soxx je napisao/la:Dal je istina da ce Real iskesirati 30 milki za Ilarmendia?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
soxx je napisao/la:Dal je istina da ce Real iskesirati 30 milki za Ilarmendia?

ok. reci mu nek me doda.RealMoudrid je napisao/la:Zvao sam maloprije Pardezu, kaže da još uvijek pregovaraju.soxx je napisao/la:Dal je istina da ce Real iskesirati 30 milki za Ilarmendia?
ovo je davno bilo kada je arsenal bio pokošen od strane sudija protiv prdalone, pa ih paja učio ponašanju. Ta, zar mi ne prepoznaješ potpis yebo ga tiLenBias je napisao/la:
jel ovo stvarno ili je u pitanju neka zajebancija? kako sam to propustio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vidim sad, nisam prije obraco paznju, pa rerna izgorio totalnoSveti je napisao/la:ovo je davno bilo kada je arsenal bio pokošen od strane sudija protiv prdalone, pa ih paja učio ponašanju. Ta, zar mi ne prepoznaješ potpis yebo ga tiLenBias je napisao/la:
jel ovo stvarno ili je u pitanju neka zajebancija? kako sam to propustio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zapravo, treba se zapitati da li bi Arsenal dao 27 miliona za nekog igrača. Pogotovo da li bi dao 27 miliona za igrača koji je dugo van forme i koji nije igrao konstantno...RickBlaine je napisao/la:Pise se da hoce 30. Makar ja mislim da su privremeno "zahladili" pregovori zbog dovodjenja Illarramendija. Vjerujem da bi Madrid prihvatio 27 miliona za Higuaina. Nema smisla drzati nezadovoljnog igraca u klubu.
LenBias je napisao/la:alonso na izlaznim vratima izgleda dok su za gonzala vece sanse da ostane u real madridu, ne svidja mi se ovo ni najmanje, jos samo da objave kako je albiol produzio ugovor i ne bi moglo gore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.