kobe je 80% jordanaLBJ MVP je napisao/la:Kobe nije JordanKK_Bosna je napisao/la:zato su su mu 33 godine?LBJ MVP je napisao/la:Mijenjaju se neke stvari u košarci drugi će se sada boriti za titule i MVP nagrade.Kobe je imao 13-14 godina i Lakersi moraju krenuti dalje.Kobe još može biti važan u igri Lakersa mislim on mora biti važan,ali ne najvažniji.
i jordan je imao 33 godine pa nije bio druga, treca violina bullsa
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
To je bogohuljenje 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Za par trenutaka pocinje druga utakmica drugog kruga PO protiv Thundera. Ovaj put ocekujem malo blazi poraz za razliku od onog prije dva dana. Thunderi ce dobiti izmedju 12-15 poena razlike, a @majestica24 ocekujem sutra da se javi sa avatarom bucnih komsija.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
E da vidimo sada imamo li snage izdrzati ovo. Ove sezone smo pretezno dobijali tijesne utakmice.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mislim MWP jeste kreten , ali nije pi**a , ostali ti JESU , jer niko nece da preuzme odgovornost kad nema Kobe-a ili Baynum-a na parketu
FUJ
, 63-63 , igramo strasnu odbranu , ali napad nam je katastrofa , trebalo je biti +20 za nas 
Bravo Kobe, bravo Lakersi. E svaka cast za ovo sta uradiste u zadnje dvije minute.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jao parmaka losandjeleskih, prokockat ce dobijenu tekmu dede mi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
pu jeeeeeeeeeeeeee********************************** ti sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sami sebe pobjedili
FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
koncetracija zadnjih 2 min nikakva
sami sebe pobjedili
FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
koncetracija zadnjih 2 min nikakva
Nema ovaj Brown autoriteta da se nayebe majki svima redom zbg ovih zayebancija i postavi neke stvari kako treba.
Ovdje Kobe drži tajmautove i govore ccccc

Ovdje Kobe drži tajmautove i govore ccccc
kakva grupa idiota.. 2 minute do kraja 75 68 i izgubise
boze sacuvaj 
ser del barça es el millor que hi ha !
Ne samo da izgube ,nego ne postignu niti jedan jedini koš u zadnje dvije minute.Scof1eld je napisao/la:kakva grupa idiota.. 2 minute do kraja 75 68 i izgubiseboze sacuvaj
Onaj Harden im 3 puta polaže ko da igra protiv Cenexa jbt kralj
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kad su se strasti smirile , mogu da kazem da Oklahoma nije jos sazrila , dok Kevin Durant je zvanicno najbolji igrac u NBA , Oklahoma igra sa strahom kada gube , veceras su imali srece jer prakticki smo sami sebe pobjedili , 1. Kobe zaboravio koliko je visok Durant da nije bek nego visinom krilni centar, stell i fast break
, 2.onda ponovo slicno sada je zaspao Blake
3. opet neorganizovan napad , lopta se odbija do Kobe-a na trici koji mora sutati ,4. onda glupost trenera imas 18 sec i -1 i ti ides na samo 1 sut i iskoristis 3 time out-a
to je cisto na dusu Brown-a , i onda sut Blake-a na kojeg nemam prigovor nije uslo bio je otvoren 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da su ovo Lakersi zijanili fakat...ja sam mislio da se OKC nece moci vratiti nakon onih 7 razlike...ebiga da su ovo Lakesi dobili bilo bi svasta, ali ovako OKC ima sad tu prednost i vjerovanto ce ici da uzme tamo jednu tekmu u LA...nadam se da ce ova serija se igrati sto duze..nemam nekog favorita iskren da budem jer moja ekipa je ispala pa zelim ovaj playoff da gledam i uzivam u igri...jedino navijam za ove koji igraju protiv Miamia
.
Nego evo i Zeljovac (koji je baniran) javio mi se na FB i kaze da napisem kako nema vise za Kobea i Lakerse prstenja
Nego evo i Zeljovac (koji je baniran) javio mi se na FB i kaze da napisem kako nema vise za Kobea i Lakerse prstenja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- majestic24
- Kontakt:
Nayebem vam se mame...koji idioti majko moja.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Velika steta...ali sami smo krivi
Igrali smo odlicno citavu sezonu u trenucima kad se odlucivala tekma ali nazalost zijanili smo ovaj najvazniji mec koji je mogao prelomiti ovu seriju u nasu korist...
