NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
I prosle sezone si govorio Mujka se vraca , pogotovo nakon ovakve sezone u Slobodi i kada na njega ozbiljno vracaju nema sanse a se vrati ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
POPARU iz Gradine traži SLOBODABenjo_AFC86 je napisao/la:7april je napisao/la:sloboda hoće pantu a najvjerovatnije ostaje i on
Malo ozbiljnosti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

-
- Moderator
- Kontakt:
Pa Pantu il Poparu, tu je to što se tiče istine i potražnje od strane SlobodeBLUTUD je napisao/la:POPARU iz Gradine traži SLOBODABenjo_AFC86 je napisao/la:7april je napisao/la:sloboda hoće pantu a najvjerovatnije ostaje i on
Malo ozbiljnosti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sta kaze Mico, hoce li se dodavaci lopti prekomandovati makar u juniore?ado78 je napisao/la:POZZZZ iskreni navijaci bratstva,cuo sam da ce biti neki drasticni promjena u klubu i to NA BOLJE,covjek koji mi je to preneo blizak je nacelniku,doci ce neka 2-3 dobra igraca bit ce i otpustanja da nasa djeca vise imaju prostora i dvojica vazni igraca imaju ponude iz premier lige od klubova zvijezda gradacac i radnik bjeljina ne smijem nista otkrivat samo se radi o dva odbrambena igraca inace standardni su igraci,kako sam cuo njihovi transferi zavisit ce od prvog covjeka kluba nacelnika,on ce odluciti sta ce s njima i ako ce vjerovatno ove godine bratstvo probati ostvariti cilj a to je premier liga,teren ce se raditi u sledecoj sedmici i glavni i pomocni,treba da se uradjuje i okolo stadiona sad sta tacno ne znam,juniori ce biti prekomandovani u prvi tim znaci svi ovi juniori ova dobra generacija,oko trenera se jos nista ne zna i ako mislim da bi sadikovic trebo ostati spominju se imena poput (lukica,odovica,i spominje se moguci povratak muslimovica koji sa dosta uspjeha vodi juniorsku ekipu bratstva i jos je tu trenerski imena u opticaju,sve u svemu bit ce buran juli,a mozda od vas ko ima vise info oko ovog svega slobodno nek pise,ja znam koji su igraci koji imaju ponude a siguran sam da ima i vas koji to znate jer prica se po carsiji uveliko i ako odu ti igraci iskreno bit ce mi drgo radi njih ali nece imati tu privilegiju u drugim klubovima da mogu do jutra koristiti vece kolicine alkohola![]()
![]()
kazem u slucaju da odu bit cemo znatno oslabljeni (eto malo sam vam pomogo da odgonetnete ko su
![]()
) i kazem po meni sadikovic bi trebo ostati.

