FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2014, 20:51

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:hahahah, samo sam tebe čekao :urnebes: svi u odbranu, jedan je Mitar! :P
Opusti se samo, kad ga Mitar zabije Travniku il Čeliku glavom posmatraj :mrgreen:
ništa dok ga Selji ne zabije, može i nogom
fukarezv je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:hahahah, samo sam tebe čekao :urnebes: svi u odbranu, jedan je Mitar! :P
MITROVICU ODLAZI :salut: :salut:
kontamo se :salut:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 jul 2014, 20:53

sad bi mu ciro reko,mitre sine,gol koji branis,je nas,molim te izbij balun u drugom pravcu :urnebes:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 jul 2014, 20:54

HerLutwoII je napisao/la:NE,NE...Prvo cu izvaliti 60.000 za ekskurziju za jarane na pripremama pa cu onda kukati kako je stednja sveopsta i reprogram...Koji reprogram? Neko ga potpisao i dao marku jednu? Pricas bezz i obmanjujes ljude ovdje bez argumenata.Necemo uljepsavati stvari i nazivati ih pogresnim imenom. Cim neko kaze nije dobro,prica je hajd donesi 200 hiljada,milion itd...Sutra cijela liga igra generalku sa prvim timom koji ce za 7 dana nastupiti,a MI? Ili ne smije niko to pitati dok se ne utali 500.000?
HerLutwoII je napisao/la:Sve sto pises je uzalud ako dodje do raspada sistema usljed losih rezultata i lose atmosfere,a moglo se za povratak uloziti milion ako se s markom tamo vratis!! Nase stare parole su suti nek' je krov nad glavom i samo da ne puca!
Neka je i polovna ekipa samo da okusimo PL,pa nismo mi SLOGA,mi smo S L O B O D A! Ako nije vrijeme za nesto normalno nije trebalo trositi pare i vracati se da igramo epizodne uloge. Tvoj post ohrabruje neznalice i daje im krila ,a nisi RED Bull!
Potpuno podržavam tvoj stav kao sasvim realan.
Ovaj dilber što tebi oponira,on će HerLutwo i da Sloboda, ne dao Bog ispadne, nama ovdje dokazivati da drukčije nije moglo bit i da moramo objektivno sagledati situaciju.Ne sikiraj se, imamo mi zapadnu tribinu, pa kolko god da nas je, ako krene nizbrdo ispostavit ćemo mi njima fakturu.
Pogledaj samo kako laže da je Amzir platio Ćiru, a sav grad zna da je plaćen iz budžeta Opštine.Pa ovo napuhivanje,te Amzir dao za ovo te platio ono, jest platio al novcem sa računa Omladinskog pogona Sloboda 1919.
Moje mišljenje je da ćemo mi u jesenjem dijelu sa ovim trenerom i igračima doživiti pravu Kalvariju.
SDP je uveo Slobodu u PL ali na određeno vrijeme od godinu dana,naravno zbog izbora.Nakon što huda Tuzla njih na izborima ustoliči u državne i federalne fotelje odmjerit će oni nama ko i dosad - od šake do lakta.
Ja volim FK Tuzla City

FKR
Kontakt:

Post Postao/la FKR » 26 jul 2014, 20:59

Dobro dosli u klub za opstanak u Premijer ligi BIH.Radnik i Sloboda su na nivou osrednjih federalnih ligasa.Citava utakmica jedno veliko nula.Niti igre ,niti sansi ,nicega danas nije bilo.Ova ekipa slobode je losija nego ona koja je usla u PL.

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 26 jul 2014, 21:00

Kolko su igrali Sloboda i Zvijezda ? :) Ako neko zna
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 jul 2014, 21:05

opstina platila ciru...dala neku crkavicu na ime slobode,u klupsku kasu,mizernim povecanjem transe,jeste,sve sto je opstina,ili Jasmin u njeno ime Radio,je slikavo se sa predsjednikom,cirom,u stranacke svrhe...
sloboda majstore da i ispadne,bicu i dalje tu,kosto sam bio i posljednih petnestak godina. :salut:
ti ces nekome drzati ders,i ispostavljati racun,dje si bio sve ove godine dok su ljudi doveli slobodu gdje je sada.
vama nevalja nista,ni gasenje,ni fuzija,ni azmir,ni Jasmin...vi ste tu samo da prosipate pamet i pljujete po svemu sto neko radi....ako znate bolje,bujrum
Problem je sto bi najbolje bilo da se daju pare iz tudjeg dzepa,a da takvi ko ti i ovaj hejtvol :D
upravljate sa istim i kako hocete...hajde ti i dalje na zapad,kospe u ruke,i opleti :kafa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 jul 2014, 21:08