Ipak ne treba se predavati...ovakve tekme kuci uzimamo 100%...nije toliko nerealno da izjednacimo na 2-2.
Ipak ne treba se predavati...ovakve tekme kuci uzimamo 100%...nije toliko nerealno da izjednacimo na 2-2.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kao sto sam i predpostavljao , kljucna ce biti tekma broj 2 i ko tu dobije ima velike sanse za seriju. Tako da je sad psihioloski pritisak nad nama imamo li snage da dobijemo 4 od sljedecih max 5 tekmi , ja bih rekao da ne a da smo imali veliku sansu isto kao sto smo prosle godnije u 2 od 4 tekme protiv dalasa pobjedili sami sebe i ove god isto se ponavlja 
Protivnici nisu nikako zaslužni za toKobe Bryant je napisao/la:Kao sto sam i predpostavljao , kljucna ce biti tekma broj 2 i ko tu dobije ima velike sanse za seriju. Tako da je sad psihioloski pritisak nad nama imamo li snage da dobijemo 4 od sljedecih max 5 tekmi , ja bih rekao da ne a da smo imali veliku sansu isto kao sto smo prosle godnije u 2 od 4 tekme protiv dalasa pobjedili sami sebe i ove god isto se ponavlja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pa ako si gledao , odigrali su SAVRSENU odbranu 46 min , i onda djecije greske u dodavanju i izvodjenju lopte i postavci napadaLBJ MVP je napisao/la:Protivnici nisu nikako zaslužni za toKobe Bryant je napisao/la:Kao sto sam i predpostavljao , kljucna ce biti tekma broj 2 i ko tu dobije ima velike sanse za seriju. Tako da je sad psihioloski pritisak nad nama imamo li snage da dobijemo 4 od sljedecih max 5 tekmi , ja bih rekao da ne a da smo imali veliku sansu isto kao sto smo prosle godnije u 2 od 4 tekme protiv dalasa pobjedili sami sebe i ove god isto se ponavlja
nekazem 1 tekma i rastavljanje na proste faktore , zasluzan protivnik isto kao i Dallas u 4-toj , ali ono i prije su ble gluposti faul Gasol-a nad Nowitkym par sec do kraja pa onda urucivanje lopte Gasola Bryantu , pa nemogucnost da Odom polozi pored Stojakovica , izvini to je za PROFESIONALNU kosarku da pobjedis SAM SEBE
Cijelu su tekmu igrali savršenu odbranu.Zaustaviti najtalentovaniju ekipu lige na 77 poena je izvanredno.Problem je što je Harden proradio na kraju i pogodio 2 od 3 šuta iz igre,al ne možeš odbranu krivit oba su bila iz jako teških pozicija.Očigledno je problem u napadu.Kobe Bryant je napisao/la:Pa ako si gledao , odigrali su SAVRSENU odbranu 46 min , i onda djecije greske u dodavanju i izvodjenju lopte i postavci napadaLBJ MVP je napisao/la:Protivnici nisu nikako zaslužni za toKobe Bryant je napisao/la:Kao sto sam i predpostavljao , kljucna ce biti tekma broj 2 i ko tu dobije ima velike sanse za seriju. Tako da je sad psihioloski pritisak nad nama imamo li snage da dobijemo 4 od sljedecih max 5 tekmi , ja bih rekao da ne a da smo imali veliku sansu isto kao sto smo prosle godnije u 2 od 4 tekme protiv dalasa pobjedili sami sebe i ove god isto se ponavlja![]()
nekazem 1 tekma i rastavljanje na proste faktore , zasluzan protivnik isto kao i Dallas u 4-toj , ali ono i prije su ble gluposti faul Gasol-a nad Nowitkym par sec do kraja pa onda urucivanje lopte Gasola Bryantu , pa nemogucnost da Odom polozi pored Stojakovica , izvini to je za PROFESIONALNU kosarku da pobjedis SAM SEBE
Ko da su se prepali pobjede.Uvjeren sam da bi Fisher pogodio onaj Blakeov šut
Mi nista sa Ramonom nismo dobili. Apsolutno nista.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.