PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
ma ne bi vala..boli me briga ko god da mi dodje,ti mi ne odgovaras 'ebo ga kolac

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma znam ba zezam se sad pratim ovu temu najvise da vidim hocel rijesit ovo

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
skines everest, trebalo bi tamo pisatDonnie Darko je napisao/la:CeMa je napisao/la:kako cu provjeriti koji je ulazDonnie Darko je napisao/la:zavisi jel ti agp ili pci ulaz na maticnoj
evo skino sam program, trazio sam ali nisam mogao nigdje naci taj ulaz na mat. ploci
evo slika pa mi ti reci gdje cu uci da vidim to
http://img848.imageshack.us/i/sadas.png/
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
jasko_juve
- Kontakt:
de ba ljudi uradite ovaj draft,ne kakite dzaba..ha ja ....od sljedece sezone nek ide i to live i sve..uceraj mu

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Uskoro live draft, tako da budete tu kad se postavi link, jer da sve bude pošteno
, ovako je najbolje!
-
jasko_juve
- Kontakt:
- samir_tm87
- Kontakt:
ko to gore viljareal spominje :S
- Donnie Darko
- Kontakt:
kazu da si 'slabiji tim', da sam na tvom mjestu sad bih banovo emira.samir_tm87 je napisao/la:ko to gore viljareal spominje :S
- Unforgotten
- Kontakt:
Nestrpljivo očekujem link 
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Unforgotten
- Kontakt:
Za mene najbolje moguće rješenje, a to jest neću se sresti s Villom do finala (ako do njega dođemo)
Priželjkujem Olimpiacos, jer sam već igrao i leže mi
Priželjkujem Olimpiacos, jer sam već igrao i leže mi
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
ko bi se nadao od ovog levata juventus0244 da ce ovako daleko dogurat....

BHF Bosanska Krajina!
- Donnie Darko
- Kontakt:
ima se, moze seapocalyps je napisao/la:ko bi se nadao od ovog levata juventus0244 da ce ovako daleko dogurat....![]()
![]()
![]()
moram biti u stanu kad bude igrao protiv Boltona da gledam i zezam ga, trebao bi izgubiti uz moje provokacije.

BHF Bosanska Krajina!
A vidi njega haj odmori malo, kako to da smijes biti sad na netu, a ovdje nema oni od kojih se kriješ
. Ali haj dobro to je druga priča, pda levat koji te redovno raspe, ako sam ja levat, šta si ti tek
Bolton, koliko se sjećam da nisam igrao protiv @LBJ pa tako da će to biti nadmudrivanje taktičko, jer ne zna gdje je jak, a koje su mu slabe tačke. Još vidim da je izbacio drH-a koji meni ne leži nikako, jedini me on uspio dva puta poraziti.
Ako bi prošao igram protiv Unforgottena mislim da sam sa njim igrao nekad davno i dobro sam prolazio
, ali vidjet ćemo.
Bolton, koliko se sjećam da nisam igrao protiv @LBJ pa tako da će to biti nadmudrivanje taktičko, jer ne zna gdje je jak, a koje su mu slabe tačke. Još vidim da je izbacio drH-a koji meni ne leži nikako, jedini me on uspio dva puta poraziti.
Ako bi prošao igram protiv Unforgottena mislim da sam sa njim igrao nekad davno i dobro sam prolazio
dobro prouci ovog Boltona jer znaj da mali ima moju punu podrsku i navijanje tebi kraj glave.

BHF Bosanska Krajina!
Dobro je španska ekipa protiv njih sam odigrao neke od svojih najboljih tekmi samo nisam imao sreće
I opet David protiv Golijata
Uvijek sam imao najslabiju ekipu
Na sreću izbjegao sam Atletico Madrid i Villu do finala koji su po meni najveći favoriti
Samo mi opet ostaje zaebana Borussia kako sam primjetio.Očigledno igram protiv žabara to mi se ne sviđa jer neće biti prilike za moje ubojite kontre
Otkad i dokad se tekme igraju
P.S.apocalyps hvala
neću te iznevjerit 
Na sreću izbjegao sam Atletico Madrid i Villu do finala koji su po meni najveći favoriti
Otkad i dokad se tekme igraju
P.S.apocalyps hvala
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.