Ja bi prije igro na Rudar 1 8 km kvota taman i da Borac uzme 0-15tuzlak1987 je napisao/la:Ako je tako mala kvota na Borac vrijedi igrati 1X..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne moze bez razloga da opada kladare uvijek znaju ono što mi ne znamo 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pa opada burazeru zato sto raja trpa , **** ko god gleda tabelu vidi ova 2 ispali ovima treba i stavljaj dvicusamirr je napisao/la:Ne moze bez razloga da opada kladare uvijek znaju ono što mi ne znamo
Mozda da je otvorite?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=3&t=3795
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=3&t=3795
ima i tog ali ja ne igram 1,3 na Borac u gostima pa nisu Real jbt.bojler je napisao/la:Pa opada burazeru zato sto raja trpa , **** ko god gleda tabelu vidi ova 2 ispali ovima treba i stavljaj dvicusamirr je napisao/la:Ne moze bez razloga da opada kladare uvijek znaju ono što mi ne znamo
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ma normalno ja da igram ja bi stavio 1 taman kako god bilo jer iskreno Borac nista bolju predstavu ne pokazuje od Rudara pa nek prica ko god sta hocesamirr je napisao/la:ima i tog ali ja ne igram 1,3 na Borac u gostima pa nisu Real jbt.bojler je napisao/la:Pa opada burazeru zato sto raja trpa , **** ko god gleda tabelu vidi ova 2 ispali ovima treba i stavljaj dvicusamirr je napisao/la:Ne moze bez razloga da opada kladare uvijek znaju ono što mi ne znamo
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ovo mi isto kao prosle sezone zadnje kolo, na Travnik kuci 10 kec bio protiv Viteza, raja koja je bila upucena uplatila bruku para pa onda blokirali par pa padala kvota i na kraju bila oko 4 i dodje 1. 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema u Travniku bodevaSamoTravnik je napisao/la:Ovo mi isto kao prosle sezone zadnje kolo, na Travnik kuci 10 kec bio protiv Viteza, raja koja je bila upucena uplatila bruku para pa onda blokirali par pa padala kvota i na kraju bila oko 4 i dodje 1.
- Beduin
- Kontakt:
De nek neko Muerteu javi da je u 2016. godini. Izgleda momka ujela muha cc pa prespavao vise od godinu dana.Muerte je napisao/la:Sta pjenis ? Polahko ba, uzmi fisek puhni koji put.staragarda je napisao/la:A pa znamo mi da bi vi bili najsretniji da se mi gasimo a vi kao da nas sazaljevate.... Boli ga tuki...kurci se jer mu se može....Vi bi sigurno neku skrusenost glumili...Muerte je napisao/la:Glupo mi njegovo kurcenje po medijima! Citaj! Nezalijeci se ko tele![]()
... Onaj balavi sto sa kerim živi izbaci Slobodu iz lige i onda se onako cinično kroz zube ceri i mrlja kako su sudije ostale zakljucane, kako je nestalo vode... Ovim k u r c e nj e m on želi da pokaže da je vaše bahacenje prošlo... Najslabija ste karika i ispadate... Vidjet ćeš Slobodu iduće sezone Abd... Pozlit će ti
![]()
Nase bahacenje proslo ? Nikad. Mozemo sta hocemo i kako hocemo. Mozemo vas izbaciti iz lige, ostaviti bez licence, napuniti do vrhu usred Tuzle, ganjati vas po Tuzli, lomiti po Tuzli. Ukratko mozemo vas ****.
Sumaru moj dobri manji ste od makovog zrna, od kluba do grupe. Nece ni sisa vjecno davati mlijeka...
Cak su ujko i striko velicine za vas, a tek im brada pocela rasti.
