Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Što jest jest Pjanić danas ne igra defnazivu nimalo,sreća pa ovaj De Rossi svjetska klasa stigne za dvojicu, inače ovo bi užas bilo.
Što je najgore nema ga ni u ofanzivi, al' to je do cijele ekipe,Roma užasna
-RIVALDO-
Ma da sve same pohvale a na terenu kao kakav kadet...Pogledaj Jovetica isto imaju godina ,covjek gine, dribla,puca a Pjanic kao tetka krije se...Pa pogledaj mu statistiku niti i jednog dobijenog duela,niti i jednog prodora...ZOI84 je napisao/la:Zato Lyon savršeno igra, da mu je i LE upitna, kako god bolje je igrao od onog njihovog skupog Francuza. O Pjanicu su od kad je došao u Italiju samo pohvale stižu.
Pa o tom i pisem nema ga ni u napadu niti u defanzivi i koja je korist od njega???senad_flamin je napisao/la:Što jest jest Pjanić danas ne igra defnazivu nimalo,sreća pa ovaj De Rossi svjetska klasa stigne za dvojicu, inače ovo bi užas bilo.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Dobro je Ivice,Za_raju je napisao/la:Da i u Lyonu su to od njega trazili pa ga se rijesili!!!VanBasten je napisao/la:Nije ti palo napamet da to LE traži od njega?Za_raju je napisao/la:Pjanic definitivno ima nekih psihickih problema!!
Opet ponavlja onu svoju igru kad je lopta kod protivinka on igra iza napadaca u ekipi a kad je lopta kod Rome on ostaje u zadnjoj liniji...
Sto u prevodu znaci krije se od lopte...
Nece dugo ovako pa ce na klupu kao i u Lyonu...
Pjanic u ekipi igrac manje za tu ekipu...Sve mu se svelo na slobodne ili kakav otpad da pokusa sutati sa 30 metara...

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Koliko sam primjetio Pjana kad primi loptu odmah jedva ceka da je se rijesi,nema uopste mhuda da se pokaze,da nesto uradi sa njom,ko da se neceg boji...ne znam,mozda je malo i zadnja povreda ucinila svoje,ali covjek odmah predaje loptu ko da ce ga pojesti,na prvu,i to odmah najblizem koji stoji do njega.Mozda nema u tome nicega loseg ali bojim se da u Romi vise ocekuju od njeg,jos je svjez ali od njega ocekuju vise krativnosti i zustrine,vise truda sigurno i zalaganja,djeluje stvarno dosta nesigurno.senad_flamin je napisao/la:Što jest jest Pjanić danas ne igra defnazivu nimalo,sreća pa ovaj De Rossi svjetska klasa stigne za dvojicu, inače ovo bi užas bilo.

- maximusdecimus
- Kontakt:
kad bi gledali samo trenutnu formu Messi ne bi igrao ni za Vrbanjušu,a opet je najbolji svjetski igrač...AllAbout je napisao/la:trenutna forma jedna velika nula
Barem nemam djecijih manira!VanBasten je napisao/la:Dobro je Ivice,
Sto vidim to i napisem za razliku od 90% clanova...

Pogledaj decko koliko je Rosi dao lopti Pjanicu...?Nije Rosi budala zna da ce je ovaj kao kolac samo proslijediti sto dalje od sebe...
Roma moze dati gol samo ako Pjanic izadje...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ako mi moze dati Marko br telefona od L.E da mu kazem zbog koga je zijanio utakmicu... 
Veznjak sa 20 kontakata sa loptom za 95 minuta,nijednim dobijenim duelom sa jednom presjecenom loptom i sa nijednim sutem na gol...
I nama je Vozd skalpao ekipu Medunjanin,Miske ,Pjanic,Ibricic... Pa ni 6 Terija nebi moglo nadoknaditi njihovu fizicku invalidnost...

Veznjak sa 20 kontakata sa loptom za 95 minuta,nijednim dobijenim duelom sa jednom presjecenom loptom i sa nijednim sutem na gol...

I nama je Vozd skalpao ekipu Medunjanin,Miske ,Pjanic,Ibricic... Pa ni 6 Terija nebi moglo nadoknaditi njihovu fizicku invalidnost...

