neznam da da trenira samo jusuf dajic za zvijezdu od novihmačak u čizmama je napisao/la:Spominjalo se da je trebalo jučer ili danas doći dva igrača. Imali šta od toga.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Velibor Đurić pojačao Olimpic
Danas, 13:01, A. Beganović
Velibor Đurić, novo je pojačanje Olimpica. Ovaj 29-godišnjak koji je 2008. godine kao igrač Zrinjskog proglašen za najboljeg fudbalera Premijer lige BiH, potpisao je dvogodišnji ugovor sa sarajevskim premijerligašem.
dakle nista ni od njega, mada se suskalo
Danas, 13:01, A. Beganović
Velibor Đurić, novo je pojačanje Olimpica. Ovaj 29-godišnjak koji je 2008. godine kao igrač Zrinjskog proglašen za najboljeg fudbalera Premijer lige BiH, potpisao je dvogodišnji ugovor sa sarajevskim premijerligašem.
dakle nista ni od njega, mada se suskalo
Olimpik ima lovu i sposoban menandzment tako da mogu kupit uvijek koga hoće.
Trebao se taj Đurić pojaviti, al' eto ode u Olimpikmačak u čizmama je napisao/la:Spominjalo se da je trebalo jučer ili danas doći dva igrača. Imali šta od toga.
Izabrao pravi klubseven je napisao/la:Trebao se taj Đurić pojaviti, al' eto ode u Olimpikmačak u čizmama je napisao/la:Spominjalo se da je trebalo jučer ili danas doći dva igrača. Imali šta od toga.
pa sad..., to će vrijeme pokazati da li je izabrao pravi klub ili nepabizo je napisao/la:Izabrao pravi klubseven je napisao/la:Trebao se taj Đurić pojaviti, al' eto ode u Olimpikmačak u čizmama je napisao/la:Spominjalo se da je trebalo jučer ili danas doći dva igrača. Imali šta od toga.
dobili ste pojačanje u kadetima, iz Omladinca je došao, mislim da je jedan od najboljih kadeta na kantonu trenutno, Mahir Bahić
jel' neko bio juče na tekmi kako su igrali ima li neko novo ime
seven je napisao/la:jel' neko bio juče na tekmi kako su igrali ima li neko novo ime
zvijezda vitez 0:0 po mome misljenju lose odigrana jucerasnja utakmica pogotovo prvo poluvrijeme a ni 2 nije bilo mnogo bolje ima na probi neki novi momak a neznam kako se zove
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i ja imam tako misljenje nose skroz ima novi napadac bio je kapiten u juniorskoj reprezentaciji sada nez kako se zove po nedi zna da igranedžad je napisao/la:seven je napisao/la:jel' neko bio juče na tekmi kako su igrali ima li neko novo ime
zvijezda vitez 0:0 po mome misljenju lose odigrana jucerasnja utakmica pogotovo prvo poluvrijeme a ni 2 nije bilo mnogo bolje ima na probi neki novi momak a neznam kako se zove

ponovo se vidjelo da neki igraci zaista ne zasluzuju da nose zvijezdin dres. u pojedinim momentima nije se znalo ko je zvijezda a ko vitez. sramota
strasno strasno ma vise nego strasno... od novih bar koliko sam ja primjetio juce jedino Halilovic je dobro odigrao, Omić samo trkac sa loptom nula bodova... neznam kako se zove igrac sa brojem 9 koji je usao u drugom poluvremenu solidan, par dobrih poteza. Messi taraba ja neznam zasto taj momak igra uopste 2. federalna je njemu plafon... Husic isto tako lose skroz... i pod hitno treba jos jedan napadac ali pravi jer svaki put kada je Halilovic probio po strani nije imao kome dodati loptu... ostatak ekipe solidan...
