Sportski komentatori

Genghis
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Genghis » 08 jun 2013, 18:35

dawud je napisao/la:frajer je ciro gdje su suske tu je i on, u proslom postu sam napisao da ga neki svrstavaju u NAS KOMENTATOR covjek je odrastao van Bosne i pokopijo sve njihovo i sad komentarise nasu repku,skakao kada igra partizan i drogo. covjek koji se rodi ovdje,provede djetinstvo ovdje,jednostavno zivi ovdje to je nas cak i oni koji odu vani zbog skolovanja ili posla pa se vrate i oni su nasi. Ako vec komentarise neka izostavi nebitne podatke,imena ljudi nevezani za utakmicu i repku,i naravno izbaciti ekavicu..
Komentator s FTV s izrazima greda,vratnica,zalede i ostalo komentarisanje utakmice....stranka progurala
Jedno je sigurno ... ti i Marjan trošite istu robu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 08 jun 2013, 19:49

ceze je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Nigdje veze. Mogao bi ja isto reci da ni ti nisi nas, jer ti je pravopis kao da si dosao iz Tunguzije.
Baš sam isto krenuo da napišem.
Samo mu pravopis nije kao iz Tunguzije, nego pravi dijasporski :mrgreen:
Za pravopis je kriv CAPS LOCK..Covjek da se rodi na sred barcarsije pa napustio Sarajevo i Bosnu, i otisao u susjednu Srbiju,zivjeo nekoliko godina,pa se vratio i dosao na sred barcarsije i poceo da prica ekavicu nije nas covjek,da je kojim cudom nas nikada se nebi odrekao naglaska iz mahale gdje je roden pa i nekoliko godina djetinstva proveo. E sad tip kao Marijan je sve to zaboravio,napravio neko sranje u Srbiji,...pa dosao kod nas i sad volim te Bosno......
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 08 jun 2013, 19:55

O zaboli me qrac jel on navija ssrcem za bosnu kao mi ili ne. Kad ga slusas rekao bi da navija srcem a to me neinteresuje 2 %. Bolje slusat njega 'pa nek laze narod nego nekog koji navija "srcem" a kad gol zabijemo : "1-0 Edin Dzeko, Latvija krece sa centra".

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2013, 19:56

dawud je napisao/la:
ceze je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Nigdje veze. Mogao bi ja isto reci da ni ti nisi nas, jer ti je pravopis kao da si dosao iz Tunguzije.
Baš sam isto krenuo da napišem.
Samo mu pravopis nije kao iz Tunguzije, nego pravi dijasporski :mrgreen:
Za pravopis je kriv CAPS LOCK..Covjek da se rodi na sred barcarsije pa napustio Sarajevo i Bosnu, i otisao u susjednu Srbiju,zivjeo nekoliko godina,pa se vratio i dosao na sred barcarsije i poceo da prica ekavicu nije nas covjek,da je kojim cudom nas nikada se nebi odrekao naglaska iz mahale gdje je roden pa i nekoliko godina djetinstva proveo. E sad tip kao Marijan je sve to zaboravio,napravio neko sranje u Srbiji,...pa dosao kod nas i sad volim te Bosno......
Nema to veze sa caps lockom, ne lupaj.
Znači Marijana treba otjerati jer priča na ekavici ?
Onda i Borisa Bilića jer priča na hrvatskom jeziku.
Vranješa, Pandžu, Stevanovića treba otjerati jer i oni pričaju jedan od gore dva navedena jezika ?

Na stranu što su i srpski i hrvatski ustavom utemeljeni kao službeni jezici BiH, treba sve to otjerati. :roll: :roll:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 jun 2013, 20:13

neo je napisao/la:Sta ces reci onda za Borisa Bilica, koji prenosi na hrvatskom, gle cuda isto tako konstutivan jezik u BIH isto kao i bosanski! Momak je s Vratnika...
E nije, nego je s Bistrika :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 08 jun 2013, 20:33

Svako ima pravo na misljenje,po meni takavi tipovi nemogu da komentarisu utakmice repke. Covjek u toku utakmice spominje neka druga lica koja apsolutno nemaju veze s utakmicom,jednostavno nedopada mi se kao komentator.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 08 jun 2013, 20:43

Sta cemo s Begovicem onda, on je i dalje na vi s jezicima :?: :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 08 jun 2013, 20:50

svako ima neke svoje predstave kad su prenosi u pitanju

Neki se razumiju u fudbal i nisu coravi pa im ne treba neko da ih drzi za ruku tokom utakmice jer sami znaju sta je korner, aut i ko ima loptu i sta se desava. Drugi se ne razumiju a i vid ih napusta. Njima treba tzv radio prenos tj da im se sve tacno opise u stilu: "Golman je degazirao, lopta je u zraku, polako pada, sve je blize zemlji, igrac A je izbija u aut na sredini terena sa lijeve strane. Igrac B izvodi aut, rukama, baca loptu do igraca C itd..."

ukusi i potrebe se razliciti i ne vrijedi se oko njih svadjati.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 jun 2013, 21:02

Znaci @Dawude ti i npr. Jovana Divjaka, covjeka koji je dao sve za odbranu ove nase zemlje nebi smatrao NASIM? On je jos rodjeni Beogradjanin.

