Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Moram naglasiti da sam kliknuo na opciju broj 2 (samo, moram biti potpuno iskren i napisati da me nije razocarao). Jos od onog poraza od Tottenhama (na kraju prosle sezone) sam poceo sumnjati u Dalglishevu mogucnost da vrati Liverpool u top 4 ekipe. Jednostavno, do tog meca je sve islo na klasicnu motivaciju i sok terapiju od odlaska Hodgesona. Sad? Sad kada te sok terapije nema i kada se mora takticki odraditi utakmica - Kenny pokazuje da je ostao na onom nivou sa pocetka devedesetih. To danas ne pali. Liverpool ukoliko zeli napredovati mora postaviti nekog menadzera koji ide u korak s vremenom i dovesti nekoliko dobrih igraca, a ne da se ide grlom u jagode sa igracima koji bljesnu kontra Liverpoola.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
izvući ćemo se mi iz ove krize, kad-tad... kenny će ako Bog da ostati i sljedeće sezone.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kenny Dalglish misli da je za poraz od Sunderlanda kriva loša sreća i misli da je top 4 i dalje moguć.
Ovo sam procitao na Barclays Premier League Balkan i mislim da nakon ovog poraza da ce biti veoma tesko,gotovo ne moguce ostvariti to 4 mjesto..Istina je da sam rekao ovo i prije par dana,ali ako ovako Kenny nastavi,vjerovatno ce zavrsiti na 6 mjestu,mislim da ce Arsenal na kraju zavrsiti cak i treci,spursi cetvrti,a chelsea peti,a vi sesti..
Sto se tice Kennya,istina da je on vasa legenda i sve,a sada,da li je sposoban da liverpool pretvori u jedan od najboljih engleskih klubova,to je vec pitanje,meni je svejedno,ostao on ili ne,ali mislim da je neke transfere pogresne uradio,mada i skaut mora snositi odredjeni dio krivice tu..
Ovo sam procitao na Barclays Premier League Balkan i mislim da nakon ovog poraza da ce biti veoma tesko,gotovo ne moguce ostvariti to 4 mjesto..Istina je da sam rekao ovo i prije par dana,ali ako ovako Kenny nastavi,vjerovatno ce zavrsiti na 6 mjestu,mislim da ce Arsenal na kraju zavrsiti cak i treci,spursi cetvrti,a chelsea peti,a vi sesti..
Sto se tice Kennya,istina da je on vasa legenda i sve,a sada,da li je sposoban da liverpool pretvori u jedan od najboljih engleskih klubova,to je vec pitanje,meni je svejedno,ostao on ili ne,ali mislim da je neke transfere pogresne uradio,mada i skaut mora snositi odredjeni dio krivice tu..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kenny and the simpsons

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- reds_forever
- Kontakt:
Ma zeznulo se sa transferima i to je to...Ocito se dovedeni igraci nisu pokazali onako kako smo i ocekivali, mada, da su ne znam kakvog kvaliteta, ne ide mi u glavu kako mogu igrati ovako po sistemu toplo-hladno, da nisu u stanju da naprave neku seriju dobrih rezultata...Ne znam vrijedi li pratiti utakmice do kraja sezone jer se samo nerviram bezveze, nadam se boljoj formi, i onda se razocaram...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- BeyKopites
- Kontakt:
reds_forever je napisao/la:Ma zeznulo se sa transferima i to je to...Ocito se dovedeni igraci nisu pokazali onako kako smo i ocekivali, mada, da su ne znam kakvog kvaliteta, ne ide mi u glavu kako mogu igrati ovako po sistemu toplo-hladno, da nisu u stanju da naprave neku seriju dobrih rezultata...Ne znam vrijedi li pratiti utakmice do kraja sezone jer se samo nerviram bezveze, nadam se boljoj formi, i onda se razocaram...
Jednostavno moramo krenuti za ozbiljnijim pojačanjima na ljeto.
Jeste da nismo toliko privlačni sada kada smo u krizi već nekoliko godina, ali moramo gledati ka naprijed...
Ako treba opet odrijesiti kesu i dovesti 2 do 3 kvalitetna pojačanja na različitim pozicijama ( napadač - krilo - veznjak ). Jedino tako opet možemo razmišljati prvo o LP

Ako opet dovedemo prosječne igrače, kako očekivati da prosječan tim kakav ćemo biti bude u konkurenciji za prva 4.
Pare možemo tražiti i na generalki koja će se nadam se desiti

