Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Brdo prilika, ali nema one siline u sutu koja bi iznenadila veceras odlicnog Neuera.
Inace, Vedo je odigrao dosta korektno, uz pomenute prilike imao je i nekoliko dobrih dodavanja pa i vracanja do centra po loptu...
Sve u svemu, mozemo biti zadovoljni.
Inace, Vedo je odigrao dosta korektno, uz pomenute prilike imao je i nekoliko dobrih dodavanja pa i vracanja do centra po loptu...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jest vala nema ko' Salihovic.Da natjera Neurea da se sam ''samoubije''Omerbavarac je napisao/la:Brdo prilika, ali nema one siline u sutu koja bi iznenadila veceras odlicnog Neuera.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ko ste vi? Navijaci Hoffenheima? Ne vidim sto bi navijaci reprezentacije bili zadovoljni sa bilo kakvom njegovom utakmicom za Hoffenheim kad znamo da kad obuce dres BiH, ne moze se sastavit sa loptom kako treba.Omerbavarac je napisao/la:Brdo prilika, ali nema one siline u sutu koja bi iznenadila veceras odlicnog Neuera.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 10 sep 2010, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Igrac koji gleda suigrace kako crkavaju protiv jedne Francuske u borbi za EP gdje nikada nismo bili i ceska muda a nece da potrci za men je KLOC ! Kada se nesto promijeni u njegovom stavu prema igri bit cu prvi to da napisem. Do tada ovog MINDER SEVDAH DIGO MI SE NOS CENTARFORA kritikujem ..Željovac je napisao/la:kimbo je napisao/la: Na kraju slag ona golcina Seje .... dvojac Sejo - Vedo daleko daleko jaci trenutno od Kloc-Miske![]()
Džeko kloc? Za takve gluposti i zlobu bi trebalo da postoji automatska zabrana forumu.
Druga stvar za Vedinu realizaciju ... Pustite bilo kog drugog BH napadaca da trci 5 minuta kao sto je Vedo danas i onda mu dodajte loptu ne da nece opucati po golu nego nece vidjeti lopte od umora !!!!
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 10 sep 2010, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
A ja nevidim sto ti spominjes reprezentaciju kada je veceras igrao za Hoffenhaim.Cartman je napisao/la:Ko ste vi? Navijaci Hoffenheima? Ne vidim sto bi navijaci reprezentacije bili zadovoljni sa bilo kakvom njegovom utakmicom za Hoffenheim kad znamo da kad obuce dres BiH, ne moze se sastavit sa loptom kako treba.Omerbavarac je napisao/la:Brdo prilika, ali nema one siline u sutu koja bi iznenadila veceras odlicnog Neuera.
Pa sto onda ne pricate o njemu na podforumu medjunarodni fudbal, nego reprezentacija BiH? Mislis da bi iko njega pratio da igra za Ameriku na primjer. Cijela svrha ovih tema na ovom podforumu je sto raja prati formu igraca da zna kako ce igrat za repku. Sto se Ibisevica tice, on kad je bio najbolji igrac Bundeslige nije pruzio ni solidnu partiju za repku. Tako da...A_d_0 je napisao/la:A ja nevidim sto ti spominjes reprezentaciju kada je veceras igrao za Hoffenhaim.Cartman je napisao/la:Ko ste vi? Navijaci Hoffenheima? Ne vidim sto bi navijaci reprezentacije bili zadovoljni sa bilo kakvom njegovom utakmicom za Hoffenheim kad znamo da kad obuce dres BiH, ne moze se sastavit sa loptom kako treba.Omerbavarac je napisao/la:Brdo prilika, ali nema one siline u sutu koja bi iznenadila veceras odlicnog Neuera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ko ste vi? Navijaci Hoffenheima? Ne vidim sto bi navijaci reprezentacije bili zadovoljni sa bilo kakvom njegovom utakmicom za Hoffenheim kad znamo da kad obuce dres BiH, ne moze se sastavit sa loptom kako treba.[/quote]
A ja nevidim sto ti spominjes reprezentaciju kada je veceras igrao za Hoffenhaim.[/quote]
Pa sto onda ne pricate o njemu na podforumu medjunarodni fudbal, nego reprezentacija BiH? Mislis da bi iko njega pratio da igra za Ameriku na primjer. Cijela svrha ovih tema na ovom podforumu je sto raja prati formu igraca da zna kako ce igrat za repku. Sto se Ibisevica tice, on kad je bio najbolji igrac Bundeslige nije pruzio ni solidnu partiju za repku. Tako da...[/quote]
Hajd dobro. Nevalja ti Ibisevic skontali smo. Ganjas reprezentaciju,ganjaj i dalje. Sto navijas za Mancester? Nema ni on veze sa reprezentacijom. Glupa ti je teorija. Mene zanima npr. Kaka' zato sto je dobar igrac a ni on nema veze sa reprezentacijom tako da mozda tebe zanimaju samo igraci koji igraju za reprezentaciju mene ne.
