Otelo je napisao/la:Meni je nekako presiroku a kad smanjim slova su mi presitna
Forum
Re: Forum
To je novi trend vec vise od godinu dana, tj. zbog vecih monitora i rezolucija. Ali stane i na 15". Pretpostavljam da radis Zoom out i zbog toga ti smanjuje tekst, sto je očekivano.
pod hitno vratiti opciju Tvoji postovi
btw. gdje mogu promijeniti onaj izgled foruma, ova siva mi baš nešto ne odgovara
btw. gdje mogu promijeniti onaj izgled foruma, ova siva mi baš nešto ne odgovara
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tek sam sad primjetio da napokon imamo i brze odgovore 
Jedine dvije opcije koju falile forumu, notifikacije i brzi odgovor su sada tu, svaka čast. Samo mi vratite crveni skin i sve će biti kul
Jedine dvije opcije koju falile forumu, notifikacije i brzi odgovor su sada tu, svaka čast. Samo mi vratite crveni skin i sve će biti kul
@svi
1) Opcija Tvoji postoviće se vratiti, to je povezano sa pretragom.
2) Za sada samo jedna tema, defaultna (95% ista kao prethodna) koju je koristilo preko 90% forumaša. Razmislićemo o dodatnim.
1) Opcija Tvoji postoviće se vratiti, to je povezano sa pretragom.
2) Za sada samo jedna tema, defaultna (95% ista kao prethodna) koju je koristilo preko 90% forumaša. Razmislićemo o dodatnim.
Kod mene je jos 4:3 rezolucija kuknjavaadmin je napisao/la:To je novi trend vec vise od godinu dana, tj. zbog vecih monitora i rezolucija. Ali stane i na 15". Pretpostavljam da radis Zoom out i zbog toga ti smanjuje tekst, sto je očekivano.
Otelo je napisao/la:Meni je nekako presiroku a kad smanjim slova su mi presitna
Mada, nije lose kad se navikne malo. Jos samo da ustimam da ne masim pocetnu (kliknem link) i kod quota idem na prijavi
Sad sam se logirao na mobitelu i ne pise kad je postan zadnji post nego kad je osnovana tema.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Crvena i plava bi bila dosta, ovako je nekako prazno i beživotno, barem meni koji sam otpočetka na crvenoj. Siva me podsjeća na vremena kada sam banove dobijao
Ali dobro, to nije prioritet, riješite bitnije stvari pa onda se pozabavite skinovima.
Ali dobro, to nije prioritet, riješite bitnije stvari pa onda se pozabavite skinovima.
- IlCapitano
- Kontakt:
Još and1 i mogu umrijeti.Donnie Darko je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Obavijesti kad te neko citira
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sve super
a aktivne teme, hoce li se vracati.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I zelenu jer sam taj koristio, ovaj sivi ne valja. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Re: Odg: Forum
Siva rasura. Yebo boje.
Dobro je ovo.
Dobro je ovo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Šta ovo nema opcije pogledaj sve postove korisnika?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Podržavam ovu idejuIlCapitano je napisao/la:Još and1 i mogu umrijeti.Donnie Darko je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Obavijesti kad te neko citira
Povezano sa pretragom.messilla je napisao/la:Šta ovo nema opcije pogledaj sve postove korisnika?
- schweinsteiger
- Kontakt:
Kad ste vec toliko vrijedni,imate li u planu popraviti aplikaciju za ss.ba?Kad se otvori neka vijest,npr.sa dna,kad idem nazad,vrati na pocetak i uvijek tako,a bilo bi dobro kad bi ubacili i neki "preglednik" za slike,da ih otvori cijele na mobitelu.
I hoce li sad biti moguce preko forum aplikacije postavljati slike s mobitela na temu?
I hoce li sad biti moguce preko forum aplikacije postavljati slike s mobitela na temu?
#miasanmia
- BluesForever
- Kontakt:
Samo da vam pohvalim ovo što ste uradili,sada ide sve mnogo brže,svaka vam cast.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
pošto mi je opcija mojih postova bila u "oznakama", kada uđem, otvore mi se moji postovi
evo ga
Pa idete na ono Linki (odmah vise pocetne) i imate opciju " Tvoji postovi"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije bilo odmah, ali evo sad ima.Otelo je napisao/la:Pa idete na ono Linki (odmah vise pocetne) i imate opciju " Tvoji postovi"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.