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Po meni očekivan poraz, nije mi nimalo krivo, s obzirom kako su danas odigrali. Sigurno najlošiji nastup ove sezone. Forma me zaista brine, tri poraza u tri posljednje utakmice. Sada se ne može reći ni da igramo dobro protiv "velikih" timova, a od prije se zna da igramo loše protiv tzv. "malih" timova. Nemam ništa više komentarisati, Skrtel i Enrique standardno najbolji, Coates solidan ali treba mu još vremena, Kelly loš. Vezni red očajan, Adama katastrofalan, njegova najlošija partija u dresu Liverpoola, Hendersonov nastup kao i svaki prethodni, šta se dešava sa njim, neznam? Spearing loš. Kuyt i Bellamy vrlo loše, Bellamy sve lošiji, iz utakmice u utakmicu. Suarez kao i uvjek, bez postignutog gola, zaista neznam da li bih rekao da je on "dobro" pojačanje Liverpoola. Odličan igrač, jeste, ali završnica je najbitnija kod svakog napadača. Carroll/Gerrard/Downing ništa.
Slijedi utakmica protiv Evertona, koji ukoliko pobjedi, prestiže tim sa Anfielda, takođe su tu vrlo blizu i Fulham, Sunderland, Stoke i Wba. Stvarno ovo je katastrofa, vjerovatno najlošija sezona u EPL u posljednjih 5-10 godina.
Slijedi utakmica protiv Evertona, koji ukoliko pobjedi, prestiže tim sa Anfielda, takođe su tu vrlo blizu i Fulham, Sunderland, Stoke i Wba. Stvarno ovo je katastrofa, vjerovatno najlošija sezona u EPL u posljednjih 5-10 godina.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- Liverpool8
- Kontakt:
Jel' problem da neko postavi ovde odnos dosadasnjeg ucinka izmedju Hodgsona, Rafe i Kennija? Interesuje me ta komparacija da vidimo gdje smo i sta smo.
Takodjer bi bilo zanimljivo vidjeti koliko ko je novca potrosio i koja su pojacanja doveli.Liverpool8 je napisao/la:Jel' problem da neko postavi ovde odnos dosadasnjeg ucinka izmedju Hodgsona, Rafe i Kennija? Interesuje me ta komparacija da vidimo gdje smo i sta smo.
- BeyKopites
- Kontakt:
Liverpool8 je napisao/la:Jel' problem da neko postavi ovde odnos dosadasnjeg ucinka izmedju Hodgsona, Rafe i Kennija? Interesuje me ta komparacija da vidimo gdje smo i sta smo.
to je već bilo nisam siguran ko je postavio, morat ćeš pregledati prijašnje postove

možda unazad 5-10 strana !
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Fino sam ja rekao prije početka sezone da se ova pojačanja neće isplatiti i neko me citirao i rekao da se ne slaže sa mnom.
Henderson ,Downing su bačene pare.
Suarez i Carrol mogu bolje definitivno.Samo im trebaju bolji igrači na mjestima Hendersona i Downinga.
Adam je također dobar kad se zna koliko je plaćen.Odbrana je bila šuplja skroz,ali ona je ove sezone najsvjetlija tačka ekipe.
Suarez i Carrol mogu bolje definitivno.Samo im trebaju bolji igrači na mjestima Hendersona i Downinga.
Adam je također dobar kad se zna koliko je plaćen.Odbrana je bila šuplja skroz,ali ona je ove sezone najsvjetlija tačka ekipe.
You'll never walk alone.
- BeyKopites
- Kontakt:
ja za Carrolla ne bi dao više od 10 mil. i to bi mi bilo puno i doveo bih ga ako bi baš morao.VolimLiverpool je napisao/la:Fino sam ja rekao prije početka sezone da se ova pojačanja neće isplatiti i neko me citirao i rekao da se ne slaže sa mnom.
Veliki promašaj svakako Downing 22 mil. za ništa.
Henderson je "mlad" možda bude nešto od njega !
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Vidim da su mnogi scumovci zabrinuti za KK-ovu sudbinu
vaše mišljenje će sigurno biti presudno.
Istina da je fulao u transferima.Downing je prosječan, Adam nije dovoljno konstantan da se nazove vrhunskim igračem (možda se popravi dogodine al' ko će mu ga znat), Henderson nema muda, Coates još uvijek nije igrao dovoljno da bude ocijenjen al' on je svakako zasad tek 4. stoper pa se za njega ne brinem puno.Carrolla svi kritikuju, al' on je najmanje kriv za ovo što se događa.Vezni red nam je tako loš da bi i Messi imao poteškoća da zabija golove u ovoj ekipi.Suarez je odličan igrač, ali njemu fale dvije-tri daske u glavi, pa ni on nije idealno pojačanje.
I dalje vjerujem u Kinga.Ako osvojimo FA kup, ova sezona će biti i više nego uspješna.Treba izvući dobar rezultat protiv Evertona (po mogućnosti pobjedu), a onda sa malo više samopouzdanja idemo na Stoke.
YNWA

Istina da je fulao u transferima.Downing je prosječan, Adam nije dovoljno konstantan da se nazove vrhunskim igračem (možda se popravi dogodine al' ko će mu ga znat), Henderson nema muda, Coates još uvijek nije igrao dovoljno da bude ocijenjen al' on je svakako zasad tek 4. stoper pa se za njega ne brinem puno.Carrolla svi kritikuju, al' on je najmanje kriv za ovo što se događa.Vezni red nam je tako loš da bi i Messi imao poteškoća da zabija golove u ovoj ekipi.Suarez je odličan igrač, ali njemu fale dvije-tri daske u glavi, pa ni on nije idealno pojačanje.