"No God is Good God "
"No God is Good God "
Da ali realistaUltra THC je napisao/la:Koji si ti paćenik.

"No God is Good God "
"No God is Good God "
- maximusdecimus
- Kontakt:
evo izbaci ih iz reprezentacije.ko ce onda igrati umjesto njih?? nije valjda da misliš da bi sa Svrakama, Zebama,itd.. otisli na EP?Za_raju je napisao/la:Ako mi moze dati Marko br telefona od L.E da mu kazem zbog koga je zijanio utakmicu...
Veznjak sa 20 kontakata sa loptom za 95 minuta,nijednim dobijenim duelom sa jednom presjecenom loptom i sa nijednim sutem na gol...![]()
Jedan moze od njih igrati u ekipi a znaju i ptice na grani da je to Miske...maximusdecimus je napisao/la:evo izbaci ih iz reprezentacije.ko ce onda igrati umjesto njih?? nije valjda da misliš da bi sa Svrakama, Zebama,itd.. otisli na EP?Za_raju je napisao/la:Ako mi moze dati Marko br telefona od L.E da mu kazem zbog koga je zijanio utakmicu...
Veznjak sa 20 kontakata sa loptom za 95 minuta,nijednim dobijenim duelom sa jednom presjecenom loptom i sa nijednim sutem na gol...![]()

Nemoj da ti opet slikovito prikazujem kako izgleda jedan normalan sastav...

"No God is Good God "
"No God is Good God "
- maximusdecimus
- Kontakt:
izvini,zar si meni nekad nabrajao?? ja sam novi ovdje,pa ajd ako ti nije mrsko napisi mi kako bi to trebao izgledati sastav BiH i koje su alternative Pjanicu.koliko znam on je ubjedljivo najskuplji igrač poslije Džeke,a to valjda ima nekakve veze s njegovim fudbalskim kvalitetamaZa_raju je napisao/la:Jedan moze od njih igrati u ekipi a znaju i ptice na grani da je to Miske...maximusdecimus je napisao/la:evo izbaci ih iz reprezentacije.ko ce onda igrati umjesto njih?? nije valjda da misliš da bi sa Svrakama, Zebama,itd.. otisli na EP?Za_raju je napisao/la:Ako mi moze dati Marko br telefona od L.E da mu kazem zbog koga je zijanio utakmicu...
I nama je Vozd skalpao ekipu Medunjanin,Miske ,Pjanic,Ibricic... Pa ni 6 Terija nebi moglo nadoknaditi njihovu fizicku invalidnost...![]()
Nemoj da ti opet nabrajam kako izgleda jedan normalan sastav...
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
dobro je pa se ovakvi ne pitaju nizasto,vec moze samo ovdje srati i pisat gluposti
jbt sunce pa sad ni Pjanke ne valja,jel ti vidis da Romi kompletnoj nista ne ide,da nemaju nista i ti se nadjes pametan da kazes da je Pjanic uzrok toga,da je on uzrok poraza
postedi nas sve i nemoj vise srat ovdje po temama vezanim za nasu reprezentaciju i omalovazavanjem svega i svacega sto ima sa njom,bolje nemamo i to je to,Pjana sa jednim prstom je bolji od panjeva na kojim ti insistiras da trebaju dobit sansu
jbt sunce pa sad ni Pjanke ne valja,jel ti vidis da Romi kompletnoj nista ne ide,da nemaju nista i ti se nadjes pametan da kazes da je Pjanic uzrok toga,da je on uzrok poraza
postedi nas sve i nemoj vise srat ovdje po temama vezanim za nasu reprezentaciju i omalovazavanjem svega i svacega sto ima sa njom,bolje nemamo i to je to,Pjana sa jednim prstom je bolji od panjeva na kojim ti insistiras da trebaju dobit sansu

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Nisam ti ja kriv sto ti nemas mogucnost gledanja nekih utakmicaIo_Sono_Interista je napisao/la:dobro je pa se ovakvi ne pitaju nizasto,vec moze samo ovdje srati i pisat gluposti

Ako si danas gledao valjda si barem na jedno oko mogao vidjeti koliko je Pjanic pruzio...Doduse taj nas je Pjanic toliko puta povadio svojim igrama za repku da je to nevjerovatno...

