ma evo reći ću ti ovdje, informacija je od čovjeka iz uprave i nije rekla kazala 100%, nemoj mislit da ložim nemam razloga vrlo su blizu dogovora mada on traži dosta love bar tako kaže čovjek iz uprave, a što se tiče supića on traži klub u inostranstvu i valjda mu i ćiro isto tako traži klub, a ako ne nađe ostaće najvjerovatnije u želji polusezonuJoinUnion je napisao/la:Informacija od nekog ili rekla kazala moze i na PM?fk zeljeznicar je napisao/la:evo izgleda da je vugrinec na korak od prelaska u želju
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- bistrikboy
- Kontakt:
ovo je podatak zakljucno sa 5.8(srijeda),znaci jucer nije uslo u ovaj broj
Sto se tice para i Culuma su za nase uslove odlicno platili(150k eura)
Trening u 18:30 na Grbavici!

Sto se tice para i Culuma su za nase uslove odlicno platili(150k eura)

Trening u 18:30 na Grbavici!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bistrik ne razumijem te bas najbolje jesi li se htio nadovezati na post iznad ili ...
Još Vugrinec i spremni smo 
Samo da ne bude gerijatrija!

Samo da ne bude gerijatrija!
Zadnja izmjena: emchoz, dana/u 07 avg 2009, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne znam sta je nejasno,al' haj...JoinUnion je napisao/la:Bistrik ne razumijem te bas najbolje jesi li se htio nadovezati na post iznad ili ...
u ove podatke o prodaji godisnjih nije usao cetvrtak

Culuma smo maznuli Partizanu i ima covjek platu 150k eura

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
mozel se u toku treninga ili prije kupit u upravi godisnju i polugodisnja?
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Taj Vugrinec vise nije nikakav igrac, mozda bi u nasoj ligi mogao da uzme nesto na iskustvo ali mislim da on ne moze igrati za Zelju na nekom posebnom nivou, takvih igraca se treba cuvati, traze mnogo para a zauzvrat ne daju nista od sebe.
Osima veslati neće!nafrI82 je napisao/la:Taj Vugrinec vise nije nikakav igrac, mozda bi u nasoj ligi mogao da uzme nesto na iskustvo ali mislim da on ne moze igrati za Zelju na nekom posebnom nivou, takvih igraca se treba cuvati, traze mnogo para a zauzvrat ne daju nista od sebe.
Milan Ćulum:
Možemo do prvog mjesta!

Nakon samo dvije odigrane utakmice u plavom dresu, već je postao ljubimac navijača. Oduševio je svojim pristupom, izgaranjem na terenu, tačnim i preciznim dodavanima, velikom karizmom na terenu. Milan Ćulum je bh.fudbal ušao na mala vrata, ali je u ekspresno kratkom vremenskom roku pokazao raskošno fudbalsko znanje i istakao se kao jedan od najboljih pojedinaca Željinog novog tima. Bio je to povod da ga pozovemo, i postavimo par pitanja. Ćulum je bio vrlo susretljiv i bez problema je odgovorio na sva naša pitanja.
Milane, mnoge navijače zanima otkud Vi u Željezničaru, odnosno kako je došlo do kontakta izmedu Vas i uprave Plavih sa Grbavice?
Menadžer iz Novog Sada koji je blizak upravi Želje pitao me da li zelim da dođem na Grbavicu, lako smo se dogovorili i eto me u Želji!
Prvi nastup upisali Ste u meču s Olimpikom na Grbavici i nakon ulaska u igru odmah i pogodak. Bolji debi vjerovatno niste mogli ni sanjati?
Debi je bio kao iz snova, mislim da bi svako poželeo takav debi, stvarno sam presrećan zbog toga!
Nakon pogotka, južna tribina gdje su smješteni najvratreniji navijaci Željeznicara je skandirala vaše ime. Sigurno prelijep osjecaj?
Prelep osečaj kada ti navijači skandiraju tvoje ime, bolji doćek mi nisu mogli prirediti, HVALA IM!
Prvo kolo i dugo čekana gostujuča pobjeda. Kako ste vi zadovoljni svojom igrom ali i igrom cijele momčadi?
Svakako da su najbitniji bodovi ali sto se tiće igre mislim da ima jos dosta prostora za napredak kako cele ekipe tako mog ličnog učinka!
Sada kada ste u Bosni, blizu ste i se i selektoru Blaževicu. Da li gajite ambicije da bi jednog dana se mogli naci na spisku popularnog Ćire za reprezentativne akcije?
Ako bi se selektor i fudbalski savez odlucio da me pozovu svakako bi oberucke prihvatio poziv!
Iako je možda prerano o tome govoriti, Vaše mišljenje o dometima ove ekipe?
Nisam bas najbolje upoznat sa kvalitetom ostalih ekipa ali mislim da ova ekipa zajedno sa stručnim štabom može i do prvog mesta!
Slijedi derbi sa Širokim, jednom od najboljih ekipa u Premijer ligi. Imal li straha od Širokobriježana?
Ne bojimo se nikoga imamo jasno zacrtan cilj i od njega necemo odstupiti ko god da je na drugoj strani!
Poruka navijačima za nedjeljni susret!
Mogu obecati da cemo "izginuti" na terenu kako bi obradovali najbolje navijace na ovim prostorima, a i šire!
http://www.fkzeljeznicar.com/Milan-Culu ... esta-2.htm
Možemo do prvog mjesta!

