" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj je spašava nogomet u PrijedoruGrad je nas DS je napisao/la:Ne kontam u kojem kontekstu se pominje Šipovac? A taj Spasojević je vlasnik nekog preduzeća "Ingpro". I osim da je bio u pregovorima sa Novim Pazarom, ne vidim da li je bio kod njih u upravi i kako se zavrsilo? Vidim da je bio u Jedinstvu B. Polje ali isto tako vidim da su u drugoj cg ligi tako da sumnjam da je tu nesto napravio.
Meni je ovo smrdljivo malo žešće.
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
" onclick="window.open(this.href);return false; je vjeliki makedonski stručnjak sa odličnim CV-trenirao poznate evropske klubove I igrao LIGU ŠAMPIONA -kada bi se zezali....Grad je nas DS je napisao/la:Ne kontam u kojem kontekstu se pominje Šipovac? A taj Spasojević je vlasnik nekog preduzeća "Ingpro". I osim da je bio u pregovorima sa Novim Pazarom, ne vidim da li je bio kod njih u upravi i kako se zavrsilo? Vidim da je bio u Jedinstvu B. Polje ali isto tako vidim da su u drugoj cg ligi tako da sumnjam da je tu nesto napravio.
Meni je ovo smrdljivo malo žešće.
- Жика Павловић
- Kontakt:
", &... & ' $ цуре, $ & са & ?, " -, вјеруј "...
Ne razumem šta si hteo ,,,,,,,,,ja sam uvijek u okruženju lijepih cura žiko pavlovicuuuuuuu,,,," ? je napisao/la:", &... & ' $ цуре, $ & са & ?, " -, вјеруј "...
Pabizo gigant, na ruke ga pere..
- Bordostrik
Al' ih decko posteno zaj*baVastecija_GSE je napisao/la:Basara i Borac nisu potpisali ugovor tako da se sad opet pokrece prica da bi mogao kod nas ili u Zrinju sto se tice PL...mada mislim da ce on ipak ici vani.
Neka frka, a?!
Dali moze veliki stručnjak GROZDI da objasni po čemu Pejic ide na klupu,,,,,,PRVA LIGA SRPSKEPrijedor je napisao/la:JAPANCI KAWANABE I KENTA STIGLI U MAKARSKU
Dvojica fudbalera iz Japana, Takaya Kawanabe (25) i Dohi Kenta (26) priključili su se ekspediciji „Rudar-Prijedora“ na pripremama u Makarskoj. Već dva dana tandem iz „zemlje izlazećeg sunca“ radi s „rudarima“, a danas su odigrali i utakmicu protiv lokalnog trećeligaša „Zmaja“.
-Vidi se da su radni i disciplinovani, imaju ono što nam treba – brzinu, eksplozivnost i odgovornost, napadaju loptu... Videćemo u narednih dan ili dva da li poseduju kvalitet za „Rudar-Prijedor“. Po onome što sam video na treningu i u utakmici sa „Zmajem“ mislim da nam mogu pojačati konkurenciju u timu – rekao je šef stručnog štaba FK „Rudar-Prijedor“ Gorazd Mihailov.
Kawanabe je igrao proteklu sezonu za prvoligaša Crne Gore Mladost iz Podgorice koja je nastupala u kvalifikacijama za Evropsku ligu, dok Kenta stiže iz Australije. Prvi igra na poziciji polušpica i zadnjeg veznog, a drugi uz lijevu aut-liniju. Novu šansu da se dokažu imaće u petak u prijateljskom susretu protiv Tučepa.
- Bordostrik
Nastade prava medjunarodna momcadpabizo je napisao/la:Dali moze veliki stručnjak GROZDI da objasni po čemu Pejic ide na klupu,,,,,,PRVA LIGA SRPSKEPrijedor je napisao/la:JAPANCI KAWANABE I KENTA STIGLI U MAKARSKU
Dvojica fudbalera iz Japana, Takaya Kawanabe (25) i Dohi Kenta (26) priključili su se ekspediciji „Rudar-Prijedora“ na pripremama u Makarskoj. Već dva dana tandem iz „zemlje izlazećeg sunca“ radi s „rudarima“, a danas su odigrali i utakmicu protiv lokalnog trećeligaša „Zmaja“.
