Safet Sušić - Pape

Otelo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Otelo » 03 okt 2014, 21:47

OSTANI SAFETE, BIELSA TE VOLI !!!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 okt 2014, 23:01

Ode nam forum u Titine nesvrstane.
Yebo fudbal kad ti Burundijac,Mozambicar itd soli pamet.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 04 okt 2014, 00:29

Ima li snijega u Han Pijesku ? Vakat mu je :kafa:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 okt 2014, 00:31

Kod tebe gravce slike enterijer su bolje pa proviri :guz:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 okt 2014, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 04 okt 2014, 00:32

Uvijek si bio duhovit,na Papeta :kafa:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 okt 2014, 00:34

gravce na eksurziji nakon male mature.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 04 okt 2014, 00:39

Zovi Virtu,zajedno ste jači :rol: Prošetajte ponekad Han Pijeskom,medvjeđim stazama revolucije :tralala:
Sad će Virto da te citira a onda smajlić da stavi,to je najinteligentnije što zna :rol:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 04 okt 2014, 00:46

Pogledajte intervju seljaka iz Laktasa i seljaka iz Zavidovica,vidjet cete da nema mnogo razlike,jer seljakljuk ne poznaje granice :thumbdown:

Ovaj zadnji intervju za **** me tako podsjeti na nase politicare kad ih novinari uhvate u lazi,koja transformacija nakon pitanja za Germaniju :facepalm:

Kupili bi oni tebi Safete kravatu,ali nemas ti face za to,drzi se trenerke ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 okt 2014, 00:50

rishaaa je napisao/la:Zovi Virtu,zajedno ste jači :rol: Prošetajte ponekad Han Pijeskom,medvjeđim stazama revolucije :tralala:
Sad će Virto da te citira a onda smajlić da stavi,to je najinteligentnije što zna :rol:
Cuj Han Pijesak jos ti i Lopare navedi, fakat da ti se enterijer nije pomjerio :urnebes:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 04 okt 2014, 01:01

:facepalm: Ne možeš ipak bez Virte,idi lezi,počeo si lupetat.. Sam ne znas ni rečenicu sastavit'! :kafa:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 okt 2014, 01:22

rishaaa je napisao/la::facepalm: Ne možeš ipak bez Virte,idi lezi,počeo si lupetat.. Sam ne znas ni rečenicu sastavit'! :kafa:
Bitno je da si je ti sastavi(t)o :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 okt 2014, 02:05

Ma kakva kravata za Safeta, samo zvono.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 okt 2014, 03:49

rishaaa je napisao/la:Uvijek si bio duhovit,na Papeta :kafa:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 okt 2014, 04:04

Ma koliko ja volio reprezentaciju i u svakom momentu zelio da pobjedi, razum mi govori da bi najbolje bilo da zijanimo obje tekme po cjenu ne plasiranja na EP, ali samo da vise Safeta ne gledam. Pa Boze mili koliko je ovaj covjek u tri mjeseca gluposti izgovorio, neko nebi za tri zivota. :crazy: :crazy: :crazy: Tacno kad pomislim na tekme i sjetim se ko nam je selektor, pozli mi. :plac: :plac:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 04 okt 2014, 04:56

Uvijek sam govorio kako jeste i kada je dobro i lose o bilo kome da je rijec, i naravno da Pape ima bisera i stvari koje nisu OK, mislim i ja da je vrijeme da se razidjemo, hvala mu na svemu, ali sad nesto kontam.....

Kako jedan covjek moze da utice na ljude tako negativno, da ga mrze, vrijedjaju, da mu pozele tako ruzne stvari, a politicari koji nam prave drzavu katastrofalnom, sto je zalosno da u 21-om stoljecu postoje takve stvari, takvi se ljudi biraju i stavljaju na funkcije iz godine u godinu. Prvi ti ljudi su krivi za citavu situaciju u zemlji, a samim tim i savez nam je takav kakav jeste bas radi te politike. Sto se protiv njih niko ne bori tako i vrijedja njih jer oni nisu nista bolje ni zasluzili? Je li Pape nekome uzeo posao, upropastio zivot, napravio standard u zemlji na kojem nam jedino poneka Africka drzava zavidi?
Nama je u genetskom kodu odredjeno da se vise fokusiramo na manje bitne stvari tj. pogresne i da laprdamo, jer za prave stvari i promjene treba nesto konkretno da se uradi, sto naravno zahtjeva trud i zalaganje.
Ja, kao i svi ostali navijaci gledam nase utakmice, pratim nase igrace (poneke), pokazujem ponosno nase boje tokom svake utakmice, i slavim i zalim sa reprezentacijom, ali nikada nisam rekao da mi je reprezentacija ili bilo ko iz nje pokvario dan ili nesto tako. Po meni, ima vaznijih stvari u zivotu da bi meni Pape ili neko drugi pokvario zivot ili da se budim i lezem sa rijecima "Safete odlazi". Da li se nerviram kada ne igramo dobro ili kada nisam zadovoljan formacijom? Apsolutno! Nakon par sati kada se ohladim, za mene zivot ide dalje. Ljubav prema klubu, svetomu dresu, sve i ja to imam, ali ja ne zivim od toga niti radi toga. To je za mene sporedna stvar, i ne pada mi na pamet da pozelim poraz nasoj reprezentaciji ili klubu za koji navijam.

