Ti si moja nuclear babyCrni gavran je napisao/la:Meni nije jasno zasto ovi sportski novinari, takodje i novinari sa ovog sajta neke Celikove utakmice proglasavaju derbijima, kao npr. danasnju sa Zrinjskim. Stvarno nigdje veze sa mozgom
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: RE: Re: PL prepucavanja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Re: PL prepucavanja
Robijasima nije dozvoljen odlazak u Mostar, samo organizovan dolazak autobusom dolazi u obzir
o tome vam je i pricao krojcica neki dan
To nije bio on mali dorate iz Gluhe Bukovice nego ja, i nisam nikakvu sliku pokušao postaviti nego tekst u kojem prije 95 godina u Veležu nije bio nijedan Bošnjak, a sa 50 godina nije sramota neznati kako postaviti sliku,koju još uvijek neznam i boli me...joker90 je napisao/la:U cemu nisam realan? Eno dobio si sve crno na bijelo. Trofeji, međusobni omjeri, historija, sve! A nisam bas siguran da su vam Skripari braca, dobro ste ih pokrali u zadnje vrijeme, ne mogu vas ljudi bas nesto. Nego sta bi sa onim folderom Veleza koji si imao na kompjuteru, kad si se onda izofirao pokusavajuci da nam postavis sliku?mario11111 je napisao/la: Nisi realan majstore..
Škripari 20 godina, samo jako braćo
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- TobeYarabi
- Kontakt:
nije im dozvoljen odlazak u mo, jer su hercegovci veoma skrti i htjeli su dvoglavima spodobama naplatiti duple ulaznice zbog njihovog izgleda, na sto ovi nisu pristaliChinaglia je napisao/la:Robijasima nije dozvoljen odlazak u Mostar, samo organizovan dolazak autobusom dolazi u obzir
Nije sramota ne znati, sramota je NEZNATI! Imas 50 godina, a nepismen kao da jos u skolu nisi krenuo! Ne znam je li gore sto ne znas sliku postaviti ili sto se ovako sramotis!MMM je napisao/la:To nije bio on mali dorate iz Gluhe Bukovice nego ja, i nisam nikakvu sliku pokušao postaviti nego tekst u kojem prije 95 godina u Veležu nije bio nijedan Bošnjak, a sa 50 godina nije sramota neznati kako postaviti sliku,koju još uvijek neznam i boli me...joker90 je napisao/la:U cemu nisam realan? Eno dobio si sve crno na bijelo. Trofeji, međusobni omjeri, historija, sve! A nisam bas siguran da su vam Skripari braca, dobro ste ih pokrali u zadnje vrijeme, ne mogu vas ljudi bas nesto. Nego sta bi sa onim folderom Veleza koji si imao na kompjuteru, kad si se onda izofirao pokusavajuci da nam postavis sliku?mario11111 je napisao/la: Nisi realan majstore..
Škripari 20 godina, samo jako braćo

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
+1bojler je napisao/la:Ma brate Celik je Celik kakav god bioCrni gavran je napisao/la:Meni nije jasno zasto ovi sportski novinari, takodje i novinari sa ovog sajta neke Celikove utakmice proglasavaju derbijima, kao npr. danasnju sa Zrinjskim. Stvarno nigdje veze sa mozgom
Celik na protestnoj šetnji protiv gašenja, poslije 20 godina bez ijedne titule, skupi više ljudi nego Zrinjski na svim proslavama titule zajedno
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Incognito87
- Kontakt:
nakon fukara i utakmice protiv jedinstva sada imamo i robijaše koji će protestnu šetnju prepričavati i svojim unucima za 50 godina 

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Oh yeaah!Incognito87 je napisao/la:nakon fukara i utakmice protiv jedinstva sada imamo i robijaše koji će protestnu šetnju prepričavati i svojim unucima za 50 godina
- Crni gavran
- Kontakt:
Nista, treba zabraniti svima iz HNK(hercegovacko neretvanski kanton) dolazak na Bilino Polje, reciprocitet molim lijepo!Chinaglia je napisao/la:Robijasima nije dozvoljen odlazak u Mostar, samo organizovan dolazak autobusom dolazi u obzir
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
a možemo i prepričavati Otoku, najbrojnije gostovanje jedne navijačke grupe u historiji Premijer lige ( i to za treće mjesto).. eto šta ti je dražeMemara je napisao/la:Oh yeaah!Incognito87 je napisao/la:nakon fukara i utakmice protiv jedinstva sada imamo i robijaše koji će protestnu šetnju prepričavati i svojim unucima za 50 godina

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nije sramota ne znati, sramota je NEZNATI! Imas 50 godina, a nepismen kao da jos u skolu nisi krenuo! Ne znam je li gore sto ne znas sliku postaviti ili sto se ovako sramotis!
[/quote]
I to sam učio prije 40 god i poslije mi nije bilo bitno, a ti ćeš i za 40 god biti opet bosanski dorat bez obzira taj pravopis ti ostao ili neostao u glavi.