-Vidi se da su radni i disciplinovani, imaju ono što nam treba – brzinu, eksplozivnost i odgovornost, napadaju loptu... Videćemo u narednih dan ili dva da li poseduju kvalitet za „Rudar-Prijedor“. Po onome što sam video na treningu i u utakmici sa „Zmajem“ mislim da nam mogu pojačati konkurenciju u timu – rekao je šef stručnog štaba FK „Rudar-Prijedor“ Gorazd Mihailov.
Kawanabe je igrao proteklu sezonu za prvoligaša Crne Gore Mladost iz Podgorice koja je nastupala u kvalifikacijama za Evropsku ligu, dok Kenta stiže iz Australije. Prvi igra na poziciji polušpica i zadnjeg veznog, a drugi uz lijevu aut-liniju. Novu šansu da se dokažu imaće u petak u prijateljskom susretu protiv Tučepa.
Neka frka, a?!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cini se da Takaya nije los igrac.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Prijateljska danas : Kozara (Gradiska) - Rudar (Prijedor) 1:0
Kawanabe odlican, Kantar odlican, Mikic odlican, Goca odlican, Rokvic odlican, i 19ka ne znam ko je ali momak je odlicno odigrao...
Sve u svemu nije losa ekipa samo jos malo da se uigra, Kozara odlicna isto, gol iz penala... Ne vjerujem da cemo ispasti, ko ce znati...
Kawanabe odlican, Kantar odlican, Mikic odlican, Goca odlican, Rokvic odlican, i 19ka ne znam ko je ali momak je odlicno odigrao...
Sve u svemu nije losa ekipa samo jos malo da se uigra, Kozara odlicna isto, gol iz penala... Ne vjerujem da cemo ispasti, ko ce znati...
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- Жика Павловић
- Kontakt:
Пораз $ ? $ $ у & у " ? 
Šta je sa Pejicem,,,,,,,,,,Grozdi kalkuliše,,,,,Pejic je KAPACITET ,VJELIČINA POŠENOG MOMKA ,a ovaj kvazi trener anonimus počinje spletkariti I sam ce upast u mrežu ,,,,,navijači jako dobro poznaju kvalitete Nebojše Pejica ,,,PEJICU izdrži jer ovaj anonimus nece dugo biti u Rudaru.Prijedor je napisao/la:Prijateljska danas : Kozara (Gradiska) - Rudar (Prijedor) 1:0
Naime, u generalnoj probi odigranoj u Novoj Topoli sa prvoligašem Srpske Kozarom, "zeleno - crni" su poraženi sa 1:0, a ono što pored rezultata brine jeste očajna igra "rudara" koji su za 90 minuta igre uputili samo dva udarca na gol Kozare.
Kao da to nije bilo dovoljno, pa je poslije pobjedonosnog gola Gradiščana, grupa navijača Rudar Prijedora, nezadovoljna igrom svojih ljubimaca, uletjela na teren i nakratko prekinula utakmicu. Oko 50-ak "Alkohol bojsa" ustremilo se na igrače, poručujući im da se ovako ne igra za voljeni klub.
- Igrači marš, uprava napolje! Kako ćemo u Trebinje, kad ovako igramo sa Kozarom! Izvinite se Gavranu i molite ga da se vrati - samo su neki od komentara koji su se mogli čuti u Novoj Topoli.
Poslije pet-šest minuta susret je u krajnje mučnoj atmosferi nastavljen, a premijerligaš iz grada na Sani mogao je biti srećan što se kući vraća sa samo jednom loptom u mreži.
Nervoza i nemoć mogla se vidjeti na svakom igraču, koji su to pokušavali kompenzovati verbalnim duelima sa glavnim arbitrom meča, koji je u nekoliko navrata progledao kroz prste gostima, a mogao je da nekoliko igrača zbog vrijeđanja pošalje u svlačionicu.
- Ovdje nisu čista posla. Pričalo se o velikim planovima, velikim igračima, a pogledajte šta imamo. Dva Japanca i hrpu polovnih igrača koji ne mogu igrati nigdje. Sada je sumnjiva i smjena trenera Gavrana, a posebna priča jesu pripreme u Makarskoj, koje su odrađene na krajnje neprofesionalan način. Umjesto da se traže jači rivali, igralo se pet puta sa trećeligašem Zmajom. Kao da je on mjerilo naših nastupa u Premijer ligi. Na spisku je preko 30 imena. Igrači koju su trebali otići na kaljenje su pod sumnjivim okolnostima, zahvaljući vezama i vezicama, a možda i na neki drugi način, ostali u klubu. Ovdje se zaista ne zna ni ko pije, ni ko plaća - tvrdi izvor iz ovog kluba.
