Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Insect_terminator » 20 nov 2013, 14:34

tuzlak1987 je napisao/la:Da navijac Hrvatske iz Sarajeva, kako da ne :lol: Uz to ne navija za BIH, zanimljiv primjerak
Ima dosta BiH navijaca u Zagrebu, vjerojatno su mnogi ostali nakon rata ali svejedno cudim se da se cudis sto netko moze navijati za Hrvatsku u Sarajevu kao da se radi o gradu u kojem se ne navija i za Tursku npr :)

Uglavnom ova tema treba biti Hrvatska i u njoj moraju pisati samo navijaci Hrvatske tako da vise nisi pozeljan :lol: :lol: :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 14:37

Insect_terminator je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Da navijac Hrvatske iz Sarajeva, kako da ne :lol: Uz to ne navija za BIH, zanimljiv primjerak
Ima dosta BiH navijaca u Zagrebu, vjerojatno su mnogi ostali nakon rata ali svejedno cudim se da se cudis sto netko moze navijati za Hrvatsku u Sarajevu kao da se radi o gradu u kojem se ne navija i za Tursku npr :)

Uglavnom ova tema treba biti Hrvatska i u njoj moraju pisati samo navijaci Hrvatske tako da vise nisi pozeljan :lol: :lol: :lol:
Nemoj ga sada dirati kada je uzeo maha i progresa.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 20 nov 2013, 14:51

tuzlak1987 je napisao/la:Zanimljiv slucaj navijaca Hrvatske u ilegali :mrgreen:

De da te England jos pitam da nisi slucajno i navijac Sarajevskog amaterskog športskog kolektiva NK SAŠK? :mrgreen:

Ne vjerujem da je iz Sarajeva, prvo sto evo u Tuzli ima mozda vise Hrvata nego u Sarajevu, a svi navijaju za BIH na neki nacin. Ili im je BIH prva ili druga reprezentacija, a ovaj England ne da ne navija vec je neprijatelj reprezentacije BIH. Pljuje gdje stigne tamo po temama...
Ako je u ilegali onda to ide na dusu grada i ljudi koji u njemu zive, barem za ZG mogu reci da bosanci nisu uopce ugrozeni, mogu navijati i glasno za razliku od srba npr. :mrgreen:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 20 nov 2013, 14:57

Potpuno zasluzen i ocekivan prolaz.
Malo je reci da ste imali nezgodnu grupu, ali vam se zato posrecilo u barazu kao i nama prilikom izvlacenja grupa.

Nista susjedi vidimo se u Brazilu, a tamo se nadam medjusobnom duelu. 8-)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 20 nov 2013, 14:59

tuzlak1987 je napisao/la:
Ne treba to biti ilegala, navija se po kaficima kad igra Hrvatska. Ljude koji ne gledaju boli briga.

Vec samo kazem u Hercegovini je moguc slucaj Hrvata koji navija samo za Hrvatsku, u Sarajevu ne. Isto tako vjerovatno ti iz Zagreba pored BIH navijaju i za Hrvatsku. I to su slucajevi koje imas u Sarajevu, ako mu je vec Hrvatska prva reprezentacija, sigurno mu je BIH druga. A ovaj pljuje BIH repku redovno...
Trebass otici 20-ak stranica prije da vidis kako hrvati pljuju po hrvatskoj, navijaci dinama za dinamo kazu izdrkotina itd. Nista cudno pogotovo ako je hrvat, mi smo takvi :lol:

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 15:25

Sinoc se proslavilo i to jako 8-) !

Shebao mi se gmail pa samo morao pravit novi account pa tako da vise ni fejsa nemam nit ista..Ali evo zasluzeno i nista vise. Dominacija!

prepravio: dubrava
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 15:30

RiverPlate je napisao/la:
Lillard0 je napisao/la:Sinoc se proslavilo i to jako 8-) !

Shebao mi se gmail pa samo morao pravit novi account pa tako da vise ni fejsa nemam nit ista..Ali evo zasluzeno i nista vise. Dominacija!

Zasto se ovog @riverplate ne banira vise? Na koju god temu dodje provocira i nastaje svađa, a nista se s njim ne poduzima. Sad kaze @signoreu da nije znao, racku ti nisi znao za koga on navija, haj bolan nekom drugom pricaj pricu.

