Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jbt kad god otvorim ovu temu, iskoči mi Totti. Ima li šta novo?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Roma otpustila trenera koji im je skupio najvise bodova u istoriji kluba i dali najvise golova 
-
JuventinoVero
- Kontakt:
dinoo je napisao/la:Roma otpustila trenera koji im je skupio najvise bodova u istoriji kluba i dali najvise golova
otpustila ga ako je vjerovati novinarima sportsport koji nisu u stanju prevesti niti najednostavniju agencijsku vijest.
spaletiju je istekao ugovor i pored ponuda rome za nastavkom saradnje, ćelo je odlučio da krene dalje, kako sada stoje stvari najvjerovatnije u inter.
inter je već anagažovao bivšed SD rome, sabatinija, a na putu su da dovedu iz rome i rickya massaru, lika koji je bio SD rome u ovom tranzicijskom peridou prije dolaska moncija.
Dakle, u dva dana otjerali legendu i trenera rekordera.
Hm.
Razumljivo je zasto se Inter zadovoljava prosjekom, obzirom da su sada ispod istog.
Hm.
Razumljivo je zasto se Inter zadovoljava prosjekom, obzirom da su sada ispod istog.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- BuffonGigi
- Kontakt:
Najjace od svega je to sto mi sad ispadamo iskompleksirani, ljubomorni i sta sve jos ne, zato jer se ne priklanjamo globalnom trendu uzdizanja Tottija i medijske gungule koja se stvorila jer medijima treba materijala da rade. Zasto smo fino pozdravili i ispratili Zanettija, Maldinija, Baresija, Nestu? Pa ti igraci su nam sa svojim klubovima daleko vise navijackog bola nanijeli, daleko vise bodova uzeli od nas i trofeja osvojili. Ali to su ljudi gospoda, sportisti, a ne pljuvaci, udaraci i selfisti. Moze mu se citav svijet poklonit, ali on je za mene isto **** ko i Materazzi, na stranu igracki kvaliteti.
Evo malo iz bogatog repertoara da se podsjetimo:
Evo malo iz bogatog repertoara da se podsjetimo:
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Perugia da hoce uci, gotivan klub. Kako je to lud klub bio u vrijeme Gauccija.Chinaglia je napisao/la:Carpi je prvi finalista playoff-a, posto su izbacili ekipu Frosinonea (0-0, 0-1)
protivnik ce im biti ekipa Beneventa ili Perugie, prvi mec je dobio Benevento na domacem terenu (1-0)
Frosinone i Perugia su se na osnovu tabele (3 i 4 mjesto) odmah plasirali u 1/2 F, dok su Cittadella, Carpi, Benevento i Spezia igrali 1/4 F, gdje je Carpi slavio protiv Cittadelle (1-2), a Benevento je slavio protiv Spezie (2-1)
ma sve ok, nek vole i navijaju za koga hoće, ali ovo što su napisali u zadnja dva dana vezano za Tottija samo potvrđuje ono kako sam ih okarakterisao prije 15-20 dana.MCMXXVII je napisao/la:Zamisli kakav karakter u zivotu moras biti da podrzavas ekipu koja je izbacena u nizi rang i kojoj su oduzeti trofeji zbog namjestanja utakmica? A kada napadaju druge forumase, onda to rade coporativno sa ogromnom dozom arogancije i potcjenjivanja navijaca ostalih klubova. Al to je sve posljedica kompleksa jer njihov klub gdje god se pojavi uvijek ih prvi gledaju kao lopove sklone namjestanju i kupovini sudija.Admir_Sa je napisao/la:Sifra vegeta......Mig_Mig je napisao/la:Pitam se kako jedan navijac Juventusa u sedmici finala lige prvaka moze da prica o ovako neiscrpno glupoj temi?!