Predsjednik Rudar Prijedora Božo Grbić nije bio raspoložen za priču poslije debakla u Novoj Topoli.
- Nisam bio na utakmici. Ako vam je šta nejasno, nazovite sportskog direktora Slavka Basaru! – kratko je prokomentarisao predsjednik "rudara".
Start prvenstva je za sedam dana, a prvi ispit Prijedorčana jesu uvijek vruće "Police". Jedan davljenik bi sa sobom mogao povući i drugog. Poslije toga slijedi domaći susret sa Čelikom, pa gostovanje Olimpiku.
Ovakvom igrom "rudari" ovog proljeća neće vidjeti bodove, a samim time ni opstanak u eliti BiH izgleda dalje nego što se to činio do danas.
Ekipu Rudar Prijedora s klupe je predvodio Gorazd Mihailov, koji je nedavno naslijedio Borisa Gavrana, sa kojim se prijedorski premijerligaš razišao zbog razmimoilaženja u koncepciji i različitih pogleda u borbi za opstanak.
Sportski direktor Slavko Basara, koji je bio zadužen za pojačanja, u prelaznom roku doveo je dvojicu Japanaca i nekoliko fudbalera iz nižerazrednih klubova.
Zbog posljednjih dešavanja u klubu najbolji igrač Prijedorčana Borislav Mikić propustio je dio priprema u Makarskoj. Na insistiranje čelnika kluba, nakon nekoliko dana pridružio se saigračima, ali je i danas bilo vidljivo da ekipa puca po mnogim šavovima.
Kao da to nije bilo dovoljno, pa je poslije pobjedonosnog gola Gradiščana, grupa navijača Rudar Prijedora, nezadovoljna igrom svojih ljubimaca, uletjela na teren i nakratko prekinula utakmicu. Oko 50-ak "Alkohol bojsa" ustremilo se na igrače, poručujući im da se ovako ne igra za voljeni klub.
- Igrači marš, uprava napolje! Kako ćemo u Trebinje, kad ovako igramo sa Kozarom! Izvinite se Gavranu i molite ga da se vrati - samo su neki od komentara koji su se mogli čuti u Novoj Topoli.
Poslije pet-šest minuta susret je u krajnje mučnoj atmosferi nastavljen, a premijerligaš iz grada na Sani mogao je biti srećan što se kući vraća sa samo jednom loptom u mreži.
Nervoza i nemoć mogla se vidjeti na svakom igraču, koji su to pokušavali kompenzovati verbalnim duelima sa glavnim arbitrom meča, koji je u nekoliko navrata progledao kroz prste gostima, a mogao je da nekoliko igrača zbog vrijeđanja pošalje u svlačionicu.
- Ovdje nisu čista posla. Pričalo se o velikim planovima, velikim igračima, a pogledajte šta imamo. Dva Japanca i hrpu polovnih igrača koji ne mogu igrati nigdje. Sada je sumnjiva i smjena trenera Gavrana, a posebna priča jesu pripreme u Makarskoj, koje su odrađene na krajnje neprofesionalan način. Umjesto da se traže jači rivali, igralo se pet puta sa trećeligašem Zmajom. Kao da je on mjerilo naših nastupa u Premijer ligi. Na spisku je preko 30 imena. Igrači koju su trebali otići na kaljenje su pod sumnjivim okolnostima, zahvaljući vezama i vezicama, a možda i na neki drugi način, ostali u klubu. Ovdje se zaista ne zna ni ko pije, ni ko plaća - tvrdi izvor iz ovog kluba.
Predsjednik Rudar Prijedora Božo Grbić nije bio raspoložen za priču poslije debakla u Novoj Topoli.
- Nisam bio na utakmici. Ako vam je šta nejasno, nazovite sportskog direktora Slavka Basaru! – kratko je prokomentarisao predsjednik "rudara".
