filip13 je napisao/la:kobe24 je napisao/la:
Igrao je prosle godine u Hjustonu vise na cetiri, nego na tri. Ariza je recimo bio prvi SF. Middleton je uglavnom tri, dzaba ovaj na ss.ba pise da on igra na Mirzinoj poziciji. Parker je kod njih prosle sezone igrao cetvorku, a i on je vise trojka.
kakav ariza??,ako su carter -williams i bayless bili starteri na play ,middlteton je tad bio starter na 2
Nemoj se ziv bio praviti pametan, jer ocigledno nisi u stanju da shvatis sta se napise, mada to mozda i namjerno radis.
@donnie, Slazem se da im ocajnicki treba suter, a Mirza je haman jedini pravi u ekipi, ali svejedno ce Beasley imati utjecaja na njegove minute. On npr. ima dosta dobar sut s poludistance, a o ulazu da ne govorim. S druge strane ima Parker, koji ce sigurno pocinjati na cetvorci i imati veliku minutazu. Nije ovo uopstena bezazlena konkurencija Mirzi, ne znam je li onaj Henson jos u Bucksima? Vjerovatno je tu, a i on je znao odigrati solidne minute. Ja samo vjerujem da je Teletovic sad prevazisao taj strah, ili preveliki respekt prema protivnicima, ili psiholosku barijeru (ne znam ni sam kako da to definisem), sto ga je sigurno kocilo uvodne dvije sezone. Mislim da puca od samopouzdanja i vjere da moze biti bitna karika ove ekipe. Middleton nema nikakve veze s njegovom pozicijom, ali je bio jedini pravi suter (pogotovo za tri) u protekloj sezoni, tako da mislim da bi Mirza mogao preuzeti tu ulogu dok se ovaj ne vrati.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."