Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ako je Vođa negirao dolazak brazilca,to je znak da je mali naš..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Sumnjam da cemo dovoditi stopera jer Wenger isprobava Sagnu na toj poziciji, a moram priznati nije ni los.
Interesuje me bas zna li neko sta je bilo od njegovih i pregovora Fabianskog oko produzenja ugovora...
Interesuje me bas zna li neko sta je bilo od njegovih i pregovora Fabianskog oko produzenja ugovora...
mislim da fabianski ima ugovor još jednu godinu,a za produženje neznam.Mislim da nam je najbitnije dovest nekog na zadnjeg veznog DMF
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto niko ne hvali dva odlicna pasa od Jacka? Kako je lijepo prebacio odbranu oba puta, sreca pa je Walcott malkice glup.
Celik!3,2,2.
- BritishCore
- Kontakt:
@AGB Nije on glup, on je naš najbolji strijelac

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- frankqqqqq
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Koja će ovo mašina bit, perverzija
Koja će ovo mašina bit, perverzija
Dan prije nego je potpisan Cazorla :
Nismo.zainteresovani - wenger
Potpisao je sutra.
Isto rekao i za Artetu.
Nismo.zainteresovani - wenger
Potpisao je sutra.
Isto rekao i za Artetu.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koliko bi Rosicky mogao igrati ove sezone, hoce li biti standardan?
- BritishCore
- Kontakt:
Ako bude igrao kao na predsezonskoj turneji, mislim da je prva postava neupitna. 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
- Londonarsenal
- Kontakt:
Bernard ce biti veliko pojacanje za nas ako dodje. To vam garantujem.

- Marsal
- Kontakt:
Zavisi od povreda, ako bude injury free sigurno da će igrati svaku utakmicu. što s klupe, što od početka. Zadnje 2 godine nam je dokazao da je stvarno klasan igrač, kad se sjetim kako su ga svi bili otpisali na svim forumima kad se tek vratio nakon one teške ozljede. Zadnje 2 sezone stvarno koristan igrač, mada i dalje ima tu pokoja povreda ali igrač poput njega koji ima trku, želju i htijenje ne može jednostavno da podbaci. Da je Arshavin kojim slučajem imao Mozartove radne navike bio bi jedne godine makar izglasan za najboljeg igrača svijeta...OTNYS_YNWA je napisao/la:Koliko bi Rosicky mogao igrati ove sezone, hoce li biti standardan?
Pa sad tu i tamo, definitivno da će se naigrat, ali mislim da mu nije neupitna prva postava jer ipak čini mi se da Wilshere, Cazorla i Arteta zasad jedini imaju taj status.BritishCore je napisao/la:mislim da je prva postava neupitna.
Nego meni je Rosa drag, predrag igrač. Još dok je u Borussiji obitavao imao sam dres od njega, kad je prešao u Arsenal, sramota, nikad nisam jedan kupio. Prošle godine u zimu ga htio Anzhi kupiti, naši lelemudani u upravi prihvatili ponudu, Rosi nuđena astronomska cifra samo da zaigra za njih ali on to odbio i izrazio želju da u Arsenalu završi karijeru i da se oduži navijačima što su mu pruzali potporu tokom povrede. Onda je uslijedila ona strašna forma u drugom dijelu sezone kad smo stizali 14 bodova zaostatka tottenhama, sjećate se
PS
Što se ovaj skauzer zanima za rosu, nije valjda da ga Liverpool hoće.
Bit će toliko povrijeđen da se naš medicinski tim na čelu sa doktorom Garyem unaprijed raduje.Londonarsenal je napisao/la:Bernard ce biti veliko pojacanje za nas ako dodje. To vam garantujem.![]()
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zahvaljujem na obrazlozenjima. 
- BritishCore
- Kontakt:
Znas sto se zanima? Hoce da ga stavi u tim na Fantasy-iju

Iguain na korak od Napulja!
Argentinac pristao pošto su se klubovi dogovorili, stiglo se do detalja, već do večeras bi mogao da postane igrač italijanskog kluba!
Real i Napoli su se dogovorili, čak je suma viša od one o kojoj se pričalo. Napolitanci su spremni da plate 37 miliona evra plus bonuse za Argentinca.
On je želeo u Arsenal, ali sada nema puno izbora, Napoli mu nudi 6 miliona evra po sezoni što će ga učini najplaćenijim igračem Italije, a ostao je još dogovor oko marketinških prava.
Već do večeras bi dogovor mogao da bude nađen, "Pipita" će biti ogromno pojačanje za Napolitance koji traže zamenu za Kavanija.
On je bio na meti Juventusa, ali je šampion za njega nudio svega 22 miliona evra Realu, a na kraju su uzeli Teveza za 12 miliona (sa bonusima) od Sitija.
mutavi napoli lijepo napunio realu budžet za kupnju suareza,dati za higuana preko 40 milja s bonusima je prava ludost
Argentinac pristao pošto su se klubovi dogovorili, stiglo se do detalja, već do večeras bi mogao da postane igrač italijanskog kluba!
Real i Napoli su se dogovorili, čak je suma viša od one o kojoj se pričalo. Napolitanci su spremni da plate 37 miliona evra plus bonuse za Argentinca.
On je želeo u Arsenal, ali sada nema puno izbora, Napoli mu nudi 6 miliona evra po sezoni što će ga učini najplaćenijim igračem Italije, a ostao je još dogovor oko marketinških prava.
Već do večeras bi dogovor mogao da bude nađen, "Pipita" će biti ogromno pojačanje za Napolitance koji traže zamenu za Kavanija.
On je bio na meti Juventusa, ali je šampion za njega nudio svega 22 miliona evra Realu, a na kraju su uzeli Teveza za 12 miliona (sa bonusima) od Sitija.
mutavi napoli lijepo napunio realu budžet za kupnju suareza,dati za higuana preko 40 milja s bonusima je prava ludost
Ma ima da igram,neće meni niko uzet mjesto u prvoj 
Momci hvala na pohvalama,ustidili ste me :$
Momci hvala na pohvalama,ustidili ste me :$
- Rockefeller
- Kontakt:
Eto vam dobrih vijesti. Liverpool Echo tvrdi da ce Liverpool prihvatiti 40 mio. funti za Suareza.
Ne mogu da kopiram jer sam na mobitelu al' Ian Wright kaze slicno, tj. osjeca da ce LS biti novi igrac Arsenala.
Ne mogu da kopiram jer sam na mobitelu al' Ian Wright kaze slicno, tj. osjeca da ce LS biti novi igrac Arsenala.
Arneleeee
Budi u pravu.
Budi u pravu.
- Marsal
- Kontakt:
AS Roma Channel ASRomaChannel
Update: Roma officials will meet with Arsenal in London on Wednesday to discuss and hopefully finalize a deal for Gervinho

Yao!
Update: Roma officials will meet with Arsenal in London on Wednesday to discuss and hopefully finalize a deal for Gervinho

Yao!Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Valjda ove prodaje znace da cemo i dovesti nekoga..
Wengas ko da kucu pravi a ne transfer realizira,od temelja do krova,samo da ne zafali za fasade
Wengas ko da kucu pravi a ne transfer realizira,od temelja do krova,samo da ne zafali za fasade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.