FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A ko ono bi Lukic ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Sadiković reče da očekuje krilnog napadača, veznog i stopera .. eh sad, krilni napadač je Aničić, vezni je došao (Šahman, al' ne zna se da l' će ostat') + je Redžepi otišao, a došla su tri stopera na probu, od kojih je jedan već otpao
ako @fukarezv govori istinu, onda smo doveli stopera (Lukić) i krilnog napadača (Aničić), dok što se veznog reda tiče, ne da nismo doveli veznjaka, nego smo i ostali bez jednog
On je bio na probi kod nas, i eto zadovoljio jebrazzo je napisao/la:A ko ono bi Lukic ?
Na poziciji stopera igra Marko Lukić (22), Beograđanin čija je posljednja fudbalska destinacija bio slovački klub Banovce. Lukić je igrao i u Voždovcu, Jagodini i makedonskoj Driti Bogovinje, te je nastupao i za španske ekipe La Muela i Huesca.

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
wienultras
- Kontakt:
imamo mi veznih za izvoz,nemamo KREATIVCA;PROVJERENOG;ZVUCNOG IMENA::Chinaglia je napisao/la:Sadiković reče da očekuje krilnog napadača, veznog i stopera .. eh sad, krilni napadač je Aničić, vezni je došao (Šahman, al' ne zna se da l' će ostat') + je Redžepi otišao, a došla su tri stopera na probu, od kojih je jedan već otpaoako @fukarezv govori istinu, onda smo doveli stopera (Lukić) i krilnog napadača (Aničić), dok što se veznog reda tiče, ne da nismo doveli veznjaka, nego smo i ostali bez jednog
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Anicic se vise moze svrstati u vezne igrace, nije on za krilnog napadaca on igra gdje je ranije igrao Redzepi.Chinaglia je napisao/la:Sadiković reče da očekuje krilnog napadača, veznog i stopera .. eh sad, krilni napadač je Aničić, vezni je došao (Šahman, al' ne zna se da l' će ostat') + je Redžepi otišao, a došla su tri stopera na probu, od kojih je jedan već otpaoako @fukarezv govori istinu, onda smo doveli stopera (Lukić) i krilnog napadača (Aničić), dok što se veznog reda tiče, ne da nismo doveli veznjaka, nego smo i ostali bez jednog
Lukic ostaje, mlad je igrac i vise nego solidan za ove nase lige.Vjerovatno ce sad Salihovic na klupu, a Mitrovic i Lukic biti stoperi
Realno je ocekivati jos jedno pojacanje i to krilnog napadaca
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
ama znam, nema potrebe da naglašavam da l' ofanzivni ili centralni vezni, jednostavno vezni igrač
ko poznaje ekipu, zna koga imamo tu i koja je njihova uloga 
Re: $: FK Sloboda Tuzla
auu fudbalerska njuska.. sutra ostalim je dan d, ne vjerujem da ce dolaziti novi na probe jer sezona pocinje naredne sedmicefukarezv je napisao/la:On je bio na probi kod nas, i eto zadovoljio jebrazzo je napisao/la:A ko ono bi Lukic ?![]()
Na poziciji stopera igra Marko Lukić (22), Beograđanin čija je posljednja fudbalska destinacija bio slovački klub Banovce. Lukić je igrao i u Voždovcu, Jagodini i makedonskoj Driti Bogovinje, te je nastupao i za španske ekipe La Muela i Huesca.
Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 25 jul 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
wienultras
- Kontakt:
u ove dvije utakmice bice zavrsna selekcija,ko ostane,ostane..docice jos igraca,ali opet Kazem,i da nedodje Niko,imamo solidnu ekipu da za ovaj dio sezone,svi jaci dolaze kuci,u gostima muskom borbom mogo bi se otkinuti koji bod i to je to..na zimu,u zavisnosti od pozicije na tabeli,opet rekonstrukcija tima
ma samo u kosti muski

ma samo u kosti muski
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Dakle po tebi je halali Huso do nekih drugih priprema? Na zimu se spremaj za opstanak i pojacanja jer se neko malo zaigrao?wienultras je napisao/la:u ove dvije utakmice bice zavrsna selekcija,ko ostane,ostane..docice jos igraca,ali opet Kazem,i da nedodje Niko,imamo solidnu ekipu da za ovaj dio sezone,svi jaci dolaze kuci,u gostima muskom borbom mogo bi se otkinuti koji bod i to je to..na zimu,u zavisnosti od pozicije na tabeli,opet rekonstrukcija tima![]()
![]()
ma samo u kosti muski![]()
-
wienultras
- Kontakt:
pa nije Problem,izvali brate,100,200 hiljada,sjedi pred upravu,reci meni se ljudi ovo nesvidja,ja hocu ciru,HerLutwoII je napisao/la:Dakle po tebi je halali Huso do nekih drugih priprema? Na zimu se spremaj za opstanak i pojacanja jer se neko malo zaigrao?wienultras je napisao/la:u ove dvije utakmice bice zavrsna selekcija,ko ostane,ostane..docice jos igraca,ali opet Kazem,i da nedodje Niko,imamo solidnu ekipu da za ovaj dio sezone,svi jaci dolaze kuci,u gostima muskom borbom mogo bi se otkinuti koji bod i to je to..na zimu,u zavisnosti od pozicije na tabeli,opet rekonstrukcija tima![]()
![]()
ma samo u kosti muski![]()
hocu mesanovica,redjepija,kajkuta,gojkovica,misimovica,hocu borbu za pozicije Koje vode u evropu i tako to.trehnes parama,kazes evo ja cu to da platim,necete se vi meni igrati vise sa klubom..jos ako imas bogati,uplacuj nam 35 hiljada ratu mjesecno za ovaj reprogram,da se mi nesikiramo ... kuknjava
pa dobro ljudi jesmo li mi normalni jbt,mislim FTF::::
-
HerLutwoII
- Kontakt:
NE,NE...Prvo cu izvaliti 60.000 za ekskurziju za jarane na pripremama pa cu onda kukati kako je stednja sveopsta i reprogram...Koji reprogram? Neko ga potpisao i dao marku jednu? Pricas bezz i obmanjujes ljude ovdje bez argumenata.Necemo uljepsavati stvari i nazivati ih pogresnim imenom. Cim neko kaze nije dobro,prica je hajd donesi 200 hiljada,milion itd...Sutra cijela liga igra generalku sa prvim timom koji ce za 7 dana nastupiti,a MI? Ili ne smije niko to pitati dok se ne utali 500.000?
-
wienultras
- Kontakt:
kakvih 500 000...cijih bolan nebio..koga ja obmanjujem...
i meni se mnogo Toga nesvidja jarane..ali neidu mi u glavu ove teorije zavjere da ga ****..
prosle sezone smo vratili cirka 250 000 maraka duga,15 hiljada puta 12 mjeseci to je 180 000 a opstina je davala manje ako i 10
ako si i cvakno koju marku od sponzora,to je jad i cemer,mizerija ****..
kojim parama se platio povratak u pl,igraci,ciro,pripreme,druze ova uprava,i ovaj covjek je iskiho nekoliko stotina hiljada km,iz svog dzepa..
sad ako se dovode igraci koji nam se nesvidjaju,ili trener,ili ako nije kako mi hocemo,trebamo pljuvati..
hocemo dugove da se vrate,stabilizaciju kluba finansijsku,i picke materine,a kukamo oko par prosjecnih igraca...
opet te pitam,cime cemo platiti bolje....kurcem jarane,
ja nisam ni zakoga,ni za azmira,ni jasmina ni sulju,ni bilo koga nego SLOBODU;a svi imaju nesto reci,neku svoju viziju...a Niko kurcem nemrda,pisu se bljuvotine po fcb,po forumu,
ja sam zadovoljan,i pripremama,i igracima,i svim,jer mi imamo dug kao omcu oko vrata,neko je pokusava skinuti,ali mnogima i smeta..neka..bolje nemoze,jer para sloboda NEMA
i meni se mnogo Toga nesvidja jarane..ali neidu mi u glavu ove teorije zavjere da ga ****..