Onako realno razmisljanje, zar moze igracu veci motiv od dobre premije? Pa igra fudbal radi para, u nasoj ligi ionako se ne zaradjuje dobro, a kada ti predsjednik obeca dobru premiju za pobjedu onda dajes jos vise na terenu kako bi dosao do tih para, ujedno ostvarujes i klubski cilj. Da Bogdom svi klubovi mogu novcima motivirati svoje igrace i ovi bi igrali daleko bolje i pozrtvovanije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ako Azmir nazove pravog covjeka, uzimate nas glat.tuzlak1987 je napisao/la:Nema u Travniku bodevaSamoTravnik je napisao/la:Ovo mi isto kao prosle sezone zadnje kolo, na Travnik kuci 10 kec bio protiv Viteza, raja koja je bila upucena uplatila bruku para pa onda blokirali par pa padala kvota i na kraju bila oko 4 i dodje 1.
Pitanje - zašto jedino Olimpic - Sloboda počinje u 16h a sve ostale utakmice u 17h?
- JohnCleese
- Kontakt:
Kupio nam Azmir terminHercUSrcu je napisao/la:Pitanje - zašto jedino Olimpic - Sloboda počinje u 16h a sve ostale utakmice u 17h?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Valjda zbog Tv prenosa...
ZAR mora u svemu biti neka sumnja jbte
ZAR mora u svemu biti neka sumnja jbte
Pa jel ima neki opravdani razlog za to ili? 
Nisam znao da ima TV prijenos te tekme pa reko ko pita ne skita
Nisam znao da ima TV prijenos te tekme pa reko ko pita ne skita
Beduin je napisao/la:De nek neko Muerteu javi da je u 2016. godini. Izgleda momka ujela muha cc pa prespavao vise od godinu dana.Muerte je napisao/la:A pa znamo mi da bi vi bili najsretniji da se mi gasimo a vi kao da nas sazaljevate.... Boli ga tuki...kurci se jer mu se može....Vi bi sigurno neku skrusenost glumili...Muerte je napisao/la:Glupo mi njegovo kurcenje po medijima! Citaj! Nezalijeci se ko tele![]()
... Onaj balavi sto sa kerim živi izbaci Slobodu iz lige i onda se onako cinično kroz zube ceri i mrlja kako su sudije ostale zakljucane, kako je nestalo vode... Ovim k u r c e nj e m on želi da pokaže da je vaše bahacenje prošlo... Najslabija ste karika i ispadate... Vidjet ćeš Slobodu iduće sezone Abd... Pozlit će ti
![]()
Sta pjenis ? Polahko ba, uzmi fisek puhni koji put.
Nase bahacenje proslo ? Nikad. Mozemo sta hocemo i kako hocemo. Mozemo vas izbaciti iz lige, ostaviti bez licence, napuniti do vrhu usred Tuzle, ganjati vas po Tuzli, lomiti po Tuzli. Ukratko mozemo vas ****.
Sumaru moj dobri manji ste od makovog zrna, od kluba do grupe. Nece ni sisa vjecno davati mlijeka...
Cak su ujko i striko velicine za vas, a tek im brada pocela rasti.Sve sto vi mozete je doci u Tuzlu i "izginuti", sto bi Sablja rekao. Hajde, boli vas tuki, mozete se hvaliti da ste pobijedili Slobodu ove sezone.
![]()
Onako realno razmisljanje, zar moze igracu veci motiv od dobre premije? Pa igra fudbal radi para, u nasoj ligi ionako se ne zaradjuje dobro, a kada ti predsjednik obeca dobru premiju za pobjedu onda dajes jos vise na terenu kako bi dosao do tih para, ujedno ostvarujes i klubski cilj. Da Bogdom svi klubovi mogu novcima motivirati svoje igrace i ovi bi igrali daleko bolje i pozrtvovanije.
Predajem se, nemam stvarno volje ponavljati se.
Ja tad dobio 50 km na marku navaljo pored vas jos parovaSamoTravnik je napisao/la:Ovo mi isto kao prosle sezone zadnje kolo, na Travnik kuci 10 kec bio protiv Viteza, raja koja je bila upucena uplatila bruku para pa onda blokirali par pa padala kvota i na kraju bila oko 4 i dodje 1.
Zasto Zeljo uvjek pocinje tekmu SA centra ima TU nesto Treba to istrazit.
@kyrgios hvala x1000
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
Convicts1988
- Kontakt:
Hoće li biti za Čelika, kyrgios ? ( :
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.