FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Simptomatično je što se s najvećim pitarskim provokatorom slažeš od a do ž.
- JoseMourinho
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:A odakle ti ideja majketi da slika ima veze sa tvojim postovima?
Pravi Bistricani uvijek uz plave!

Rule na forumu poznat i kao "što si mi ukro nick¨ 

DRUG NEBI TI PUNCA
?? sta s tim, zbog jednog posta? sad sam novinar, sad sam struja kontra kluba, cas sam jasmin ligata licno, imal sta novo?KLIS je napisao/la:Simptomatično je što se s najvećim pitarskim provokatorom slažeš od a do ž.

1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
Neko bi rekao da ne znas nista kako slatkorjecivo pises.pile87 je napisao/la:Ti bas ne znas sta pises Greda i Amar su kumovi Amar ga doveo, Siljak i Amar su fakticki familija Amar ga doveo. Jedini covjek koji je otisao a da je Amarovj je Dogan i to siguran sam da smo imali nekoga ko je sportski radnik u kluba da je 50% onog Amarovog ne bi doslo do razlaza. Po tome sto ti tvrdis ovi bi morali same sebe tjerati da bi ti bio u pravu.YYY je napisao/la: Samo jedno, vrlo jednostavno, bez polemisanja bez icega, zasto su onda ljudi Amara Osima na udaru? zasto Greda ima tako negativan stav prema istom? nista vise ...
Ah, nee... Nisu Gredic i Siljak pijuni u citavoj prici.
Kakvu li vi korist imate i ko ste zapravo. Bas me zanima. Znam da ste nedodirljivi na forumu Gdine Pile i Gdine Chwilla ali Vi, ko ste zapravo Vi.
Veoma, ma u najmanju ruku VEOMA zanimljiva diskusija.
Standardni, tu su 3,4 profila koja brane sve iz uprave jer su oni najbolji, svi koji su protiv rezima i partije su neprijatelji.
Pametni i Amar poslusao Svabin savjet da bjezi odavde.
Zivjela kriminalna familija, dobre je krakove pustila.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
A kod vas med i mlijeko, samo tako mislite, uzivamoRuleHz je napisao/la:Kako je Amar Osim pametan insan. Tek sam sada to shvatio. Kako se na vrijeme povukao sa pozicija i ostavio stvari ljudima koji se na kriminalan nacin ubacuju. Koliko struja i licnih interesa imate, to je nevjerovatno. Po forumu se cak vide ljudi koji brane svoje bezuvjetno, agresivno jer je ovaj forum dobar nacin za skrivanja prljavih stvari ispod tepiha i stvaranja laznog mira u kuci.
Dok drugi koji pokusavaju prikazati i ukazati greske budu popljuvani, sikanirani i skoro pa odmah banovani.
Odlicno, samo se koljite, uzivamo!

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Odoh, bjezim ...RuleHz je napisao/la:Neko bi rekao da ne znas nista kako slatkorjecivo pises.pile87 je napisao/la:Ti bas ne znas sta pises Greda i Amar su kumovi Amar ga doveo, Siljak i Amar su fakticki familija Amar ga doveo. Jedini covjek koji je otisao a da je Amarovj je Dogan i to siguran sam da smo imali nekoga ko je sportski radnik u kluba da je 50% onog Amarovog ne bi doslo do razlaza. Po tome sto ti tvrdis ovi bi morali same sebe tjerati da bi ti bio u pravu.YYY je napisao/la: Samo jedno, vrlo jednostavno, bez polemisanja bez icega, zasto su onda ljudi Amara Osima na udaru? zasto Greda ima tako negativan stav prema istom? nista vise ...
Kakvu li vi korist imate i ko ste zapravo. Bas me zanima. Znam da ste nedodirljivi na forumu Gdine Pile i Gdine Chwilla ali Vi, ko ste zapravo Vi.
Standardni, tu su 3,4 profila koja brane sve iz uprave jer su oni najbolji, svi koji su protiv rezima i partije su neprijatelji.
1921'
HAHAH, koji jadan tip je ovaj Rule... HAHAHAHAH
YYY, majmune pitarski, abortirani djecacicu, nabijem te na racku
Zelim da administracija stane u kraj ovakvim retardiranim mozgovima koji su tu po nalozima ljudi koji su rak rana i najveci dusmani Željezničara koji se sluze lazima i manipulacijama da iznesu svoja misljenja. Ljudi koji su tu po 6 godina i koji oduvijek pisu realno i sa argumentima su svakako relevantniji faktor od ovih novopecenih mozgasa koji imaju samo jedan te isti cilj. Slazu se pitar i "manijak" po pitanju Zelje.
Mame vam ebem svima koliko god da vas ima, nemate vise koristi od Zelje preko trecih lica, pa po njihovim instrukcijama i svjesno plasiranim lazima pisete sranja po forumu. 

Zelim da administracija stane u kraj ovakvim retardiranim mozgovima koji su tu po nalozima ljudi koji su rak rana i najveci dusmani Željezničara koji se sluze lazima i manipulacijama da iznesu svoja misljenja. Ljudi koji su tu po 6 godina i koji oduvijek pisu realno i sa argumentima su svakako relevantniji faktor od ovih novopecenih mozgasa koji imaju samo jedan te isti cilj. Slazu se pitar i "manijak" po pitanju Zelje.

