valjda bude za zajbancije s curom sutra....
a ako je vec i bio bolestan vala trehnut 30 koseva onda mu treba spomenik napravit navrh Staples Centra....
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Citizen-X je napisao/la:joj kako cemo ga poflautat svi smo redom natrpali na under![]()
![]()
![]()
Liverpool.F.C je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:joj kako cemo ga poflautat svi smo redom natrpali na under![]()
![]()
![]()
veceras ce dati 67 koseva
jbi ga ako ubaci preko 28 bolestan onda fakat ide u drustvo zvijeri NBA tipa Dzordana, Juinga, Dzonsona. i popicu gajbu pive da se smirim... ako je ovo tacna info onda ga **** ako prebaci....insider je napisao/la:rossonero (crvenocrni),
kad si mene saslušao i odigrao, garantujem ti da ćeš mi hebat sve po spisku, nisam ja neki ekspert baš da bih preporučivao drugima sigurice.
citizen, mojne tako, kobi će u čast nas napaćenih bh. forumaša ubaciti 2 poena uz 35 asistencija i 25 skokova.
Santos već 2:0. LaganoLivnobet je napisao/la:Info je sa službene stranice NBA. Valjda oni ne seru
http://hangtime.blogs.nba.com/2012/05/1 ... -in-doubt/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma necu brate, danas sam na 3 tiketa pao sve po jedan par. Na jednom Herthu, na drugom Rusiju vise golova i na trecem Den Boscha vise golova tako da je ovo samo pokusaj da se malo vratim a bio donji cvaju ili trideset meni je isto. Gore bi mi bilo da prodje a ja ne uplatim nego obrnuto i jos plus nisam ja od onih koji jebu nekom nesto ako prepisu pa padnu, moje pare, moja odluka. Ako padnem sve i jedan nije problem druze. Mi koji se kladimo cesto znamo da je to sastavni dio kladjenja, proslo ne proslo, sutra idemo dalje...insider je napisao/la:rossonero (crvenocrni),
kad si mene saslušao i odigrao, garantujem ti da ćeš mi hebat sve po spisku, nisam ja neki ekspert baš da bih preporučivao drugima sigurice.
citizen, mojne tako, kobi će u čast nas napaćenih bh. forumaša ubaciti 2 poena uz 35 asistencija i 25 skokova.
upalio sam scoreboard ESPN-a pa eto - ako zaspem do pola 5 evo glave al eto isplatilo bi se i pogledat mec posto je mec lopta u pitanju....Livnobet je napisao/la:Info je sa službene stranice NBA. Valjda oni ne seru
Bice ovdje druze: http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;Citizen-X je napisao/la:upalio sam scoreboard ESPN-a pa eto - ako zaspem do pola 5 evo glave al eto isplatilo bi se i pogledat mec posto je mec lopta u pitanju....Livnobet je napisao/la:Info je sa službene stranice NBA. Valjda oni ne seru
ja mislim da ce nuggetsi zadat do jaja da izvuku "DEUCE"....
ako ima ko da posalje link LA Lakersa nek dojavi moglo bi se i pogledat...
Ma i ja sam ali s obzirom da mi ukinuse KobetaCitizen-X je napisao/la:fala jaruga... samo da me ne prenese obzirom na to da sam se popravio sa jedno 10tak piva
cim su ga ukinuli vjerovatno su imali nesto u vidu.... sto zvuci obecavajuce....crvenocrni je napisao/la:Ma i ja sam ali s obzirom da mi ukinuse KobetaCitizen-X je napisao/la:fala jaruga... samo da me ne prenese obzirom na to da sam se popravio sa jedno 10tak pivana Premieru necu je sigurno docekat...
Vracaju se sixersi, imas li tu ista?Citizen-X je napisao/la:dobro kren'o cikago.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.