Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
S ovakvom igrom može biti glavni napadač u nekoj drugoj ekipi. Dosta više klupe idi iz Cityja.
Super,Dzeko za cenera odigro,pas,skok,sut i dva super gola. Ono sto je " promasio " je bila dobra odbrana golmana koji se i ozlijedio poslije te odbrane . Sve u svemu super ,bravo Dze?ko/(where?who?).
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
svaka cast dzeki za predstavu veceras. treba isto pohvaliti i milnera, on uvijek asistira za dzeku, dobro se njih dvojica slazu izgleda 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
kakav je bio prije koju sedmicu, ovo je mašala
sljedeću tekmu u Premiershipu starta sa Negredom 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Za nagradu u subotu klupa protiv Fulhama. 
Samo trpaj momciluko. 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Vjerovatno je večeras zaradio prvu postavu u subotu. Fulham je svakako očajan, moglo bi biti još jedno trpanje.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bravo Dzeko. Jos jedna dobra partija. Znaci protiv Fulhama igraju sljedecu... Ako vidi Tankovica neka mu kaze da ga zelimo u nasoj reprezentaciji 
- legenda reala
- Kontakt:
može to još dosta bolje, nije ovo ni na pola
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bravo Dzeko Hamajlijo nasa ,uffff samo mi Nasri ide na neku stvar kako bi ga samo volejom opuco nije ni svjestan hinjavac fuuujjjjj
bit' će: Džeko, može drescalcio je napisao/la:Ako vidi Tankovica neka mu kaze da ga zelimo u nasoj reprezentaciji
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Izvinjavam se Virtualu nisam vidio Boga mi..
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 17 dec 2013, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Hajmo sad svi postaviti tu sliku bar po jednom.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Da je to Negredo promasio ovdje bi ga raskovali, ali posto je Džeko slozicemo se da je bila izuzetno teška situacija.lolcina je napisao/la:O kakvom se to OGROMNOM promasaju ovdje pise? Postavio nogu na izuzetno rezantan pas Kolarova i sa igracom na ledjima pogodio u golmana koji je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ne vidim da je ista bolje mogao uraditi u onakvoj situaciji. Levandovski je promasio nemoguce prije neki dan, Dzeko je uradio najbolje sto je mogao.
Zadnja izmjena: Durden, dana/u 17 dec 2013, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Necu reci da je teska niti da je lahka, ako si ikad sutnuo loptu u zivotu znas da se na onakav ubacaj moze samo postaviti noga, eventualno je mogao pokusati podici ali na onako jak ubacaj lahko se moze desiti da ode preko gola, a sta bi se tek onda pisalo ne smijem ni pomisliti...Durden je napisao/la:Da je to Negredo promasio ovdje bi ga raskobali, ali posto je Džeko slozicemo se da je bila izuzetno teška situacija.lolcina je napisao/la:O kakvom se to OGROMNOM promasaju ovdje pise? Postavio nogu na izuzetno rezantan pas Kolarova i sa igracom na ledjima pogodio u golmana koji je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ne vidim da je ista bolje mogao uraditi u onakvoj situaciji. Levandovski je promasio nemoguce prije neki dan, Dzeko je uradio najbolje sto je mogao.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Čestitke Džeksu na golovima, nisam gledao utakmicu, obradovalo me kada sam vidio. Samo naprijed !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- majestic24
- Kontakt:
Hvala i Milneru na asistencijama
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Davno sam prestao da gledam City...al drago mi je sto je Dzeko dao dva gola.
Mozda moze opet postati gol-masina kao za Wolfsburg, ali u City-u NE!
Mozda moze opet postati gol-masina kao za Wolfsburg, ali u City-u NE!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrlo bitni golovi, kako za samopouzdanje tako i za moguce mjesto u prvih 11. Aguero je povrijedjen i ovo je mozda i posljednja prilika da Dzeko uradi nesto vise kada je prva postava u pitanju, jer vjerujem da ce dobijati sansu da igra u narednih mjesec dana i to jednostavno mora iskoristiti.
Digni se momcino, mozes ti to.
Digni se momcino, mozes ti to.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- stomaklija
- Kontakt:
Dreko posto znam da si na SS forumu i da ovo čitaš, nadam se da ti je stigao fax iz Barcelone i da te žele. Sila si!!! Liga kup je tvoj 
Trenutno korisnika/ca: denza, MiranGlasnic i 27 gostiju.