Po pitanju ljudi a ne po pitanju Zelje, nisu oni Zeljo, provali i povalja ih frajer sve za par sekundi ...SWRA1921 je napisao/la:HAHAH, koji jadan tip je ovaj Rule... HAHAHAHAH
Zelim da administracija stane u kraj ovakvim retardiranim mozgovima koji su tu po nalozima ljudi koji su rak rana i najveci dusmani Željezničara koji se sluze lazima i manipulacijama da iznesu svoja misljenja. Ljudi koji su tu po 6 godina i koji oduvijek pisu realno i sa argumentima su svakako relevantniji faktor od ovih novopecenih mozgasa koji imaju samo jedan te isti cilj. Slazu se pitar i "manijak" po pitanju Zelje.Mame vam ebem svima koliko god da vas ima, nemate vise koristi od Zelje preko trecih lica, pa po njihovim instrukcijama i svjesno plasiranim lazima pisete sranja po forumu.
1921'
haveru fulio si nick, trebo si sa onog YYY citiratiRuleHz je napisao/la:Neko bi rekao da ne znas nista kako slatkorjecivo pises.pile87 je napisao/la:Ti bas ne znas sta pises Greda i Amar su kumovi Amar ga doveo, Siljak i Amar su fakticki familija Amar ga doveo. Jedini covjek koji je otisao a da je Amarovj je Dogan i to siguran sam da smo imali nekoga ko je sportski radnik u kluba da je 50% onog Amarovog ne bi doslo do razlaza. Po tome sto ti tvrdis ovi bi morali same sebe tjerati da bi ti bio u pravu.YYY je napisao/la: Samo jedno, vrlo jednostavno, bez polemisanja bez icega, zasto su onda ljudi Amara Osima na udaru? zasto Greda ima tako negativan stav prema istom? nista vise ...
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne mislim. Znam da je med i mlijeko.Ajzea je napisao/la:A kod vas med i mlijeko, samo tako mislite, uzivamoRuleHz je napisao/la:Kako je Amar Osim pametan insan. Tek sam sada to shvatio. Kako se na vrijeme povukao sa pozicija i ostavio stvari ljudima koji se na kriminalan nacin ubacuju. Koliko struja i licnih interesa imate, to je nevjerovatno. Po forumu se cak vide ljudi koji brane svoje bezuvjetno, agresivno jer je ovaj forum dobar nacin za skrivanja prljavih stvari ispod tepiha i stvaranja laznog mira u kuci.
Dok drugi koji pokusavaju prikazati i ukazati greske budu popljuvani, sikanirani i skoro pa odmah banovani.
Odlicno, samo se koljite, uzivamo!
Koje li koincidencije. Opet me 3,4 nicka koja rade po instrukcijama napadaju.
Samo dajte. Izlazim odavde.
Upamet Zeljovci, i Svabo vas se je odrekao zbog krimosa.
- JoseMourinho
- Kontakt:
de rule pusti ovu pricu imamo vaznije stvari da rjesimo, de ti nama reci ko ti je ukro nick bolan?
Rule heroj a ne zločinac. Zločinac je Radovac, a i ovaj što je ukro nick... 

DRUG NEBI TI PUNCA
Kako ovo Samke izudara šnjurom od usisivača..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Hej. Ne zaboravite traziti od admina da mi provjeri IP adresu, mozda se poklapa, mozda smo ista osoba. 
Iliiiii...
Ili vam se mozda ne svidjaju ljudi koji znaju sta se radi a ne suti se vise. Mali je ovo grad.
Btw meni super. Novi krediti, nova zaduzenja, Grba.nije vasa. Ma mjesec kao iz snova.
Ali je bitno da ce licenca biti tu
Odjava drugovi!

Iliiiii...
Ili vam se mozda ne svidjaju ljudi koji znaju sta se radi a ne suti se vise. Mali je ovo grad.
Btw meni super. Novi krediti, nova zaduzenja, Grba.nije vasa. Ma mjesec kao iz snova.

Odjava drugovi!
Bježi ba Samke je nešto ljut, slomiće te jer si Ruletu ukro nick
DRUG NEBI TI PUNCA
- JoseMourinho
- Kontakt:
zayebo si se ko dize kredite

al et cim javis ko ti je ukro nick odat cemo ti i tu tajnu

al et cim javis ko ti je ukro nick odat cemo ti i tu tajnu

Super ti je odjava, prava filmska
.. De neka te još majke ti 

Tako ti je to kad Radovac baci pis po sirotinji i opali rampu na lavor i fino zsprijeti onda sjedis kuci i naprdjujes. Pita Velkovski za ratu fali mu kaze ili ce nastaviti igrati lose.RuleHz je napisao/la:Hej. Ne zaboravite traziti od admina da mi provjeri IP adresu, mozda se poklapa, mozda smo ista osoba.
Iliiiii...
Odjava drugovi!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Eno, opet o Sarajevu.pile87 je napisao/la:Tako ti je to kad Radovac baci pis po sirotinji i opali rampu na lavor i fino zsprijeti onda sjedis kuci i naprdjujes. Pita Velkovski za ratu fali mu kaze ili ce nastaviti igrati lose.RuleHz je napisao/la:Hej. Ne zaboravite traziti od admina da mi provjeri IP adresu, mozda se poklapa, mozda smo ista osoba.
Iliiiii...
Odjava drugovi!
Pile, pile. Znas li da krsis pravila foruma?
A daa, ti si na pravoj strani Grbavickog klana pa te nije strah sankcija.
Ocekuje vas burna godina, nedaju svoje pozicije tako lahko. Mozda i tuzbe legnu zbog nezakonskog postupka skidanja skusptinara. Bem mu misa, vi se u partiji bas okurazili. Jos samo Dzevdu da otjerate i et ga.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 35 gostiju.