Jel ovo opet belaj s njim ?
Znam da ide, ali dok nosi sveti dres ima i mora da daje svoj maksimum, taman kad bi odma poslije utakmice doso helikopter po njega
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
kako na grbu Olimpije pise 1911, ako su se ugasili pa krenuli kao novi klub?Tarantino je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:
Željezničar gostuje u Sloveniji
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... -sloveniji
Šteta što nije poslije 15. decembra da nas ode milju gore.
isto kao što Zrinjskom pise 1905padobranac1978 je napisao/la:kako na grbu Olimpije pise 1911, ako su se ugasili pa krenuli kao novi klub?Tarantino je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:
Šteta što nije poslije 15. decembra da nas ode milju gore.
zrinjski je bio zabranjen,a ne ugasen...valjda ima razlikepadobranac1978 je napisao/la:isto kao što Zrinjskom pise 1905Tarantino je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:
kako na grbu Olimpije pise 1911, ako su se ugasili pa krenuli kao novi klub?
Ne zna niko to. Najbolje da ga neko pita kad ga sretneMUAMER_SEHIC je napisao/la:semir kerla zasluzuje poziv protiv poljske...momak igra bez greske...da li ce napustiti zelju u zimskom prelaznom roku????![]()
Čuj Kayserispor jedan od kanditata za titulu. Ne pratim Tursku ligu, da ne bude zabune. Bar ga za 400 000 eura prodati, mada je ovaj nastup za A repku mu digao cijenuBLU SKY je napisao/la:Naime, prema informacijama do kojih dolazi naš portal, velike su šanse da golman Željezničara ove zime promjeni sredinu.
Da je prerastao Premijer ligu i zaslužio priliku da se dokaže u nekom drugom klubu, pokazao je u utakmici između Slovačke i naše reprezentacije kada je bio jedan od boljih pojedinaca u našem timu.
Već po završetku prošle sezone, interesa od inostranih klubova za mladog golmana nije nedostajalo a ista situacija je i sada.
Krajem prošle sezone, turski prvoligaš Kayserispor klubu sa Grbavice ponudio je cifru od 150.00. eura što je menadžer plavih, Amar Osim u startu odbio, smatrajući da Šehić vrijedi mnogo više.
No, čini se da Turci nisu odustali od Šehića, navodno su ga na djelu gledali upravo na utakmici protiv Slovačke nakon koje su vjerovatno bili oduševljeni.
Kayserispor koji ove sezone igra dosta dobro u turskom prvenstvu, na 2. je poziciji sa 27 bodova, dva manje od prvoplasiranog Trabzonspora, u narednom prelazom roku pokušat će ponovo dovesti Šehića.
Kontakt sa Željezničarom postoj duže vrijeme, Turci su svjesni da Šehić neće otići za siću pa će ponuda upućena Željezničaru vjerovatno biti mnogo veća od one ljetos, pogotovo jer je Kayserispor jedan od kandidata za titulu šampiona Turske.
BLU SKY je napisao/la:Naime, prema informacijama do kojih dolazi naš portal, velike su šanse da golman Željezničara ove zime promjeni sredinu.
Da je prerastao Premijer ligu i zaslužio priliku da se dokaže u nekom drugom klubu, pokazao je u utakmici između Slovačke i naše reprezentacije kada je bio jedan od boljih pojedinaca u našem timu.
Već po završetku prošle sezone, interesa od inostranih klubova za mladog golmana nije nedostajalo a ista situacija je i sada.
Krajem prošle sezone, turski prvoligaš Kayserispor klubu sa Grbavice ponudio je cifru od 150.00. eura što je menadžer plavih, Amar Osim u startu odbio, smatrajući da Šehić vrijedi mnogo više.
No, čini se da Turci nisu odustali od Šehića, navodno su ga na djelu gledali upravo na utakmici protiv Slovačke nakon koje su vjerovatno bili oduševljeni.
Kayserispor koji ove sezone igra dosta dobro u turskom prvenstvu, na 2. je poziciji sa 27 bodova, dva manje od prvoplasiranog Trabzonspora, u narednom prelazom roku pokušat će ponovo dovesti Šehića.
Kontakt sa Željezničarom postoj duže vrijeme, Turci su svjesni da Šehić neće otići za siću pa će ponuda upućena Željezničaru vjerovatno biti mnogo veća od one ljetos, pogotovo jer je Kayserispor jedan od kandidata za titulu šampiona Turske.
mislim bekricOmar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam jedan od mlađih na forumu. Koji nam je najveći ostvareni transfer ( prodaja) igrača u poslijeratnoj historiji ? A zanima me i kupovina, znači koji igrač nas je najviše koštao ?
haveru to su tajne koje ni Hercul Poirot u najboljim danima ne bi uspio otkriti.Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam jedan od mlađih na forumu. Koji nam je najveći ostvareni transfer ( prodaja) igrača u poslijeratnoj historiji ? A zanima me i kupovina, znači koji igrač nas je najviše koštao ?
I to što kažešTarantino je napisao/la:haveru to su tajne koje ni Hercul Poirot u najboljim danima ne bi uspio otkriti.Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam jedan od mlađih na forumu. Koji nam je najveći ostvareni transfer ( prodaja) igrača u poslijeratnoj historiji ? A zanima me i kupovina, znači koji igrač nas je najviše koštao ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.