Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

remA1
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la remA1 » 16 sep 2016, 15:23

Ja koliko znam Mirza je propustio Euro prošle godine zato što je došao u novi klub, jedini koji ga je htio potpisati nakon povrede. Tako da, jedino ako je nenormalan u tom slučaju će izabrati repku ispred kluba obzirom da negdje igraš za pare, a negdje...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 sep 2016, 15:27

Skontali smo da mrzis Mirzu, cemu ponavljanje po stoti put. Nervozan si previse, sabura malo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 16 sep 2016, 15:33

MocMahale444 je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Mirza je i Aci pravio probleme.
Vidilo se, evo I dokaza koliko je ljut Aco bio na Mirzu ;)

slika
Aco je namazaniji od ovog izdajnika ;) . Djaba slijepom crtat.
UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 sep 2016, 15:35

Onda da prestanem crtati? OK nadam se da ces progledati ;)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 sep 2016, 16:10

remA1 je napisao/la:Ja koliko znam Mirza je propustio Euro prošle godine zato što je došao u novi klub, jedini koji ga je htio potpisati nakon povrede. Tako da, jedino ako je nenormalan u tom slučaju će izabrati repku ispred kluba obzirom da negdje igraš za pare, a negdje...
Ma ne kontaju to ili neće da skontaju i ja sam nekad mislio kao oni ali kad bolje razmislim da bi svi mi onako postupili. Jedini koji nije imao razlog za svoje odustajanje je Nihad, mislim i on je imao ali taj razlog ne valja ništa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

LImperatorre
Kontakt:

Post Postao/la LImperatorre » 16 sep 2016, 16:41

Unofficialpage je napisao/la:Ma ne kontaju to ili neće da skontaju i ja sam nekad mislio kao oni ali kad bolje razmislim da bi svi mi onako postupili. Jedini koji nije imao razlog za svoje odustajanje je Nihad, mislim i on je imao ali taj razlog ne valja ništa.
Olahko svi zaboravljaju koliko je Nihad uradio za repku. Čovjek odlučio da se malo pobrine o sebi, ja ga u potpunosti razumijem. A znaš nas, jeb'o nas. Mirza nam je dobar dok igra dobro. Kad zajebe, onda mu traže glavu. A da sutra odradi tekmu za repku od 25 poena i 10 skokova, bilo bi da je on naš kapiten i da nemamo bolje. A sad kao imamo. Gluposti :crazy:
The Emperor Falls: The Downfall Of The Best Striker In The World

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 sep 2016, 16:55

LImperatorre je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ma ne kontaju to ili neće da skontaju i ja sam nekad mislio kao oni ali kad bolje razmislim da bi svi mi onako postupili. Jedini koji nije imao razlog za svoje odustajanje je Nihad, mislim i on je imao ali taj razlog ne valja ništa.
Olahko svi zaboravljaju koliko je Nihad uradio za repku. Čovjek odlučio da se malo pobrine o sebi, ja ga u potpunosti razumijem. A znaš nas, jeb'o nas. Mirza nam je dobar dok igra dobro. Kad zajebe, onda mu traže glavu. A da sutra odradi tekmu za repku od 25 poena i 10 skokova, bilo bi da je on naš kapiten i da nemamo bolje. A sad kao imamo. Gluposti :crazy:
Slažem se. Nadam se i njegovom povratku pa da se i on iskupi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 sep 2016, 17:16