I nekome smeta "za dom spremni"? Boli me neka stvar, time se pokazuje ljubav prema domovini, a ne hebeni fasizam.
Ja kada prekršim pravila foruma neka me banuju, nisam prekršio niti jedno pravilo, niti sam koristio rječnik koji vrijeđa!Pusica!Jel se to osjećaš majorizovanim pa tražiš banove u nedostaku argumenata zašto trebam biti banovan?
Redovno provociras ovdje, na temi Zrinjskog i DInama. Ja samo pisem sta primjetim. A ti redovito provociras tj. trolas.
RIP CITY!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 nov 2013, 15:34

Lillard0 je napisao/la: Sinoc se proslavilo i to jako 8-) !

Zasto se ovog @riverplate ne banira vise? Na koju god temu dodje provocira i nastaje svađa, a nista se s njim ne poduzima. Sad kaze @signoreu da nije znao, racku ti nisi znao za koga on navija, haj bolan nekom drugom pricaj pricu.

I nekome smeta "za dom spremni"? Boli me neka stvar, time se pokazuje ljubav prema domovini, a ne hebeni fasizam.
Postoje i drugi nacin da se iskaze ljubav prema domovini,ovo je fasisticka propaganda,ustaska ideologija i Simunic je morao biti svjestan toga,.Mnogi Hrvatski mediji su osudili ovaj ispad SImunica al eto ti i tebi slicni ne vidite nista lose u tome sto me u sustini i ne cudi s obzirom da su na ovim prostorima jos uvjek najglasniji ovakvi poput SImunica,.

**** od covjeka tamam da mi je brat rodjeni,.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 nov 2013, 15:36

Lillard0 je napisao/la:Sinoc se proslavilo i to jako 8-) !

Pogrešno izražavaš ili tumačiš tu ljubav. Znaš zašto ti to govorim, iz razloga jer su i hrvatski mediji, konkretno
državna televizija, osudili i zgrozili se na povike Šimunića. Osim ako ti smatraš da nisu u pravu ?

I nemoj me pogrešno shvatiti, nisam ja neprijateljski nastrojen prema Hrvatskoj, naprotiv, doživljavam je
kao prijateljsku zemlju prema BiH. Često boravim u Hrvatskoj i naravno imam prijatelje tamo..ma, nije važno...
F.K.SARAJEVO

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 15:45

RiverPlate je napisao/la:Zašto se ne banuju forumaš Lillard0 zbog poturanja fašističke parole Za Dom spremni, kojom se ovdje ponosi, a koja vrijeđa mnogo forumaše na nacionalnoj osnovi?
Ja to ne propagiram nego sam rekao da Simunic time nije zelio reci da je fasist. Citaj malo druze.
RIP CITY!

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 20 nov 2013, 15:46

Hajde jeb.... vas politika vise i pjesme,i Hrvate i Srbe vrijedja zastava ratna BiH i polumjesec na tribinama pa se nitko ne pravi pametan i ne trazi baniranja forumasa !
Kanite se politike koliko mozete,pricajte malo vise o sportu!
HSK Zrinjski Mostar.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 15:48

tuzlak1987 je napisao/la:Ja ipak mislim da je Simunic od pamtivjeka deklarisani fasist, naravno iz dijaspore je. Dosta vjerovatno zadojen mrznjom. Nadimak mu je Joe Ustas*
Da naravno jer ti ga poznajes. Daj molim te, ko normalan se deklarira kao fasist?

"Ako je bilo tko shvatio moje uzvike drukčije, negativno, ovim putem negiram bilo kakav politički kontekst svoje izjave koja je bila vođena isključivo mojom ljubavlju prema mom narodu i domovini, a ne mržnjom i destrukcijom"
RIP CITY!

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 20 nov 2013, 15:49

Fecox je napisao/la:ne znam koliko smisla ima poređenje ali čitajući i slušajući mnoge "stručnjake" i komentare,fakat sam se u jednom momentu zapitao i zamislio,dal bi bilo uredu da se od Spahića onu noć posle Litvanije začuo "tekbir" na dočeku ?