Start prvenstva je za sedam dana, a prvi ispit Prijedorčana jesu uvijek vruće "Police". Jedan davljenik bi sa sobom mogao povući i drugog. Poslije toga slijedi domaći susret sa Čelikom, pa gostovanje Olimpiku.
Ovakvom igrom "rudari" ovog proljeća neće vidjeti bodove, a samim time ni opstanak u eliti BiH izgleda dalje nego što se to činio do danas.
Ekipu Rudar Prijedora s klupe je predvodio Gorazd Mihailov, koji je nedavno naslijedio Borisa Gavrana, sa kojim se prijedorski premijerligaš razišao zbog razmimoilaženja u koncepciji i različitih pogleda u borbi za opstanak.
Sportski direktor Slavko Basara, koji je bio zadužen za pojačanja, u prelaznom roku doveo je dvojicu Japanaca i nekoliko fudbalera iz nižerazrednih klubova.
Zbog posljednjih dešavanja u klubu najbolji igrač Prijedorčana Borislav Mikić propustio je dio priprema u Makarskoj. Na insistiranje čelnika kluba, nakon nekoliko dana pridružio se saigračima, ali je i danas bilo vidljivo da ekipa puca po mnogim šavovima.
? &
- djoleprijedor
- Kontakt:
Citiraću onog maloj Japanca iz reklame za osvježivač WC-a u vezi sa stanjem i dešavanjima oko FKRP:"Smrdi,smrdi,užasno smrdi!"..... 
Mens sana in corpore sano.
Ma ne baš toliko da SMRDI,,,malo,samo malo,,,,basara basara,i ti I taj Grozdi evropski stručnjak za kojim se otimalo pola Evrope ali eto on je baš izabrao vaš klub I vaš grad samo zbog toga jer ste pratili njegov rad I karijeru koja je briljantna.SMJEŠNO a TUŽNO-KOGA VAS DVOJICA MANGUPA FOLIRATE,,,alo jarane pa prepoznaju kvalitet navijaci RUDARA ali nažalost vi to nijeste doveli-vec anonimne nogometaše I anonimca trenera koga samo poznaje bliža familija a zamisli njega pa doveo I kondicionog trenera iz nama drage makedonije ko fol, da kod nas u Bosni nema takav profil stručnjaka-------JOJ BABO DAJ MI PUŠKU DA SE SAM UBIJEM,to pod hitno treba promjeniti zbog vjernih navijača RUDARA jer se bojim da vec posle drugog kola je prekasno.Leotar vas dobija garant..djoleprijedor je napisao/la:Citiraću onog maloj Japanca iz reklame za osvježivač WC-a u vezi sa stanjem i dešavanjima oko FKRP:"Smrdi,smrdi,užasno smrdi!".....
i sami igraci RP su svjesni da ovo lici i predskazuje katastrofu. cuo sam se sa jednim od prvotimaca i kaze da se ne nadaju dobrome u Trebinju jer u ovakvom stanju, ne mogu da pobijede ni Kozaru iz Orlovaca!
znaci,ako kojim slucajem izgube u Trebinju, na korak su od provalije, a Leotar se, koliko-toliko vraca u zivot!
znaci,ako kojim slucajem izgube u Trebinju, na korak su od provalije, a Leotar se, koliko-toliko vraca u zivot!
TEŠKA SITUACIJA u vašem kluibu,,,,,vlakanje je napisao/la:i sami igraci RP su svjesni da ovo lici i predskazuje katastrofu. cuo sam se sa jednim od prvotimaca i kaze da se ne nadaju dobrome u Trebinju jer u ovakvom stanju, ne mogu da pobijede ni Kozaru iz Orlovaca!
ispravak krivog navoda, RP nije moj klubpabizo je napisao/la:TEŠKA SITUACIJA u vašem kluibu,,,,,vlakanje je napisao/la:i sami igraci RP su svjesni da ovo lici i predskazuje katastrofu. cuo sam se sa jednim od prvotimaca i kaze da se ne nadaju dobrome u Trebinju jer u ovakvom stanju, ne mogu da pobijede ni Kozaru iz Orlovaca!
ali bez obzira na to, poznajem 2 igraca koji sada igraju tamo pa se cujemo s' vremena na vrijeme.
ostaje zajednicko razmisljanje da ne sluti na dobro sa ovakvim radom u i oko ekipe.
da su im plate redovne i nenormalno velike, da su ekstra kvalitetni a ne pruzaju maksimum, da su oni krivi sto su u klubu nesposobni ljudi...
ne svidja mi se ovo, imam osjecaj da se udarilo na pogresnu stranu?!
ne svidja mi se ovo, imam osjecaj da se udarilo na pogresnu stranu?!