NEZALAGANJE je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Cisto za ove koji s.e.r.u kako je Mula vise kriv od Mirze sto ga je ovaj tretirao ko g.o.v.n.o; Selektor Francuske je jedan Vincent Collet, jedan od najgorih trenera koje sam ikad u zivotu vidio i apsolutno glavni krivac sto ova francuska generaciaj nije vise osvojila. Medjutim to nije smetalo jednom Parkeru koji je za Mirzu Bog kosarke da svog trenera i selektora postuje i ne narusava mu autoritet. Selektor jedne Spanije je Sergio Scariollo, takodjer dosta los trener ali ni to nije smetalo velicinama poput Paua i Navarra prije svih, igraca koji su misaona imenica za Mirzu, da svog selektora postuju. Jadan je onaj igrac kojem u nacionalnoj selekciji trener treba nametat autoritet, kontrolisat ga da se ne izviljava i da ne dolazi sa zakasnjenjem na pripreme i jos nespreman kad igra za svoju zemlju.
Ne pisi nebuloze za Francusku kad nisi upucen.Collet i jeste selektor upravo zbog Parkera i zbog te cinjenice Tony tamo moze da radi sta hoce.Pola akcija koje igraju je on donio iz San Antonia i postavio ih,te upravo on ne da savezu da ga smjene,jer se Tony slaze sa njim,bez obzira na sve neuspjehe koje su imali.Nadalje,Collet mu je i trener u klubu ciji je Tony vlasnik. ;) I jos jedna stvar,ako te kao selektora bilo koji igrac,a pogotovo najbolji ne postuje,ti tu nemas vise sta da radis.Svaki normalan covjek tu podnosi ostavku,jer u bici izmedju najboljeg igraca i trenera,zna se ko pusi foru.Tako je bilo od pamtivijeka i tako ce uvijek biti.
Eto ti si jedini upucen i jedini sve znas. Savrseno dobro znam da je Collet trener Parkerovog kluba i da je trener Francuske ponajvise zbog Parkera. Fazon je u tome sto on i pored toga sto moze radit sta hoce, postuje tog trenera i ne dolazi na pripreme sa 10 kg viska il se izivljava na utakmicama ko sto je Mirza radio. Donio akcije iz San Antonija ? Pa stvarno kako ga nije stid donijet akcije od najboljeg trenera danasnjice i jednog od 5 najboljih ikad.

Sta cemo s Pauom ? Citava Europa zna da je Scariollo ubleha od trenera pa mu Pau ne s.e.r.e i ne sprovodi samovolju na utakmicama i pripremama iako je za citavu reprezentaciju Spanije kosarkaska institucija i da bi njihov kosarkaski renome bio puno puno puno losiji da nema tog Paua.

Mirza se na ovim pripremama i kvalifikacijama ponasao kao da nam je donio sam smacat nekoliko medalja na Eurobasketima i Olimpijadama. To je problem. Sam Mula je tu najmanji problem i apsolutno je normalno da ide nakon ovog neuspjeha. Meni licno je puno veci problem ovakvo ponasanje kapitena i ikone za vecinu djece koaj igraju kosarku u ovoj zemlji. Dobro covjek maloprije rece, ja ne biram ni Mulu ni Mirzu, ja biram reprezentaciju. Mirza je ovdje pokazao sramotan pristup i potpuni bezobrazluk. Trenera se mora postovat kakav god on amater bio.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 sep 2016, 18:57

Epi je sve rekao..Mirza je vise kriv od Mule dolazi sa 10 kg i glumi gazdu. Kako god bolje smo izgledali bez Mirze.

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 16 sep 2016, 19:24

Bas smo dobro izgledali u Rusiji, -30, a ljudi promasili bruku zicera i otvorenih trojki.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 sep 2016, 19:31

Jakobsen91 je napisao/la:Bas smo dobro izgledali u Rusiji, -30, a ljudi promasili bruku zicera i otvorenih trojki.
Niko nije promasio vise otvorenih od nas

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 16 sep 2016, 19:46

lumani je napisao/la:Epi je sve rekao..Mirza je vise kriv od Mule dolazi sa 10 kg i glumi gazdu. Kako god bolje smo izgledali bez Mirze.
Meni je Mirza pao u očim pred EP 2013. godine. Svi daju izjave bez ikakvih problema, čak i Slovenci, a ekipica koja je autom otišla u Sloveniju da bi ispratila i pripreme pred EP, od zvijezde dobije odgovor "Obratite se mom PR-u", a zatim Slovencima da izjavu bez problema i bez PR-a.
Tad se već vidjelo da je počelo furanje "ko ste vi svi, ja sam NBA igrač". Tada je Đedović platio hotel u Kranjskoj i žalio se na "timsku igru" i to u mikrofon, mislim da se može iskopati na ss.ba negdje.
Prošle godine nije došao, jer mu je izbor kluba bio važniji, hajde ok, ali ovog ljeta je fkt preko k. igrao. Bolje da nije dolazio, barem bi našao razlog.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 16 sep 2016, 19:51