Nevezano za ovo gore, moram se osvrnuti na jednog igraca koji jako dobro igra za privatni klub NK Bratstvo.
Susa je tipican primjer igraca koji je dobar talenat i radi svog glupog patriotizma prema klubu ne zeli da napreduje i na kraju zavrsi u nizerazrednim klubovima, a da pri tome nikada nece saznati da li je mogao igrati na vecem nivou i od PL BiH.
Nazalost, on je onaj lik iz pjesme Zabranjenog pusenja: Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
IronMany je napisao/la:Sta kaze Mico, hoce li se dodavaci lopti prekomandovati makar u juniore?ado78 je napisao/la:POZZZZ iskreni navijaci bratstva,cuo sam da ce biti neki drasticni promjena u klubu i to NA BOLJE,covjek koji mi je to preneo blizak je nacelniku,doci ce neka 2-3 dobra igraca bit ce i otpustanja da nasa djeca vise imaju prostora i dvojica vazni igraca imaju ponude iz premier lige od klubova zvijezda gradacac i radnik bjeljina ne smijem nista otkrivat samo se radi o dva odbrambena igraca inace standardni su igraci,kako sam cuo njihovi transferi zavisit ce od prvog covjeka kluba nacelnika,on ce odluciti sta ce s njima i ako ce vjerovatno ove godine bratstvo probati ostvariti cilj a to je premier liga,teren ce se raditi u sledecoj sedmici i glavni i pomocni,treba da se uradjuje i okolo stadiona sad sta tacno ne znam,juniori ce biti prekomandovani u prvi tim znaci svi ovi juniori ova dobra generacija,oko trenera se jos nista ne zna i ako mislim da bi sadikovic trebo ostati spominju se imena poput (lukica,odovica,i spominje se moguci povratak muslimovica koji sa dosta uspjeha vodi juniorsku ekipu bratstva i jos je tu trenerski imena u opticaju,sve u svemu bit ce buran juli,a mozda od vas ko ima vise info oko ovog svega slobodno nek pise,ja znam koji su igraci koji imaju ponude a siguran sam da ima i vas koji to znate jer prica se po carsiji uveliko i ako odu ti igraci iskreno bit ce mi drgo radi njih ali nece imati tu privilegiju u drugim klubovima da mogu do jutra koristiti vece kolicine alkohola![]()
![]()
kazem u slucaju da odu bit cemo znatno oslabljeni (eto malo sam vam pomogo da odgonetnete ko su
![]()
) i kazem po meni sadikovic bi trebo ostati.
Nevezano za ovo gore, moram se osvrnuti na jednog igraca koji jako dobro igra za privatni klub NK Bratstvo.
Susa je tipican primjer igraca koji je dobar talenat i radi svog glupog patriotizma prema klubu ne zeli da napreduje i na kraju zavrsi u nizerazrednim klubovima, a da pri tome nikada nece saznati da li je mogao igrati na vecem nivou i od PL BiH.
Nazalost, on je onaj lik iz pjesme Zabranjenog pusenja: Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Ma svi mi znamo kakav je igrac edo šuša i koliko daje sebe za klub ma kakva god da je utakmica,on se nigdje ne istice jer ko moze primjetiti covjek nikad nikakav interviju ili bilo sta nije dao nikom,to sam primetio sad kad su bile ove pressice,jer kako sam cuo to ga ne zanima

Nemoj Mice i Cokare da zaboravis molim te.ado78 je napisao/la: Ma svi mi znamo kakav je igrac edo šuša i koliko daje sebe za klub ma kakva god da je utakmica,on se nigdje ne istice jer ko moze primjetiti covjek nikad nikakav interviju ili bilo sta nije dao nikom,to sam primetio sad kad su bile ove pressice,jer kako sam cuo to ga ne zanima![]()
on igra odlicno zadnje 3-4 godine a kako bi jos igro da smanji malo nocni zivot i alkohol
a sto se tice to patriotizma prema klubu to sve stoji i ima jos takvi igraca ali šule sebe vec treba gledati kroz nesto drugo npr posao ili nesto drugo,jer njemu je ako se ne varam 25-26 godina to da je sve normalno on bi do sad trebo imati kakav posao kao sto su dobili (dizdarevic,muslimovic,cike,aner i jos neki koji su dobili poslove od nacelnika nikad lopte nisu sutnuli) pa ja mislim da je šuša prije njih svih zasluzio posao,ja mislim kad bi ga nacelnik stavio za svog savjetnika ne bi mu niko reko A kao npr za druge sto su ga prozivali a sto im je naso dobre poslove,nk bratstvo nece nikad šuši vratit koliko je on dao i daje sebe za klub,nezz kakva ima primanja dole ali kazem da nacelnik treba da mu da kakav posao ili drugacije da ga rijesi jer moze to uraditi naravno tu je i kadic koji je isto tako zasluzio posao,e sad da li ce nacelnik njih u tome ispostovati ili na kaakav drugi nacin ko ce znati ali istina je da su ovi igraci to zasluzili,prije ovaj post je 100% upravu za šuleta "ko igra za raju zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru i nizerazrednom (pribavi,malesicima,orahovici) nazalost sto se nije iskoristio kao igrac".
Prvi konobar po struci, a drugi pravio cipele u Fortuni. Obojica zavrsavaju sumnjive skole u jos sumnjivijim okolnostima i sad je prvi u opstini, a drugi prije ovog prvog postavljen za direktora dvorane na Lukama.
Olos obojica pa hajd....
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
-
- Kontakt:
Joj IronMany koji si ti smor na ovom forumu
.
a i nick ti je da Bog sačuva kuknjava

kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavasamozeljo1987 je napisao/la:Joj IronMany koji si ti smor na ovom forumu.
-
- Moderator
- Kontakt:
Kako ja znam Nuce bi opet trebao biti trener Bratstva, a sad ostajemo da vidimo.....
Pa to bi bio najlogicni potez uprave,ekipa fina se skupila nadam se da ce ostat vecina i ako cujem da bi denis mogao povesti neke igrace u slobodu (musa,pantic,omerovic,šuša) neka su od imena koja se spominju,sad da li je to mahalska prica vidit cemo,Nuce je imao dobri rezultata sa prvim timom i ako nije imao kvalitet ekipa kao sto je bilo ove godine,Denisu hvala i sretno mu sto se mene tice napravio je dobar rezultat,sad da se dovode neki treneri skupi sa strane bilo bi glupost ove godine bi samo forsirao djecu ovu nasu da sam na Dasinom mjestu kakva premier liga eto sloboda je usla pa pola ekipe se raspade ne mogu sve platit i ako bratstvo i sa ovom ekipom moze ozbiljno pucati na prvo mjesto uz odlicne pripreme komotno,samo da denis sta ne poremeti pa odvede nekog od nasih igracaGracanicaAA je napisao/la:Kako ja znam Nuce bi opet trebao biti trener Bratstva, a sad ostajemo da vidimo.....

Bogme ja kako sam cuo novi trener bi mogo bit Mitar Lukic .... A od pojacanja price su da dolaze 2 igraca iz Zvijezde, 2 iz Srbije a spominje se povratak jednog naseg bivseg igraca (nek ime ostane tajna) kao i dolazak golmana Hamzabegovica.... Da li ima istine u bilo cemu od ovoga vidicemo kazem nista nije sigurno i nista nije zvanicno nego samo price i predpostavke.... Zvanicno je da je Denis otisao u Slobodu i Smigi u Luxemburg.... 

www.nkbratstvogracanica.com
Hamzabegovic se vraca u Jedinstvo
Sve je moguce , ja kazem ono sto je meni recenotropic je napisao/la:Hamzabegovic se vraca u Jedinstvo

Muslimović bi bio najbolje riješenje a lično bih volio da tvoja tajna bude KENO KARAĐUZcesc4 je napisao/la:Bogme ja kako sam cuo novi trener bi mogo bit Mitar Lukic .... A od pojacanja price su da dolaze 2 igraca iz Zvijezde, 2 iz Srbije a spominje se povratak jednog naseg bivseg igraca (nek ime ostane tajna) kao i dolazak golmana Hamzabegovica.... Da li ima istine u bilo cemu od ovoga vidicemo kazem nista nije sigurno i nista nije zvanicno nego samo price i predpostavke.... Zvanicno je da je Denis otisao u Slobodu i Smigi u Luxemburg....

Moze li mi neko od vas iz Gracanice reci nesto vise o ova cetiri igraca Mousa,Pantic,Šuša i Omerovic.
Prica se kako ce Denis da ih dovede kod nas u Tuzlu, al' navodno dvojica ce 100% doci a za ostale se jos nista ne zna.
Ako moze neko napisati kakvi su igraci, na kojim pozicijama igraju, da li imaju kvalitet za PL i tako to ?
O Panti i Moussi znam nesto al' Susa i Omerovic su mi ne poznati
Prica se kako ce Denis da ih dovede kod nas u Tuzlu, al' navodno dvojica ce 100% doci a za ostale se jos nista ne zna.
Ako moze neko napisati kakvi su igraci, na kojim pozicijama igraju, da li imaju kvalitet za PL i tako to ?