Dan nakon utakmice Rudar Prijedora u Novoj Topoli u "generalci" sa Kozarom, gdje su izabranici trenera Gorazda Mihailova poraženi 0:1, a simpatizeri zeleno-crnih, nezadovoljni izdanjem svojih ljubimaca, prekinuli susret 10 minuta, navijači prijedorskog premijerligaša svoj bijes iskalili su i na igračima.
Ceh su platili Igor Mišan i Nebojša Pejić, koji su fizički napadnuti ispred svojih stanova, ali, kako saznaje portal "****", težih povreda u ovom bliskom okršaju, na sreću, nije bilo.
"Vjerujemo da je napad na njih organizovao čovjek koji je izgubio poziciju u klubu", rekao je izvor iz Rudar Prijedora.
U Centru javne bezbjednosti Prijedor potvrdili su da se dogodio fizički napad u nedjelju uveče, ali nisu otkrili imena učesnika.
Novi skandal u Premijer ligi BiH: Navijači pretukli dvojicu igrača
Nakon jučerašnje utakmice Rudar Prijedora u Novoj Topoli u generalci sa Kozarom, gdje su izabranici trenera Gorazda Mihailova poraženi 0:1, a simpatizeri "zeleno-crnih" prekinuli meč, sinoć se desio novi incident.
Nezadovoljni navijači Rudar Prijedora svoj bijes iskalili su i na igračima. Ceh su platili Igor Mišan i Nebojša Pejić, koji su fizički napadnuti ispred svojih stanova, ali, težih povreda u ovom bliskom okršaju, na sreću, nije bilo.
Razlog nezadovoljstva u redovima prijedorskog premijerligaša leži u činjenici da je klub podijeljen na dvije struje.
Iznenadna smjena trenera Borisa Gavrana i postavljanja na funkciju sportskog direktora Slavka Basare uzburkali su fudbalske duhove u Potkozarju, koji su bili koliko-toliko mirni, dok kap nije prelila čašu.
Loše odrađen prelazni rok, u kojem su dovedena sumnjiva pojačanja iz Srbije, kao i dva Japanca, te debakl na pripremama u Makarskoj, gdje se forma brusila u susretima sa hrvatskim trećeligašem Zmajem, naelektrisanu atmosferu doveli su do usijanja. Sve je kulminiralo sramnim izdanjem u Novoj Topoli, kada su "Alkoholbojsi" jasno stavili do znanja šta misle o ljudima, koji sada vode klub.
Nakon jučerašnje utakmice Rudar Prijedora u Novoj Topoli u generalci sa Kozarom, gdje su izabranici trenera Gorazda Mihailova poraženi 0:1, a simpatizeri "zeleno-crnih" prekinuli meč, sinoć se desio novi incident.
Nezadovoljni navijači Rudar Prijedora svoj bijes iskalili su i na igračima. Ceh su platili Igor Mišan i Nebojša Pejić, koji su fizički napadnuti ispred svojih stanova, ali, težih povreda u ovom bliskom okršaju, na sreću, nije bilo.
Razlog nezadovoljstva u redovima prijedorskog premijerligaša leži u činjenici da je klub podijeljen na dvije struje.
Iznenadna smjena trenera Borisa Gavrana i postavljanja na funkciju sportskog direktora Slavka Basare uzburkali su fudbalske duhove u Potkozarju, koji su bili koliko-toliko mirni, dok kap nije prelila čašu.
Loše odrađen prelazni rok, u kojem su dovedena sumnjiva pojačanja iz Srbije, kao i dva Japanca, te debakl na pripremama u Makarskoj, gdje se forma brusila u susretima sa hrvatskim trećeligašem Zmajem, naelektrisanu atmosferu doveli su do usijanja. Sve je kulminiralo sramnim izdanjem u Novoj Topoli, kada su "Alkoholbojsi" jasno stavili do znanja šta misle o ljudima, koji sada vode klub.
? &
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, WeekendOffender i 8 gostiju.