nakon tekme u nedjelju jedan njihov vjerovatno ljubomora ili šta ti ja znam ovde napiše da je onaj oproštaj licio na cirkus
ja bi samo još jednom pokušao sa ovim, kao govore ljudsko smeče? sad mene zanima ako je tako da mi jednim jedinim primjerom dokažu to, jel ikad ijedan bivši saigrač rekao išta ružno ili trener, pa da se okarakteriše kao takav. onda ide ono kao egomanijak i te gluposti, isto ih pitam, dokažite mi to kroz konkretne primjere. More bivših saigrača i protivničkih igrača za njega nikada tako nešto nisu rekli. Jedan Del Piero izjavi neki dan to što izjavi gdje izrazi veliko poštovanje prema liku i djelu Tottija, a ovde je krmak i slično, jer su eto oni vidjeli kako je pljunuo polsena, udario balotelija i nagazio ramelova
sva krema svjetskog sporta, od maradone, pelea, brajanta, federar, messija i šta ti ja znam izjavi veliko poštovanje za lik i djelo Tottija, a ovde pišu simpatizeri juventusa iscenirano, namješteno, glumi 70 000 ljudi i tako dalje.
svi normalni i gore pobrojani prvo istiću lojalnost svome klubu i gradu kada govore o Tottiju, znači lik je pobjedio najvažniju bitku modernog fudbala, a to je 20+ godina u istom dresu. Znači ovo je mrtva činjenica koju ne možeš ama baš ničim oboriti, ali eto ovi opet to pokušavaju iz njima znanih razloga. Da je bio egomanijak, nabijač statistike, da je mislio da će biti deseti igrač reala i slično, pa zar bi onolike emocije u nedjelju mogao odglumiti, bil neko od 40+ godina onako plakao na oproštaju od svog doma da je bio onakav kakvog ga opisujete. Pa Roma je gubila titule, kupove, bezbroj bitnih utakmica pa nije plakao, tj "glumio".
kako onda pobiti činjenice da dođe neki Alison iz brazila i u nedjelju plače ko godina, a zna Tottija manje od godinu dana, kako? Da ne pričam o Manolasu, Radji, Florenciju, DDR.....
Ili ono pametovanje šta bi bilo da je otišao u real ili što se ranije nije oprostio, bio teret i slično, to je sve obično naglabanje i pametovanje.
Nakon svega pročitanog ovde mislim da ovi simpatizeri juventusa više razmišljaju o nekoj vijesti totti ide u mls2 pa da se ovde naslađuju nego o tome šta će biti u subotu, ja se izvinjavam svim iskrenim navijačima juventusa ali tako stvarno djeluje.
Svi mi tokom sezona i nakon odigranih kola svašta pišemo, komentarišemo i pod*ebavamo na razne načine, ali treba biti dostojanstven kada su ovakve stvari u pitanju, pa kada cijeli svijet ukazuje respekt prema nečemu, a ti se praviš lud onda je do tebe i tvojih kompleksa.
Oprostio se je i ADP, oprostiće se i Bufon i Ronaldo i šta ti ja znam pa ako igdje nađete moj neki negativni komentar slobodno me objesite, nema veze što iz dna duše mrzim te klubove imam bar neko dostojanstvo i respekt nakon svega.
U nedjelju se oprostio od kluba igrač koji je za isti igrao 25 godina, igrač koji je mogao birati top klubove, a koji je ostao u klubu koji u njegovih 25 godina skoro nikada nije spadao u te top klubove, igrač koji je zbog toga dobio respekt cijelog fudbalskog svijeta. I šta pored ovoga može više biti bitno?
nema potpisa
Pele i Maradona su otprilike ista g0vna od ljudi kao i Totti. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jest al su zato Dp, Nedved, komplet porodica Anjeli svetci. De bolan juventini stvarno ste ljudi sa cudnim poledima na svijet, nalik djecijim. Valjda zato i navijate za vas klub.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
Totti smrad obicni. Fala qrcu kad se oprasta. ADP je za njega Pele licno...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ma da je i najvece **** na svijetu, spram navijaca rube-a je isus licno
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- IlCapitano
- Kontakt:
Ono kad se ne može prihvatiti istina, pa samo da se skrene sa teme, izvuče iz konteksta ili jednostavno slaže ono što niko nije rekao. 
Bilo bi dobro da ovu raspravu ili završite, pređete na Rominu temu i prestanete sa ličnim uvredama. U suprotnom ja ću odlučiti i brisati postove.
Bilo bi dobro da ovu raspravu ili završite, pređete na Rominu temu i prestanete sa ličnim uvredama. U suprotnom ja ću odlučiti i brisati postove.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
stvarno cigani nemaju obraza, evo Spalletti kaze da odlazi jer se stvorila losa atmosfera, dobio je zvizduke koje, kako on kaze, nije zasluzio i ima pravo covjek jbg
nevjerovatno je to koliko su im navijaci umisljeni da im je klub neko i nesto, kao satro bitan faktor talijanskog fudbala na nivou Juventusa, Milana i Intera, pa im je sve osim titula nedostojno renomea kluba itd
sekunde realnosti oni nemaju, zbog toga su neprijatelja prvo vidjeli u Interu, sada u Juventusu
nevjerovatno je to koliko su im navijaci umisljeni da im je klub neko i nesto, kao satro bitan faktor talijanskog fudbala na nivou Juventusa, Milana i Intera, pa im je sve osim titula nedostojno renomea kluba itd
sekunde realnosti oni nemaju, zbog toga su neprijatelja prvo vidjeli u Interu, sada u Juventusu
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma mali klub, provincijsko razmisljanje.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
gdje neće čovjeku dopizdit kad ti konstantno vrše pritisak da stavljaš u prvu postavu čovjeka koji je zašao upetu deceniju života, yeboga grom kakav je to mentalni sklop kad im je bitnije da metuzalem igra nego da pobjede
odlazili su svakakvi velikani iz milana/intera/juventusa pa nisam vidio toliko preseravanje oko igrača kao što to romanisti rade.
ja se nanerviram kad pročitam na fejsbuku komentare na rominim stranicama, a kamo li on koji je bio dio tog kolektiva 2 godine i koji je morao trpiti sranja oko tottija svaki dan.
pravit će oni spaletija od blata na kraju.
odlazili su svakakvi velikani iz milana/intera/juventusa pa nisam vidio toliko preseravanje oko igrača kao što to romanisti rade.
ja se nanerviram kad pročitam na fejsbuku komentare na rominim stranicama, a kamo li on koji je bio dio tog kolektiva 2 godine i koji je morao trpiti sranja oko tottija svaki dan.
pravit će oni spaletija od blata na kraju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlCapitano
- Kontakt:
Reče on nedavno da se pokajao što se ikad vratio, moglo se još tad zaključiti da odlazi.
Inter će sa njim u LP, vjerujem i Milan isto sa ovim novim projektom. Roma ako još proda Radju i/ili Manolasa definitivno ispadaju iz LP.
Inter će sa njim u LP, vjerujem i Milan isto sa ovim novim projektom. Roma ako još proda Radju i/ili Manolasa definitivno ispadaju iz LP.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BuffonGigi
- Kontakt:
Spaletti i Sarri su u protekle 2 godine radili strasan posao u Romi i Napulju, niko na njihovom mjestu ne bi nista bolje uradio. Zeznula ih je samo cinjenica da je Juve ipak neki drugi rang u odnosu na ostatak lige. Dok se Napoli divi svom treneru, Roma kao klub i dalje zivi u zabludi da je moglo bolje, kako uprava tako i navijaci. Ja bih iskreno volio da je Spaletti ostao, jer bi to ligu ucinilo jos kompetitivnijom naredne sezone, ali ovako ce opet biti dosta dosadno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nisam ga pratio sad u Romi,al ak misli da će ovdje radit pizdarije ko neki prijasnji treneri i nece dobit zvižduke i negodovanja malo je za*ebo.Kad ne ide dobro Meazza je zadnji stadion na kojem zelis biti kao trener domace ekipe.Chinaglia je napisao/la:stvarno cigani nemaju obraza, evo Spalletti kaze da odlazi jer se stvorila losa atmosfera, dobio je zvizduke koje, kako on kaze, nije zasluzio i ima pravo covjek jbg
Jedino sto sam ispratio da je Tottija ostavio na klupi sto je odlicno.Samo nisam siguran moze li isto napraviti i sa Nagatomom

3,2,1...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.