NKZ07 je napisao/la:Kolko su igrali Sloboda i Zvijezda ? :) Ako neko zna

Dobili ste 2-1 ;)

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 26 jul 2014, 21:14

amypitar je napisao/la:

Dobili ste 2-1 ;)
:clap: :clap: :clap:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 jul 2014, 21:22

Chinaglia je napisao/la:Mitroviću odlazi :!:
Šta ti uradiše Englezi na GrandOld-u, post'o si hladnokrvan k'o i oni. :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2014, 21:42

amypitar je napisao/la:
Dobili ste 2-1 ;)
jarane, on navija za Zvijezdu

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 jul 2014, 21:43

I Civa i Jusufbasic, u Travniku hmmm :clap:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 26 jul 2014, 21:44

Ma hajd' svoji smo. :D
~~~RD07~~

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2014, 21:44

treba im reći da ne zapinju prvo kolo :mrgreen:

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 26 jul 2014, 21:46

Kakvi oni ima da ih nema :mrgreen:
~~~RD07~~

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jul 2014, 21:47

NKZ07 je napisao/la:Ma hajd' svoji smo. :D
Mićo i Šile za nas, Diatta za vas

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 26 jul 2014, 21:50

Ma nisu prijateljske utakmice pravo mjerilo :mrgreen: .Uglavnom cestitam vam na pobjedi i nadam se da cete nas lijepo docekat 11-12 kolo. :D
~~~RD07~~

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jul 2014, 21:51

sloboda72 je napisao/la:Potpuno podržavam tvoj stav kao sasvim realan.
Ovaj dilber što tebi oponira,on će HerLutwo i da Sloboda, ne dao Bog ispadne, nama ovdje dokazivati da drukčije nije moglo bit i da moramo objektivno sagledati situaciju.Ne sikiraj se, imamo mi zapadnu tribinu, pa kolko god da nas je, ako krene nizbrdo ispostavit ćemo mi njima fakturu.
Pogledaj samo kako laže da je Amzir platio Ćiru, a sav grad zna da je plaćen iz budžeta Opštine.Pa ovo napuhivanje,te Amzir dao za ovo te platio ono, jest platio al novcem sa računa Omladinskog pogona Sloboda 1919.
Moje mišljenje je da ćemo mi u jesenjem dijelu sa ovim trenerom i igračima doživiti pravu Kalvariju.
SDP je uveo Slobodu u PL ali na određeno vrijeme od godinu dana,naravno zbog izbora.Nakon što huda Tuzla njih na izborima ustoliči u državne i federalne fotelje odmjerit će oni nama ko i dosad - od šake do lakta.
Ne znam ciji si ti igrac, ali po ovome sto si napisao cini mi se da si blizak ekipi koja bi opstruirala ove pozitivne promjene sto su se desile u poslednjih godinu dana. Sve sto si napisao su notorne lazi i zaista ne znam sta ti u stvari zelis. Miroslav Ciro Blazevic je placen iskljucivo kesom Azmira Husica u iznosu X0000 eura na poslednjem zajednickom rucku igraca, Cire i Azmira sa nekoliko ljudi iz uprave. Situacija je bila takva da je Ciro zahtjevao odmah novac, Azmir je preko telefona naredio da mu se donese novac da ispalti Ciru....opstina nema veze ni sa kakvim placanjima. Ciro je sam sebe udaljio sa klupe Slobode sa svojim postupkom....dalje....Posto Azmir nije htio vise da placa Ciru zbog Cirinog nepovjerenja prema njemu kao covjeku (Cirina velika greska zbog koje se pokajao i dan danas se sigurno kaje), uputio ga je Jasminu i rekao ako zeli da ga opstina placa OK, Ciro je otisao na razgovor sa Jasminom i kad mu je Ciro rekao cifru, ovog su poljevali vodom (malo karikiram). Covjek nam je bukvalno kupio PL kao sto je rekao @SaltCityAttack, cifre su ogromne, koliko ga je sve to kostalo, kakve pare od omladinske skole i bakraci od opstine, sa tim parama nije mogao platiti ni troskove sudija i delegata....Ja stvarno ne znam sta je cilj ovdje pojedinih forumasa, niko nije bezgresan al tako pisati neke stvari koje su neistine znaci samo jedno a to je da ti ovdje zelis omalovaziti sve sto je covjek napravio za Slobodu. Ja bih volio ovdje procitati sta bi ti to uradio ako ovo ne valja, kao sto napisa Zlajci ima snimak sa zadnjeskupstine pa poslusaj sta je covjek rekao.
