PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 10 sep 2016, 13:40

Crni gavran je napisao/la:Meni nije jasno zasto ovi sportski novinari, takodje i novinari sa ovog sajta neke Celikove utakmice proglasavaju derbijima, kao npr. danasnju sa Zrinjskim. Stvarno nigdje veze sa mozgom :roll:
Ti si moja nuclear baby
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Chinaglia
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2016, 14:18

Robijasima nije dozvoljen odlazak u Mostar, samo organizovan dolazak autobusom dolazi u obzir
o tome vam je i pricao krojcica neki dan

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 10 sep 2016, 14:27

joker90 je napisao/la:
mario11111 je napisao/la: Nisi realan majstore..
Škripari 20 godina, samo jako braćo :thumbup:
U cemu nisam realan? Eno dobio si sve crno na bijelo. Trofeji, međusobni omjeri, historija, sve! A nisam bas siguran da su vam Skripari braca, dobro ste ih pokrali u zadnje vrijeme, ne mogu vas ljudi bas nesto. Nego sta bi sa onim folderom Veleza koji si imao na kompjuteru, kad si se onda izofirao pokusavajuci da nam postavis sliku? :urnebes:
To nije bio on mali dorate iz Gluhe Bukovice nego ja, i nisam nikakvu sliku pokušao postaviti nego tekst u kojem prije 95 godina u Veležu nije bio nijedan Bošnjak, a sa 50 godina nije sramota neznati kako postaviti sliku,koju još uvijek neznam i boli me...
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 sep 2016, 15:31

Chinaglia je napisao/la:Robijasima nije dozvoljen odlazak u Mostar, samo organizovan dolazak autobusom dolazi u obzir
nije im dozvoljen odlazak u mo, jer su hercegovci veoma skrti i htjeli su dvoglavima spodobama naplatiti duple ulaznice zbog njihovog izgleda, na sto ovi nisu pristali

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 sep 2016, 15:32

MMM je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
mario11111 je napisao/la: Nisi realan majstore..
Škripari 20 godina, samo jako braćo :thumbup:
U cemu nisam realan? Eno dobio si sve crno na bijelo. Trofeji, međusobni omjeri, historija, sve! A nisam bas siguran da su vam Skripari braca, dobro ste ih pokrali u zadnje vrijeme, ne mogu vas ljudi bas nesto. Nego sta bi sa onim folderom Veleza koji si imao na kompjuteru, kad si se onda izofirao pokusavajuci da nam postavis sliku? :urnebes:
To nije bio on mali dorate iz Gluhe Bukovice nego ja, i nisam nikakvu sliku pokušao postaviti nego tekst u kojem prije 95 godina u Veležu nije bio nijedan Bošnjak, a sa 50 godina nije sramota neznati kako postaviti sliku,koju još uvijek neznam i boli me...
Nije sramota ne znati, sramota je NEZNATI! Imas 50 godina, a nepismen kao da jos u skolu nisi krenuo! Ne znam je li gore sto ne znas sliku postaviti ili sto se ovako sramotis! :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 10 sep 2016, 15:41

bojler je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Meni nije jasno zasto ovi sportski novinari, takodje i novinari sa ovog sajta neke Celikove utakmice proglasavaju derbijima, kao npr. danasnju sa Zrinjskim. Stvarno nigdje veze sa mozgom :roll:
Ma brate Celik je Celik kakav god bio
+1
Celik na protestnoj šetnji protiv gašenja, poslije 20 godina bez ijedne titule, skupi više ljudi nego Zrinjski na svim proslavama titule zajedno
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 10 sep 2016, 15:44

nakon fukara i utakmice protiv jedinstva sada imamo i robijaše koji će protestnu šetnju prepričavati i svojim unucima za 50 godina :rol:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 10 sep 2016, 15:46

Incognito87 je napisao/la:nakon fukara i utakmice protiv jedinstva sada imamo i robijaše koji će protestnu šetnju prepričavati i svojim unucima za 50 godina :rol:
Oh yeaah!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 10 sep 2016, 16:00

