A zasto igra kod njih bas tu poziciju a u nijednom klubu prije to nije igrao ?? U Ceskoj je igrao cak napadacabordobijeli je napisao/la:vrsajevic je bek i u hajduku i igra tu poziciju da li je dobar za reprezentaciju ili ne to nisam komentarisao ,

A zasto igra kod njih bas tu poziciju a u nijednom klubu prije to nije igrao ?? U Ceskoj je igrao cak napadacabordobijeli je napisao/la:vrsajevic je bek i u hajduku i igra tu poziciju da li je dobar za reprezentaciju ili ne to nisam komentarisao ,
to vjerovatno Tudor zna zasto igra beka vjerovatno nema boljeg ,a znam ja dobro da je on napadac bio u tošku kad je igrao pa u čeliku dao nam dva gola na bilinom polju kad je celik dobio sarajeva 3-1 na bilinom 15 hiljada bilo .Ajax je napisao/la:A zasto igra kod njih bas tu poziciju a u nijednom klubu prije to nije igrao ?? U Ceskoj je igrao cak napadacabordobijeli je napisao/la:vrsajevic je bek i u hajduku i igra tu poziciju da li je dobar za reprezentaciju ili ne to nisam komentarisao ,
nadji na jou tube utakmicu i nije 3-1 kao sto sam ja napisao nego 2-1 celik dobio vrsajevic jedan dao jedan asist, da bilo 15 hiljada ludilo bilo .celiku trebalo za opstanka sarajevu za titulu .a nevjerujem da bi Tudor to radio da ima boljeg beka od njeg .Ajax je napisao/la:![]()
malo je to 15 iljada. Ne sumnjam da znaju na kojoj poziciji ima najvece sanse da zaigra za reprezentaciju.
Dace nam Velsani i njihov bod, ako bude nerjeseno. Posteno.Honorar je napisao/la:Idemo u Cardiff po oba boda!
Nije još 1. aprilAjax je napisao/la:rishaaa je napisao/la: Mi osim Mujdže drugog beka nemamo!
Kriv je sto nemamo trenera a tim nam uopce nije los. Dapace. Kriv je sto mu u utakmici generacije igrac koji bi i u puno vecoj ekipi od nase igrao sjedi na klupi. Kriv je samo zato jer ne zna i cini mi se da mu cak nije ni jasno da ne zna. Nije mi ga zao nimalo, sve najbolje u zivotu ali daleko od nase repke. To su mu zelje od mene.amarosi je napisao/la:Previse se napada ovog covjeka istina da nije mourinho ali nije ni on kriv sto mi imamo tri postena fudbalera a ostalo bezveze spahic nam je pola ekipe kada on i dzeko odu vratit cemo se na nivo albanije
Burundi je napisao/la:Neka te Tino, idi malo vježbaj s desnom nogom, mani se foruma
A sto fali Kolasincu, Hajrovicu,Salihovicu,Bicakcicu ili Mujdzi. Svaki od nabrojanih igraca bi bio najbolji igrac Cipra iamarosi je napisao/la:Begovic spahic lulic pjanic besic dzeko to je to od ostalihniko nije bolji od tino svena susica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.