Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
@Beduin na čiju inicijativu je tekma u subotu zatvorena za javnost? Našu ili vašu?
Garant liku nisu bitne pare, pa dosao u zelja da nabije CV.Kockoglavi je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:56Za golemog i prestrasan. Jbt doveli trenera a ni sa osimom nisu raskinuli ugovor. E kluba i qurca
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Dje su majorizirani, kako su podnijeli da im je majka isprasila dupe macehi 
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- svrakino1921
- Kontakt:
https://m.facebook.com/RestoranBrajlovi ... __tn__=C-R
Bravo Sejo
Bravo Zeljovac nas
Bravo Zmajice
BRAVO BOSNO MOJA

Bravo Sejo
Bravo Zeljovac nas
Bravo Zmajice
BRAVO BOSNO MOJA
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:55https://m.facebook.com/RestoranBrajlovi ... __tn__=C-R
Bravo Sejo
Bravo Zeljovac nas
Bravo Zmajice
BRAVO BOSNO MOJA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Beduin
- Kontakt:
Vjeruj da nisam ni pitao nikoga za to. Ja pretpostavljam da je ovo vise provjera tima i da se vidi u kojem smjeru da idu dalje pripreme, da vide timovi s cime raspolazu i s kakvom fizickom spremom se igraci vracaju s kratkog godisnjeg. Onako opusteno i u miru malo jaci trening.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:08@Beduin na čiju inicijativu je tekma u subotu zatvorena za javnost? Našu ili vašu?
Svakako ce malo pokazati ova utakmica.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 21 jun 2021, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hoćeš li doći bRAte na Grbavicu 8.7 da pogledaš Evropsku utakmicu na Ljepoticisvrakino1921 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:01svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:55https://m.facebook.com/RestoranBrajlovi ... __tn__=C-R
Bravo Sejo
Bravo Zeljovac nas
Bravo Zmajice
BRAVO BOSNO MOJA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- svrakino1921
- Kontakt:
HocuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:09Hoćeš li doći bRAte na Grbavicu 8.7 da pogledaš Evropsku utakmicu na Ljepoticisvrakino1921 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:01svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:55https://m.facebook.com/RestoranBrajlovi ... __tn__=C-R
Bravo Sejo
Bravo Zeljovac nas
Bravo Zmajice
BRAVO BOSNO MOJA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I navijat cu za Velez
I da prođete i dovedete AEK na LJEPOTICU
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:08Vjeruj da nisam ni pitao nikoga za to. Ja pretpostavljam da je ovo vise provjera tima i da se vidi u kojem smjeru da idu dalje pripreme, da vide timovi s cime raspolazu i s kakvom fizickom spremom se igraci vracaju s kratkog godisnjeg. Onako opusteno i u miru malo jaci trening.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:08@Beduin na čiju inicijativu je tekma u subotu zatvorena za javnost? Našu ili vašu?
Svakako ce malo pokazati ova utakmica.
- Tristan
- Kontakt:
Ma losa ti je racunica. Gdje nadje 26? Ako si racunao samo SFRJ i PL zakinuo si nas jer ovo je Borcu 30. sezona u te dvije lige. A od rata do 2002. klubovima iz RS je 1. liga RS bila najvisi rang (7 sezona). Imas i u ratu sezonu u najvisem rangu SRJ. Uracunao si nam i 2. sv. rat kad je klubu bio zabranjen rad i period iz Kraljevina SHS kad ni jedan premijerligas nije igrao najvisi rang i kad je rad kluba vise puta bio zabranjivan.Sky9 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:37Imamo Kup prvoligaša, iz 1971. Dobili i Hajduka i CZ i kmelju. A vama smo često uzimali najbolje igrače, tipa Nalić, Jusić i sl.
Nikog se ne proziva, samo brate prekrupna je riječ Velikan za klub koji je gotovo tri četvrtine postojanja igrao u nižim rangovima, složit ćeš se...
