ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Smiri se @retro druže, šta ti je ?! 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- legenda reala
- Kontakt:
Ma pao momak na kladioniciformance je napisao/la:Smiri se @retro druže, šta ti je ?!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Idiot. Nek ide više u penziju ako mu se ne igra tenis. 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A ovdje vidiš da mu se "ne igra" zato što...?Claus je napisao/la:Idiot. Nek ide više u penziju ako mu se ne igra tenis.
Ok, evidentan je pad u 3. setu, al' u drugom je Berdonja imao 5:3 pa je izgubio servis. Treba biti realan i reći da nije ni Berdych potonuo nakon toga, a smio bih se kladiti da su ga skoro svi otpisali nakon gubitka servisa za set.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zato što kad treba završit' duel on toliko ležerno i nepromišljeno odigra da je to strahota. Onda 2 kiks udarca kad se lomi susret u tie-brakeu. Fali njemu motivacije, čovjek se itekako zasitio i imam dojam kako mu je svejedno. A, vidjeli smo kako igra kada "odluči" da osvoji neki poen.
-
public enemy no1.
- Kontakt:
zasićenje.očigledno. i nažalost.
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Jbga ,ja sam se nadao da ćemo sutra da se igramo s plachipichkicom ...
Ovo izgleda jbe ko stigne
Ovo izgleda jbe ko stigne
Morao je ovo zavrsiti prije sat vremena, morao.
Krivo mi je jer je dosao u poziciju da uzme dosta lagano mec i onda sve prosipa i to tako glupo.
A odmah na pocetku sedmice sam znao da mu je turnir totalno nebitan i danas se to vidjelo, ali opet krivo ti bude.
Ali vala kad njemu nije
, ne znam sta je meni onda.
Totalno nebitan dio sezone, sve do Wimbledona. Vidi se na njemu da trenutno vise razmislja o tome sta ce pojesti nego igrati tenis.
Krivo mi je jer je dosao u poziciju da uzme dosta lagano mec i onda sve prosipa i to tako glupo.
A odmah na pocetku sedmice sam znao da mu je turnir totalno nebitan i danas se to vidjelo, ali opet krivo ti bude.
Ali vala kad njemu nije
Totalno nebitan dio sezone, sve do Wimbledona. Vidi se na njemu da trenutno vise razmislja o tome sta ce pojesti nego igrati tenis.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- BeyKopites
- Kontakt:
A što Federer može izgubiti dobijen meč, to niko ne može. Jednostavno je ovo dio sezone u kojoj nije u Top formi i nadam se da će kako vrijeme bude prolazilo njegova forma ići uzlaznom putanjom.
Jeste da je u 32 godini i da je osvojio sve što je htio, al' ipak je nekako glupo ovako gubiti mečeve.
Baš što neko prije reče, ako misli ovako igrati, bolje da i ne igra
Jeste da je u 32 godini i da je osvojio sve što je htio, al' ipak je nekako glupo ovako gubiti mečeve.
Baš što neko prije reče, ako misli ovako igrati, bolje da i ne igra
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ljudi, sta je vama
Koliko ljudi je to postiglo od pocetka Open ere
Ja znam za Lavera i Agassija, Federer je treci.
Ovakvi porazi su normalni i ocekivani, trofeja ce biti manje, ali valjda to vise nije ni toliko bitno. Covek igra iz ljubavi prema tenisu, a sada je na mladjima da "izgrade sebi ime".
Gulbis je pocistio zalutalog Munoza za polufinale, a to je upravo ucinio i Haas iako se strasno mucio u prva dva seta.
U prvom setu, Haas je lagano dosao na 4-0, uz dva breaka prednosti, nakon toga Dodig je uzeo pet gemova zaredom, imao i dvije set lopte na svoj servis, ali je pobjednik tog prvog seta odlucen u tie breaku, gdje je opet Dodig imao set loptu.
U trecem je Tommy dosao sebi i dobio lagano 6-1 za odlicno polufinale protiv Letonca.
U prvom setu, Haas je lagano dosao na 4-0, uz dva breaka prednosti, nakon toga Dodig je uzeo pet gemova zaredom, imao i dvije set lopte na svoj servis, ali je pobjednik tog prvog seta odlucen u tie breaku, gdje je opet Dodig imao set loptu.
U trecem je Tommy dosao sebi i dobio lagano 6-1 za odlicno polufinale protiv Letonca.
28 gejmova, 14 brejkova. Čudan meč, odavno čudniji nisam gledao. 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
samosarajvo
- Kontakt:
Predvidjanja za vcrs? Moze li ovaj Rafa uzeti Almagra i ako se to desi sutra Ferera u finalu?
Almagra ce uzeti, jer ce ovaj predati mec u svlacionici
, al Ferrera ne znam. 
Federer sada igra iz inata,stalno tjera ljude da povuku ono sto govore.Od 2008. njega konstantno salju u penziju,ali on se stalno vraca i siguran sam da ce tako i sada biti.Kada se on zainati i skoncentrise na neki turnir,tesko da ga na njemu ko moze dobiti.Covjek ce odigrati jos Indian Wells i poslije toga nece igrati do maja.Jasna je njegova namjera.
Federer niti igra iz inata, niti neke romanitke.... Igra zbog love, velike sponzorske, reklamne, zato što je brend, zato što treba tenisu jer kad kažeš tenis misliš Federer... Para vrti đe burgija neće...
I nek igra, treba nam, svima nama koji volimo tenis.... Nije bilo Rafe i odmah se vidjelo koliko fali, jer ne dao Bog da jedini konkurent Noletu bude Marej, to bi ubilo tenis... Zašto? Pa zato što Marej ne umije i ne može odigrati meč za pamćenje... I kad igra 5 setova to je igra na nivou WTA.....
I nek igra, treba nam, svima nama koji volimo tenis.... Nije bilo Rafe i odmah se vidjelo koliko fali, jer ne dao Bog da jedini konkurent Noletu bude Marej, to bi ubilo tenis... Zašto? Pa zato što Marej ne umije i ne može odigrati meč za pamćenje... I kad igra 5 setova to je igra na nivou WTA.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
vi sto pratite tenis da cujem misljenja vasa, ima li ferrer sanse dobiti danas nadala, kakav je nadal kako se vratio nakon povrede? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Neutralan88
- Kontakt:
u koliko sati po našem vremenu igraju Nadal i Ferrer
Nadala sam gledao u Sao Paulu i dobar je, tacnije ruka radi svoj posao
On je samo izgubio malo u psihi i strahu povrede koljena, definitivno je Nadal po meni favorit da osvoji i ovaj turnir.
Nadala sam gledao u Sao Paulu i dobar je, tacnije ruka radi svoj posao
On je samo izgubio malo u psihi i strahu povrede koljena, definitivno je Nadal po meni favorit da osvoji i ovaj turnir.
- legenda reala
- Kontakt:
4:00Neutralan88 je napisao/la:u koliko sati po našem vremenu igraju Nadal i Ferrer![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.