Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 02 okt 2014, 17:24

kokakolas je napisao/la:Nego gdje su sad nasi dragi Pap(k)oljubci? Nesto ih nema ovih dana da brane neobranjivo? Najgolemija je cinjenica da im kriticari Pap(k)eta ne trebamo ni iznositi argumente, jer ih ovaj mongloid svakom svojom retardiranom izjavom zabija u zemlju.

Steta... bilo je veselo dok je trajalo :D
Sta to je veselo? Cmizdrite po forumu vec preko cetiri godine a lako moguce jos toliko. :wave:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 okt 2014, 17:27

Kako se uznemirio kada mu je novinar spomenuo bratovu menadžersku agenciju. :rol: Isto tako ga je bilo sramota reći koliku platu prima (čak i koliku je primao ranije), jer zna da toliki novac prosječan bh. građanin možda nikad u svom životu neće zaraditi, a on je dobiva za nerad.

Inače, palac gore ide za novinara, odlična pitanja. :thumbup:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 okt 2014, 17:33

U zadnjoj utakmici Lazia Lula je igrao vise u sredini, bilo bi odlicno kad bi tutkum Suško stavio Lulica iza Dzeke, lijevo Viscu, desno Hajrovica, i kao centrocampiste Pjanica i Besica, i to je to..
Ne znam kako ne razmislja malo onom pačom bosanskom!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 okt 2014, 17:53

babuka1 je napisao/la:@storm_rider

Kujo mala,ja takve ko ti popisam,lazovcino jedna prvo si @dubrovnik-a prozivo i govorio sta ti hoces nemas niakakve veze sa drzavom,pa onda ko god se javi nesto da napise kazes,sta si ti za Bosnu uradio,miran,uz nogu,sve jadne bijedne provokacije,a da ti ja kazem u koju grupu spadam,u ovu grupu koji takve ko ti kurvice male jebu gdje stignu,sve sto ti nije jasno javis mi se u PP,ja i ti se nadjemo na kafi da porazgovaramo,o tome pa da mi kazes u lice to uz nogu,prostitutko mala!
Miran maleni, laganje ti nije strano, vrati se u tu rupu iz koje si izgmizao. Ne pijem kafu sa svakim, a za to ostalo se javi, dobices i 10 km. Ne zaboravi da obrises guzu nakon toga. :mrgreen:

@bhsport, druze, ti i ja bolje znamo. Ne mogu ovih kloniranih naloga, pogotovo sa istocnim IP-ovima. Prvi sam pisao da je vrijeme da Pape ode nakon SP.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 okt 2014, 18:12

Ovdje ništa novo, klonovi dominiraju :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 okt 2014, 18:17

Safete odlazi i povedi Virtuala sa sobom u Bursaspor nek ti gleda kasete :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 okt 2014, 18:19

legenda reala je napisao/la:Safete odlazi i povedi Virtuala sa sobom u Bursaspor nek ti gleda kasete :mrgreen: :mrgreen:
Zamisli, Pape, ja i Sharp VCR :njanjanja:
Voli te tvoje Sarajevo.

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 02 okt 2014, 18:25

Ne mogu da vjerujem koliko mrzite safeta pa nije srbin

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 okt 2014, 18:26

Nesto danas kontam :), sad Kodro nam blizu, preuzeo klub u nasoj ligi. Mogao bi biti naslijednik Papetu, mlad, amibiciozan, u svakom slucaju ima nekakvog iskustva, i bummmm, ode sve u havu :mrgreen:

Brat Menaf menadzer, sin Kenan spreman za reprezentacije, a prekjucer Meho kaze da je gledao utakmice FK Sarajeva na kasetama, hud covjek bi bio razapet u roku od mjesec dana. :mrgreen:

Sta li bi i kako reagovali Velezovci, s obzirom da su se natovarili na Safeta "seljaka" zbog kaseta, hmmm :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 okt 2014, 18:26

:lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 okt 2014, 18:30

legenda reala je napisao/la:Safete odlazi i povedi Virtuala sa sobom u Bursaspor nek ti gleda kasete :mrgreen: :mrgreen:
Tako je, ja i ti mozemo preuzet repku. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 02 okt 2014, 18:33

