Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

the scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la the scouser » 10 mar 2012, 17:55

Saurman je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Ja mislim da se Kennyju opasno trese stolica
Od kako je preuzeo tim njemu se trese stolica, ali opet ne vjerujem da bi neko drugi bio uspješniji sa limitiranim igračima koje ima Liverpool.Još dugo se neće gledati CL na Anfieldu nažalost.
A opet, on je većim dijelom odgovoran za limitiranost Liverpoolovih igrača. Bacio je 60 miliona funti na tri ograničena igrača, a osim Enrique i Suareza nijedno pojačanje nije ubo.

Što je najtužnije, mi nemamo igru nikakvu. To su apsolutno bezidejna dodavanja, bez ikakve tendencije da se nešto uradi. Kenny mora okrenuti klub za 180 stepeni, ili nam se crno piše.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 10 mar 2012, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 10 mar 2012, 17:56

Moram odmoriti malo od utakmica inace cu da vrisnem.
"You'll Never Walk Alone"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 mar 2012, 17:56

podržavam kinga, ali ovdje nešto nije uredu... za 90 minuta igre nismo stvorili šansu.

via Anfield Index
Charlie Adam lost possession 23 times today.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 mar 2012, 18:00

Saurman je napisao/la:
Od kako je preuzeo tim njemu se trese stolica, ali opet ne vjerujem da bi neko drugi bio uspješniji sa limitiranim igračima koje ima Liverpool.Još dugo se neće gledati CL na Anfieldu nažalost.

Slazem se s tim,ali ima i ovoga sto kaze @the scouser. On je dovodio te igrace. Pa jbt kakvih 35 mill funti za igraca koji je igrao dobro pola sezone. Jednostavno,previse su se zaletili (i popusili).
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

HectorLopez
Kontakt:

Post Postao/la HectorLopez » 10 mar 2012, 18:05

Nicklas Bendtner top of the match

Kenny Dalglish flop of the match

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 mar 2012, 18:05

HectorLopez je napisao/la:Nicklas Bendtner top of the match

Kenny Dalglish flop of the match
Evo paje :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rukfas90
Kontakt:

Post Postao/la rukfas90 » 10 mar 2012, 18:08

http://www.filmovizija.com/strani-film/ ... 2ff82.html" onclick="window.open(this.href);return false;

strasan film o LFC naravno prejak necete se pokajati :)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 10 mar 2012, 18:08

Izgubili zasluženo, igra niđe veze .

Šta reći, koju posluku porati KK-u. - daj ba čovječe mijenjaj nešto ne može ovako više, cijelu sezonu se muče, ne znam nikog osim Wolvesa da su dobili a da se nisu pomučili.Od danas ne očekujem pobjedu protiv ekipa kao što su Everton, Fulham, WBA .

Volim Kennya al' ovo je sve do njega - kupio loše igrače !
Nema ko igrati s Gerrardom i Suarezom
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 mar 2012, 18:09

the scouser je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
A opet, on je većim dijelom odgovoran za limitiranost Liverpoolovih igrača. Bacio je 60 miliona funti na tri ograničena igrača, a osim Enrique i Suareza nijedno pojačanje nije ubo.

Što je najtužnije, mi nemamo igru nikakvu. To su apsolutno bezidejna dodavanja, bez ikakve tendencije da se nešto uradi. Kenny mora okrenuti klub za 180 stepeni, ili nam se crno piše.
Slažem se, KD mislim da više ne može postići ništa bar je to ova sezona pokazala.Ne znam je li pametno čekati opet ljeto i krenuti u kupovinu igrača koji neće unaprijediti igru redsa, mislim da se treba zahvaliti KD i pružiti nekom drugom šansu, ne bi loš izbor bio Martin O'Neill.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 mar 2012, 18:17

Sreća pa je nova utakmica za 3 dana i to kod kuće. Neka ovo sve prenoći da se ne zalijećem.
Hoillet postigao 2 gola danas za Blackburn, takvo desno krilo nam fali. Vrijedi još spomenuti da je ovo bila 191. utakmica Reine na golu Liverpoola zaredom. Makar neko radi svoj posao kako treba.
Kelly nije bek i nikad to neće biti zbog svoje visine i lošeg centaršuta. On je jak u odbrani i rođeni je štoper.
Spearing se kasno počeo baviti fudbalom, Adam misli da je iz Brazila a ne Škotske, Kuyt je izlapio kao Radenska ...