Jeli ga genije drzao na klupi (Ciro) i rekao da nema sta traziti kad je Miske u igri i to tada kad je Pjanic i licio na fudbalera...
U ostalom ja cu ti plaitit karte i prevoz za utakmice nase repke na EP

Evo onom sto misli da je pametan kako bi trebao izgledati normalan sastav...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=400" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo zamisli da umjesto Visce moze biti i Stevan ili Galesic ili Mahmutovic sve su to blic/brzi igraci za krila...

Ovo ti je sastav sa 10 ratnika i jednim generalom "Miske"!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
ok nemam mogucnost gledanja utakmica kao ni bilo ko drugi drago nam je da samo ti imas tu cast i da nemamo tebe ne bi znali ko treba igrat
vidim Ciro genije ti je dobro opro mozak svojim ojha pijacarskim odnosom koji je reprezentacija imala,i da ti smeta sto je gospodin kao Pape to postavio na danasnji nivo i sto imamo ozbiljnu reprezentaciju
cinjenica je da imamo najvise 15-ak kvalitetnih igraca i to je to,imamo talenata ali veliko je pitanje kako ce se razviti ali trenutno nikakvu prevagu u reprezentaciji ne mogu donijeti
Pjanic je jedan od najperspektivnijih veznjaka u Evropi,i ima samo 22 godine,dok ti tvoji supertalenti ne mogu da budu najbolji u osrednjim klubovima u osrednjim ligama ali bi trebali da nose ovu reprezentaciju
ok Pjanic i Pape i ko zna jos ko je kriv sto smo ispali od slabog Portugala i sto nas nema na Euru,halo bolan bolan pa pogledaj kvalitet Portugalaca i nas i bude realan posto se tako predstavljas,mi da smo izbacili njih to bi bilo jedno od najvecih iznenadjenja u svijetu fudbala u zadnjih 10-ak godina
sva sreca pa me zaboli qurac za tvoje misljenje i sto si sebi dao funkciju velikog strucnjaka koji sve vidi,imamo selektora koji radi odlican posao koji ce aBd da iskoristi ovu ne tako jaku grupu i obraduje ovaj nas narod i odvede nas u Brazil,a ti i dalje seri ovdje i pisi o svojim taktikama i o tipovima kao npr. Fajic koji je jbt golgeter u Sloveniji sa svojih 25 godina dok Pjanic koji nema pojma sa svoje 22 godine ima dva milionska ugovora iza sebe ali eto svi su budale i dzabe bacaju pare
vidim Ciro genije ti je dobro opro mozak svojim ojha pijacarskim odnosom koji je reprezentacija imala,i da ti smeta sto je gospodin kao Pape to postavio na danasnji nivo i sto imamo ozbiljnu reprezentaciju
cinjenica je da imamo najvise 15-ak kvalitetnih igraca i to je to,imamo talenata ali veliko je pitanje kako ce se razviti ali trenutno nikakvu prevagu u reprezentaciji ne mogu donijeti
Pjanic je jedan od najperspektivnijih veznjaka u Evropi,i ima samo 22 godine,dok ti tvoji supertalenti ne mogu da budu najbolji u osrednjim klubovima u osrednjim ligama ali bi trebali da nose ovu reprezentaciju
ok Pjanic i Pape i ko zna jos ko je kriv sto smo ispali od slabog Portugala i sto nas nema na Euru,halo bolan bolan pa pogledaj kvalitet Portugalaca i nas i bude realan posto se tako predstavljas,mi da smo izbacili njih to bi bilo jedno od najvecih iznenadjenja u svijetu fudbala u zadnjih 10-ak godina
sva sreca pa me zaboli qurac za tvoje misljenje i sto si sebi dao funkciju velikog strucnjaka koji sve vidi,imamo selektora koji radi odlican posao koji ce aBd da iskoristi ovu ne tako jaku grupu i obraduje ovaj nas narod i odvede nas u Brazil,a ti i dalje seri ovdje i pisi o svojim taktikama i o tipovima kao npr. Fajic koji je jbt golgeter u Sloveniji sa svojih 25 godina dok Pjanic koji nema pojma sa svoje 22 godine ima dva milionska ugovora iza sebe ali eto svi su budale i dzabe bacaju pare
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Ma ja ba Ciro je ovca Vozd je kraljIo_Sono_Interista je napisao/la:ok nemam mogucnost gledanja utakmica kao ni bilo ko drugi drago nam je da samo ti imas tu cast i da nemamo tebe ne bi znali ko treba igrat

Ti ces pricati o Ciri nesto a covjek sa upola slabijom ekipom sjebao Portugal u Lisabonu ,Precke,Stative itd itd...
E moj druze!!!
Pa bolan znas li ti uopste sta je pozicioniranje igraca u timu?
Znas li ti da su Miske,Pjanic,Medunjanin,Ibricic igraci koji igraju istu poziciju?

