PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Cuj treba im zabranit,to sto nama niko neda bus i sto nam u zadnji tren otkazuju autobusi nakon SDA pretnji firmama to je nas problem.Mi smo krenuli u tu borbu protiv sistema,protiv SDA i naravno da ce pruzit otpor i na svaki nacin nam otezati borbu.Nisu Ultrasi krivi sto mi ne dolazimo niti Skripari cuj treba im zabranit..Ja razmisljanja i ku*ca..Kombije su uvijek zabranjivali a i Ultrasi dolaze busevima..tako da..A sad ici sa 6-7 kombija kao zadnji put i placati po kombiju 220 km i dodjes na bradinu i vratite,nema smisla..nije to od juce.. 

Zadnja izmjena: bambus, dana/u 10 sep 2016, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
!
Evo ne zna ni citirati ovaj sto ima folder Veleza na kompjuteru! 

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 10 sep 2016, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Donekle je i na mjestu odluka njihovog mupa.Jest uvijek **** navijacima bilo bus nac (osim ako nema neko nekog da pogura)ali manje sranja bude
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- TobeYarabi
- Kontakt:
i memo se ispametio kad vas je vidio, pao u depresiju i propio se. a do susreta sa vama je bio umjetnik kojem se divio cijeli svijetPacov je napisao/la:**** li te memo arap glupaTobeYarabi je napisao/la:mozda vas se ljudi boje, nisu navikli na cetverooka cudovista
Uvijek problem sa dvije-tri "navijacke" grupe kad treba u Mostar.Manijaci,Horde,Lesinari uvijek su tu i uvijek u vecem broju od 100 i nikad problema,a ovi sto se pravdaju i vade,u gradovima vecim od Mostara da nemogu naci autobus,ti i netrebaju da odu po gostovanjima.Nepravdam nas Mup tu su **** na kvadrat,al nevolim ni ova lazna pravdanja za svoju nesposobnost.
kojem se divila vogoscaTobeYarabi je napisao/la:i memo se ispametio kad vas je vidio, pao u depresiju i propio se. a do susreta sa vama je bio umjetnik kojem se divio cijeli svijetPacov je napisao/la:**** li te memo arap glupaTobeYarabi je napisao/la:mozda vas se ljudi boje, nisu navikli na cetverooka cudovista
kontaju memo pikaso

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- Crni gavran
- Kontakt:
Ma nemam ja nista protiv toga, nacina organizovanja, ali mora biti dogovor. Ali ja ako ne mogu u Vrapcice, pod Bijeli Brijeg, na Pecaru, ne bi trebali ni oni na Bilino Polje.narodniheroj je napisao/la:@gavrane ti si dobar momak i poštujem te, ali si možda krivo shvatio post. Robiji nije zabranjen dolazak u Mostar, samo se zahtjeva organizovan dolazak, a ako uzmemo u obzir da su veće mogućnosti za pizdariju ako se ne ide organizovano, onda je ova odluka ok.
Dole je sve specifično pa i ti dolasci navijačkih grupa, pogotovo što u gradu žive dvije grupe
Dakle ako je bus rjesenje, neka bude bus. Ali bojim se da ce MUP HNK opet naci neki razlog da se iz Bradine nasi vrate nazad, to je poenta moje price.
Inace nisam imao nista protiv dolaska navijackih skupina iz Hercegovine na Bilino Polje, ali ako mi ne mozemo dole, ne mogu ni oni gore.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Pazi jednu stvar,vi ste HDZ i ne borite se protiv njih zato i imate prevoz.Mi smo kontra vladajuce stranke,a sve firme su pripadnici te stranke...pametnom dosta.Hum94 je napisao/la:Uvijek problem sa dvije-tri "navijacke" grupe kad treba u Mostar.Manijaci,Horde,Lesinari uvijek su tu i uvijek u vecem broju od 100 i nikad problema,a ovi sto se pravdaju i vade,u gradovima vecim od Mostara da nemogu naci autobus,ti i netrebaju da odu po gostovanjima.Nepravdam nas Mup tu su **** na kvadrat,al nevolim ni ova lazna pravdanja za svoju nesposobnost.

!
- Incognito87
- Kontakt:
Robijaši bojkotuju bojkot bojkota vladajuće stranke.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jedan clan-jedan bus!!
#pravdazarobijase
#pravdazarobijase
-
- Kontakt:
što se šošoni trude 

Zadnja izmjena: Pacov, dana/u 10 sep 2016, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Slobodno dođi i pojedi ovaj otpad oko kontejnera pacove zenicki! Sta dole jedes, sarajevski otpad bi ti bio poslastica za mutirani organizam!Pacov je napisao/la:
a nakon 2 dana prvi podzemni kontenjeri u Sa izgledaju ovako....
Malograđani otrovani
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
pacovi trazili hranuPacov je napisao/la:
a nakon 2 dana prvi podzemni kontenjeri u Sa izgledaju ovako
Malogradjani otrovani

Ti to sve znaš i zato možeš na sutrašnju sesiju onih 99 štakora.joker90 je napisao/la:Evo ne zna ni citirati ovaj sto ima folder Veleza na kompjuteru!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
halo argeta haha svati se
u poserem vam se na kulturu i memu
u poserem vam se na kulturu i memu
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Kralju moj nama autobusi dolaze Konjica,i gore nema ni H od Hdz-a,mislis da je u nas sve med i mlijeko,uzimali autobuse iz Tomislava,Stoca,Vakufa,pored masu prijevoznika u Mostaru i okolici koji nedaju.Kazem ko hoce naci ce i nacin,ko nece trazi izgovor!bambus je napisao/la:Pazi jednu stvar,vi ste HDZ i ne borite se protiv njih zato i imate prevoz.Mi smo kontra vladajuce stranke,a sve firme su pripadnici te stranke...pametnom dosta.Hum94 je napisao/la:Uvijek problem sa dvije-tri "navijacke" grupe kad treba u Mostar.Manijaci,Horde,Lesinari uvijek su tu i uvijek u vecem broju od 100 i nikad problema,a ovi sto se pravdaju i vade,u gradovima vecim od Mostara da nemogu naci autobus,ti i netrebaju da odu po gostovanjima.Nepravdam nas Mup tu su **** na kvadrat,al nevolim ni ova lazna pravdanja za svoju nesposobnost.![]()
Ja to sve znam, pa mogu da uriniram po nepismenim seljacicima kao ti!MMM je napisao/la:Ti to sve znaš i zato možeš na sutrašnju sesiju onih 99 štakora.joker90 je napisao/la:Evo ne zna ni citirati ovaj sto ima folder Veleza na kompjuteru!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Incognito87
- Kontakt:
a i navijače je šeki rastjero
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Trenutno korisnika/ca: EdinTz, Ejnur, Lik, MostarNeretva, Namibija, Pantelija, Vanja8, WeekendOffender i 57 gostiju.