Mi smo u Rusiji ukupno promasili 9 trojki. Koliko je nasa odbrana bila dobra u tom mecu bez Mirze pokazuje i ruski ratio A/T 24/8. Ne vidja se cesto u modernoj kosarci. :kafa:

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 16 sep 2016, 20:10

CashMan je napisao/la:
lumani je napisao/la:Epi je sve rekao..Mirza je vise kriv od Mule dolazi sa 10 kg i glumi gazdu. Kako god bolje smo izgledali bez Mirze.
Meni je Mirza pao u očim pred EP 2013. godine. Svi daju izjave bez ikakvih problema, čak i Slovenci, a ekipica koja je autom otišla u Sloveniju da bi ispratila i pripreme pred EP, od zvijezde dobije odgovor "Obratite se mom PR-u", a zatim Slovencima da izjavu bez problema i bez PR-a.
Tad se već vidjelo da je počelo furanje "ko ste vi svi, ja sam NBA igrač". Tada je Đedović platio hotel u Kranjskoj i žalio se na "timsku igru" i to u mikrofon, mislim da se može iskopati na ss.ba negdje.
Prošle godine nije došao, jer mu je izbor kluba bio važniji, hajde ok, ali ovog ljeta je fkt preko k. igrao. Bolje da nije dolazio, barem bi našao razlog.
Pa i Aco je morao iskoristiti medije da utice na mirzu u to vrijeme.Ako se sjecas kako je govorio za mirzu da je dosao nespreman te da se ne mogu uigravati akcije na pripremnim utakmicama i treninzima jer mirza zeli da "hvata" formu na ustrb ostatka ekipe.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 16 sep 2016, 20:30

"Ne smijemo igrati individualno, ne smijemo gledati poene i kao što znate, velike stvari se prave samo zajedno i time se moramo voditi".

http://sportsport.ba/bh_kosarka/edovic- ... dno/111561
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 sep 2016, 20:56

Epidaurus je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Cisto za ove koji s.e.r.u kako je Mula vise kriv od Mirze sto ga je ovaj tretirao ko g.o.v.n.o; Selektor Francuske je jedan Vincent Collet, jedan od najgorih trenera koje sam ikad u zivotu vidio i apsolutno glavni krivac sto ova francuska generaciaj nije vise osvojila. Medjutim to nije smetalo jednom Parkeru koji je za Mirzu Bog kosarke da svog trenera i selektora postuje i ne narusava mu autoritet. Selektor jedne Spanije je Sergio Scariollo, takodjer dosta los trener ali ni to nije smetalo velicinama poput Paua i Navarra prije svih, igraca koji su misaona imenica za Mirzu, da svog selektora postuju. Jadan je onaj igrac kojem u nacionalnoj selekciji trener treba nametat autoritet, kontrolisat ga da se ne izviljava i da ne dolazi sa zakasnjenjem na pripreme i jos nespreman kad igra za svoju zemlju.
Ne pisi nebuloze za Francusku kad nisi upucen.Collet i jeste selektor upravo zbog Parkera i zbog te cinjenice Tony tamo moze da radi sta hoce.Pola akcija koje igraju je on donio iz San Antonia i postavio ih,te upravo on ne da savezu da ga smjene,jer se Tony slaze sa njim,bez obzira na sve neuspjehe koje su imali.Nadalje,Collet mu je i trener u klubu ciji je Tony vlasnik. ;) I jos jedna stvar,ako te kao selektora bilo koji igrac,a pogotovo najbolji ne postuje,ti tu nemas vise sta da radis.Svaki normalan covjek tu podnosi ostavku,jer u bici izmedju najboljeg igraca i trenera,zna se ko pusi foru.Tako je bilo od pamtivijeka i tako ce uvijek biti.
Eto ti si jedini upucen i jedini sve znas. Savrseno dobro znam da je Collet trener Parkerovog kluba i da je trener Francuske ponajvise zbog Parkera. Fazon je u tome sto on i pored toga sto moze radit sta hoce, postuje tog trenera i ne dolazi na pripreme sa 10 kg viska il se izivljava na utakmicama ko sto je Mirza radio. Donio akcije iz San Antonija ? Pa stvarno kako ga nije stid donijet akcije od najboljeg trenera danasnjice i jednog od 5 najboljih ikad.