Velikan nego sta.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
Fighter1926
- Kontakt:
Za jednu Slobodu i vise nego VELIKAN!Tristan je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:18Ma losa ti je racunica. Gdje nadje 26? Ako si racunao samo SFRJ i PL zakinuo si nas jer ovo je Borcu 30. sezona u te dvije lige. A od rata do 2002. klubovima iz RS je 1. liga RS bila najvisi rang (7 sezona). Imas i u ratu sezonu u najvisem rangu SRJ. Uracunao si nam i 2. sv. rat kad je klubu bio zabranjen rad i period iz Kraljevina SHS kad ni jedan premijerligas nije igrao najvisi rang i kad je rad kluba vise puta bio zabranjivan.Sky9 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:37Imamo Kup prvoligaša, iz 1971. Dobili i Hajduka i CZ i kmelju. A vama smo često uzimali najbolje igrače, tipa Nalić, Jusić i sl.
Nikog se ne proziva, samo brate prekrupna je riječ Velikan za klub koji je gotovo tri četvrtine postojanja igrao u nižim rangovima, složit ćeš se...
Velikan nego sta.
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Kada se gleda "Vječna tabela prve lige Jugoslavije" Borac se nalazi daleko iza Slobode, čak i iza Čelika, znači u rangu ste Iskre iz Bugojna. Sve u svemu samoprozvani "velikan"Tristan je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:18Ma losa ti je racunica. Gdje nadje 26? Ako si racunao samo SFRJ i PL zakinuo si nas jer ovo je Borcu 30. sezona u te dvije lige. A od rata do 2002. klubovima iz RS je 1. liga RS bila najvisi rang (7 sezona). Imas i u ratu sezonu u najvisem rangu SRJ. Uracunao si nam i 2. sv. rat kad je klubu bio zabranjen rad i period iz Kraljevina SHS kad ni jedan premijerligas nije igrao najvisi rang i kad je rad kluba vise puta bio zabranjivan.Sky9 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:37Imamo Kup prvoligaša, iz 1971. Dobili i Hajduka i CZ i kmelju. A vama smo često uzimali najbolje igrače, tipa Nalić, Jusić i sl.
Velikan nego sta.
- Tristan
- Kontakt:
Ne gleda se. Poyy
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
Fighter1926
- Kontakt:
Jedino vrijedno pomena u Tuzli je bila Sloboda Dita, ovo sve ostalo tankosava teska...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
- Tristan
- Kontakt:
Bjezi, Iskra ima jednu sezonu u 1. ligi i ti nas stavljas u ravan sa njima. I sa tobom da se ozbiljno diskutuje? Hahah
Borac jedini uz Sarajevo i Zeljeznicar ima trofeje i u ovoj i u onoj drzavi.
Imamo kup Jugoslavije koji nemaju ni Sarajevo ni Zeljeznicar.
Evropski trofej koji nema niko u PL.
Jedini klub u ligi koji ima trofeje na transfermarktu u 4 reda.
Vi zivite u 80im i brojite sezone i dalje.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Željo i Sarajevo imaju ligu Jugoslavije, Velež ima dva kupa, taj evropski trofej imaju i ta Iskra i Čelik (više puta), ne znam što ti smeta poređenje sa IskromTristan je napisao/la: ↑21 jun 2021, 21:32Bjezi, Iskra ima jednu sezonu u 1. ligi i ti nas stavljas u ravan sa njima. I sa tobom da se ozbiljno diskutuje? Hahah
Jedini klub u ligi koji ima trofeje na transfermarktu u 4 reda.![]()
![]()
Bog stvori FK Borac i reče: Bit ćeš drugoligaš čest. 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mi smo 2x bili prvaci Juge molim lijepoRdS je napisao/la: ↑21 jun 2021, 21:43Željo i Sarajevo imaju ligu Jugoslavije, Velež ima dva kupa, taj evropski trofej imaju i ta Iskra i Čelik (više puta), ne znam što ti smeta poređenje sa IskromTristan je napisao/la: ↑21 jun 2021, 21:32Bjezi, Iskra ima jednu sezonu u 1. ligi i ti nas stavljas u ravan sa njima. I sa tobom da se ozbiljno diskutuje? Hahah
Jedini klub u ligi koji ima trofeje na transfermarktu u 4 reda.![]()
![]()
Valjda kao velikan morate imati i slavnu prošlost, a moj upis se odnosio na vrijeme SFRJ, kada ste bili nebitni, u rangu Iskre. O vašim trofejima u BiH nebi raspravljao, otićemo predaleko
svako dobro
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.