Kad ode safet u obzir dolazi samo vahid halilhodzic ili elvis scoria

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 02 okt 2014, 18:39

Vidim na forumu se ide po onom principu sigurnost u brojevima. Najbolja su na 3-4 dana nakon sto se Susic iz blamira nekom glupom izjavom ili intervjuem, nigdje nikog od ovih sto ga brane, cim malo zaborave, svi od jednom u odbramenu akciju. :rol: "A koja je to agencija? Germanija? prvi put cujem." ili kad je novinaru, "a koliko ti momak zaradujes?" :puke:
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 02 okt 2014, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 02 okt 2014, 18:40

emir79 je napisao/la:Nesto danas kontam :), sad Kodro nam blizu, preuzeo klub u nasoj ligi. Mogao bi biti naslijednik Papetu, mlad, amibiciozan, u svakom slucaju ima nekakvog iskustva, i bummmm, ode sve u havu :mrgreen:

Brat Menaf menadzer, sin Kenan spreman za reprezentacije, a prekjucer Meho kaze da je gledao utakmice FK Sarajeva na kasetama, hud covjek bi bio razapet u roku od mjesec dana. :mrgreen:

Sta li bi i kako reagovali Velezovci, s obzirom da su se natovarili na Safeta "seljaka" zbog kaseta, hmmm :mrgreen:
Tvoj idol nije seljak, on je seljacina..tako da si dobro iskoristio navodnike.

Ne znam koji su tvoji razlozi podrzavanja imbecila, cudno mi je s obzirom da nisi glup.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 okt 2014, 18:45

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Vidim na forumu se ide po onom principu sigurnost u brojevima. Najbolja su na 3-4 dana nakon sto se Susic iz blamira nekom glupom izjavom ili intervjuem, nigdje nikok od ovih sto ga brane, cim malo zaborave, svi od jednom u odbramenu akciju.
Ja sam uvijek tu. Više ga ne branim, ali i dalje uživam pljusnuti ponekog koji se lažima i insinuacijama bori protiv selektora.
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 okt 2014, 19:00

emir79 je napisao/la:Nesto danas kontam :), sad Kodro nam blizu, preuzeo klub u nasoj ligi. Mogao bi biti naslijednik Papetu, mlad, amibiciozan, u svakom slucaju ima nekakvog iskustva, i bummmm, ode sve u havu :mrgreen:

Eh da je makar problem u Papetovim kasetama, sve bih to podnjeli. Belaj je njegova kaseta u glavi.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 okt 2014, 20:03

Čuj Virte ne brani više Safeta :rol: :rol: :rol: Eto te ko Minka,dobro si skonto :rol:
Na to bi ti dr.Arslanagić reko : Ti se Virto pališ k'o golf dizel na Bjelašnici :rol: :rol:
[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 02 okt 2014, 20:09

Boljeg tenera ova zemlja nije upamtila kuknjava

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 okt 2014, 20:13

Virtu4l je napisao/la:
Ja sam uvijek tu. Više ga ne branim, ali i dalje uživam pljusnuti ponekog koji se lažima i insinuacijama bori protiv selektora.
:puke:

Morao si prepoznati davno da on nema kapacitet za pravi i konstantan rezultat, a to nisi bio nikada u stanju, zato si se okretao cas vam', cas tam', te kritikuj, te brani, te ne brani itd.. elem sustinu (kapacitet), to si propustio, a to je elementarni kriterij za ocjenu manje-vise retardiranog covjeka.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 okt 2014, 20:17

Ti da možeš kontat,onda bi skonto da kasete k'o kasete nisu problem! ;) A Kodro je pokazao ko je i šta je,kada je odbio da ide u Iran igrat,utakmicu koja je već riješena za stolom,i za koju se keš trebao dobiti ;) Zato je i dobio otkaz,što je pokazao da ga ta sranya ne zanimaju! Al' ti,Sabino,Virto,mister iz Han Pijeska ste svakako jahači Sajokalipse,tako da se od vas razmišljanje i ne očekuje,nego samo trolanje :zviz:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.