NeumjesanTip je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:45Ne znam zašto se nervirate više, kao da ste išta očekivali od ove ekipe predvođene Messijem kojem se ne živi, a kamoli igra fudbal. Lagano pogledao utakmicu, ušao na Instagram, poželio Lengletu da mu svi srodnici poginu i nastavio s izlaskom. Više me srklete ovi padobranci koji se dođu naslađivati, njima u sebi poželim kakav tumor i dug život pun patnje...
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Jel to Lenglet zna naš jezikNeumjesanTip je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:45Ne znam zašto se nervirate više, kao da ste išta očekivali od ove ekipe predvođene Messijem kojem se ne živi, a kamoli igra fudbal. Lagano pogledao utakmicu, ušao na Instagram, poželio Lengletu da mu svi srodnici poginu i nastavio s izlaskom. Više me srklete ovi padobranci koji se dođu naslađivati, njima u sebi poželim kakav tumor i dug život pun patnje...
Neka bolan za ove bolesti, postaćeš ko Omar Mjesečar jbt
® GONGASHI POWERHOUSE ®
NeumjesanTip je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:45Ne znam zašto se nervirate više, kao da ste išta očekivali od ove ekipe predvođene Messijem kojem se ne živi, a kamoli igra fudbal. Lagano pogledao utakmicu, ušao na Instagram, poželio Lengletu da mu svi srodnici poginu i nastavio s izlaskom. Više me srklete ovi padobranci koji se dođu naslađivati, njima u sebi poželim kakav tumor i dug život pun patnje...
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Na španskom im šaljem poruke, mada još nijedan nije ni seen ostavio...Derdiyok je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:02Jel to Lenglet zna naš jezikNeumjesanTip je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:45Ne znam zašto se nervirate više, kao da ste išta očekivali od ove ekipe predvođene Messijem kojem se ne živi, a kamoli igra fudbal. Lagano pogledao utakmicu, ušao na Instagram, poželio Lengletu da mu svi srodnici poginu i nastavio s izlaskom. Više me srklete ovi padobranci koji se dođu naslađivati, njima u sebi poželim kakav tumor i dug život pun patnje...
Neka bolan za ove bolesti, postaćeš ko Omar Mjesečar jbt![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
12-ti na tabeli sa žutim kaubojom
ako se levat ne otjera što prije, LP upitna za narednu sezonu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 okt 2020, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ocekujem od gospodina Pirla da prije svega ljudski pomogne napaćenoj Barci, da pobjedi i tako potjera žutu neznalicu
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad ce žuta ubleha shvatit, da Buskec i De Jong ne mogu igrati zajedno jer su isti tip igrača. Ziherasi, dizelasi i defanzivno orijentisani.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kad bude blizu otkazaElCartel11 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 01:48Kad ce žuta ubleha shvatit, da Buskec i De Jong ne mogu igrati zajedno jer su isti tip igrača. Ziherasi, dizelasi i defanzivno orijentisani.
Pozitivna stvar je sto je francuskog manekena ostavio na klupi i dao priliku djetetu od 17-18 godina ,tako da ima nade da će Busq, Pique i Lenglet nekad grijati klupu ove sezone
Banditi iz uprave se prave ludi, kao da je sve OK, kao da nisu juce izgubili od raspalog Reala, sve normala njima
ni Kike Setien to ne bi dozvolio sebi, bolje da su njega ostavili...još ih podanički Sport podržava sa svojim kmečanjem oko VARa.
12-ti na tabeli sa ekipom od 900 miliona, - 6 u odnosu na prvoplasirani Real koji je nikad lošiji, kukanje na sudije nakon utakmice, igra očajna
šta treba još da se desi pa da žuti jazavac dobije nogu ? jel treba da zakiksa i protiv Alavesa? da ekipa padne na 15 mjesto
pa dobro i to ce se desiti, nije problem.
E jesu našli levata sa kojim ce praviti tranziciju i smjenu generacije. Lik kojeg su nogirali iz Evertona nikad nije trebao ni primirisati klupi Barce, da je neka normalna uprava.
12-ti na tabeli sa ekipom od 900 miliona, - 6 u odnosu na prvoplasirani Real koji je nikad lošiji, kukanje na sudije nakon utakmice, igra očajna
E jesu našli levata sa kojim ce praviti tranziciju i smjenu generacije. Lik kojeg su nogirali iz Evertona nikad nije trebao ni primirisati klupi Barce, da je neka normalna uprava.
Sto je bilo pogresno, covjek bio najgori igrac na terenu uz kilavog. Totalno izgubljen i bez role, sto je i normalno jer momak nema 4 utakmice u nogama s prvom ekipom. I onda ga stavi u Clasicu.sombrero je napisao/la: ↑25 okt 2020, 06:35Kad bude blizu otkazaElCartel11 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 01:48Kad ce žuta ubleha shvatit, da Buskec i De Jong ne mogu igrati zajedno jer su isti tip igrača. Ziherasi, dizelasi i defanzivno orijentisani.
Pozitivna stvar je sto je francuskog manekena ostavio na klupi i dao priliku djetetu od 17-18 godina ,tako da ima nade da će Busq, Pique i Lenglet nekad grijati klupu ove sezone
27.10.2020
+99NeumjesanTip je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:45Ne znam zašto se nervirate više, kao da ste išta očekivali od ove ekipe predvođene Messijem kojem se ne živi, a kamoli igra fudbal. Lagano pogledao utakmicu, ušao na Instagram, poželio Lengletu da mu svi srodnici poginu i nastavio s izlaskom. Više me srklete ovi padobranci koji se dođu naslađivati, njima u sebi poželim kakav tumor i dug život pun patnje...
Džeri Drejk
Coutinho out skoro mjesec dana. Valjda Puig vidi 5-6 minuta igre u iduci par sedmica
Jedva cekam da ova ubleha ode i da se vrati 4-3-3.
Puig - de Jong - Pjanic, daj samo jednom da vidimo na sta bi to licilo..
@igrajlopte 🐦
sistem je problem onda kad nemas igrace za taj sistem, a barca ima igrace za sistem 4-2-3-1
prethodnih sezona su igrali 4-3-3 i 4-4-2, pa su svejedno bivali samarani
prethodnih sezona su igrali 4-3-3 i 4-4-2, pa su svejedno bivali samarani
Ali mag kaze da mu ne pase Puig jer ne moze igrati u 4-2-3-1. Eto vidjet cemo hoce li sad dobiti da igra ista. Covjece, Pedri moze pocet klasiko a ovaj nema mjesta ni da uleti s klupe nekad. Hej zivote...
@igrajlopte 🐦
To su formacije, a ne sistemi
I nije problem u sistemima igre niti formacijama, vec u trenerima klimoglavcima koje Barto ciljano dovodi
Al najgore sto ovdje i dalje nakon x kar.anja ne kontaju neki da se nista nece promijeniti bilo ko da bude trener, to je najtuznije u svemu ovome.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.