Ti znaci ne smatras ni Emira Spahica nasim? ... Jer on je rodjeni Dubrovcanin.

Sejo Salihovic, jedva natuca Bosanski. Miralem Pjanic jedva je natucao Bosanski, sad je bolje, ali daleko od normalnog. Kao i mmnogi drugi nasi igraci. Onda ni oni po tvom nisu NASI.

Dawude, Dawude. Mani se nacionalizma i kvazi patriotizma.
Postovanje treba zaraditi.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 jun 2013, 21:05

Nije on nacionalista, on je samo glup.
DRUG NEBI TI PUNCA

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 08 jun 2013, 21:26

bagrcavi je napisao/la:Nije on nacionalista, on je samo glup.
Reci za nekoga da je glup-tako da si i sam glup.
Nisam nacionalista,gledam tekme na areni,eurosportu,sk... gdje je ekavica ali mi ne smeta,komntarisanje koje nema veze s utakmicom mi smeta,zasto spominjati neke pase,pozdravljati neke prijatelje,ko je pogledao neke prenose NHL i NBA u tri sata ujutro zna sta je prenos kako odrzati adrenalin jednom gledatelju, ali to je na ekavici ali ne smeta jer nije bit samo u ekavici.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2013, 21:28

:lol:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 jun 2013, 21:31

Ti si @Dawude u svom prvom postu rekao da ti smeta Ekavica, kao i neke druge nebuloze...
Postovanje treba zaraditi.

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 08 jun 2013, 21:35

kad_kako je napisao/la:Ti si @Dawude u svom prvom postu rekao da ti smeta Ekavica, kao i neke druge nebuloze...
Smeta mi kada je u pitanju prenos repke i kada je u pitanju prenos na tv kuci iz glavnog grada Sarajeva. Daje kojim cudom repka naRTRS pa ekavica nebi mi smetalo ali gdje brate iz Sarajeva.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 08 jun 2013, 21:36

anonimni je napisao/la:
neo je napisao/la:Sta ces reci onda za Borisa Bilica, koji prenosi na hrvatskom, gle cuda isto tako konstutivan jezik u BIH isto kao i bosanski! Momak je s Vratnika...
Bistrička jalija , zarobljena u tijelu Ante Pavelića :D Bilić je baš dno dna sa svojim komentarima , može u paketu sa Vugdalićem pa da razmjenjuju svoje fraze :D
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 jun 2013, 21:37

GameFKS je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
Bistrička jalija , zarobljena u tijelu Ante Pavelića :D Bilić je baš dno dna sa svojim komentarima , može u paketu sa Vugdalićem pa da razmjenjuju svoje fraze :D

znači ako priča hrvatskim jezikom onda je on šta?

Kanister
Kontakt:

Post Postao/la Kanister » 08 jun 2013, 21:38

filip13 je napisao/la:
znači ako priča hrvatskim jezikom onda je on šta?
Mudo Marijanovo.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 08 jun 2013, 21:41

znači ako priča hrvatskim jezikom onda je on šta?[/quote]

Bilić je debil , ja sekunde nisam pomenuo ekavicu , ijekavicu i kako ko priča , nego mi samo ide na **** , što svi dižete Marjana , kad frajer radi svoj pos'o , da mu ponude pos'o skak'o bi i na reprezentaciju Omana . "Veličate" ga bez potrebe , mene nervria samo to što divlja na Partizan , na Sarajevo , na Želju , na Bosnu ... I njegovi komentari tipa , kako je uzbuđen jašta je :S
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 08 jun 2013, 21:41

E nije, nego je s Bistrika :D[/quote]
Bistrička jalija , zarobljena u tijelu Ante Pavelića :D Bilić je baš dno dna sa svojim komentarima , može u paketu sa Vugdalićem pa da razmjenjuju svoje fraze :D[/quote]

znači ako priča hrvatskim jezikom onda je on šta?[/quote]
takvi tipova je puna hercegovina a navijaju za koga Hrvatsku..

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 jun 2013, 21:43

GameFKS je napisao/la:znači ako priča hrvatskim jezikom onda je on šta?
Bilić je debil , ja sekunde nisam pomenuo ekavicu , ijekavicu i kako ko priča , nego mi samo ide na **** , što svi dižete Marjana , kad frajer radi svoj pos'o , da mu ponude pos'o skak'o bi i na reprezentaciju Omana . "Veličate" ga bez potrebe , mene nervria samo to što divlja na Partizan , na Sarajevo , na Želju , na Bosnu ... I njegovi komentari tipa , kako je uzbuđen jašta je :S[/quote]

spomenuo si nekog drugog,da mu ime ne spominjem

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.