Reina, Kelly, Skrtel, Coates, Suarez mogu proći prolaznom ocjenom.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 mar 2012, 18:19

@Saurman
Nezahvalno je govoriti o otpuštanju legende (ovo se trebalo uzeti u obzir pri njegovom zapošljavanju), ali dio krivice za transfere snosi i Comolli. Čovjek koji je doveden jedino i samo da unaprijedi našu transfer politiku, nakon par mjeseci analize naše igre i tržišta, odluči (zajedno sa Kennyem) da kupi Downinga. Treba se okrenuti kvalitetnim igračima, a ne da nam glavna stavka pri potrazi igrača bude to da je on aklimatizovan i naviknut na igre u EPL-u. Po tome pola Stoke Citya su odlična pojačanja. Kvalitetan igrač će igrati dobro u bilo kojoj ligi, primjer su Silva, Mata, Džeko, Aguero...
S druge strane, i taktička inferiornost Kennya sve više dolazi do izražaja. Apsolutno tu nema nikakve igre, uprkos većem posjedu lopte, mi i dalje ne možemo ugurati loptu u go ni prosječnim ligašima. Ne znam kako treba da izgleda pass & move, ali ovo to sigurno nije.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 10 mar 2012, 18:30

the scouser je napisao/la:@Saurman
Nezahvalno je govoriti o otpuštanju legende (ovo se trebalo uzeti u obzir pri njegovom zapošljavanju), ali dio krivice za transfere snosi i Comolli. Čovjek koji je doveden jedino i samo da unaprijedi našu transfer politiku, nakon par mjeseci analize naše igre i tržišta, odluči (zajedno sa Kennyem) da kupi Downinga. Treba se okrenuti kvalitetnim igračima, a ne da nam glavna stavka pri potrazi igrača bude to da je on aklimatizovan i naviknut na igre u EPL-u. Po tome pola Stoke Citya su odlična pojačanja. Kvalitetan igrač će igrati dobro u bilo kojoj ligi, primjer su Silva, Mata, Džeko, Aguero...
S druge strane, i taktička inferiornost Kennya sve više dolazi do izražaja. Apsolutno tu nema nikakve igre, uprkos većem posjedu lopte, mi i dalje ne možemo ugurati loptu u go ni prosječnim ligašima. Ne znam kako treba da izgleda pass & move, ali ovo to sigurno nije.

evo ovo bi ja isto napisao.

Nemojte da govorite da su Carroll, Henderson, Adam, Downing dobra pojacanja i da ce proraditi kad neće - zato što nemaju kvalitet koji se od njih očekuje, kvalitet za ekipu kakva je Liverpool.
Bojim se da ce nam vremenom ako se ovako nastavi ostati samo ime i da ćemo nepovratno pasti u ponor !

Carroll nikad neće postati dobar igrač zato što jednostavno nema neki talent da bi to bio.Ne zna primiti loptu nogom ne zna dodati, zna samo glavom udariti i to uglavnom neprecizno, kad se zagradi ne zna se okrenuti.

Spearing sa 23 godine tek dobija neku priliku za igru, al' tanak mi je pravo.Treba biti zadnji vezni al' iskreno slab je u odbrani, prema naprijed ne bi trebao da igra al' zna "povući" i izgubiti loptu ...

Henderson bi mogao biti dobar al' grijesi sa njim KK jer ga stavlja na krilo, a on nije brzo uopce za krila vec je centralni vezni, ima fin pas al mu fali samopouzdanja ...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 mar 2012, 18:44

Nikada neću i ne mogu nešto napisati nešto 'ružno' o Kennyu, ali sa prije-ratnom taktikom ne možemo nigdje dogurati. Nisam gledao utakmicu jer sam radio, ali svakako mi je drago što sam izbjegao dodatno nerviranje. Čitam komentare i ne vidim ništa pozitivno. Žao mi je što se ovo dešava Liverpoolu, ali sačekajmo još taj FA. Ako ne osvojimo trofej onda na ljeto treba izvršiti generalku, ali generalku! Samo Skrtela ostaviti! :)

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 10 mar 2012, 19:10

Henderson, Adam, Carroll, Downing -> £100.000.000. :shock: Neko treba da odgovara za ovo, ovoliko novca dati za invalide.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 mar 2012, 19:14

Bliss je napisao/la:Henderson, Adam, Carroll, Downing -> £100.000.000. :shock: Neko treba da odgovara za ovo, ovoliko novca dati za invalide.
35+20+15+8=100 ? :lol: :lol:

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 10 mar 2012, 19:16

Bliss je napisao/la:Henderson, Adam, Carroll, Downing -> £100.000.000. :shock: Neko treba da odgovara za ovo, ovoliko novca dati za invalide.
Ok, neka je 78 mil. :shock: :shock: :shock:
Sve iznad 10 mil. za ta 4 balvana je previše...

