nemate ni navijacePacov je napisao/la:nemamo upravu

nemate ni navijacePacov je napisao/la:nemamo upravu
Nemaš ti kite za to, ti si jedna obična balliska pi zdurina.joker90 je napisao/la:Ja to sve znam, pa mogu da uriniram po nepismenim seljacicima kao ti!MMM je napisao/la:Ti to sve znaš i zato možeš na sutrašnju sesiju onih 99 štakora.joker90 je napisao/la:Evo ne zna ni citirati ovaj sto ima folder Veleza na kompjuteru!
Ma nasekirao se, vidis da je pukao ko kokica skroz!TobeYarabi je napisao/la:sto ovaj MMMuca kad pppise
lista velezov album i place, dok gleda sina sa salom svinjskog oko vratajoker90 je napisao/la:Ma nasekirao se, vidis da je pukao ko kokica skroz!TobeYarabi je napisao/la:sto ovaj MMMuca kad pppise
Dođi okupaj se džabe nije problem.TobeYarabi je napisao/la:mozda vas se ljudi boje, nisu navikli na cetverooka cudovista
drzava indija se stidi svojih sunarodnjaka iz tuzleOsttribine je napisao/la:Samo fina atmosfera u Mejdanu uz repertoar fukara ili tuzlaka ko ce ti ga znati uz navijanje drzava Tuzla i druga liga druga liga, smijurija sviju mi
Njuso za tebe subota jeTobeYarabi je napisao/la:drzava indija se stidi svojih sunarodnjaka iz tuzleOsttribine je napisao/la:Samo fina atmosfera u Mejdanu uz repertoar fukara ili tuzlaka ko ce ti ga znati uz navijanje drzava Tuzla i druga liga druga liga, smijurija sviju mi
Lakoste je napisao/la:Momciluci, jesmo li mi na strani Muse?![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], sarajevo19461987 i 8 gostiju.