PS: Čestitke djevojkama, strašan rezultat za našu žensku košarku i domaću košarku općenito, mislim da još nismo svjesni šta ovo znači

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Džaba govoriti ljudima. Sad će te prozvati mrziteljem i pljuvačem jer ne vide dalje od nosa.bhsport je napisao/la: ↑13 feb 2022, 15:53U 2,3 godine nije unaprijedio igru niti milimetar. U 2,3 godine nemamo uigrane 2 akcije.
Hvala za sve ali ako nece rasti sa ovom reprezentacijom neka je ne sputava kao sto su to radili i Susic i Marković.
1.) Pod hitno se izmiriti sa Melisom i sestrama Zubac
2.) Neka sve sto iole trenerski vrijedi u zenskoj kosarci pomogne na pripremama za svjetsko. Posebno defanziva te uigravanje akcija za JJ, odnosne sutere.
Ova ekipa ima jos potencijala kojeg treba iskoristiti, a Raza neka jaca zensku klupsku kosarku. Ona je tvorac ovog cuda.
Tek sad zapravo nece jer Goran ima taj izlizani alibi: ove cure su izborile nas najveci rezultat i zasto da ih ne nagradim odlaskom na SP! I tu mu je tesko kontrirati. Morala bi neka biti kao Musa kod muskih pa da se vrati i zaigra. Volio bih i ja vidjeti Melisu i sestre Zubac, ali tesko da ce doci do toga.Bundesliga je napisao/la: ↑13 feb 2022, 16:06Džaba govoriti ljudima. Sad će te prozvati mrziteljem i pljuvačem jer ne vide dalje od nosa.bhsport je napisao/la: ↑13 feb 2022, 15:53U 2,3 godine nije unaprijedio igru niti milimetar. U 2,3 godine nemamo uigrane 2 akcije.
Hvala za sve ali ako nece rasti sa ovom reprezentacijom neka je ne sputava kao sto su to radili i Susic i Marković.
2.) Neka sve sto iole trenerski vrijedi u zenskoj kosarci pomogne na pripremama za svjetsko. Posebno defanziva te uigravanje akcija za JJ, odnosne sutere.
Ova ekipa ima jos potencijala kojeg treba iskoristiti, a Raza neka jaca zensku klupsku kosarku. Ona je tvorac ovog cuda.
Mora da si iz Kladuse kad nosis takvo ime na forumu, **** ti babo mater u picku i sve sto ti hoda po kuci od zenskog roda, majku ti mrtvu ****, mozes se sagnuti citavom forumu i lagano popusiti krmak jedan i hajde u rupu pizda ti materina. Sad neka me admin odmah banuje nije mi zao, al tebi **** jos jednom sve sto imas od zenskog roda !!
LloriS je napisao/la: ↑13 feb 2022, 16:20Mora da si iz Kladuse kad nosis takvo ime na forumu, **** ti babo mater u picku i sve sto ti hoda po kuci od zenskog roda, majku ti mrtvu ****, mozes se sagnuti citavom forumu i lagano popusiti krmak jedan i hajde u rubu pizda ti materina. Sad neka me admin odmah banuje nije mi zao, al tebi **** jos jednom sve sto imas od zenskog roda !!
Pa i ja sam za napredak al ko kaze da novi trener donosi bolje rezultate. Markovic i Sušić su primjeri da njihovi nasljednici su imali lošije rezultate nego oni, zato treba uzivati u ovim uspjesima i davati podrsku a ne traziti dlaku u jajetu i traziti nepotrebne promjene.bhsport je napisao/la: ↑13 feb 2022, 15:53U 2,3 godine nije unaprijedio igru niti milimetar. U 2,3 godine nemamo uigrane 2 akcije.bordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2022, 12:34A ko kaze da cemo kad promjenimo Loju biti bolje ??Bundesliga je napisao/la: ↑13 feb 2022, 12:26
Zato što ti protivnik uvali preko 20 trica a 90% vremena su same na šutu bez pokrivanja. Zato što nema izrađene akcije. Nemojmo se zavaravati da je to do Loje. Da nema Jones ne bi prismrdili prvenstvu. Nije svaka kritika loša kritika. Ako ne popravljaš ono što ne valja nikada se nećeš poboljšati. Zbog tog merhametli mentaliteta i nemamo medalje sa olimpijade i nikad nam nijedan klub nije učestvovao u grupnoj fazi Lige Prvaka u fudbalu.
Mislim da su ovo vrhunski rezultati. Tako su pisali za Sušića kad ode da cemo osvajati medalje na SP i EP, tako su pisali Markovic u rukometu kad smo smjeniili koji je izbacio Island pa smo otišli na SP, tako i ovi moji pisu nas Sarajevo mjenja trenera kao bit ce bolje a ono nikad nista. Nema logike mjenjati Loju koji poznaje djevojke, radi dobre rezultate, ima kontinuitet vec 2-3 god.
Ovo je najbitnije od svega po mom misljenju. Treba kapitalizirati i "uloziti" sada u buducnost zenske kosarke dok je popularnost all time high... jer ove djevojke prave najbolju mogucu promociju ovog sporta. Ko zna koliko ce jos dugo Jones biti a i ostale djevojke koje su okosnica repke, treba gledati u buducnost i pozitivne aspekte ovog uspjeha za sve sfere drustva.
bordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2022, 16:35Pa i ja sam za napredak al ko kaze da novi trener donosi bolje rezultate. Markovic i Sušić su primjeri da njihovi nasljednici su imali lošije rezultate nego oni, zato treba uzivati u ovim uspjesima i davati podrsku a ne traziti dlaku u jajetu i traziti nepotrebne promjene.bhsport je napisao/la: ↑13 feb 2022, 15:53U 2,3 godine nije unaprijedio igru niti milimetar. U 2,3 godine nemamo uigrane 2 akcije.bordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2022, 12:34
A ko kaze da cemo kad promjenimo Loju biti bolje ??
Mislim da su ovo vrhunski rezultati. Tako su pisali za Sušića kad ode da cemo osvajati medalje na SP i EP, tako su pisali Markovic u rukometu kad smo smjeniili koji je izbacio Island pa smo otišli na SP, tako i ovi moji pisu nas Sarajevo mjenja trenera kao bit ce bolje a ono nikad nista. Nema logike mjenjati Loju koji poznaje djevojke, radi dobre rezultate, ima kontinuitet vec 2-3 god.
Kako nismo napredovali ?? Pa 5 na EP plasirali se na SP, pobjedili Belgiju, Japan, Hrvatsku, Tursku a prije Loje 20 godina bez EP. Sta je pomak ako ovo nije ??
Niđe veze , da ostatak ekipe nije ubacio 51 poen izgubili bi .
Biće sutra u 06:00h na SPORTKLUB 2 .
Super, hvala
Za 220 dana.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 18:45I ako netko zna
Kad igra Svjetsko prvenstvo u Australiji
Hvalaemir18 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 18:53Za 220 dana.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 18:45I ako netko zna
Kad igra Svjetsko prvenstvo u Australiji