A ja nevidim sto ti spominjes reprezentaciju kada je veceras igrao za Hoffenhaim.[/quote]
Pa sto onda ne pricate o njemu na podforumu medjunarodni fudbal, nego reprezentacija BiH? Mislis da bi iko njega pratio da igra za Ameriku na primjer. Cijela svrha ovih tema na ovom podforumu je sto raja prati formu igraca da zna kako ce igrat za repku. Sto se Ibisevica tice, on kad je bio najbolji igrac Bundeslige nije pruzio ni solidnu partiju za repku. Tako da...[/quote]
Hajd dobro. Nevalja ti Ibisevic skontali smo. Ganjas reprezentaciju,ganjaj i dalje. Sto navijas za Mancester? Nema ni on veze sa reprezentacijom. Glupa ti je teorija. Mene zanima npr. Kaka' zato sto je dobar igrac a ni on nema veze sa reprezentacijom tako da mozda tebe zanimaju samo igraci koji igraju za reprezentaciju mene ne.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navijaci nasih reprezentativaca, kojima je svaka partija od strane naseg igraca vrlo vazna i koji zive da gledaju ove momke.Cartman je napisao/la: Ko ste vi? Navijaci Hoffenheima?
Kad bude igrao na poziciji koja njemu odgovara i kada dobije slobldu kao u Hoffenheimu, tad mozemo ocekivati partije kao veceras.Ne vidim sto bi navijaci reprezentacije bili zadovoljni sa bilo kakvom njegovom utakmicom za Hoffenheim kad znamo da kad obuce dres BiH, ne moze se sastavit sa loptom kako treba.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kad Ragnick od tri spica promijeni dva.A vedo ostane svih 90 minuta.Onda ni jedne.
Moglo je uci ali i ne mora,najvise zbog odlicnog Neuera.Zato mu je Sejo ebo znanje.
Ustalom velike zvijezde ''bivse''Reala su isto bili smijesni.Pa sta.
Moglo je uci ali i ne mora,najvise zbog odlicnog Neuera.Zato mu je Sejo ebo znanje.
Ustalom velike zvijezde ''bivse''Reala su isto bili smijesni.Pa sta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ovdje ne treba nista komentarisati, jer savko ima nekog svog ljubimca kojeg brani. Npr.
@ Kimbo na svakom koraku gleda da pljuje po Misimovicu, a Vedu brani na svakom koraku, i ovdje se vise gleda ko je ciji ljubimac, a koga mrzim, pa kreni onda s pljuvanjem ili hvaljenjem.
Eh samo da se forum moze vratiti na staze svog pocetka, ali rijetko je ko ostao iz tih dana ovdje.
@ Kimbo na svakom koraku gleda da pljuje po Misimovicu, a Vedu brani na svakom koraku, i ovdje se vise gleda ko je ciji ljubimac, a koga mrzim, pa kreni onda s pljuvanjem ili hvaljenjem.
Eh samo da se forum moze vratiti na staze svog pocetka, ali rijetko je ko ostao iz tih dana ovdje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Fazon je ako ne gledas tekmu i onda procitas komentare.amerosm je napisao/la:Ma ovdje ne treba nista komentarisati, jer savko ima nekog svog ljubimca kojeg brani. Npr.
Nije ti jasno ni kad gledas tekmu i ne kontas sta raja pise,a tek ako je nisi gledao.
Dobijes neku stotu sliku.
Kao onaj vic sa novinarom,cukom i dva navijaca suprotnog tima.Od onog za koji novinar navija.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bistrikboy
- Kontakt:
Vedo veceras dobar,rastrcan ali kao i uvijek dosta potrosenih lopti sto Hoff ne zaboli kao repku,elem uz Gustava,Becka i Seju najbolji u Hoffenheimu.Ona sansa u prvom kad je Neuer odbranio - primanje lopte i prvi korak 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Vidi malo sam prestar da imam ljubimce i da ih tetosim i branim. Komentare pisem iskljucivo po ucinku. Prosle godine je Vedo bio za klupe i u repci i u klubu.amerosm je napisao/la:Ma ovdje ne treba nista komentarisati, jer savko ima nekog svog ljubimca kojeg brani. Npr.
Ove godine je momak radio vidi se na brzini kondiciji i cak i na mentalnom planu. Jedino eto sto imam malu manu da mrzim lijene igrace.