Ako vam se vec ne svidja sta savez radi, okupljajte se fino svaki dan pred savezom i trazite ostavku selektora, znaci uradite nesto konkretno. Ako ste daleko, fino kupite kartu, odete do Ferhadije (stara nasa kaze "Napita se i Sarajevo....."), nadjete se i eto. Znaci, ako vam toliko to smeta i znaci u zivotu, napravite nesto konkretno.

Ovo je sve bilo retorika, ne pokusavam uopste da imam konverzaciju sa nekim, samo eto, nekako te neke stvari mi nikako ne idu u glavu.
Kod nas svakako ko god da dodje, nahebo je. Sad se i Ciro priziva kojem se mater psovala dok je bio selektor.

Eto, nastavite tamo gdje ste stali, jer je i ovo moje kao i svacije drugo, samo laprdanje........
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2014, 06:18

E moj Murga, pa i ti si nekad bio tinejdžer i tražio si cool mjesto gdje možeš da se izduvaš, a da ti niko ne razbije nos ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 okt 2014, 08:43

Pokloni mi otkaz za rodjendaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 okt 2014, 09:18

Murga je napisao/la:Uvijek sam govorio kako jeste i kada je dobro i lose o bilo kome da je rijec, i naravno da Pape ima bisera i stvari koje nisu OK, mislim i ja da je vrijeme da se razidjemo, hvala mu na svemu, ali sad nesto kontam.....

Kako jedan covjek moze da utice na ljude tako negativno, da ga mrze, vrijedjaju, da mu pozele tako ruzne stvari, a politicari koji nam prave drzavu katastrofalnom, sto je zalosno da u 21-om stoljecu postoje takve stvari, takvi se ljudi biraju i stavljaju na funkcije iz godine u godinu. Prvi ti ljudi su krivi za citavu situaciju u zemlji, a samim tim i savez nam je takav kakav jeste bas radi te politike. Sto se protiv njih niko ne bori tako i vrijedja njih jer oni nisu nista bolje ni zasluzili? Je li Pape nekome uzeo posao, upropastio zivot, napravio standard u zemlji na kojem nam jedino poneka Africka drzava zavidi?
Nama je u genetskom kodu odredjeno da se vise fokusiramo na manje bitne stvari tj. pogresne i da laprdamo, jer za prave stvari i promjene treba nesto konkretno da se uradi, sto naravno zahtjeva trud i zalaganje.
Ja, kao i svi ostali navijaci gledam nase utakmice, pratim nase igrace (poneke), pokazujem ponosno nase boje tokom svake utakmice, i slavim i zalim sa reprezentacijom, ali nikada nisam rekao da mi je reprezentacija ili bilo ko iz nje pokvario dan ili nesto tako. Po meni, ima vaznijih stvari u zivotu da bi meni Pape ili neko drugi pokvario zivot ili da se budim i lezem sa rijecima "Safete odlazi". Da li se nerviram kada ne igramo dobro ili kada nisam zadovoljan formacijom? Apsolutno! Nakon par sati kada se ohladim, za mene zivot ide dalje. Ljubav prema klubu, svetomu dresu, sve i ja to imam, ali ja ne zivim od toga niti radi toga. To je za mene sporedna stvar, i ne pada mi na pamet da pozelim poraz nasoj reprezentaciji ili klubu za koji navijam.

Ako vam se vec ne svidja sta savez radi, okupljajte se fino svaki dan pred savezom i trazite ostavku selektora, znaci uradite nesto konkretno. Ako ste daleko, fino kupite kartu, odete do Ferhadije (stara nasa kaze "Napita se i Sarajevo....."), nadjete se i eto. Znaci, ako vam toliko to smeta i znaci u zivotu, napravite nesto konkretno.

Ovo je sve bilo retorika, ne pokusavam uopste da imam konverzaciju sa nekim, samo eto, nekako te neke stvari mi nikako ne idu u glavu.
Kod nas svakako ko god da dodje, nahebo je. Sad se i Ciro priziva kojem se mater psovala dok je bio selektor.

Eto, nastavite tamo gdje ste stali, jer je i ovo moje kao i svacije drugo, samo laprdanje........
Pogodio u srž. Niti šta dodat ni oduzet. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 okt 2014, 09:28

Murga je napisao/la:Uvijek sam govorio kako jeste i kada je dobro i lose o bilo kome da je rijec, i naravno da Pape ima bisera i stvari koje nisu OK, mislim i ja da je vrijeme da se razidjemo, hvala mu na svemu, ali sad nesto kontam.....

Polliticare smo sami birali, Safeta su nam udijelili. I, ako tebi reprezentacija i nije toliko bitna, ima nas kojima odredjuje kolicinu sna, jer je jedna od rijetkih stvari kojoj se mozes radovati.... Zivio! :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 04 okt 2014, 09:29

Saurman je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:O ovome je sve ispricano.
Treba ga uhapsiti zajedno sa bratom, novinarima i mesetarima u savezu koji cine opasnu organizovanu kriminalnu grupu.
Zamisli kriminalnu grupu na čelu sa Sušićem čiji koeficijent inteligencije ne prelazi 56.
:rol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.