Nakon samo dvije odigrane utakmice u plavom dresu, već je postao ljubimac navijača. Oduševio je svojim pristupom, izgaranjem na terenu, tačnim i preciznim dodavanima, velikom karizmom na terenu. Milan Ćulum je bh.fudbal ušao na mala vrata, ali je u ekspresno kratkom vremenskom roku pokazao raskošno fudbalsko znanje i istakao se kao jedan od najboljih pojedinaca Željinog novog tima. Bio je to povod da ga pozovemo, i postavimo par pitanja. Ćulum je bio vrlo susretljiv i bez problema je odgovorio na sva naša pitanja.
Milane, mnoge navijače zanima otkud Vi u Željezničaru, odnosno kako je došlo do kontakta izmedu Vas i uprave Plavih sa Grbavice?
Menadžer iz Novog Sada koji je blizak upravi Želje pitao me da li zelim da dođem na Grbavicu, lako smo se dogovorili i eto me u Želji!
Prvi nastup upisali Ste u meču s Olimpikom na Grbavici i nakon ulaska u igru odmah i pogodak. Bolji debi vjerovatno niste mogli ni sanjati?
Debi je bio kao iz snova, mislim da bi svako poželeo takav debi, stvarno sam presrećan zbog toga!
Nakon pogotka, južna tribina gdje su smješteni najvratreniji navijaci Željeznicara je skandirala vaše ime. Sigurno prelijep osjecaj?
Prelep osečaj kada ti navijači skandiraju tvoje ime, bolji doćek mi nisu mogli prirediti, HVALA IM!
Prvo kolo i dugo čekana gostujuča pobjeda. Kako ste vi zadovoljni svojom igrom ali i igrom cijele momčadi?
Svakako da su najbitniji bodovi ali sto se tiće igre mislim da ima jos dosta prostora za napredak kako cele ekipe tako mog ličnog učinka!
Sada kada ste u Bosni, blizu ste i se i selektoru Blaževicu. Da li gajite ambicije da bi jednog dana se mogli naci na spisku popularnog Ćire za reprezentativne akcije?
Ako bi se selektor i fudbalski savez odlucio da me pozovu svakako bi oberucke prihvatio poziv!
Iako je možda prerano o tome govoriti, Vaše mišljenje o dometima ove ekipe?
Nisam bas najbolje upoznat sa kvalitetom ostalih ekipa ali mislim da ova ekipa zajedno sa stručnim štabom može i do prvog mesta!
Slijedi derbi sa Širokim, jednom od najboljih ekipa u Premijer ligi. Imal li straha od Širokobriježana?
Ne bojimo se nikoga imamo jasno zacrtan cilj i od njega necemo odstupiti ko god da je na drugoj strani!
Poruka navijačima za nedjeljni susret!
Mogu obecati da cemo "izginuti" na terenu kako bi obradovali najbolje navijace na ovim prostorima, a i šire!
http://www.fkzeljeznicar.com/Milan-Culu ... esta-2.htm
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ali nije nam ni potreban, skup a bezvrijedan, bolje da ne dodje.
KAKAV ĆULUM U REPREZENTACIJI BIH?? KO JE OVO OBJAVLJIVAO A NE RADI MU Č???
ccccccccc
ccccccccc
Pazi vuk je to kao i Mešanović, dok nam se ne oporavi Rovčanin da uz njih stasa neki mladi igrač. Polovni igrači poput njih su nužni u tranzicijskom periodu!nafrI82 je napisao/la:Ali nije nam ni potreban, skup a bezvrijedan, bolje da ne dodje.
Jesmol u mogucnosti da ga placamo? Strah me da ne bude ono, nema para nema golova...??? Iskreno, svako ko nam moze pomoci treba ga objerucke prihvatiti, ali znas ono, kao ko sam ko ja, igrao u Italiji zaradjivao dobre pare, a sad ze nekih par hiljada da se zaebajem po Prijedoru ili sta ja znam gdje.
Hoces da kazes da ce potpisati, a nije ga amar ni "vidio" (proba, trening) ????fk zeljeznicar je napisao/la:ma evo reći ću ti ovdje, informacija je od čovjeka iz uprave i nije rekla kazala 100%, nemoj mislit da ložim nemam razloga vrlo su blizu dogovora mada on traži dosta love bar tako kaže čovjek iz uprave, a što se tiče supića on traži klub u inostranstvu i valjda mu i ćiro isto tako traži klub, a ako ne nađe ostaće najvjerovatnije u želji polusezonuJoinUnion je napisao/la:Informacija od nekog ili rekla kazala moze i na PM?fk zeljeznicar je napisao/la:evo izgleda da je vugrinec na korak od prelaska u želju
Nije to bas u Amarovom stilu