P.S. Rekao sam da necu pisati do daljneg ali ovakve stvari ne mogu citeti a da ne odgovorim.....Ako te zanima tacna cifra koju je Ciro dobio poslat cu ti na PP.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 jul 2014, 22:13

TaRgEt_ je napisao/la:I Civa i Jusufbasic, u Travniku hmmm :clap:
Šta je ovo još nema teorija da smo im dali 2 igrača za 3 boda :P
U iščekivanju... :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 jul 2014, 22:18

Skver je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Potpuno podržavam tvoj stav kao sasvim realan.
Ne znam ciji si ti igrac, ali po ovome sto si napisao cini mi se da si blizak ekipi koja bi opstruirala ove pozitivne promjene sto su se desile u poslednjih godinu dana. Sve sto si napisao su notorne lazi i zaista ne znam sta ti u stvari zelis. Miroslav Ciro Blazevic je placen iskljucivo kesom Azmira Husica u iznosu X0000 eura na poslednjem zajednickom rucku igraca, Cire i Azmira sa nekoliko ljudi iz uprave. Situacija je bila takva da je Ciro zahtjevao odmah novac, Azmir je preko telefona naredio da mu se donese novac da ispalti Ciru....opstina nema veze ni sa kakvim placanjima. Ciro je sam sebe udaljio sa klupe Slobode sa svojim postupkom....dalje....Posto Azmir nije htio vise da placa Ciru zbog Cirinog nepovjerenja prema njemu kao covjeku (Cirina velika greska zbog koje se pokajao i dan danas se sigurno kaje), uputio ga je Jasminu i rekao ako zeli da ga opstina placa OK, Ciro je otisao na razgovor sa Jasminom i kad mu je Ciro rekao cifru, ovog su poljevali vodom (malo karikiram). Covjek nam je bukvalno kupio PL kao sto je rekao @SaltCityAttack, cifre su ogromne, koliko ga je sve to kostalo, kakve pare od omladinske skole i bakraci od opstine, sa tim parama nije mogao platiti ni troskove sudija i delegata....Ja stvarno ne znam sta je cilj ovdje pojedinih forumasa, niko nije bezgresan al tako pisati neke stvari koje su neistine znaci samo jedno a to je da ti ovdje zelis omalovaziti sve sto je covjek napravio za Slobodu. Ja bih volio ovdje procitati sta bi ti to uradio ako ovo ne valja, kao sto napisa Zlajci ima snimak sa zadnjeskupstine pa poslusaj sta je covjek rekao.
P.S. Rekao sam da necu pisati do daljneg ali ovakve stvari ne mogu citeti a da ne odgovorim.....Ako te zanima tacna cifra koju je Ciro dobio poslat cu ti na PP.
negovori mu,polijevace i njega vodom :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 jul 2014, 22:46

Mrzim ovaj nas papanski mentalitet..koji vam je k.urac u pm..covjek sta god da uradi za klub vama ne odgovara..rekao sam i ponovit cu opet previse vas je razmazio proslom polusezonom,a sad bi svi glumili menadzere itd. odredjivali sta i kako treba,digli se nosevi do neba jer nema pojacanja tipa Mesanovic,Bekric,Kajkut..aloooo snobovi dug je 8 miliona maraka,to treba vratit,lahko ce se poslije sklepati dobra ekipa,mada i ova nije losa,za sredinu tabele dusu dala..covjek nas spasio gasenja,nabavio bus,plate redovne,konacno imamo podrsku grada i nadju se neki da to sve negoduju jer boze dragi oni hoce odmah duple krune,stadion da se izgradi za pola godine,evropu naredne sezone itd... proklet smo mi narod u pm..cim nam das prst mi bi cijelu ruku...najvise su vam valjali izgleda Sabovici i slicni njima..niste vi navikli na dobro,al nikako...

Podrska Azmiru Husicu !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []