Safet Sušić - Pape

damirdamic72
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la damirdamic72 » 06 okt 2014, 09:51

patriota sam

pratim ovaj tim od 1997 godine

bio sam u brazilu i na jos paar gostovanja

svjestan sam ovoga sto cu sad izgovoriti ali nek ide:

Želio bih da izgubimo obje ove utakmice da konacno ode ova teletina

uz povoljan rasplet u grupi i maximalnu koncetraciju mogli bi doci do 3. ili cak i drugog mjesta i otici na evropsko mozda po prvi put sa nekim ko nas ne bi odveo tamo sretno i ko na ekskurziju vec da igramo i osvajamo bodove !

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 06 okt 2014, 09:54

komax je napisao/la:Nema razloga za brigu Tino moze sasvim kvalitetno odigrati i na mjestu stopera u tandemu sa Hadžićem, on se tu jako dobro snalazi jer je riječ o polivalentnom igraču. Čak štoviše Tino moze pokrivati i mjesta defanzivnog i ofanzivnog veznjaka, tako da nam u tom slučaju ne trebaju ni Besić ni Pjanić, Tino sve to moze nadomjestiti. Probali smo igru bez bekova, sad cemo malo da vidimo kako to izgleda bez stopera. :clap: :clap: :crazy: :crazy: :clap: :clap:
a moze i Vrsajevic igrati u napadu! dao je go na SP :)

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 06 okt 2014, 09:58

damirdamic72 je napisao/la:patriota sam

uz povoljan rasplet u grupi i maximalnu koncetraciju mogli bi doci do 3. ili cak i drugog mjesta i otici na evropsko mozda po prvi put sa nekim ko nas ne bi odveo tamo sretno i ko na ekskurziju vec da igramo i osvajamo bodove !
To je potpuno tacno, bolje izgubiti ove dvije utakmice, pa se boriti za drugo mjesto ili ici u baraz, nego trpiti ovo djubre selektora ! :thumbup:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 06 okt 2014, 10:03

hogarstrasni je napisao/la:
damirdamic72 je napisao/la:patriota sam

To je potpuno tacno, bolje izgubiti ove dvije utakmice, pa se boriti za drugo mjesto ili ici u baraz, nego trpiti ovo djubre selektora ! :thumbup:
hvala

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 okt 2014, 10:35

rishaaa je napisao/la:Sušić: Oslobodio sam Bičakčića, nikoga više neću pozivati :rol:
Jao teletine.

Ako sada ne pozove Zuku nek se samoubije... :puke:

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 06 okt 2014, 10:42

zovi Zuku kretenu :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 06 okt 2014, 11:35

nema vise euforije...gotovo je...postajemo prosjecna reprezentacija u rangu od 30 do.50 mjesta na listi :damn:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 okt 2014, 11:39

rishaaa je napisao/la:Sušić: Oslobodio sam Bičakčića, nikoga više neću pozivati :rol:
Neshvaćeni genije.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 okt 2014, 11:47

Ako nekom treba nacrtati:

Cinjenica- Zukanovic nece igrati za nas dok je Susic selektor pa makar bio najbolji stoper Serie A
Razlog - Susic je dio kriminalnog miljea koji je ovom igracu onemogucio nastup na SP-u da bi se napravilo mjesta za njihove igrace (znamo svi o kome je rijec). Slicno je napravio i sa Rahimicem samo se nije toliko prasine dizalo u tim danima. Susic se jednostavno boji Zukanovica i onoga sto ovaj zna.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 06 okt 2014, 11:49

Koji maloumnik taj bi sve uradio samo da bi na kraju bilo po njegovom.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 06 okt 2014, 11:52

Kakav god sastav da istrči u petak,samo da Avdija ne bude u prvih 11,mi ćemo dobiti!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 06 okt 2014, 11:53

oj pušione protiv Belgije maajko :facepalm: :thumbdown: :(
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 okt 2014, 11:55

Mrtvi Kipar nam očita lekciju usred Zenice, a pojedinci još uvijek očekuju neki preokret sa ovim mamlazom na klupi :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 okt 2014, 12:01

Tko ce nam igrat stopere ako Emir ne dodje? On stvarno misli Hadzica ubaciti. Meni se tako cini. Pa kretenu jedan dokle mislis rasturati nas tim. I kad onda pocne Osim palamudit. Jesu li se oni gore svi sa mozgom pozdravili. Ovaj Susic je zarazan siri ludilo. Ovome nema kraja, kako objasniti nepozivanje stopera a samo jednog igraca toga tipa imamo u repki ako Emir ne dodje. Sta je ovo ljudi moji. Ako se Spaha ne pojavi ovoga treba kamenovati, ne mogu vjerovat da ce i to previditi.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 okt 2014, 12:02

15 veznjaka 3 odbrambena i 2 napadaca ,susicev spisak :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
je*o li mu vezni igraci sve ,sa 3 stopera ide u dvije utakmice kvalifikacija pa to nigdje nema a nek ima veznjaka 20 ,to je vazno cccc
nedo bog da se neko povrijedi pa da ovisimo o vranjesu koji igra iza zgrade sa djecom fudbala na male i tako se sprema za repku :rol:

joj dal ce nas bogdom belgija natamburat ,da ne znaju gdje se nalaze samo radi ovog debila da podnese ostavku
protiv velsa bod ce uzet ,vise nece sigurno

jahic zukanovic po kvaliteti moraju biti dio ove reprezentacije,jahic moze igrat 3-4 pozicije u ekipi (lijevog beka stopera ,zadneg veznog ) ,dobro ga je imati u ekipi ,bolje nego ronaldinha hadzica al kakvi de ti to dokazi teletini :oops:

zukanovic je najbolji stoper poslije spahe a jos igra na lijevom beku, al ne, bolje je pozivat one koji nemaju nikakve sanse da budu u prvih 11 onih metar veznjaka koji ni sami ne znaju zasto su pozivani ,koji su tu samo radi broja nego nekog koji moze pomoci ekipi.
ima jednog lijevog beka u ekipi koji to inace i nije a on poziva zeljinog igraca koji nema sanse da moze igrat u ove dvije utakmice .lik je zaosto ,mozak ko u djeteta kakvog ,
boze pomozi nam :crazy:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 okt 2014, 12:05

A sta tek reci ako se Sunjic povrijedi protiv Walesa ili dobije crveni... :problem: :lol: :lol: :lol:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 okt 2014, 12:07

Batko je napisao/la:A sta tek reci ako se Sunjic povrijedi protiv Walesa ili dobije crveni... :problem: :lol: :lol: :lol:
vranjes se dobro pripremio iza svoje zgrade ,ne brini se
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 okt 2014, 12:09

Batko je napisao/la:A sta tek reci ako se Sunjic povrijedi protiv Walesa ili dobije crveni... :problem: :lol: :lol: :lol:
Igrat ce Susic i Prcic stopere

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 06 okt 2014, 12:11

Pape dijeli pljuske :bow:

Pljus pljus

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 okt 2014, 12:13

barca_87 je napisao/la:
vranjes se dobro pripremio iza svoje zgrade ,ne brini se
:rol: :rol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.