FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
igru brisi...3 boda pisi
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da da da. To je najbitnije. Malo mi je ova pobjeda raspolozenje promijenila.rob do bagro je napisao/la:igru brisi...3 boda pisi
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
i meni je omereomerbavarac je napisao/la:Da da da. To je najbitnije. Malo mi je ova pobjeda raspolozenje promijenila.rob do bagro je napisao/la:igru brisi...3 boda pisi![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
gledao sam drugo poluvrijeme, nista, obicna gnjavaza. Sa "duplom sesticom" odbrana je djelovala sigurnije, polako mijenjam svoje misljenje u vezi Bommela
sta ovaj Tymoscchuk jede u Minhenu, nema co'ek snage da opuca, gdje su one njegove haubice
navali tymo na bratwurst sa sauerkrautom
a moze ponekad i bratkartofeln mit wiener sniclom.
Toni i Klose, Klose i Gomes...sl. mozda Toni i Gomes, sve je to van forme...sta bi da nam nije Mullera.
Od ovog Brafonje mi je zlo, mislio sam da posle Lella nema dalje...ovaj grdji
Dobro, sve u svemu post smo prekinuli, tri boda jako vazna...idemo dalje.
sta ovaj Tymoscchuk jede u Minhenu, nema co'ek snage da opuca, gdje su one njegove haubice
navali tymo na bratwurst sa sauerkrautom
Toni i Klose, Klose i Gomes...sl. mozda Toni i Gomes, sve je to van forme...sta bi da nam nije Mullera.
Od ovog Brafonje mi je zlo, mislio sam da posle Lella nema dalje...ovaj grdji
Dobro, sve u svemu post smo prekinuli, tri boda jako vazna...idemo dalje.
Vom Jäger zum Gejagten
Pobjeda je pobjeda. MašAllah. 
- rob do bagro
- Kontakt:
Breno ce najvjerovatnije u zimskom prijelaznom roku biti posudjen
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Dobio Bayern? To, konacno malo uspjeha i radosti za tu mizernu pokrajinu.
Polako se priblizava jubilarni 1000. dan. Tik-tak, tik-tak...
Polako se priblizava jubilarni 1000. dan. Tik-tak, tik-tak...
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- el-fighter
- Kontakt:
Treba nam jedan igrač koji igra klasičnu desetku. Kako bi volio da dovedemo Misketa, da malo pokaže ovim našim veznjacima kako da gurnu zadnji pas. Danas smo pobijedili, ali igra nije bila nešto posebno. Dođemo do gola i onda vrati loptu nazad, nikako da gurnu loptu napadačima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Omerbavarac
- Kontakt:
To su trebali odavno uraditi. Momak na klupi propada, ovako ce steci iskustvo i kada se vrati u Bayern imace obezbijedjeno mjesto.rob do bagro je napisao/la:Breno ce najvjerovatnije u zimskom prijelaznom roku biti posudjen
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Odlicno sto se vracaju 4-4-2 taktici, vec se pokazala kao pun pogodak, samo da nastave ovako!
Volim te Zeljo!!!
Spominje se Wolfsburg, kao sto sam vec pisao. Ali ne kao pozajmica...omerbavarac je napisao/la:To su trebali odavno uraditi. Momak na klupi propada, ovako ce steci iskustvo i kada se vrati u Bayern imace obezbijedjeno mjesto.rob do bagro je napisao/la:Breno ce najvjerovatnije u zimskom prijelaznom roku biti posudjen
To su igrali iz nuzde, zato sto su im falila 3 od 4 krilna napadaca! Gaal ce se vratiti staroj taktici, cim se ri-ro-ol oporave. Mada mi se svidja ova zamisao sa dva zadnja vezna, a od ovoliko napadaca bilo bi steta da 2-3 uvijek sjede na klupi ili u jos gorem slucaju da igraju za amatere.zlatandr je napisao/la:Odlicno sto se vracaju 4-4-2 taktici, vec se pokazala kao pun pogodak, samo da nastave ovako!
Taj dan druze, necemo docekatiTrasimaco je napisao/la:Dobio Bayern? To, konacno malo uspjeha i radosti za tu mizernu pokrajinu.![]()
Polako se priblizava jubilarni 1000. dan. Tik-tak, tik-tak...![]()
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Der FC Bayern München wird seinen Verteidiger Breno möglicherweise in der Winterpause ausleihen. «Wenn unsere Entwicklung in der Abwehr so weitergeht, können wir darüber im Winter reden. Verkaufen werden wir ihn aber nicht», sagte Manager Uli Hoeneß am Samstag nach dem 2:1-Sieg in der Fußball-Bundesliga beim SC Freiburg. Beim FC Bayern sind zurzeit Daniel van Buyten und Holger Badstuber in der Innenverteidigung gesetzt. Martin Demichelis hat seinen Bänderriss im rechten Sprunggelenk auskuriert. Der 20 Jahre alte Breno sitzt hinter diesem Trio meist nur auf der Tribüne.
«Im Sommer hieß es, ich müsse bleiben, weil Demichelis sich verletzt hatte. Aber zum Zug komme ich nicht wirklich, denn jetzt spielt ja Badstuber. Wenn sich nichts ändert, muss ich wechseln», hatte der Brasilianer bereits unter der Woche der «Bild»-Zeitung gesagt. Breno war im Januar 2008 für rund zwölf Millionen Euro Ablöse vom FC Sao Paulo nach München gewechselt.