I to sam učio prije 40 god i poslije mi nije bilo bitno, a ti ćeš i za 40 god biti opet bosanski dorat bez obzira taj pravopis ti ostao ili neostao u glavi.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
gavrane generacijo nista mi ne treba da zabranimo,ostanimo gospoda kao sto smo i dosad biliCrni gavran je napisao/la:Nista, treba zabraniti svima iz HNK(hercegovacko neretvanski kanton) dolazak na Bilino Polje, reciprocitet molim lijepo!Chinaglia je napisao/la:Robijasima nije dozvoljen odlazak u Mostar, samo organizovan dolazak autobusom dolazi u obzir
U INAT SVIMA
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- Crni gavran
- Kontakt:
Ma burazeru nemamo mi bas status gospode, vidis kako nas tretiraju.tareizo je napisao/la:gavrane generacijo nista mi ne treba da zabranimo,ostanimo gospoda kao sto smo i dosad biliCrni gavran je napisao/la:
Nista, treba zabraniti svima iz HNK(hercegovacko neretvanski kanton) dolazak na Bilino Polje, reciprocitet molim lijepo!
U INAT SVIMA
MUP ZDK treba i njih da vraca, kraj price. Sto nema smisla, stvarno nema smisla!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Halo arap,sta ti pricas?Jesi gladan,hos argetu?TobeYarabi je napisao/la:nije im dozvoljen odlazak u mo, jer su hercegovci veoma skrti i htjeli su dvoglavima spodobama naplatiti duple ulaznice zbog njihovog izgleda, na sto ovi nisu pristaliChinaglia je napisao/la:Robijasima nije dozvoljen odlazak u Mostar, samo organizovan dolazak autobusom dolazi u obzir
@gavran doduse,oni dolaze busem uvijek
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Sigurno nas mrziš od onoga dana kada mo ti i ssesstru i mamu oplodili sa duplom kitom.TobeYarabi je napisao/la:nije im dozvoljen odlazak u mo, jer su hercegovci veoma skrti i htjeli su dvoglavima spodobama naplatiti duple ulaznice zbog njihovog izgleda, na sto ovi nisu pristaliChinaglia je napisao/la:Robijasima nije dozvoljen odlazak u Mostar, samo organizovan dolazak autobusom dolazi u obzir
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Halo arap,sta ti pricas?Jesi gladan,hos argetu?
@gavran doduse,oni dolaze busem uvijek[/quote]
da mi imamo upravu i rezultate kao oni mi bi vozom isli ,al hebiga tako nam je kako nam je
@gavran doduse,oni dolaze busem uvijek[/quote]
da mi imamo upravu i rezultate kao oni mi bi vozom isli ,al hebiga tako nam je kako nam je
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- Crni gavran
- Kontakt:
Ma @pacov, kakva je razlika u cemu se dolazi na utakmice. To je njihova glupa spreha, osnovno je da nam se ne dozvoljava dolazak u bilo koji hercegovacki grad u federaciji.
Ma nije problem, ja bi njima odmah zabranio automatski ulazak na Bilino Polje, neka dodju busom pred stadion
Ma nije problem, ja bi njima odmah zabranio automatski ulazak na Bilino Polje, neka dodju busom pred stadion

-
- Kontakt:
@gavrane ti si dobar momak i poštujem te, ali si možda krivo shvatio post. Robiji nije zabranjen dolazak u Mostar, samo se zahtjeva organizovan dolazak, a ako uzmemo u obzir da su veće mogućnosti za pizdariju ako se ne ide organizovano, onda je ova odluka ok.
Dole je sve specifično pa i ti dolasci navijačkih grupa, pogotovo što u gradu žive dvije grupe
Dole je sve specifično pa i ti dolasci navijačkih grupa, pogotovo što u gradu žive dvije grupe

- TobeYarabi
- Kontakt:
mozda vas se ljudi boje, nisu navikli na cetverooka cudovista 

**** li te memo arap glupaTobeYarabi je napisao/la:mozda vas se ljudi boje, nisu navikli na cetverooka cudovista

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.