Sta cemo s Pauom ? Citava Europa zna da je Scariollo ubleha od trenera pa mu Pau ne s.e.r.e i ne sprovodi samovolju na utakmicama i pripremama iako je za citavu reprezentaciju Spanije kosarkaska institucija i da bi njihov kosarkaski renome bio puno puno puno losiji da nema tog Paua.

Mirza se na ovim pripremama i kvalifikacijama ponasao kao da nam je donio sam smacat nekoliko medalja na Eurobasketima i Olimpijadama. To je problem. Sam Mula je tu najmanji problem i apsolutno je normalno da ide nakon ovog neuspjeha. Meni licno je puno veci problem ovakvo ponasanje kapitena i ikone za vecinu djece koaj igraju kosarku u ovoj zemlji. Dobro covjek maloprije rece, ja ne biram ni Mulu ni Mirzu, ja biram reprezentaciju. Mirza je ovdje pokazao sramotan pristup i potpuni bezobrazluk. Trenera se mora postovat kakav god on amater bio.
Za Paua i Spaniju ti nista nisam pomenuo.Nemoj da ti se ego vrijedja.Za Francusku si pokazao koliko znas. ;) Logicno da ce ispostovati covjeka za kojeg ON zeli da bude tu.Isto tako je Mirza ispostovao Duska kad je bio tu za kvalifikacije. ;)

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 16 sep 2016, 21:13

pinoglavi je napisao/la:Dosli smo do toga da je upoznavanje grada i saigraca opravdan razlog da se neodazove na EB :lol: ee jadnici obicni
Izmedju Damira i Mirze ja biram reprezentaciju maloumnici, Damiru noga jer nije ispunio cilj i jer je imao dosta propusta, Mirzi noga jer je smrad bahati
Na press konferenciji neki dan je rekao da ne EB 2015 nije došao zato što su doktori iz Phoenixa željeli da ga imaju pod kontrolom i da ga nagledaju neko vrijeme, zbog tek tada preboljene plućne embolije. Ako na to dodaš još to, da je Phoenixa bila jedina ekipa koja ga je htjela uzeti, onda je to sasvim dobar razlog da ne dođe na EB. Bilo je i bizarnijih razloga zbog kojih su pojedini igrači otkazivali.

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 16 sep 2016, 21:20

To sto mu se zamjera da nije igrao proslo EP je smijeh zesci. Igrao kvalifikacije protiv Islanda, i VB, a sad kad je dosao na EP da ne igra iz nekog bizarnog razloga. Mislim nema logike, druga je stvar sto neko ocekuje da se Mirza vrati u Evropu ako je to jedina sansa da igra za reprezentaciju. :urnebes:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 sep 2016, 23:50

NEZALAGANJE je napisao/la: Za Paua i Spaniju ti nista nisam pomenuo.Nemoj da ti se ego vrijedja.Za Francusku si pokazao koliko znas. ;) Logicno da ce ispostovati covjeka za kojeg ON zeli da bude tu.Isto tako je Mirza ispostovao Duska kad je bio tu za kvalifikacije. ;)
Jbg, ipak si ti za nas obicne smrtnike par klasa iznad po poznavanju svega sto ima veze sa San Antonijom.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 17 sep 2016, 10:11

Sretan rodjendan kapitenu i još ih mnogo dočekao ako Bog da kao kapiten jedine nam države :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.