Znas nas mentalitet. Vazda vise volimo tudu nesrecu, nego svoju srecu.lolcina je napisao/la:O kakvom se to OGROMNOM promasaju ovdje pise? Postavio nogu na izuzetno rezantan pas Kolarova i sa igracom na ledjima pogodio u golmana koji je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ne vidim da je ista bolje mogao uraditi u onakvoj situaciji. Levandovski je promasio nemoguce prije neki dan, Dzeko je uradio najbolje sto je mogao.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
ovo je pravi Edin
Bravo, al opet nadam se da ces otici u drugi klub.
- bistrikboy
- Kontakt:
PRODAJ SE!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sad bi najjače bilo da ga Pelle zamijeni, da mu ubije i ovo malo samopouzdanja što je ostalo...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ja bi se objesio nane mi moje .Virtu4l je napisao/la:Sad bi najjače bilo da ga Pelle zamijeni, da mu ubije i ovo malo samopouzdanja što je ostalo...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
pa Edine sta im radis :$
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- francobaresi
- Kontakt:
Hajmo Edine, još makar jedan !! A onda u Januaru put pod noge i van iz Citya. Dosta je sjedenja na klupi i povremenog igranja.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Navasa treba namarat J*** ga malesna.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Hvala Bogu vise za ovu igru! To je Dzeko kakvog zelim da gledam a ne ona splacina na terenu koja se vuce ko prebijena macka po putu....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
dosta 2 po tekmi u Brazilu, dodaj jos barem po 1 od Vede, Pjanica, Misketa i Izeta (skromno)Elegant je napisao/la:Mora jos bolje do Brazila !
15.10.2013.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Dzekina krivica sto su primili gol. 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Odlicna igra veceras 
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
kakav pas za nasrija
opet na klupu kad se vrati Aguero, jbg, nisu pravedni prema Edinu

15.10.2013.
Dobar Džekson.
Još je bolji ovaj portal sa naslovom Džeko promašio nemoguće.
Još je bolji ovaj portal sa naslovom Džeko promašio nemoguće.
Odlicna partija Edina..Ocekujem ovakve partije i u PL u narednom periodu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ako ne pocne protiv fulhama onda jbg pelegrini
Trenutno korisnika/ca: Beduin, BiH26, izdzezveubrazil, MundijalVibes26, tuzlanskinacin, Zona49 i 53 gosta.