Chinaglia je napisao/la:Robijasima nije dozvoljen odlazak u Mostar, samo organizovan dolazak autobusom dolazi u obzir
Nista, treba zabraniti svima iz HNK(hercegovacko neretvanski kanton) dolazak na Bilino Polje, reciprocitet molim lijepo!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 10 sep 2016, 16:03

Memara je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:nakon fukara i utakmice protiv jedinstva sada imamo i robijaše koji će protestnu šetnju prepričavati i svojim unucima za 50 godina :rol:
Oh yeaah!
a možemo i prepričavati Otoku, najbrojnije gostovanje jedne navijačke grupe u historiji Premijer lige ( i to za treće mjesto).. eto šta ti je draže :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 10 sep 2016, 16:04

Nije sramota ne znati, sramota je NEZNATI! Imas 50 godina, a nepismen kao da jos u skolu nisi krenuo! Ne znam je li gore sto ne znas sliku postaviti ili sto se ovako sramotis! :rol:[/quote]
I to sam učio prije 40 god i poslije mi nije bilo bitno, a ti ćeš i za 40 god biti opet bosanski dorat bez obzira taj pravopis ti ostao ili neostao u glavi.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 10 sep 2016, 16:06

Crni gavran je napisao/la:
Nista, treba zabraniti svima iz HNK(hercegovacko neretvanski kanton) dolazak na Bilino Polje, reciprocitet molim lijepo!
gavrane generacijo nista mi ne treba da zabranimo,ostanimo gospoda kao sto smo i dosad bili

U INAT SVIMA
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 10 sep 2016, 16:13

tareizo je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:
gavrane generacijo nista mi ne treba da zabranimo,ostanimo gospoda kao sto smo i dosad bili

U INAT SVIMA
Ma burazeru nemamo mi bas status gospode, vidis kako nas tretiraju.
MUP ZDK treba i njih da vraca, kraj price. Sto nema smisla, stvarno nema smisla!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Pacov

Post Postao/la Pacov » 10 sep 2016, 16:13

TobeYarabi je napisao/la:
nije im dozvoljen odlazak u mo, jer su hercegovci veoma skrti i htjeli su dvoglavima spodobama naplatiti duple ulaznice zbog njihovog izgleda, na sto ovi nisu pristali
Halo arap,sta ti pricas?Jesi gladan,hos argetu?

@gavran doduse,oni dolaze busem uvijek
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 10 sep 2016, 16:17

TobeYarabi je napisao/la:
Sigurno nas mrziš od onoga dana kada mo ti i ssesstru i mamu oplodili sa duplom kitom.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 10 sep 2016, 16:18

Halo arap,sta ti pricas?Jesi gladan,hos argetu?

@gavran doduse,oni dolaze busem uvijek[/quote]

da mi imamo upravu i rezultate kao oni mi bi vozom isli ,al hebiga tako nam je kako nam je
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 10 sep 2016, 16:18

Ma @pacov, kakva je razlika u cemu se dolazi na utakmice. To je njihova glupa spreha, osnovno je da nam se ne dozvoljava dolazak u bilo koji hercegovacki grad u federaciji.

Ma nije problem, ja bi njima odmah zabranio automatski ulazak na Bilino Polje, neka dodju busom pred stadion :D

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 10 sep 2016, 16:21

@gavrane ti si dobar momak i poštujem te, ali si možda krivo shvatio post. Robiji nije zabranjen dolazak u Mostar, samo se zahtjeva organizovan dolazak, a ako uzmemo u obzir da su veće mogućnosti za pizdariju ako se ne ide organizovano, onda je ova odluka ok.
Dole je sve specifično pa i ti dolasci navijačkih grupa, pogotovo što u gradu žive dvije grupe :salut:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 sep 2016, 16:23

mozda vas se ljudi boje, nisu navikli na cetverooka cudovista :kafa:

Pacov

Post Postao/la Pacov » 10 sep 2016, 16:24

TobeYarabi je napisao/la:mozda vas se ljudi boje, nisu navikli na cetverooka cudovista :kafa:
**** li te memo arap glupa :D
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.