I dalje vjerujem u Kinga.Ako osvojimo FA kup, ova sezona će biti i više nego uspješna.Treba izvući dobar rezultat protiv Evertona (po mogućnosti pobjedu), a onda sa malo više samopouzdanja idemo na Stoke.
YNWA
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- BeyKopites
- Kontakt:
Shanks je napisao/la:Vidim da su mnogi scumovci zabrinuti za KK-ovu sudbinuvaše mišljenje će sigurno biti presudno.
Istina da je fulao u transferima.Downing je prosječan, Adam nije dovoljno konstantan da se nazove vrhunskim igračem (možda se popravi dogodine al' ko će mu ga znat), Henderson nema muda, Coates još uvijek nije igrao dovoljno da bude ocijenjen al' on je svakako zasad tek 4. stoper pa se za njega ne brinem puno.Carrolla svi kritikuju, al' on je najmanje kriv za ovo što se događa.Vezni red nam je tako loš da bi i Messi imao poteškoća da zabija golove u ovoj ekipi.Suarez je odličan igrač, ali njemu fale dvije-tri daske u glavi, pa ni on nije idealno pojačanje.![]()
YNWA
Puno voliš KK-a tako da tvoje mišljenje nije uvijek objektivno

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
IstinaBeyKopites je napisao/la:Shanks je napisao/la:Vidim da su mnogi scumovci zabrinuti za KK-ovu sudbinuvaše mišljenje će sigurno biti presudno.
Istina da je fulao u transferima.Downing je prosječan, Adam nije dovoljno konstantan da se nazove vrhunskim igračem (možda se popravi dogodine al' ko će mu ga znat), Henderson nema muda, Coates još uvijek nije igrao dovoljno da bude ocijenjen al' on je svakako zasad tek 4. stoper pa se za njega ne brinem puno.Carrolla svi kritikuju, al' on je najmanje kriv za ovo što se događa.Vezni red nam je tako loš da bi i Messi imao poteškoća da zabija golove u ovoj ekipi.Suarez je odličan igrač, ali njemu fale dvije-tri daske u glavi, pa ni on nije idealno pojačanje.![]()
YNWA

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone

Razlika između svih trenera u Liverpoolu i oko Liverpoola je ta što bi mi bili mali prosječni klub, kao Chelsea, Aston Villa, Everton ..., da nije bilo Kinga i kao igrača a Bogami i kao trenera. Možete praviti milion nikova da bi stekli podršku, ali jedan je King sve su ostalo trenerčići. Ima vas koji niste znali kako izgleda trofej dok nije došao King ili ste zaboravili kako izgleda trofej u Liverpoolu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
S ovim se apsolutno ne mogu složiti.Bill Shankly je izdigao Liverpool iz prosjeka, a Bob Paisley ga je učinio evropskom silom.Kad je Kenny došao, Liverpool je već bio prvak Evrope.On je bio veoma važan poslije kod Paisleya i Fagana, te kasnije kada je i sam bio igrač-menadžer, ali Shankly i Paisley su dva daleko najveća menadžera u historiji kluba.Bez njih bi LFC bio prosjek.KK je vjerovatno najbolji igrač u historiji kluba, ali u suštini, tadašnji Liverpool je bio toliko jak da bi i bez njega bili sila.Henderson je napisao/la:Puno voliš KK-a tako da tvoje mišljenje nije uvijek objektivno
Razlika između svih trenera u Liverpoolu i oko Liverpoola je ta što bi mi bili mali prosječni klub, kao Chelsea, Aston Villa, Everton ..., da nije bilo Kinga i kao igrača a Bogami i kao trenera. Možete praviti milion nikova da bi stekli podršku, ali jedan je King sve su ostalo trenerčići. Ima vas koji niste znali kako izgleda trofej dok nije došao King ili ste zaboravili kako izgleda trofej u Liverpoolu.
Razumijem da voliš Kennya (kao i ja uostalom) ali ne treba pretjerivati.Da nije bilo Paisleya, Kenny vjerovatno nikad ne bi obukao dres Liverpoola

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://www.filmovizija.com/strani-film/ ... 2ff82.html" onclick="window.open(this.href);return false; Dobar film o ljubavi prema liverpulu 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Shanks brate, ovaj boldirani i uvećani dio nisi dobro shvatio.Razlika između svih trenera u Liverpoolu i oko Liverpoola je ta što bi mi bili mali prosječni klub, kao Chelsea, Aston Villa, Everton ..., da nije bilo Kinga i kao igrača a Bogami i kao trenera. Možete praviti milion nikova da bi stekli podršku, ali jedan je King sve su ostalo trenerčići. Ima vas koji niste znali kako izgleda trofej dok nije došao King ili ste zaboravili kako izgleda trofej u Liverpoolu.
Protiv Evertona će Stevenu Gerardu biti 400-ta ligaška utakmica i to naravno sve za jedan klub: Liverpool. 86 ligaških golova ( 3. najbolji strijelac Liverpoola u Premiershipu ) i 73 asistencije ( najbolji asistent Liverpoola u Premiershipu ).
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- AndyCarrol
- Kontakt:
Nego Rafa je jos uvijek slobodan 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.