Kako sam ja skontao, na posudbu ce. Ulli ga ne zeli prodati.

«Im Sommer hieß es, ich müsse bleiben, weil Demichelis sich verletzt hatte. Aber zum Zug komme ich nicht wirklich, denn jetzt spielt ja Badstuber. Wenn sich nichts ändert, muss ich wechseln», hatte der Brasilianer bereits unter der Woche der «Bild»-Zeitung gesagt. Breno war im Januar 2008 für rund zwölf Millionen Euro Ablöse vom FC Sao Paulo nach München gewechselt.
Kako sam ja skontao, na posudbu ce. Ulli ga ne zeli prodati.
Omere, laze Uli k'o cuko
Nego, dobro si ti razumio, samo ako Wolfsburg bude stvarno zelio Lepu Brenu, ni prodaja tog igraca nije iskljucena. Moja procjena
Ovi vjeruju u Michu, Van Buyten ne pruza lose partije, Badstuber otkrovenje sezone.
Wolfsburg muku muci sa stoperima, Barzagli po drugi put zaredom na klupi, opravdano. Simunek jako los, jedino Madlung pruza dobre partije. Znaci, imaju pare, treba im stoper i ne bih me cudilo ako ovi ponude lijepu cifru za Brenu, da ga ovi prodaju.
Protiv Bordeauxa ponovo bez Robbena, vraca se Demichelis. Bordeaux ili jednostavno Bordo
sa dva uzastopna poraza u sezoni docekuje Bayern.
Jedan bivsi igrac oba kluba iznosi svoje emocije i utiske pred ovaj mec: http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 97490.html
Ahh, sto sam volio ovog igraca, koji izmedju ostalog kaze, da Gaal ima probleme sa "velikim" igracima.
Sjeca li se ko onih samara upucenih Mattheusu, na treningu
kepec ni makac.
P.S. Pa sta je ovo
Bayern nam pao na drugu stranicu, a vi ni mukajet
Jbm ti udineze i napoli i 'boru pride
Ovi vjeruju u Michu, Van Buyten ne pruza lose partije, Badstuber otkrovenje sezone.
Wolfsburg muku muci sa stoperima, Barzagli po drugi put zaredom na klupi, opravdano. Simunek jako los, jedino Madlung pruza dobre partije. Znaci, imaju pare, treba im stoper i ne bih me cudilo ako ovi ponude lijepu cifru za Brenu, da ga ovi prodaju.
Protiv Bordeauxa ponovo bez Robbena, vraca se Demichelis. Bordeaux ili jednostavno Bordo
Jedan bivsi igrac oba kluba iznosi svoje emocije i utiske pred ovaj mec: http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 97490.html
Ahh, sto sam volio ovog igraca, koji izmedju ostalog kaze, da Gaal ima probleme sa "velikim" igracima.
Sjeca li se ko onih samara upucenih Mattheusu, na treningu
P.S. Pa sta je ovo
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Necemo vise dopustiti da padnemo na drugu stranicu.geronimo je napisao/la:Omere, laze Uli k'o cukoNego, dobro si ti razumio, samo ako Wolfsburg bude stvarno zelio Lepu Brenu, ni prodaja tog igraca nije iskljucena. Moja procjena
![]()
Protiv Bordeauxa ponovo bez Robbena, vraca se Demichelis. Bordeaux ili jednostavno Bordosa dva uzastopna poraza u sezoni docekuje Bayern.
Sjeca li se ko onih samara upucenih Mattheusu, na treningukepec ni makac.
P.S. Pa sta je ovoBayern nam pao na drugu stranicu, a vi ni mukajet
![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajmo Bavarci, trgnite se malo, sutra igramo jednu vrlo tesku utakmicu.
A sad po Hamsika
http://www.ilsussidiario.net/articolo.a ... colo=43743
A sad po Hamsika
http://www.ilsussidiario.net/articolo.a ... colo=43743
Kakav Hamšik, prije ću ja u Bayern nego on. Gluposti pišu ovi mediji ovih dana.
Čeka nas teška utakmica, ja bi lično bio zadovoljan i remijem.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemoj tako, prejak igrac.Rz88 je napisao/la:Kakav Hamšik, prije ću ja u Bayern nego on. Gluposti pišu ovi mediji ovih dana.
Slazem se s tobom za remi, s obzirom da nema Robberya remi ce biti dovoljan.
Nisam ništa rekao za njega. On jeste sjajan kao i Lavezzi, ali da Bayern njega kupi to su obične gluposti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako si procitao, vidio si da postoji mogucnost da posalju Tonia, i da jos doplate.Rz88 je napisao/la:Nisam ništa rekao za njega. On jeste sjajan kao i Lavezzi, ali da Bayern njega kupi to su obične gluposti.
Nisam pročitao tu, ali jesam negdje drugo da hoće dati Lucu i 6 miliona eura. Zar zaista misliš da će Napoli pristati na to, ma nema šanse, kani se ti ovih špekulacije. To pišu samo da bi se čitalo, mislim da bi se stvarale neke gluposti kako bi se mi eto mogli nadati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.