Ma da je nešto drugo u pitanju je sigurno 100%, al treba neko sa stisne damu izađe i kaže,jer ovo je dno dna šta nam se dešava.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 sep 2023, 11:27100% tacno, nece i igraju se s klubom. Nije toliko losa ekipa da ne moze potrcati i uputiti sut na go protiv raznih Sloga, to su price za malu djecu. Nermin ako hoce da zadrzi posao nek skupi muda i kaze javno, ako vec uprava nije u stanju da rijesi problem ili ne zeli da ga rijesi.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odlazak Basica nista ne donosi jer koga ces dovesti. Ako se do sad nismo navikli da u ovo doba imamo 5 poraza i da se vadimo na proljetnom dijelu polako pocnite. Ekipa je za sredine tabele, ali kako su krenuli ovi rezultati mogli bi se boriti za opstanak. Sve u svemu Grbavica uvijek ima par hiljada boelsnika koji ce dolaziti i u dobru i u zlu. Volim te Zeljo idemo dalje.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- gegenpressing
- Kontakt:
Ja zaista ne znam zašto ste ljuti,pa ovaj predsjednik je na onom pressu rekao “da rezultat nije bitan”kako vam to nije zaparalo uši?
Priča o stabilizaciji a digao plate administraciji koja je btw očajna, a igračima koji su donijeli Evropu i zaradu se gleda u fening,još bi im i smanjili da mogu,pa gdje to ima.
Neko je pisao da Bekrić radi volonterski,e pa drugovi samo 2-3 igrača imaju veću platu od SD-a koji je sastavio ovu ekipu,i nije unovčio 3 zlatne koke.
I ne vjerujem da će proigrati a razlog izvucite iz napisanog.
Priča o stabilizaciji a digao plate administraciji koja je btw očajna, a igračima koji su donijeli Evropu i zaradu se gleda u fening,još bi im i smanjili da mogu,pa gdje to ima.
Neko je pisao da Bekrić radi volonterski,e pa drugovi samo 2-3 igrača imaju veću platu od SD-a koji je sastavio ovu ekipu,i nije unovčio 3 zlatne koke.
Brohra ribo se...
to 'nesto' je 'savez' i to sto nismo nikako zasticeni i izuzev one jedne utakmice ako se ne varam protiv Tuzle, doslovno nas svaku utakmicu u svim 50-50% duelima se svira faul protiv nas, gdje god treba pustiti prednost - nema je, pa jucer onaj duel Galica, smijesno... sut alysona gdje je onda fauliran sa leđa se mora svirati i to je za Stilu nekad ko penal... puno tih nekih sitnih stvari nam se svira sto se i ne vidi...sassari je napisao/la: ↑25 sep 2023, 11:41Ma da je nešto drugo u pitanju je sigurno 100%, al treba neko sa stisne damu izađe i kaže,jer ovo je dno dna šta nam se dešava.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 sep 2023, 11:27100% tacno, nece i igraju se s klubom. Nije toliko losa ekipa da ne moze potrcati i uputiti sut na go protiv raznih Sloga, to su price za malu djecu. Nermin ako hoce da zadrzi posao nek skupi muda i kaze javno, ako vec uprava nije u stanju da rijesi problem ili ne zeli da ga rijesi.
ovi iz uprave nit imaju veze u savezu nit znaju pojacanja dovest...
Napisah prije vise od mjesec dana (dok je euforija vladala) da je nesto trulo u ovoj upravi i njenom odnosu prema igracima. Tad sam rekao da ce se sve srusiti (rezultati i euforija) nakon prvog kiksa, neki me ovdje iznapadose pa obrisem post - da ne bih stvarao negativnu atmosferu. Na kraju ispade sve kako sam rekao, a info mi dolazi iz prve ruke, vec odavno uprava nije u dobrim odnosima s igracima, uvrede prema igracima, laganje itd. Ne branim ni igrace, ali nije im korektan pristup i vjerujem da to ima uticaja na rezultate.
Ne znam sta je rjesenje.
Ne znam sta je rjesenje.
FKŽ !
Da Basic zna svoj posoa ja msm da zna,bio je jako dobar kad je dosao,u evropi isto i protiv borca,da ovoj ekipi fali kvaliteta to sigurno,ali moraju se boriti i nemoguce je da protiv veleza i sloge i ne pogledas na gol....
Nesto jeste i nesto smrdi
Zao mi je Basica jer bi on mogao prvi platiti a ni kriv ni duzan jbg
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Bašić i SŠ, SD, Drljo, Rustemović, Ćosić, Ovčina, Turkulja, Alison, Drina, Gasal, Dubačkić.
Sa sve Upravom u paketu.
ODLAZITE!
Sa sve Upravom u paketu.
ODLAZITE!