O Panti i Moussi znam nesto al' Susa i Omerovic su mi ne poznati

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Blutud@
Jarane ne bi ni Mitar Lukic bio nimalo lose rjesenje covjek je s Modricom bio prvak drzave igrao s njima kvalifikacije za LP... Prosle sezone uveo Tekstilac u prvu ligu RS
Hehe neka vjeruj da cim bude nekih sigurnijih informacija reci cu ti u vezi i dolazaka i odlazaka ovo sam napisao sta se prica po gradu , necu ni ja da se provaljujem
Fukarezv@ Susa ti je stoper , kapiten ekipe i od njegovog dolaska nema nista to ko ti je reko laze
Momak ima previse razloga da ne ide iz Gracanice
A sto se tice Damira Omerovica odlican vezni igrac igrao i u austriji u rapidu ako se ne varam al sumnjam da ce i on preci vama... Ne znam ni za Moussu i za Pantu ko ti je rekao sumnjam da ce iko put Tuzle ali vidicemo .... Cuo sam neke price o zamjenama igraca izmedu nas i vas pa vidicemo u narednih par dana sve 
Jarane ne bi ni Mitar Lukic bio nimalo lose rjesenje covjek je s Modricom bio prvak drzave igrao s njima kvalifikacije za LP... Prosle sezone uveo Tekstilac u prvu ligu RS

Fukarezv@ Susa ti je stoper , kapiten ekipe i od njegovog dolaska nema nista to ko ti je reko laze

[quote="cesc4"]Blutud@
Hehe neka vjeruj da cim bude nekih sigurnijih informacija reci cu ti u vezi i dolazaka i odlazaka ovo sam napisao sta se prica po gradu , necu ni ja da se provaljujem
Mitar sigurno ne može doć jer radi u Modriči i Gračanica mu je daleko da putuje.To se pričalo i prošle godine kad je bio u NIPONU sa mojim starim i Harikom
A ti slobodno javljaj info jer si blizak glavnim ljudima u klubu 

Mitar sigurno ne može doć jer radi u Modriči i Gračanica mu je daleko da putuje.To se pričalo i prošle godine kad je bio u NIPONU sa mojim starim i Harikom

Ako bude tako steta onda jer bas sam imao zelju da nas on preuzme.... Imas li ti slucajno kakvih informacija da bi neko mogao doci nama ?BLUTUD je napisao/la:cesc4 je napisao/la:Blutud@
Jarane ne bi ni Mitar Lukic bio nimalo lose rjesenje covjek je s Modricom bio prvak drzave igrao s njima kvalifikacije za LP... Prosle sezone uveo Tekstilac u prvu ligu RSHehe neka vjeruj da cim bude nekih sigurnijih informacija reci cu ti u vezi i dolazaka i odlazaka ovo sam napisao sta se prica po gradu , necu ni ja da se provaljujem
![]()
Mitar sigurno ne može doć jer radi u Modriči i Gračanica mu je daleko da putuje.To se pričalo i prošle godine kad je bio u NIPONU sa mojim starim i HarikomA ti slobodno javljaj info jer si blizak glavnim ljudima u klubu

-
- Moderator
- Kontakt:
Cesc kako ja znam otislo je od njih par igraca...pA tako da nece mozda oni, sad cu nac koje su otisli...
Evo ovi su otisli : Sulejman Krpić, Haris Redžepi, Adnan Hadžić, Edin Husić, Semir Kapić, Adnan Jahić.
Znam za Krpica koji je otiso u Iskru u Hrvatskoj..
Evo ovi su otisli : Sulejman Krpić, Haris Redžepi, Adnan Hadžić, Edin Husić, Semir Kapić, Adnan Jahić.
Redzpi nije napustio SloboduGracanicaAA je napisao/la:Cesc kako ja znam otislo je od njih par igraca...pA tako da nece mozda oni, sad cu nac koje su otisli...

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.