O Misketu jednom drugom prilikom da ne idem sa teme ali vidjet cemo kako ce se situacija razvijati oko njegove karijere
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Vedad je prilicno dobar napadac, nije extra klasa...ali sigurno iznad prosjeka nase reprezentacije. Nije dobro sto u reprezentaciji igra bocnog igraca sredine terena, on je napadac ili nista. Po strani, kako sam vec jednom rekao, moze igrati samo ako trenutna situacija na terenu to nalaze...recimo Misimovic ima loptu oko centra, Dzeko je na rubu sesnaesterca...e normalno da ce Vedo trcati malo u stranu da se otvori...drugi put ce to biti Dzeko. Ali da igra klasicnog bocnog igraca, to nema smisla, on to jednostavno ne umije odigrati...Ili u paru sa Dzekom ili da jedan drugog mjenjaju i to je to.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Gdje, kad? Znam da je protiv Heartsa za ŽELJU debitovao u Evropi nakon skandiranja Juga Odoviću da ga ubaci. Neka kaže Džeko da to nije istina. A ni njega čak ne čuh da kaže da su ga nešto masovno zvali klocem. Ta priča je popularna, romantična i na kraju krajeva, izmišljotina. Nije bio ni nešto ludo forsiran da bi nekome išao na živce. Bio je obični mladi, visoki i mršavi talenat. A napisah šta se jedino grupno izrazilo prema Džeki od strane mojih. Ovo vjerovatno džaba i napisah. Većina vjeruje onom što mu odgovara iz ovog ili onog razloga, boli koga za istinuFC BAYERN je napisao/la:Tvoja ga je skupina(TM-ovci tj Zeljovci) tako nazvala zar ne?Željovac je napisao/la:kimbo je napisao/la: Na kraju slag ona golcina Seje .... dvojac Sejo - Vedo daleko daleko jaci trenutno od Kloc-Miske![]()
Džeko kloc? Za takve gluposti i zlobu bi trebalo da postoji automatska zabrana forumu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nije ni igrao Džeko u Želji nešta puno on je tad bio rezerva Raščiću upravu si ti i sumnjam da je nekog živcirao kad nije ni igrao.Gdje, kad? Znam da je protiv Heartsa za ŽELJU debitovao u Evropi nakon skandiranja Juga Odoviću da ga ubaci. Neka kaže Džeko da to nije istina. A ni njega čak ne čuh da kaže da su ga nešto masovno zvali klocem. Ta priča je popularna, romantična i na kraju krajeva, izmišljotina. Nije bio ni nešto ludo forsiran da bi nekome išao na živce. Bio je obični mladi, visoki i mršavi talenat. A napisah šta se jedino grupno izrazilo prema Džeki od strane mojih. Ovo vjerovatno džaba i napisah. Većina vjeruje onom što mu odgovara iz ovog ili onog razloga, boli koga za istinu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odlična igra Vedada sinoć. Trka, trka i samo trka. Nojer mu je sve skinuo, posebno je impresivna bila ona prva odbrana. Kasnije je loše šutirao, ali sve u svemu, jedan od boljih igrača na terenu sinoć. Za napadača je najbitnije da dobija prilike, kad tad će proraditi. Vraćao se do centra, primao lopte, kojih se odmah oslobađao i onda trk u prazan prostor - sve školski. Vršio je konstantan pritisak na odbranu Schalkea, stoperima nije dao da dišu. Uostalom, Ragnick je pokazao koliko vjeruje Vedadu, Haris vam je gore sve rekao.
Što se Hoffenheima tiče, ljudi igraju odlično. Vukčević je odličan igrač i ima mjesta u prvom timu, idealan čovjek za trkačku postavu Hoffenheima, nije sebičan. Nevjerovatno je kako ti momci sarađuju, kad zabiju gol svih 11 igrača slavi, bacaju se jedni na druge, to zaista odavno nisam vidio. Salihović je pravi vođa ekipe.
Što se Hoffenheima tiče, ljudi igraju odlično. Vukčević je odličan igrač i ima mjesta u prvom timu, idealan čovjek za trkačku postavu Hoffenheima, nije sebičan. Nevjerovatno je kako ti momci sarađuju, kad zabiju gol svih 11 igrača slavi, bacaju se jedni na druge, to zaista odavno nisam vidio. Salihović je pravi vođa ekipe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vukčević nije sebičan.Virtu4l je napisao/la:Odlična igra Vedada sinoć. Trka, trka i samo trka. Nojer mu je sve skinuo, posebno je impresivna bila ona prva odbrana. Kasnije je loše šutirao, ali sve u svemu, jedan od boljih igrača na terenu sinoć. Za napadača je najbitnije da dobija prilike, kad tad će proraditi. Vraćao se do centra, primao lopte, kojih se odmah oslobađao i onda trk u prazan prostor - sve školski. Vršio je konstantan pritisak na odbranu Schalkea, stoperima nije dao da dišu. Uostalom, Ragnick je pokazao koliko vjeruje Vedadu, Haris vam je gore sve rekao.
FEDERER= KLOC
Očigledno da nisi gledao utakmicu Hoffenheim - Schalke. U Hoffu ne može biti sebičan, Ragnick to neće trpiti, imali su jednog takvog (Carlos Eduardo), pa su ga otjerali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Beduin, enobarca, Faraon iz Visokog, Hajdeee, hugoviana, hurem, Jabroni, jestamaji, juka55, N3R3D, VivaLaLiberta, voltron30 i 168 gostiju.