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 10 mar 2012, 19:21

Sta pojedinci ocekuju od tek sklopljene ekipe liverpoola EPL,FA i CC i da se odma ide napasti LP.Pa Mourinho je u Realu ima 5X vise para nego KK a tek se sad nakon 2 godine vide rezultati,pa Barca ih dere bilo gdje i bilo kad.Cekamo trofej 6 godina Daglish ga donese i malo nakon toga se pljuje po njemu,pa svima se dogodi crni period kad se igra lose
nama je dosao sad,cityu ce doci uskoro,tottehemov i arsenalov je bio.Ja nisam na ovom forumu ni jednog igraca Liverpoola dovedenog ove godine nisam dizao u nebesa a niti ga zvao flopom.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 mar 2012, 19:31

Bogme nisi ti ovo dobro sabrao, Carrol 35 + Downing 22 + Henderson 16 + Adam 7 = 80 000 000.
No to nije poenta tvog posta, poenta je da su pare uzalud bačene. Međutim svi zaboravljamo dva važna problema. Prvi je da ova ekipa nije prošla zajedničke pripreme i tu nastaje problem neuigranosti. Također, treba napomenuti da su Henderson i Suarez bili bez odmora ove godine. Drugi problem jeste što je recimo United isto potrošio dosta para, ali je imao dobar kostur pa je ekipu Ferguson samo nadogradio. Dok nije došao King nije bilo kostura, jedino su Reina, Glen, Skrtel i Agger tu kao igrači koji igraju vrlo dobro.
E sad tu je potrebno dodati još 7 igrača.
Lijevog beka nismo imali dok king nije došao, Carra je za penzije, Gerard je povrijeđen i u lošoj formi, Kuyt i Maxi su u još goroj formi, 14 igrača se riješilo ali je i to očito nedovoljno, Lucas se povrijedio i Spearing se gura nazor na tu poziciju ...
Kad se riješi još 6 do 7 igrača i dovede barem 3 ili 4 kvalitetna pojačanja, uz naravno prođene zajedničke pripreme tek tada treba očekivati konstantu u osvajanju bodova.
Ljudi pitaju što nismo doveli ovog ili onog, pa možda zbog toga što prošle godine u augustu nismo imali para za pojačanja a sezonu smo startovali loše i imali najgoreg trenera u historiji Liverpoola. Para je tek bilo u januaru, ali je transfer politiku poremetio Torres svojim odlaskom. Tražio se preko noći napadač koji bi imao prava za nastup u EL, jer Suarez nije imao pravo nastupa. Zato je doveden Carrol i plaćen masno jer je došao u zadnjim sekundama.
Opet neki su očekivali Cavanija, Hazzarda, Higuaina ... u augustu. Koja budala može vjerovati u takve transfere kada su oni sa svojim ekipama obezbjedili LP a Liverpool uopšte ne učestvuje u evropskim takmičenjima ove sezone? Dovođeni su samo mladi igrači koji će biti podloga za nadogradnju u budućim sezonama. Dovođeni su Englezi jer oni neće zatražiti transfer niti ih ko želi dalje od Otoka, a kako ih niko ne želi u EPL imaju najbolju opciju u Liverpoolu.
Nemam pojma čemu se nadate u augustu opet? Opet priča o Hazzardu, Higuainu, Cavaniju...? :lol: Budite zahvalni ako nam dođe Hoillet, Ramirez ili takav tip igrača. Liverpool može tražiti pojačanja u ekipama koje ispadaju iz lige a imaju kvalitetne igrače ili u ekipama koje također nisu izborile evropska takmičenja a imaju ponekog talenta.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 10 mar 2012, 19:35

Potpuno si promasio poentu :roll:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 mar 2012, 19:40

Bliss je napisao/la:
Potpuno si promasio poentu :roll:
Pročitaj mojih par zadnjih postova, pa ćeš vidjeti da mislimo manje više istu stvar, ali check your facts prije nego napišeš bilo šta.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.