Vuga je provjeren. Čovjek je igrao u dobrim ekipama, dobrim ligama, i ovako mator bi bio jedan od boljih igrača u ligi, to je sasvim sigurno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci ako je nekad bio dobar, treba potpisati naslijepo sa njim??Virtu4l je napisao/la:Vuga je provjeren. Čovjek je igrao u dobrim ekipama, dobrim ligama, i ovako mator bi bio jedan od boljih igrača u ligi, to je sasvim sigurno.
Ako bude sad na treningu onda se moze pricati o potpisivanju...
Niko nije rekao da treba naslijepo potpisivati, ali čovjek je dobar fudbaler i ne treba dramiti oko njega.Seyo_TM je napisao/la:Znaci ako je nekad bio dobar, treba potpisati naslijepo sa njim??
Ako bude sad na treningu onda se moze pricati o potpisivanju...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
pa što pričate vi sad kao da ste jaki ko real pa vugrinec vam ne bi dobrodošao,pa njega bi zaželile sve ekipe u hnl i u nekim boljim ligama,ajde recite mi jednog igrača iz bh lige koji je igrao na sp i u ligama petice,lani je u zagrebu dao 10-ak golova onda ce ih u zelji dat 15-20,nema tu priče star ovo,ono ako bi on dosao bio bi najpoznatiji igrač i najbolji koji će ikad doći u našu ligu
Ne govorim da nije dobar igrac, nego govorim da nije bio ni na treningu a vec je prica pukla kako potpisuje, da je ronaldo treba vidjeti prvo moze li hodati...
A ovu pricu star/mlad je opovrgnuo Mesanovic, tako da ona ne pije vode...sve ce saznati uskoro... a sada lagano 18:30 dolina
A ovu pricu star/mlad je opovrgnuo Mesanovic, tako da ona ne pije vode...sve ce saznati uskoro... a sada lagano 18:30 dolina

Ljudi ba, bez prepucavanja
. Amar ce to sve srediti. Pa nije ni Amar od juce. On dobro zna koji mu igrac u ovom trenutku treba. 

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 44 gosta.