prosle sezone smo vratili cirka 250 000 maraka duga,15 hiljada puta 12 mjeseci to je 180 000 a opstina je davala manje ako i 10
kojim parama se platio povratak u pl,igraci,ciro,pripreme,druze ova uprava,i ovaj covjek je iskiho nekoliko stotina hiljada km,iz svog dzepa..
sad ako se dovode igraci koji nam se nesvidjaju,ili trener,ili ako nije kako mi hocemo,trebamo pljuvati..
hocemo dugove da se vrate,stabilizaciju kluba finansijsku,i picke materine,a kukamo oko par prosjecnih igraca...
opet te pitam,cime cemo platiti bolje....kurcem jarane,
ja nisam ni zakoga,ni za azmira,ni jasmina ni sulju,ni bilo koga nego SLOBODU;a svi imaju nesto reci,neku svoju viziju...a Niko kurcem nemrda,pisu se bljuvotine po fcb,po forumu,
ja sam zadovoljan,i pripremama,i igracima,i svim,jer mi imamo dug kao omcu oko vrata,neko je pokusava skinuti,ali mnogima i smeta..neka..bolje nemoze,jer para sloboda NEMA
je l' neko načuo da bi Stana mogao doći???
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Sve sto pises je uzalud ako dodje do raspada sistema usljed losih rezultata i lose atmosfere,a moglo se za povratak uloziti milion ako se s markom tamo vratis!! Nase stare parole su suti nek' je krov nad glavom i samo da ne puca!
Neka je i polovna ekipa samo da okusimo PL,pa nismo mi SLOGA,mi smo S L O B O D A! Ako nije vrijeme za nesto normalno nije trebalo trositi pare i vracati se da igramo epizodne uloge. Tvoj post ohrabruje neznalice i daje im krila ,a nisi RED Bull!
Neka je i polovna ekipa samo da okusimo PL,pa nismo mi SLOGA,mi smo S L O B O D A! Ako nije vrijeme za nesto normalno nije trebalo trositi pare i vracati se da igramo epizodne uloge. Tvoj post ohrabruje neznalice i daje im krila ,a nisi RED Bull!
druže, ohladi malo, živ bio
je l' znaš kakve su ambicije ove sezone? ovo je PL, a ne Premiership .. ima lošijih ekipa od Slobode, ako bude stani pani, grčevita borba za opstanak na polusezoni, pojačat' će Azmir dodatno ekipu
čovjek je rekao da ne moramo brinut' oko opstanka i ne znam zašto se ti talasaš 
P.S. PL jeste teža od cvajte, al' u PL možeš igrat' fudbal, za razliku od cvajte
P.S. PL jeste teža od cvajte, al' u PL možeš igrat' fudbal, za razliku od cvajte
Čuo sam da bi Ćerim mogao biti novi glasnogovornik kluba. Može li neko potvrditi informaciju?
Re: $: FK Sloboda Tuzla
jeko sad Cerim ?SamoTZ je napisao/la:Čuo sam da bi Ćerim mogao biti novi glasnogovornik kluba. Može li neko potvrditi informaciju?
Da je pregrmit ovu sezonu a onda sl. il' ce nas bit ili odosmo u ..erinu
Ma vidim da su ovdje svi insajderi pa pomislih kako je Ćerim svakako vrsni poznavalac situacije oko Slobode. 
-
intercontinental
- Kontakt:
Kako ne volim ovaj naš ciganski karakter.Azmir nije trebao obećavati to što je obećao.On je obećao PL-ispunio je,obećao stabilizaciju kluba i ide polako.Obećao da će Sloboda igrati važnu ulogu u prvenstvu-pametniji ljudi su svjesni da to ide vremenom a ne od jednom,a ovi drugi odma traže Evropu i šta ja znam,Ljudi spustite loptu na zemlju ,ovo je početak velike Slobode

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Joj jest propala diskusija cuj borba za ppstanak c c c...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.