve minute umjesto Ibisevica.Sve u svemu,nismo imali srece veceras ali ako budemo igrali u Zenici kao veceras nemamo se cemu nadati :(

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 nov 2009, 01:46

bice bolje u zenici, NADAM SE.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 15 nov 2009, 01:47

K'o sto sam rekao prije... OBAVEZNO Pjanica od prve minute da malo omeksa onu nagomilanu portugalsku bagru na Misketu... Na taj nacin ce se stvoriti prostor a svi znamo kakvi su to igraci kad imaju barem malo zraka da zadisu na terenu...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 nov 2009, 01:47

Nade ima ali nesmijem ni da pomisli kako ce izgledati odbrana jel bez Spahica smo 50% slabija ekipa. :| Mozemo dati dva gola a isto tako mozemo primiti i dva. Ceka nas vrlo teska utakmica.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 15 nov 2009, 01:48

goal je inace njesra, ali imaju pravo. Ibisevic je barem trcao i pokusavao... Dzeko se prostao na livadi La Luza. Proradio je par puta, ali je dosta vremena bio nepokretan, sto je davalo probleme Misimovicu, Ibricicu i Salihovicu, koji nisu imali kome dati lopte...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 nov 2009, 01:49

ako iko nema pojma onda su to ovi sa Eurosporta:
Portugal held on for the win on the night but the second leg in Sarajevo on November 18 might not see Bosnia so forgiving.
haha cuj u Sarajevu. :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.