ja tu ne bih bez 5 u vezi al haj...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
đe rek'o, kad rek'o?LukasL33 je napisao/la:Jedna dilema je otklonjena. Rekao je Pape da ce igrati sa dva napadaca, znaci Dzeko i Ibisevic igraju, Begovic takodjer.
to ce biti formacija 442 onda, u vezi ce Pjanic, Miske, Lulic, i DMa vjerovatno Rahimic, mislim da ce mu Pape dati prednost ispred Medunjanina al nikad se ne zna.
Drugi upitnik je desni bek, dal Jahic, koji je po meni jedino rjesenje, ili Zahirovic, a moda i Mravac, koji ima 1% da tu zaigra al eto/
Čovjek objasnio.. To je idealna formacija!amerosm je napisao/la:Susic kao prvo mora zatvoriti prilaze nasem golu, pa tek onda razmisljati o napadu. Koliko god to cudno zvucalo bolji je rezultat 0:0, nego 2:1 u nasu korist. Glavno oruzije Portugalaca su krila u vidu CR-a i Nanija i Susic bi u petak trebao primjeniti sljedecu taktiku i formaciju:
---------------------------Begovic-------------------------------
Lulic----------Jahic-------------------Spahic--------Salihovic
-----Zahirovic-----------Rahimic----------Medunjanin-------
------------------Pjanic-----------Misimovic-------------------
----------------------------Dzeko--------------------------------
Tzv. formacija JELKA, koju su Klopp i Magath u utakmicama protiv Bayerna primjenjivali tako kako bi zatvorili krila tj. u nasem slucaju bi Medunjanin i Zahirovic trebali pomagati Lulicu i Seji da udvoje Ronalda i Nanija.
To je to.amerosm je napisao/la:Susic kao prvo mora zatvoriti prilaze nasem golu, pa tek onda razmisljati o napadu. Koliko god to cudno zvucalo bolji je rezultat 0:0, nego 2:1 u nasu korist. Glavno oruzije Portugalaca su krila u vidu CR-a i Nanija i Susic bi u petak trebao primjeniti sljedecu taktiku i formaciju:
Tzv. formacija JELKA, koju su Klopp i Magath u utakmicama protiv Bayerna primjenjivali tako kako bi zatvorili krila tj. u nasem slucaju bi Medunjanin i Zahirovic trebali pomagati Lulicu i Seji da udvoje Ronalda i Nanija.
Slazem se sa ovim svakako. samo sto je mozda bolje Zahirovica na beka a ondaamerosm je napisao/la:Susic kao prvo mora zatvoriti prilaze nasem golu, pa tek onda razmisljati o napadu. Koliko god to cudno zvucalo bolji je rezultat 0:0, nego 2:1 u nasu korist. Glavno oruzije Portugalaca su krila u vidu CR-a i Nanija i Susic bi u petak trebao primjeniti sljedecu taktiku i formaciju:
KišaRoB_Do_BaGrO je napisao/la:U Zenici opet ljustri kisa hm...Daj boze samo da su one rupe na travnjaku dublje izbusene..
našao. no to je rekao prije ove utakmice a nakon iste izjavio je da ništa ne zna:). lukavac je pape. ja mu nista ne vjerujem. ali mi se cini da ce vise paznje posvetiti jacanju dafanzive nego sto ce krenuti sa dva spica. no toliko puta me je "izradio" da bi svasta moglo biti pa cak da gledamo bešića od početkaLukasL33 je napisao/la:Svi mi isto mislimo al jbg, ja se nadam da nece sa dva spica i da ce biti tu Meudnjanin na DMu sa Rahimicem.
Negdje sam cuo to, meni se cinid a sam na saxu vidio video gdje je to rekao. nisam siguran. Ide Susic na pobjedu u Zenici, nece kazu na 0-0 da igra, naucio iz greske sa Albanijom
nista od vase jelke, to je predefanzivno, covjek rekao da ide na pobjedu. To je ova formacija
=Jahic----------Zahirovic---------Spahic--------Salihovic==
-------------------Rahimic----------Medunjanin--------------
--------------Pjanic-------Misimovic------------Lulic-------
Bosnier je napisao/la:Zahirovic najbolji na terenu , svaka cast momak , mislim da ce ga susic uvrstiti u pocetnih 11 u petak.
Potpis ko kuca.amerosm je napisao/la: ---------------------------Begovic-------------------------------
Omerbavarac je napisao/la:Ronaldo iz Reala i Ronaldo iz Portugala su sasvim dva razlicita igraca.
Jedina sansa mu je taj individualni kvalitet, za sve ostalo ce se dobro namuciti.
Ja sam iz minute u minutu sve veci optimista.
Vec sam na prognozi 2:0 za nas, do petka se to bude popelo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.