Ja imam osjećaj da se mi trenutno takmičimo u Prvoj ligi FBiH da bi smo bili na diobi 6 i 7 mjesta 

Došli smo do zida. Sa trenerom koji je pogubio konce, sa igračima koji nemaju kvalitet, sa upravom koja je u folu "nek ne puca", ako izgubimo sljedeće dvije, a što je izvjesno bićemo na samom začelju tabele. Pored svega OP je kazastrofalan, nema igrača na vidiku.
Po meni je rješenje da se zahvalimo Bašiću i dovedemo nekog ko će pokušati spasiti što se da spasiti. Staviti pred sebe da nam je cil opstanak ove godine (ovo je baš bolno). Pa jbt Drina i Beća su prije dvije godine bili bolji nego što su sad, jel iko radio individualno, jel im rekao šta su im nedostaci, na čemu trebaju raditi? Ili ne daj bože da je radio s njima, jer su bili jedini koje smo mogli prodati. Nevjerovatno šta su napravili
Po meni je rješenje da se zahvalimo Bašiću i dovedemo nekog ko će pokušati spasiti što se da spasiti. Staviti pred sebe da nam je cil opstanak ove godine (ovo je baš bolno). Pa jbt Drina i Beća su prije dvije godine bili bolji nego što su sad, jel iko radio individualno, jel im rekao šta su im nedostaci, na čemu trebaju raditi? Ili ne daj bože da je radio s njima, jer su bili jedini koje smo mogli prodati. Nevjerovatno šta su napravili
-
- Kontakt:
Nije Basic los trener uopste, sto je i pokazao. Znam da se maksimalno daje ekipi, 24/7 gine i radi vise nego ijedan igrac, a oni mu ovako vracaju. Mahala, igraci pod uticajem iste, i pukne sve. U tome svemu se on pogubio, pa poceo i sa nerezonskim potezima.1921ljoze je napisao/la: ↑25 sep 2023, 12:29Da Basic zna svoj posoa ja msm da zna,bio je jako dobar kad je dosao,u evropi isto i protiv borca,da ovoj ekipi fali kvaliteta to sigurno,ali moraju se boriti i nemoguce je da protiv veleza i sloge i ne pogledas na gol....
Vratiti svlacionicu je skoro nemoguce, ako bas nemas podrsku uprave, koja je uz to sposobna i ima muda da napravi ozbiljne rezove. On to ne vjerujem da ima iza sebe, a sta se jos desava sto ljudi ne znaju mozemo samo nagadjati. Tako da, on je 99% vec bivsi. Da li danas ili za 15 dana, manje je vazno. Otici ce, ali problemi ce ostati i samo se zataskati.
1921
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Ovaj slobodan pad koji je počeo od Posušja je za duboke analize. Kažem Posušja jer nas je Tuzla City zavarala (autogol 3. minut i njihov crveni odmah na početku drugog).
Je li pukla tikva na relaciji uprava-igrači oko premija za plasman u Europu koje su pominjane (jer sam samo načuo priču da su to igrači tražili poslije Neftcija pa im je Kovačević rekao da se ne ponašaju kao curice)?
Zašto se dovodio Mulalić za 7k platu ako će sjedit na klupi, a našoj djeci Hajdaru i Dženisu, kakvi god da su, se davalo po 1.5k samo da bi sad imali Rustema, Turanjanina i Bibera koji je nestao poslije Europe?
Kome bi to odgovarao, na sreću spriječeni, prekid utakmice u Doboju?
Svaka čast Udruženju na svim akcijama za Klub u prethodne 2-3 godine, ali da se, kažem možda, ugrožava Klub jer su kao oni glavni pa im zato odgovara ova uprava i ovakav način funkcionisanja koji ne bi njih ugrozio, ne treba dozvoliti ni pod koju cijenu. Bolje da pare od kazni za baklje koje sami plaćaju usmjere u Klub i budu generalni sponzor za 250k+.
To da je Bašić u zadnje vrijeme počeo sa izmišljanjem u vidu formacija, pozicija igrača i izmjena je evidentno, ali mi je više preko glave potencijanog bojkota igrača i time pišanja po nama navijačima koji imamo dobar udio u zaslugama što su oni isti tu Europu uopšte igrali.
Je li pukla tikva na relaciji uprava-igrači oko premija za plasman u Europu koje su pominjane (jer sam samo načuo priču da su to igrači tražili poslije Neftcija pa im je Kovačević rekao da se ne ponašaju kao curice)?
Zašto se dovodio Mulalić za 7k platu ako će sjedit na klupi, a našoj djeci Hajdaru i Dženisu, kakvi god da su, se davalo po 1.5k samo da bi sad imali Rustema, Turanjanina i Bibera koji je nestao poslije Europe?
Kome bi to odgovarao, na sreću spriječeni, prekid utakmice u Doboju?
Svaka čast Udruženju na svim akcijama za Klub u prethodne 2-3 godine, ali da se, kažem možda, ugrožava Klub jer su kao oni glavni pa im zato odgovara ova uprava i ovakav način funkcionisanja koji ne bi njih ugrozio, ne treba dozvoliti ni pod koju cijenu. Bolje da pare od kazni za baklje koje sami plaćaju usmjere u Klub i budu generalni sponzor za 250k+.
To da je Bašić u zadnje vrijeme počeo sa izmišljanjem u vidu formacija, pozicija igrača i izmjena je evidentno, ali mi je više preko glave potencijanog bojkota igrača i time pišanja po nama navijačima koji imamo dobar udio u zaslugama što su oni isti tu Europu uopšte igrali.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Tipična SDA-ovska labrnja koja je sve u životu postigla zahvaljući stranačkom pedigreu i koja je filozofiju te kriminalne organizacije implementirala u administraciju i organizaciju kluba. Nema tu nikakvog napretka, već naprotiv, samo linearan pad. Bašić, igrači, pa čak i famozni SD su samo kolateralne štete, a moguće i prve žrtve eventualnih "promjena".gegenpressing je napisao/la: ↑25 sep 2023, 12:11Ja zaista ne znam zašto ste ljuti,pa ovaj predsjednik je na onom pressu rekao “da rezultat nije bitan”kako vam to nije zaparalo uši?
Svo stanje u klubu najbolje opisuju slijedeće dvije slike :
Teren koji je u nenormalno očajnom stanju;
Krezuba seljačina i papčina jakovlejvić koji prilazi našoj klupi i samo što se ne popiša po njima, a niko ni da trepne.
Suvišno je bilo šta dalje pričati.
- dubioza144
- Kontakt:
Meka je sinoc dobio karton da se ocisti i da ne igra u kupu, a to da je ocajan tesko se mozes rec od nasih 9 golova ove sezone učestvovao je u 5, da je nama Mekic jedini problem gdje bi nam kraj bio
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
ExBlueone je napisao/la: ↑25 sep 2023, 13:23Tipična SDA-ovska labrnja koja je sve u životu postigla zahvaljući stranačkom pedigreu i koja je filozofiju te kriminalne organizacije implementirala u administraciju i organizaciju kluba. Nema tu nikakvog napretka, već naprotiv, samo linearan pad. Bašić, igrači, pa čak i famozni SD su samo kolateralne štete, a moguće i prve žrtve eventualnih "promjena".gegenpressing je napisao/la: ↑25 sep 2023, 12:11Ja zaista ne znam zašto ste ljuti,pa ovaj predsjednik je na onom pressu rekao “da rezultat nije bitan”kako vam to nije zaparalo uši?
Svo stanje u klubu najbolje opisuju slijedeće dvije slike :
Teren koji je u nenormalno očajnom stanju;
Krezuba seljačina i papčina jakovlejvić koji prilazi našoj klupi i samo što se ne popiša po njima, a niko ni da trepne.
Suvišno je bilo šta dalje pričati.

Kakvi degenerici sve pišu na temi to je za proučavanja
Žuti se ne prenose na kupdubioza144 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 13:33Meka je sinoc dobio karton da se ocisti i da ne igra u kupu, a to da je ocajan tesko se mozes rec od nasih 9 golova ove sezone učestvovao je u 5, da je nama Mekic jedini problem gdje bi nam kraj bio
Bekric jos nije dobio otkaz?
Aco Kosoric isto tako?
Drljo ispitanica?
Ovo je minimum za sada i opomena za ostale.
Aco Kosoric isto tako?
Drljo ispitanica?
Ovo je minimum za sada i opomena za ostale.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
He moj debilu nepismeni.Urban90 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 06:06Vec danima se dvoumim dali da napisem ili ne. Rak rana FK ŽELJEZNIČARA su ovi "navijači" s juga, narkomani i propaliteti koji ne volje Želju vec imaju korist od kluba, pa svaka normalna skupina navijača bi trazila ostavke trenera,uprave,igraca. Ali zasto bi dobijaju sto su dogovorili s klubom i site, a mi iskreni navijaci se nerviramo radi narkomana s juga. Zivim za dan da moj Željo bude klub jednog covjeka i da taj covjek ne yebe 1% te "navijace". Kazu nikom te nedamo gdje jos u svijetu to postoji... Pozdrav za sve iskrene željovce ali znam da ima raje koja se slaze samnom.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da ovdje raja piše o lošim igrama Mekića,pa jedina svjetla tačka od dolaska Bašića je on,sredina bez njega ne postoji,jedini koji zna dati pas,krenuti s loptom,poslati u prostor,jednostavno sve od njega počinje,ako vam je Mekić loš,onda ne znam kakvi su vam ostali...
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Štila je za nešto više od 60 minuta na terenu ove sezone u ligi pokazao više nego što će Mekić pokazati u svojoj karijeri.Sportsfans1921 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:26Ne mogu vjerovati da ovdje raja piše o lošim igrama Mekića,pa jedina svjetla tačka od dolaska Bašića je on,sredina bez njega ne postoji,jedini koji zna dati pas,krenuti s loptom,poslati u prostor,jednostavno sve od njega počinje,ako vam je Mekić loš,onda ne znam kakvi su vam ostali...
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.