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
-
- Kontakt:
Jedna rijec = KATASTROFA !Pod hitno nam trebaju PRAVA POJACANJA ! Jedino sto vrijedi je HALILOVIC i on se vec sada nekako namece kao vodja.Ostale igrace koje smo doveli ravni su jednoj VELIKOJ NULI.U odnosu na proslu sezonu mi smo cak i SLABIJI.Otisli su Tosunovic,Nikic i Prodanovic iz prve postave a mi nismo nasli rjesenja za njih,izuzev Nikica kojeg uspjesno mjenja Halilovic.Igrac sa brojem 9 juce je bio najbolji na terenu uz Halilovica,mozda bi on mogao nesto.Da su samo doveli makedonca i Djurica umjesto ovih seoskih igraca mi bi se borili za sami vrh.Ove igrace sto su doveli puna je nasa opstina,momci bi igrali za 500 km i ne bi nista bili losiji od ovih sto su doveli.Kojic,Omic,Jakovljevic,Zulic- to nam je sve zadnja linija koja je pristigla , pa mogli su takve igrace nac u Krcevini.Ovaj prelazni rok me podsjeca na onaj od prije dvije godine kada je Ratko doveo Parasa,Haznadara,Avdica,Musu,Lazica,Krajisnika,... pa su ih sve nakon 5 kola rastjerali.Od ovih sto smo doveli samo ce Halilovic docekati sljedecu polusezonu,ostali ce vec u novembru biti prekrizeni, a mi cemo se hvatati za glavu i govoriti na zimu kako nema slobodnih kvalitetnih igraca.
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Po meni ni Jakovljević nije loš. Stabilan je čvrst, ne paniči, nema kikseva, ne izbacuje lopte nasumice, tačno zna šta će sa njom, ali vidjećemo dok dođu prave utakmice kakav je, Jusić i on biće dobar tandem. Bar mi se tako čini, možda giješim ali ko zna.
Igrači su dobili zadatak da se čuvaju.tj.da se nebi desilo ko s Mujom u prijateljskoj.Istina da se to odnosilo na standardne,ali prinove su se trebale dokazat.Polahko,nadoće sve to.Igrac sa brojem 9.prema nezvaničnim informacijama je iz Srbije napadač koji je stigao dva sata prije utakmice i pokazao se solidno.
igrac sa brojem 9 izgleda kao da zna sta sa loptom nije od onih nabij pa gdje dodje nije los al vidjet cemo u prvenstvu 

Moze neko nesto vise da mi kaze o igracu Milanu Knezevicu, pise da je dosao iz Zvijezde i da je jos igrao za Velez i Olimpic. Inace presao je u Slogu Doboj!
Nije loše pojačanje, u svakom slučaju. Borben i snažan igrač. U ligi kakva je ona gdje se takmiči Sloga sigurno je veliko pojačanje.po'marke je napisao/la:Moze neko nesto vise da mi kaze o igracu Milanu Knezevicu, pise da je dosao iz Zvijezde i da je jos igrao za Velez i Olimpic. Inace presao je u Slogu Doboj!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
jel ima sta za navijace jel se vracaju na tribinu???
ja bi im preporucio da se vrate na tribinu i da gledaju ovu sezonu i svoj napredak jer im je potreban i preporucio bi da uradite clanske kartice a ako nastavljate bojkot bolje onda sa tribine bojkotujete ko svi il nikako nedolazite ko i svi jer realno da nema sume sta bi tad il da stave ono bijelo platni
p.s. nikog ne zelim uvrijedit nasuprot vec bii volio da se i vi konacno dignete i krenete na gostovanja ponovo ko ustara vremena
ja bi im preporucio da se vrate na tribinu i da gledaju ovu sezonu i svoj napredak jer im je potreban i preporucio bi da uradite clanske kartice a ako nastavljate bojkot bolje onda sa tribine bojkotujete ko svi il nikako nedolazite ko i svi jer realno da nema sume sta bi tad il da stave ono bijelo platni
p.s. nikog ne zelim uvrijedit nasuprot vec bii volio da se i vi konacno dignete i krenete na gostovanja ponovo ko ustara vremena
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Je li istina da je sinoć došao makedonac? A što se tiče onog igrača sa brojem 9 mislim da je to Aleksandar Radulović.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.