E haj sad ti napravi kao tvoj Vozd napravi tim sa tom cetvoricom zajedno u timu????

Jao majko gdje je sve net doveden.

Prica nesto o fudbalu a ne zna pozicije igraca i kako izgleda ekipa...

U ostalom poslije Francuske na Kosevu ja sam odmah rekao nemamo mi sta sa Vozdom traziti,osnovac brate i to pokazuje u svakom intervju...Da mu je samo priroda dala vise mozga a malo manje u nogama mozda bi mi sad bili na EP-u...
Sve dok su cinjenice/fakti ,rezultati na mojoj strani mozete vi svoje znanje ostaviti u mektebu...

"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ne, nemaš, tvoj problem je znatno ozbiljniji. To na desnoj strani je Ivica Osim, drugi čovjek. To nije tvoja slika, ni prilika. To je sve u tvojoj glavi. Posjeti doktora.Za_raju je napisao/la:Barem nemam djecijih manira!VanBasten je napisao/la:Dobro je Ivice,
Sto vidim to i napisem za razliku od 90% clanova...
Pogledaj decko koliko je Rosi dao lopti Pjanicu...?Nije Rosi budala zna da ce je ovaj kao kolac samo proslijediti sto dalje od sebe...
Roma moze dati gol samo ako Pjanic izadje...
Do - viđenja, odnosno ne - viđenja jer ideš na listu gnjavatora.
glupost za hrabre je sebičan lijek
-
- Kontakt:
Idi nadji kakav lijep zid,ali onako pojak,da je dobro cvrst,pa se zaleti jedno 10 metara,pa raspali glavom,da se malo razbistri. Je li ti citas sta napises? Koliko gluposti napisa o igracu koji je bio preko mjesec dana povrijedjen,i koji bi po pravilu trebao da ulazi sa klupe,nije momak kriv sto Enrique zeli da odma igra. A to za Ciru,pa sto nas ne kvalifikova ,ako je toliko bolji od Susica?Za_raju je napisao/la: Ma ja ba Ciro je ovca Vozd je kraljZnas li ti cinjenicu da Vozd nema ni srednju zavrsenu redovno????
Ti ces pricati o Ciri nesto a covjek sa upola slabijom ekipom sjebao Portugal u Lisabonu ,Precke,Stative itd itd...
E moj druze!!!
Pa bolan znas li ti uopste sta je pozicioniranje igraca u timu?
Znas li ti da su Miske,Pjanic,Medunjanin,Ibricic igraci koji igraju istu poziciju?![]()
E haj sad ti napravi kao tvoj Vozd napravi tim sa tom cetvoricom zajedno u timu????![]()
I ocekuj rezultat!!!!
Jao majko gdje je sve net doveden.![]()
Prica nesto o fudbalu a ne zna pozicije igraca i kako izgleda ekipa...![]()
U ostalom poslije Francuske na Kosevu ja sam odmah rekao nemamo mi sta sa Vozdom traziti,osnovac brate i to pokazuje u svakom intervju...Da mu je samo priroda dala vise mozga a malo manje u nogama mozda bi mi sad bili na EP-u...
Sve dok su cinjenice/fakti ,rezultati na mojoj strani mozete vi svoje znanje ostaviti u mektebu...
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
koja ubleha je ovaj pjanic. vecinu utakmice se sakriva od lopte,a i kada je primi gleda prvog saigraca da mu je doda.
uvijek ce biti samo vodonosa u kojoj god ekipi bude igrao, jer ne moze se igrati bez muda moj dragi miraleme
uvijek ce biti samo vodonosa u kojoj god ekipi bude igrao, jer ne moze se igrati bez muda moj dragi miraleme