Spahic je gospodin covjek iz Hrvatske tj. DUbrovnika,on moze samo pjevati Lijepa li si! :lol: :lol:
HSK Zrinjski Mostar.

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 20 nov 2013, 15:51

saskograd je napisao/la:
Fecox je napisao/la:ne znam koliko smisla ima poređenje ali čitajući i slušajući mnoge "stručnjake" i komentare,fakat sam se u jednom momentu zapitao i zamislio,dal bi bilo uredu da se od Spahića onu noć posle Litvanije začuo "tekbir" na dočeku ?

Spahic je gospodin covjek iz Hrvatske tj. DUbrovnika,on moze samo pjevati Lijepa li si! :lol: :lol:
ima i toga doduše,al ni jedno ni drugo nebi bilo lijepo i pametno,da jež hebe ježa,red je da se to prevaziđe !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 20 nov 2013, 15:52

Hajmo malo o zeljama za skupinu,znali se tko su nositelji,tko 2,,3,4...???

Da je odigrati sa Brazilom otvaranje turnira! uhhhh 8-)

Mislim ipak da je ovo glavni domet i Bosne i Hrvatske ,grupna faza...sada sve zavisi od srece ali Hrvatska sem onoga treceg mjesta nije niti jednom prosla dalje !
Mozda nekon euro skupina sada bude srece i malo povoljniji zdrijeb bude!
HSK Zrinjski Mostar.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 15:55

tuzlak1987 je napisao/la:
Lillard0 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ja ipak mislim da je Simunic od pamtivjeka deklarisani fasist, naravno iz dijaspore je. Dosta vjerovatno zadojen mrznjom. Nadimak mu je Joe Ustas*
Da naravno jer ti ga poznajes. Daj molim te, ko normalan se deklarira kao fasist?

"Ako je bilo tko shvatio moje uzvike drukčije, negativno, ovim putem negiram bilo kakav politički kontekst svoje izjave koja je bila vođena isključivo mojom ljubavlju prema mom narodu i domovini, a ne mržnjom i destrukcijom"
Ozbiljno ti kazem njegov nadimak je Joe Ustas*. Jel ti to sta govori..

To je i poenta da uradi promisljeno pa da se distancira, tako uvijek i radi...
Ko je tebi rekao da je to njegov nadimak?

Sto en mogu ove, mah...Ne da mi se objasnajvat. Simunic nije mislio na fasizam vec na sasvim nesto drugo kao i svaki navijac koji to vice na tribinama.
RIP CITY!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 nov 2013, 15:56

pa to je javna tajna sta je Joe, i bezeveze polemisete oko tog pitanja i slicnih :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 20 nov 2013, 16:06

Lillard0 je napisao/la:Taj poklic je puno, puno stariji od fasizma samo sto se kod nas veze za tu sramotnu "politiku". Hrvati to vezu za rat prije 20 godina, ne za onaj prije pola stoljeca. ma stvarno mi se ne da vise.

I molim vas dosta vise o ovoj temi.
Ministar sporta mu je lijepo,kulturno objasnio sta da radi ako mu nije jasno sta je ucinio.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 16:18

samo_lijevo je napisao/la:
Lillard0 je napisao/la:Taj poklic je puno, puno stariji od fasizma samo sto se kod nas veze za tu sramotnu "politiku". Hrvati to vezu za rat prije 20 godina, ne za onaj prije pola stoljeca. ma stvarno mi se ne da vise.

I molim vas dosta vise o ovoj temi.
Ministar sporta mu je lijepo,kulturno objasnio sta da radi ako mu nije jasno sta je ucinio.
Da ministar Jovanovic je poznat da nije dvolican nikako :roll: . Dok se u Hrvatskoj svasta radi na to suti, a sad se prvi javio.

Ali da ne bi bilo da ne znam koje ce posljedice za nas ovo bit. Bojim se da bi kazna mogla bit poprilicna i Joe to sigurn onece napravit vise niti itko drugi.
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 16:22

I da ponovimo gradivo 8-) !
slika

-------------------------------
http://sportske.jutarnji.hr/kovac---ne- ... -/1141042/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Lillard0, dana/u 20 nov 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
RIP CITY!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []